A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Beber de jó, hogy jelentkeztél!! Hát igen hallottam, hogy Dévai súlykérdésben nem ismer tréfát. De hát ugye ez minden a mi érdekünkben történik, bár kicsit finomabban is közölhetné, ha valami nem jó! De hát nem ezért szeretjük! :-)
Szóval már a neve is megvan! :-)

Na mi az mindenki felszívódott! :-(

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

sziasztok
Gyönyörű kisbaba.
Ági
Neked és szép kisbabád lesz majd!! :wink: Úgye nem fogsz majd itthagyni minket? Nem mész más forumba át?! :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Roxannal mi van? Nem hallot róla senki semmit?!

kagyló

Szia mindenkinek!

megvagyok csak vagy elúszva, vagy nem gépközelben. Mindenkinek nagyon drukkoltam, drukkolok!

Én jövő hétfőn megyek megbeszélni a következő, remélhetőleg áprilisi lombikot (a listán már rajta vagyok:))

Mindenkinek a legeslegjobbakat!!! néha azért bele-bele olvasok!

Na megint mennem kell :roll:
szpandi

Sziasztok!

Tényleg, a lista!!!! :shock: :shock: Ez teljesen kiment a fejemből! Cseka, Manóka, ti feliratkoztatok?
noczi

Nóczi! Most megijedtem, ugyanis mi március elején voltunk nála, megbeszéltük, hogy április 10-én rákszűrés és április legvégétől kezdhetünk, attól korábban nem. nem mondta, hogy fel kell iratkozni. Ha megyek áprilisban akkor feliratkozom, mást úgy sem tehetek, mertelmenni nem tudok,telefonon,meg nemhiszem,hogy fel lehet iratkozni. te sem iratkoztál fel?
Amúgy ma este elkezdtem szédülni, a közérzetem iés a gyomrom is s olyan fura volt, azt hiszem elrontottam a gyomromat. szenvedtem egy kicsit mire a férjecském unszolására megittam egy kis házi páleszt, persze úgy, hogy egyik kezemben a páleszes pohár másikban a vizes pohár. Vidéki csaj vagyok tudom, milyen az igazi házi pálinka, és ez az volt. Egy kis hiszti és lehúztam, most már tök jól vagyok. Hukk! :D
elmúlt a rossz közérzetem ez tényleg gyógyszer.

Übi, nagyon édes kisfiad van, nagy gratula hozzá, és jó egészséget és sok örömet kívánok hozzá.
Te is ari vagy a dévais képen, na meg apánk is :D
Beber! szerintem, biztosan fog menni hogy odafigyelj a továbbiakban a súlyodra, nehéz de ha muszáj akkor meg kell tenni.
kitartás!

Nóczi! Te mikor mehetsz leghamarabb?

manoka
manoka71

Most tényleg fel kell íratkozni?! Vagy ha én nyáron indulnék akkor ráérek majd jövő hónapban?
kisteknõs

Jaj, elnéztem.kaálisba írtam volna.ciki
kisteknõs

szia Kisteknös
Ez gyors volt... :lol: Ezek szerint dévai helyet oda mentél. Egy kicsit beszélgethetnénk.Én is jártam oda. Te kihez jársz? Még nem láttam tőled írást a forumon... :roll:

kagyló

ja, és úgy tudom, hogy ott még nincsen várólista!!!!!

kagyló

Sziasztok!

Beber
Jó hallani rólatok! 26 hét!? Akkor már komoly társalgás folyik köztetek, Pistivel. Nagyon tetszik a neve, mostanában nem hallottam, hogy valaki így hívná a fiát. Legalább nem lesz belőle 5 az osztályban! :lol:
A mérleg szindróma nem lehet kellemes, nekem hála Istennek csak a végén szaladt meg egy kicsit, de 10-be belefértem (előtte már felszedtem 20-at, úgyhogy nem kockáztattam hiszen azt, hogy ezt ki fogja leadni, nem tudom :cry: :cry: :cry: ) A szénhidrát figyelése tuti ötlet, menni fog. Pusza nektek, jó pocakoskodást (most lesznek a legjobb hetek).

manoka
A pálinka tényleg jó, a párom akkor iszik valami hasonlót, amikor napokig megvan fázva, és nem használ semmi (antibiotikum kizárva). Este bedönti, lefekszik, reggelre jól van. Atyáink és Anyáink tudták mi a jó gyógymód!

Remélem szép, és pocisokban gazdag tavaszunk lesz!!!

Übi

Kép
übi

Sziasztok!

Manóka szerintem hívd fel telefonon, és iratkozz fel a listára, decemberben én is így jártam, és telefonon is felírtak. Mondd meg neki,hogy nem tudod, hogy felkerültél e a listára. Szerintem még időben jelentkezz, és ne várj sokáig!!

Én meg holnap megyek apánkhoz. Remélem minden rendben lesz. pont tegnap mondtam a páromnak, hogy egy kicsit rosszul lehetnék, hpgy legalább valami jele lenne, hogy van benn valami. Erre lehülyézett! :-)

Ági28

Ja és Kagyló nyugi nem hagylak itt titeket, legalábbis ha nem küldtök el, addíg maradok!!

Ági28

Sziasztok!

Beber, örülök ám, hogy nem hagytál el bennünket, és néha benézel! Gáz lehet a mérlegtől rettegni állandóan! :D Szerintem ha elhagyod a szénhidrátot, biztosan megáll a súlygyarapodás!

Manóka, hát nem tudom, tényleg nem említette a doki a várólistát! Én április 13-án megyek hozzá, legfeljebb akkor megkérdezzük, hogy fel kell-e iratkozni...
Aztán óvatosan ám azzal a páléval! :lol: Én egyik este ledöntöttem egy kis whiskyt (Skóciából hoztuk tavaly nyáron), pedig nekem nem is volt semmi bajom... De nagggyon jól esett! :D
noczi

Na hát milyen alkeszek vannak errefelé! Csak úgy dől a pia. Ha érdekel valaki jöhet, van a hűtőben egy fél üveg Baileys.

Ági28

sziasztok
Ági!!!
Igen!!!!Ezt szerettem volna hallani. :wink:
Látod, ha van hányinger, akkor az a baj. Most, hogy semmit nem érzel ezen aggodsz. Hát nem kell, TE NAGYON IS TERHES VAGY!!!
És szépen növöget a pocakodban!! :lol:
Képecske nem lesz (UH)???!!!Azt várhatod, hogy el legyél küldve, SOHA napján!!! :lol: :wink:

kagyló

Sziasztok! :D
Csatlakozhatok hozzátok?
Nekem holnap lesz a 6. insemináciom a Szabolcsban,de már felkészültem az esetleges sikertelenségre,és bejelentkeztem a lombikra.
Tegnap voltam először a Dévaiban a Vass doktornál. Nagyon szimpatikusnak találtam.
Lenne egy kérdésem. A téjékoztató kiselőadásra tényleg kötelező eljönni a páromnak is? Nem nagyon akaródzik Neki! :twisted:

bell

szia Bell!
Szívesen látunk!!! :D Egy kicsit fura, hogy a 6 inszeminációdat most csinálják a szabolcsban, és már most jelentkeztél a Vass dokinál lombikra. Elég negatívan állsz hozzá!! Mivel nem volt még lombikod
muszáj elmenni a párodnak. De bizzunk benne, hogy erre nem kerül sor, hanem sikerül az inszemináció!!! :lol:

kagyló

Szia Bell üdv köztünk!

Kagyló hát remélem holnap megint kapok fényképet róla! Ha lesz, akkor felteszem, már ha nem bánjátok! :-)

Ági28

sziasztok,
beber: de jó tudni, hogy minden rendben van nálatok. izgultam anno a vérzés miatt, szerencsére csak riogatás volt ;)

übi: édes ez a gyermek, remlem nekem is ilyen lesz :)

velem minden oké, a stressz miatt gyenge nyugtatót szedek, mert sokat keményedek, de most hogy szedem, jól érezem magam.

én is láttam a gólyákat, és ahogy anno farkasok mondta, lehet utánuk két kézzel kapkodni :):)

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Boszti de jó, hogy jelentkeztél! :-) Nana csak óvatosan avval a stresszel!

Csajok Du szorítani, három körül megyek apánkhoz! :-)

Ági28

Szia Ági!!!! :D

SZORITOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZORITOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZORITOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :wink:

kagyló

Sziasztok!

Üdv nálunk, Bell! Hát igen, mi jó egy hónapja voltunk a tájékoztatón, és valóban, a páromnak is ott kellett lennie. De mivel én előtte minden infót megosztottam vele, amit tudtam a lombikról, csak egy pár új dolgot hallottunk, így néha közben oldalba kellett löknöm, hogy ébredjen fel... :D :D Úgyhogy mond meg a párodnak, hogy semmi extra az egész, csak ücsörögni kell, és lehet közben aludni is! És max. egy óra volt az egész.

Ági, szorítok, szorítok ezerrel!!!
noczi

Helló Lányok!

Kezdem a gyors rossz hírrel: nekemsajna ma úgytűnik megjött, így jöhet majd a 6. inszem valamikor. Azt hiszem, hogy egy hónapot ki fogunk hagyni, bár már jó lett volna letudni, de jövő szerdán elutazunk egy hétre és hát nem lennék itthon a gyógyszerbeállítás alatt. Szóval a 6. és utolsó inszem kb. május elején lesz. Majd hétfőn hívom apánkat egy kontroll időpontért.

Szia Bell! Én is a Szabolcsban kezdtem ám, de én egy inszem után elmenekültem:)

ÁGI! nagyon drukkolok neked és kérjük a képet.

Remélem mindenki jól van a nyomi idő ellenére.

puszilok mindenkit
cyprus

Köszike csajok! :-) Édesek vagytok nagyon, báe kagyló a felkiáltójeleket keveseltem!! Kép

Cyprus hova utaztok? Ne bándd, lehet, hogy jót fog tenni egy kis kihagyás, bár tudom jó lenne már túlleni rajta.

Ági28

Sziasztok!

Titokban szerettem volna tartani, hogy kezdeném a fagyibabást, de a segítségetekre lenne szükségem. Nem tudom eldönteni, hogy most rendesen megjött vagy sem. Vérzek, de nem annyira, mint szoktam és inkább barna, mint piros.

Bezzeg máskor rendesen megjön, ilyenkor meg mindig van valami furcsa.

Dévait felhívtam és 5-re kell mennem.

Most mit csináljak???? Hívjam fel megint???? Hülyének fog nézni nem?
kispinty

Szia!

Kispinyt

Persze, hogy hívd fel!!!!!!!!!!!!!
Nem fog hülyének nézni! Az a lényeg, hogy Te mindig nyugi legyél, és ha ehhez kell Bell csodálatos találmányának használata, akkor usgyi!!!

Ági28
Gondolok Rátok du. Mikor hazaérsz, rögtön írj! A képet meg követeljük!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Boszti
Miért kell nyugtatót szedned? Remélem nincs semmi komoly családi gondod! Nekünk leírhatod, ha valami nem oké, megpróbálunk segíteni. A Dévai a dokid? Nem kellett befeküdnöd? Hallottam olyat, hogy keményedéssel befektettek egy lányzót 5 napra magnézium kúrára, csak ezért kérdezem.

Este benézek, pusza!

Kép
übi

Sziasztok!
Jó régen jártam erre, de látom, hogy nem nagyon pörög a topik :roll:
Ági, örülök, hogy minden rendben!Übi!Gyönyörű a kisfiad! :D
Tudtok valamit februárról és grillázsról?Úgy hiányoznak!!

kata790313

Ági!
Tudod mit, most ezt kapod tőlem!!! Kép
Agyon izgulom magam itt mindenkiért!!!
Muszáj, hogy most sikerüljön mindenkinek, olyan nincs.....hogy Kép sikerül!
Cyprus
Néha kell egy kis pihenő, mert olyankor feltöltödsz, és újult erővel tudsz neki indulni.Más szinben fogod látni a dolgokat. Hiszen teljesen felöröl minden hogyan a kisbaba utáni vágy...
Majd jön a nyár, meglátod babás leszel!!! Kép

kagyló

Sziasztok!

Felhívtam végül Déviszt és hétfőn kell megint hívnom, addigra kiderül, hogy hányadik napon vagyok.

ÁGI!!! Gondolok rátok!!!
kispinty

Jön valaki 27-én apánkhoz? Nekem 11-re van időpontom!

kata790313

Sziasztok! :D
Köszönöm a tájékoztatót. Bár a párommal csak egy bajom van, nem tud a fenekén megülni egy órán át. Kicsit hisztis.

Szia Cyprus! Miért jöttél el a Szabolcsból? Bár gondolom, én ma 5 órát vártam az insemre. Miben különbözik a Dévai?

Lányok! Nem tudjátok, csinálnak méhszájseb fagyasztást a Dévaiban? Ma szólt a doki, hogy megint vérezget,pedig csak pár hónapja csinálta meg. Most inkább mással hozatnám rendbe. :!:
És ha igen, mennyibe ...?
bell

Ági
Hol vagy?! :roll: KÉPET!!!!!!!!
:lol:
Bell
Az én párom is ilyen, és ha hiszed, ha nem néha azért tudd meglepetést okozni. Amikor muszáj a baba érdekében menni, akkor meg embereli magát. :lol:
Sajnos a legtöbb pasi, nem bir megmaradni, de itt támogatni kell egymást mindenben!!! :wink:

kagyló

Sziasztok!

Hát ennyi volt, nincs szívhang, holnapmegyek a nődokimhoz, és hétfőn korház. Úgyhogy most egy darabig szerintem nem nagyon jövök!
Ági28

Kedves Ági!
Nem tudok mit mondani, nagyon dühös vagyok, . ....Veled vagyok, bármikor számíthatsz rám, ami most tudom kevés . Valahogy nem értem .
Nagyon sajnálom,hogy ilyenen kell átmenned.
puszi

manoka
manoka71

Ági :cry:
Ne haragudj de nem találok szavakat...........ez szörnyű!!!

kagyló

Sziasztok!

Bocsi de az IWiW elvette az időmet.
És szerdától megint dolgozom, de még nincs tisztázva teljesen, hogy milyen feltételekkel és meddig.
Mindenkinek kellemes hétvégét
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Ági!

Ez borzasztó, nagyon sajnálom, pedig annyira örültem, hogy van pozitív példa is előttem.
Ha szükséged van valamire szólj nyugodtan.
És ne add fel. És nagyon nagy szerencse, hogy nem vagy méhen kívüli én ebből merítettem az erőt.
gizmixxx

Ági!
nagyon sajnálom!!! :( :( :(
Egy biztos: ránk számíthatsz mindenben, melletted vagyunk!

kata790313

Ági!

Szívemből sajnálom. :(
Szeretnék valami vígasztalót írni, de szerintem nem is lehet. :(
l.andi

Jaj, Ági, annyira nagyon sajnálom... :(
noczi

Bell, küldtem privát üzit!
noczi

ÁGI! Kép -hidd el,az alagut végén....vár Téged is valaki!!!!
Kép -sajnálom.....
kandi72
Budapest III. kerület

Ági

Nagyon sajnálom! Ne add fel, Kandinak igaza van, rád is vár valaki!!!

Majd hívlak, esetleg sétálhatunk!

Kati

Kép
übi

Szia Ági!

Nagyon sajnálom :cry:.
kispinty

Ági!
Nagyon sajnálom! Nem jutok szóhoz!:-((((
pandi36

ági,
tudod hogy ez velem is megtörtént :cry: :cry: :cry: :cry: ha beszélgetni vagy segítségre van szükséged megtalálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!msn-en is!

ölellek,
gigi
Vendég

Ági: mi van??? Ez tévedés lehet... Tágra nyílt szemekkel nézem a monitort,áááá, nem hiszem el.

Kép

Kép
boszti

Kedves Ági!

Nem tudok mit írni, de úgy érzem kell valami, talán az, hogy messziről és csak itteni ismerősként, nagyonm sok szeretettel gondolunk Rád, és Veled sírunk most...

Ágival és a többiekkel akiknek szintén nem sikerült most vagy korábban.
albi2000

Kispinty!

Drukkolok! Leírod hogy mennyi ébredt fel? Mennyit ültettek vissza? Te vagy az egyetlen akit személyesen is ismerek. Találkoztunk decemberben. Egyszerre lett volna a punkciónk. Írtam már Neked régebben, de akkor nem voltál fórumközelben.
albi2000

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?