Sziasztok csajok,
bocsi hogy eltűntem, csak tegnap este volt uh, reggel SZTk-ba mentem a nődokimhoz, aztán rohanás meló, most értem haza.

Mmzs,
megjött végül?Szerintem azért kiszámolják, hogy mikorra esne a leszívás, és ha ünnep vagy nem vállalják, akkor szerintem el se kezdik a stimut nem? Fura mert mikor én kezdtem volna a lombikot emlékszel hogy velem is tréfát űzött a testem (hőm stagnált, mitha cisztám lenne, és végül nagy csúszással volt ovum, emlékszel?). remélem ez jó jel, és sikerülni fog most neked i!

. Remélem minden rendben lesz és kezdhetsz, és a húsvéti nyuszi hozza neked a megoldást és a manókat!

Cicmorgó,
Van már TV-d? megszerelték? Szupi hogy ilyen szépen osztódtak a manók. Most már neked is 5 manó van a sítáborban, hogy Maci szavaival éljek!

Most viszont szorítok ezerrel, és küldöm a tapadós energiát!

Lexi,
az álmokkal most ne törődj, csupán azt jelzi, h nagyon agyalsz a dolgon.Lexi, 1 dolgot csinálj, hogy mindig alvás előtt képzeld el egy fekete keretben hogy ott a ciszta, aztán rögtön töröld ezt a képet és egy fehér keretben pedig a petefészked, úgy hogy nincs ott, és szupi egészséges!

Egy kis agykontroll mindig jót tesz!Szorítok nagyon. Minden rendben lesz jövő héten kedden!

Maci,
sajnálom a tüszőmaradványt

. tarts ki, és nézd a pozitív oldalát már ha lehet, hogy májusban nem leszel egyedül. Milyen nagy lesz a csapat!!

Kismaci jól viseli a tejcsi nélküli világot?
Amit dr. M. mondott attól készen vagyok. Egyik szavával a másikat üti. "Nem kell stimu, de tudja hogy lehet nem ébrednek fel?"...ez most komoly??

zerintem kérd meg hogy stimuzzatok még!Légy kicsit erőszakos.

Évike,
mi baja apukádnak,jobbulást neki!Szorítok majd hogy jól sikerüljön a műtét.

Magdipeti,
nagyon szépen köszönöm az sms-t ma, annyira jólesett!!

. Holnap reggel tuti erősebb csíkocskák lesznek, annyira izgulok érted te lány!Ma agykontrolozok neked két csíkocskát lefekvéskor!

Írj holnap egyből!!!!
Na jányok, tegnap UH. Praxis magánrendelőben voltam egy szupi szonográfusnál Győrfi dokinál.
megnézte manót, nekem poci Uh-volt, nem kellett hüvelyi . (van akinél nem látszik ott még a 12. heti hüvelyi).
Manó szépen behozta magát méretre

, méret alapján most annyi idős mintha szabályosan lett volna ovum.

csodamanó 6-7 dkg körül van, 5,5 cm.Orrcsont megvan, NT:1,1 mm (3 mm -ig ok).
Azt mondta hogy tuti stramm gyerek lesz, és egészséges, mert szuperek az adatok.

ma reggel azért az SZTK-ban is voltam terhesgondozáson, ott is csináltak UH-t, de ott hüvelyit mert ott az a protokol, de mivel a hüvelyi pontosabb, így új méret 5,9 mm és a NT(nyakiredő) :1mm

Szépen vert a szívecskéje, zárt a has, gerinc, koponya. Próbálta a doki a szívét bemérni, hogy tudjunk hallgatózni, erre manó nem akkor kezdett csuklani

. Olyan volt mint egy ugri bugri béka, alig lehetett a szívhangot meghallgatni, de azért sikerült.
Csütörtökön megyek vv-re a down-szűrés 2. felére. UH-val együtt mondják ki majd végül a százalékos valószínűséget. Izgulok, de hiszem hogy minden rendben lesz a vv-vel is.
Edina , küldöm képet manóról ahogy ígértem!

Hamar ittvan már a május és kezdtek a csajokkal!!!

Nagyon boldog vagyok lányok.Köszönöm hogy mindig érdeklődtök, pedig tudom nem könnyű nektek, de hiszem hogy eljön a nap mikor mind mosolyogva gondoltok vissza ezekre a napokra, egy kis Manóval a karotokban!

Ölelés , jóét nektek!