A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johanna! hát te is lenyusziztál??? milyen babaeső volt, amíg én nem voltam? GRATULÁLOK A BABUCIHOZ, NAGYON BOLDOGOK LESZTEK!!!! Kép

Vera! majd dumáljunk le egy sétát, én már tök lassan megyek, mert újabban kitolom a hasam Kép , és jó gyorsan dobog a szívem. nem titeket láttalak, mert ti ellenkező irányból jöttetek.

ancsipancsi

Jucus!
irok mélt!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

JOhanna!

Szerintem kimehettek sétálni de persze ne a legnagyobb melegben.Inkább 10-ig vagy du.6 után.

Jucus
20170114224602

Jucus!
Mint hivatalos látogató: akár holnap is...Kép
Johanna!
Én úgy nyomtam a bogyókat, hogy első pár napban nem ettem és nem ittam semmit...Kép De ezt senkinek nem ajánlom. Viszont 3 nap alatt visszament az aranyerem, a doki mondta is, hogy szülés után 10x akkora volt, és inkább nem is mondja, hogy az mekkora...Kép
Azóta viszont folyamatosan eszem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Holnap 11-re viszem Pannát mérésre a Vahotba.De tudod,hogy a dokiknál sosem tuti az idöpont.Mikor lenne jó?

Jucus
20170114224602

Ancsi,
attól még láthattál, mert ellenkező irányba is szoktunk menni Kép a lényeg a sárga napernyő... ill. lehet, hogy az sem volt rajta... szóval a lényeg a napernyő alatt van: ha Dócit láttad, akkor mi voltunk Kép a kocsi egyébként esernyőre csukható, és kékes-szürke Kép sétát majd megdumáljuk, küldök telefonszámot Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Ancsi!
Babuci édes, párod nemkülönbenKép

Ildi, Kisün, Ruz!
Köszi a fürdetős válaszokat. Hát akkor én is abban bízom, hogy idővel megszereti. Igyekszem azért úgy időzíteni, hogy ne legyen farkaséhes, mire oda jutunk, de előtte nem szívesen szoptatom meg, mert félek, hogy a pancsolástól meg az utána következő macerától kijön belőle minden. De fürdét után tényleg sokkal tovább szokott szopizni, úgyhogy biztos jól lefárad közben.

Zsanci!
Nekem ugyan még nincs tapasztalatom, de több barátunk is mesélte, hogy az első külön töltött idő sokkal jobban megviselte őket, mint a gyerkőcöt. Hát, ez van...

Na megyek, megpróbálom lenyomni a napi tornámat amíg alszik a csajom.

Bogárka!
Állítólag lesz egy enyhe hidegfront! Hátha attól beindul Maszatka!

Kép
Kép
manoka11

Kisün!

Legközelebb esernyöre csukva toljad a babacsokit és akkor egyértelmüen felismerhetöek lesztek!KépBocs,de nem tudtam kihagyni!

Jucus
20170114224602

Zsanci!
Próbáltam visszakeresni a Johannának írt üzidet aranyér ügyben, de egyszerűen nem találom...leírnád mégegyszer, hogy mi ez a csepp? Asszem nekem is szükségem lesz valamire...Kép

Ja, Csajok!
Nem kell valakinek egy belépő az Állatkerti Libero Napra (meg vele együtt sapkakupon). Kedvezményes pelenkavásár, meg mindenféle klassz gyerekes programok. Mi tuti nem megyünk: júni 26 vasárnap. Szívesen odaadnám valakinek, ha el tud érte jönni...tudom világvégén vagyunk...de esetleg Gazdagrét és környékiek? Zsebi, Zsanci? Mert akkor odaadnám anyukámnak, oda is el mehettek érte...ők ott laknak a ltp mellett...Na?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
most fordított taktikával próbálkozom: NE menj szülni KépKép hátha ez bejön Kép

Jucus,
KépKép ok megpróbálom, Dócit is belehajtogatom... Kép

vera
kisün

Sziasztok lányok!

Képzeljétek, tegnap délután a férjem hazaállított az egyik nővérével, hogy MEGLEPETÉS. Gyorsan össze kellett kapnom magam, kiszívni a cicimet, mindenféle instrukciókat kiadni és leléptünk moziba. Hát én úgy meglepődtem, nem is voltam felkészülve lelkileg, hogy másra hagyom Grétit. De a film nagyon jó volt. (Galaxis utikalauz stopposoknak). Sőt, utána még fagyiztunk is.
Persze ma meglett a böjtje a dolognak, mert tegnap kellett volna befejeznem egy fordítást, így azt ma reggel csináltam. Gréti 4-kor kelt kajálni, őt visszaraktam aludni, én meg hajnalok hajnalán nekiálltam dolgozni, és már le is adtam Kép
Egy rezorcin nevű rohadt mérgező anyag adatlapját kellet fordítanom, és mérgezési tünetek résznél a Vészhelyzetben előforduló összes kifejezéssel találkoztam. A végén viszont nem tetszett az állati kísérltes rész. Nyuszikákat is teszteltek az anyaggal, részletesen, brrr.

KépKép
KépKép
lindicita

Kisün!
Nem is megyek, sőőőt, nem is akarok még Kép!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johanna, FanniSara valoban gyoronyu. es az ember lanya tenyleg ugy erzi, h millio dolgot meg kell csinalnia, de azert pihenj is, mert arra meg tenyleg szukseged van. es szerintem is nyugodtan kimehettek setalni. nagyon jo ido van.

Fic, annyira jo, h vegulis magatol elindult a srac! es az meg mar az en kulon oromom, h 21-n bujt elo a napvilagra. nagyon jo nap ez szuletesnapnak. en legalabbis szeretemKép sok boldogsagot nektek!!!

Ancsi, szupi ez az uh-s kep! a tortenetednek meg tokre orultem. en is azt gondolom, h halljak/erzik az ultrahangot odabent, es nem feltetlenul orulnek neki! egyszer megosztottam ezt masokkal is, oszt jol le lettem hurrogva...Kép

Cicabo, udv itt! kivancsi vagyok, hogy jossz majd ki az orvosoddal. mindenesetre azt kivanom, h jo legyen!Kép

ja, es en is klubtag. de tok igaza van Kisunnek (meg a tobbieknekKép): az a legfontosabb, h a mama kiegyensulyozott, nyugodt, stb. legyen, es azt tegye, amit O jonak lat. es akkor - jo esellyel - a babanak is jo lesz...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Most először vagyok itt. Ha minden jól megy januárban én is a Szent Imrében fogok szülni, a profnál, akit a Kaális orvosom ajánlott. Tegnap voltam Nála először, nekem szimpatikusnak tűnt, bár eléggé szélsőséges véleményeket olvastam Róla itt, amikor a keresőben rákerestem a nevére. Próbálok elvonatkoztatni és bízni abban, hogy lelkiismeretesen fogja végigkísérni a terhességemet.
Amúgy eddig a SOTE II-re jártam, ott is szültem 2003 januárban a kisfiamat, de költözés miatt most nekem közelebb van a Szent Imre, és az előző orvosomban is megingott a bizalmam, így döntöttem az orvosválás mellett.
2 hét múlva kell mennem a kórházba, laborba és a 12. UH-ra. A prof titkárnőjétől kell időpontot kérnem majd. Én mindig olyan gondban vagyok a hálapénzzel kapcsolatban, nem tudom, hogy ilyenkor 'illik' valamennyit adni? Vagy csak a magánrendelésen kell fizetni?
A szülőszobákról tudnátok valamit mesélni, vagy megmondani, hogy kb. mikor beszéltetek róla, és akkor megkeresném. Azt olvastam, hogy a babát csak üvegfalon keresztül lehet mutogatni, de azért az anyuka kimehet a papához és a másik gyerkőchöz valami közös helyiségbe, ugye?

Jucus, az lehet, hogy mi többé-kevésbé ismerjük egymást? Kép

Előre is köszi az infókat.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Pirus!

Bizony-bizony!
Majd mesélek de most el.

Pusza:Jucus
20170114224602

Pirus, valasztott dokid a fizetest illetoen nem fog ketsegeket hagyni benned...Kép
amugy udv a forumon, es szep babavarast!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bogárka!
PhönoVen a csepp neve, ezt egyébként szájon át kell használni, és a krém, ami szintén tuti, az az Apo-Ham.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Pirus, üdv köztünk!

A prof-al kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni.
Szülőszobák: 5 szülőszoba van, ebből egy alternatív, az ún. Ikea szoba, ott van franciaágy, kád, zene, gyertyák, meg mindenféle egyéb "nyalánkság". A másik négy szoba is nagyon jó, különböző színűek (kék, sárga, zöld és rózsaszín). van még egy ötágyas vajúdó, de oda csak akkor kerülsz, ha még nem indult be rendesen a szülés.
Babákat tényleg csak üvegajtón keresztül lehet mutogatni, de van egy társalgó, oda nyugodtan kimehetsz a családhoz, addig meg a babát betolhatod a csecsemősökhöz.

Kép
Kép
manoka11

Pirus,
üdv köztünk Kép szerintem az, hogy esetleg negatív véleményeket is olvastál a profról, egyáltalán nem jelenti azt, hogy neked is az lesz, szóval fel a fejjel, itt minden orvosról hallasz kevésbé jó véleményeket is Kép
Szülőszobák: 5 szülőszoba van, 4 "normál" (szülőággyal, ami székké alakítható, tehát ne félj, hogy esetleg háton fekve kell szülnöd Kép), és egy "alternatív" szoba, az Ikea-szoba: ott franciaágy, bordásfal, labda, szülősámli stb. van. Ezek bármelyike egyébként szükség esetén áthurcolható a "normál" szobákba is.
Orvosa és szülése válogatja, hogy hol szülhetsz, no meg, hogy szabad-e éppen álmaid szülőszobája Kép. Annyi szerintem általában elmondható, hogy első szülő nők nem nagyon szoktak az alternatív szobában szülni, de ahogy mondtam, ez sok mindentől függ.
Szülésznő: kérdezz rá az orvosodnál, hogy kivel szeret együtt dolgozni, lehet, hogy azt mondja, hogy neki mindegy, de lehet, hogy ajánl valakit, akivel jó párost alkotnak Kép szerintem a te esetedben - főleg mivel a prof nagyon elfoglalt - érdemes szülésznőt választani, mert ő végig ott van veled Kép
Babákat tényleg csak üvegajtón keresztül lehet mutogatni, de ez nem baj, legalább nem hurcol be hozzá senki semmilyen nyavaját. Te viszont bármikor kimehetsz az előtérbe a látogatókhoz. Állítólag van látogatási idő, de párom pl. egyszer még este 10-kor is bent volt a kórházban, és senki sem zavarta el...
Ja, és úgy tudom, Cicabo is a profnál szül, nagyjából egyidősek is vagytok, lehet, hogy érdemes lenne "konzultálni" Kép

Cicabo,
hallod, Pirus is a profnál szül! És egyidős babások is vagytok! Kép

vera
kisün

Lányok,
visszatérve egy csöppet a fürdetésre: szerintetek milyen ötlet, ha fürdés előtt adnék Emmának egy kis teát, csak pár kanállal? (tegyük fel, hogy attól sír, mert éhes). Az talán kevésbé jön ki belőle, de mégis van a pocijában valami, és fürdés után jöhet a szopizás. Mondjuk eddig csak egyszer adtam neki 3 kiskanál kamillateát, amikor nem kakilt. Ja, és 6 hetesnek milyen teát? A H-ban kaptam két mintát (Hipp és Milupa), de azokat csak 4 hós kortól ajánlják. Help! Ma már nem szeretnék ordítós fürdést!

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Meg tudjátok nekem mondani, hogy a Szt. Imrében lehet epidurális érzéstelenítéssel (EDA) szülni? Melyik orvosnál?

Köszi

Kép
almodo

És tényleg...saját felelősségre miért nem tolhatom ki a gyerekemet az apjához????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????? Mert az egy dolog,h ogy ne jöjjön be, amikor a másik szoptat, de miért nincs joga az apának kézbe venni a saját gyerekét? És a tesónak miért nincs joga megpuszilni a kicsit, amikor épp erre vágyna????? És vegyük az alapestet, amikor NINCS influenza járvány, és a tbc-s rokon sem jön látogatóba...
Ez most jutott eszembe...Valaki válaszol???
egyébként azt sem értem, hogy miért TILOS a gyereket a kocsi nélkül hurcibálni...Én egyszer berohantam vele, mert vmi volt, erre jól letoltak, hogy gyereket csak kocsiban szállitunk...
ti mit tudtok erről???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka!
Azokat, amiket a H-ban kaptál NE! Szerintem azokban van cukor, nem? Én egyszer vettem Petrának talán Milupát (de már 1 éves volt), egyet csináltam belőle, megkóstoltam, háát dobtam ki az egészet, olyan volt, mint egy cukorszirup. Ha mindenáron tea, akkor filteres általad főzött, cukrozatlan - pl kamilla, ahogy írtad. De én ezt sem annyira ajánlanám: ha tényleg éhes, ettől nem fog megnyugodni, meg csak elveszi a helyet a tejtől. Egyébként Petrát rengetegszer fürdettük úgy, hogy nem sokkal előtte evett - soha nem volt semmi baj...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Köszi a segítséget! Kép És ezek beszerezhetők a gazdagrétiben?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Almodo!

Lehet EDA-val szülni (nem tudom, melyik orvosnál), de ahogy én érzékeltem, nem annyira támogatják, mert a kórház éppen arról "híres", hogy az alternatív szülést pártolja.
De pont tegnap mondta valaki, hogy állítólag a MÁV kórházban az EDA rutinnak számít.

Zsanci!
Gondolom azért nem viheted ki saját felelősségedre, mert ha esetleg mégis elkap valamit, és azt továbbadja a többi babának, az már nem csak a te felelősséged lenne. Azt nem tudom, miért tilos kocsi nélkül vinni a gyereket...

Kép
Kép
manoka11

Almodo!
Elvileg lehet, bár nem egy EDA-s kórház. Azt, hogy kinél sajna nem tudom...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Látom Manóka megelőzött. Még egy info: a Péterfy kifejezetten EDA-párti kórház!

Zsanci!
Nem tudok Neked én se válaszolni a második kérdésere Kép

B

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Megnéztem, tényleg van benne cukor, akkor nem adom! És Petra olyankor fürdés után is szopizott? Mert szerintem Emmában annyira benne van, hogy fürdés után enni szokott, hogy hiába enne előtte, utána is igényelné.

Kép
Kép
manoka11

Ficnek nagy cuppanos gratula Kép erot, egeszsegets stb. Vegre elokerult ez a Vincenzo. Meg csak tegnap delutannal tartok az olvasasban, tehat ha azota Maszatka is elokerult, akkor Bogarkanak is minden jot.

Beetrix, a fiokhuzogatas meg mindenfele nyitogatas mar honapok ota megy nalunk. Az a taktikank, hogy sosem hagyjuk egyedul, ugyhogy vegig asszisztalom, es szepen visszapakolom, amiket o kidobal a komodbol. Vettem olyan biztonsagi bizbaszt, de nem jo, mert a fiokok alja olyan vekony valamibol van, hogy oda nem tudok semmilyen muanyag pockot felfurkalni. A sarokvedokkel meg az a gond, hogy a gyerek leragja a butorrol, egyebkent lehet, hogy jo lenne, ha epp oda akarna beutni valamijet, dehat semeddig nem lehet a helyen, a ketoldalas ragaszto nulla, a nyul egy pillanat alatt leszedi a sarokvedoket. Ami meg az eroszakos viselkedest illeti, ez a csaj is olyan, mar en is kezdtem ketsegbeesni, de vegulis gyerekekkel nem is annyira, inkabb az altala megszeretgetni kivant felnotteknek van felnivalojuk (tudod, ahogy megpuszil: archarapas+hajtepes).

Kisun, Doci nagyonszuperugyes, en meg nem mutattam ezt a lemaszast, de akkor megprobalom, mert nyul is fejjel elore haladna le az agyrol.
moosejaw

Bogárka!
Igen!! a krém lehet, hogy nem lesz, de 1-2 napon belül hoznak, ha kérsz...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manóka!
De te hallottál már tömeges járványról olyan helyen, ahol beengedik az apukákat??? én nem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Én sem hallottam ilyenről, de gondolom a H-nak valahogy le kell védeni magát. Ugye itt arra hivatkoznak, hogy ez főleg az anyukák kérésére történt, mert ha éppen szoptatsz, stb... Hát nem is tudom, mi lenne a jó megoldás. Egy másik fórumon írta egy lány, hogy náluk bemehettek az apukák, és az ő párja egész nap bent volt, csak aludni járt haza. Mondjuk én ezt túlzásnak találom.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!
Már kb ezer éve regisztráltam ide, de eddig még csak az olvasgatásig jutottam, mert olyan jó kis társaság vagytok.
Most gondoltam csatlakozok, mert nekem is ezernyi problémám van és jó hallani, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Mint pl felvenni a gyerkőcöt vagy sem Kép
De most csak azért írok, mert én 3 hete szültem a szent imrében és látom az aggódást, hogy apa nem látogathatja a babát.
Ha apa elég késő este megy, mondjuk 9 után és egyedül vagy a szobában akkor megoldható a látogatás. Mi rákérdeztünk ott annál a recepciószerűségnél ahol az éjszakás szülésznő tanyázik és azt mondták hogy ők nem látnak semmit menjen nyugodtan. Nálunk az első két nap jöhetett be mert utána már volt szobatársam, de az is tök jól esett és persze elvileg választhatsz egy ágyas szobát is és akkor tuti egyedül vagy.

A fürdetéshez hozzászólva pedig szerintem nyugodtan adhatsz neki előtte egy kis kaját is max ne etesd tele, csak 5 percig tedd cicire. Nekem a korházban azt mondták hogy nyugodtan etessek előtte legalább nem lesz olyan nyűgös.
gigi01

Manóka!
Igen, kapott utána is, bár ő az elején nagyon sűrűn evett. De az esti rituálét mi sem akatuk megbontani, ezért ha láttam előtte, hogy éhes, adtam neki előtte is, utána is.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manóka!

Panna is nyügös volt fürdésnél.Aztán kapott cici(egyiket)nyugodt fürcsi majd utána másik cici.Nem bukta vissza fürdetés közben a tejet.Nyugodtan adj neki,hátha ez segít.

Jucus
20170114224602

Bogárka!
Köszi, akkor mi is megpróbálkozunk ezzel a verzióval, aztán holnap beszámolok. De remélem te azt már nem fogod olvasni, mert akkor már rég babázolKép

Gigi!
Üdv itt! Van egy másik Gigi is, szóval majd találjuk ki, hogy különböztetünk meg titeketKép
Ha van időd, írj egy kicsit magadról, kinél szültél, hogyan, stb.

Kép
Kép
manoka11

Juc!
Köszi az "erősítést", így lesz!
Nemsokára eléred az 1500 üzenetetKép

Megyek lassan készülődni, mert jön Beetrix és Lilla, megyünk egyet sétálni a tó körül.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Köszi szépen a kedves fogadtatást.Kép és persze az infókat is. Szülésznőt mindenképpen szeretnék választani, de arról még fogalmam sincs milyen szülőszobában szeretnék szülni. A SOTÉ-nak most az egyik legmodernebb szülészete van az országban, de én még a régi, egyetlen 3 ágyas szülőszobán szültem, (miután a 6 ágyas vajúdóban vajúdtam)szerencsére egyedül, úgyhogy annál biztosan szuperebb lesz itt bármelyikKép
Ott ki lehetett tolni a babákat a közös helyiségbe, de csak látogatási időben, azon kívül csak a mama mehetett ki. Járványos időszakban egyáltalán nem lehetett látogatni a szülészeten. Igazából nekem is furcsa, hogy az apuka és a tesó nem nézheti meg testközelből a babát, de ha ez a szabály, akkor ez a szabály, 4 napot biztosan ki lehet bírni, bár én a kisfiammal 7 napot voltam bent, mert besárgult, akkor már nagyon hiányoztunk Apának, remélem most minden rendben lesz és nem kell tovább maradni, mint amennyi szükséges.
A prof miatt nem aggódom, elsőre szimpi volt, a lényeg az, hogy lelkiismeretes legyen és tapasztalt. Amúgy, ha a kórházba hív be, priviben meg tudná írni valaki mennyit 'illik' adni? És olyankor sokat kell Rá várni? Az UH hogyan működik? Időpontra lehet menni?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Johanna, meg lehet allni, hogy ne kelljen fel az ember (en foldlusta vagyok egyebkentis), sot most meg is kell! kulonben nem lesz sok tejcsi, ha nem pihensz! es hogy supportalod rendesen az ujszulotted, ha osszeesel a faradsagtol? Irgumburgum.

Manoka, a mi csajunk is sokaig vegiguvoltotte a furdesdolgot. (Apa utalt is furdetni, pedig neki csak ket percig kellett tartania, amig a vizben volt, aztan meg a koldokcsonkot torolni, tehat ossz. max 4 perc.) De kitartas, nemsokara elmulik! Mar nem emlekszem pontosan, hogy is volt, de 4-5 hosan meg mar imadott furdeni, es azota egyfolytaban orulten rugkapal meg vigyorog, amikor elkezdjuk a programot. Meg akkor is, ha mar eppen almos, faradt, nyugos, mindenbaja van, de ha elkezdunk furdeni, hirtelen miden baja elmulik Kép Egyebkent miert es mijet olajozzatok?

Kisun, en is a felvevos klubban vagyok, de ezt jol megaszontad, teljesen egyetertek.

Elokerult Ancsi, mar mekkora a kocod, orulet! Az elobb nezegetted a teszteket...

Babarozsa meg biztos abban a hiperszuper urhajoban utazik, amit Zaphod kotott el a Galaxis utikalauzban, es bekapcsolta a valoszinutlensegi hajtomuvet, ugyhogy mikor teljesen valoszinutlen, akkor hirtelen felbukkan es valoszinutlenul keveset ir, aztan megint eltunik iteletidokre...
moosejaw

Pirus!
Ahogy Recca is írta, és én is hallottam vkitől, aki hozzá járt, meg fogja mondani az árat Kép

UH: a Bártfaiban délelőtt bármikor mehetsz, délután időpontra. Szerintem érdemes ez utóbbit választani, mert keveset kell várni.

Bogárka (39+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manó!

Gigi ügyben igazad van,de azért Manokából is van kettö nekünk!Kép

Juc
20170114224602

Manóka!
Kíváncsi vagyok a fejleményekre, de tényleg szeretném inkább napokkal később elolvasni... Kép
Holnap du. kell mennem a dokihoz, de jobb lenne inkább a kórházban találkozni már vele...Kép Petránál is így volt..., és akkor is 40-1 voltam. Sőt, Anyósomék itt voltak előző este, és ma is jönnek. Na? 3 dolog is stimmelne...
De hétfő este óta még szinte komoly keményedésem se volt. Tényleg, Fic írt vmi ilyesmit, hogy van egy fájósabb időszak, aztán pár nap nyugi, és szülés. Szóval lehet, hogy ez már a vihar előtti csend? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Helló!

Ancsi, nagyon aranyos a baba a képen! Kép Hihetetlen, hogy nemrég még azon izgultál, hogy most az tényleg két csík, most meg már mindjárt szülsz. Kép

Én kaptam EDA-t a Szent Imrében. Kép Ez úgy történt, hogy éjfél óta vajúdtam, de reggelig nem tágultam semmit, holott 1-2 perces durva fájásaim voltak de sajna tágulást nem hoztak. Kép Én elvileg nem akartam semmit kérni, de már nagyon fáradt voltam és kétségbe voltam esve, hogy ennyi szenvedés és semmi előrehaladás. Reggel jött a dokim, mondtam neki, hogy nem bírom tovább adjanak valami fájdalomcsillapítót, mondta, hogy kérhetek EDA-t is, rögtön kaptam az alkalmon. Kép Õ szólt a Barna főorvosnak, aki hát nem rögtön, de előbb-utóbb jött és beadta. Kép Amúgy van előadás az EDA-ról, arra érdemes elmenni, engem rögtön le is cs...szett ez a Barna főorvos, hogy mi az, hogy nem voltam ezen az előadáson.

Apuci bemenetel. Hát én egyágyas szobában voltam és azok hátul vannak, ahol a szülőszobához is van a bejárat, ott be lehet lógni, de nekünk nem volt szerencsénk, mert a párom bejött első nap, de kb. 2 perc elteltével jött épp a csecsemős megmutatni a pelenkázást és jól elzavarta...Kép Utána már nem is próbálkozott szegény bejönni, félt, hogy amilyen szerencsénk van, megint épp akkor fog jönni valaki, inkább kibírtuk azt a pár napot.

Manóka

Bendinek sem okozott soha semmi problémát, ha fürcsi előtt evett. És utána is szopizik mindig, de ha fürcsi előtt többet evett éppen, akkor utána már nem sokat eszik.

ruz
ruzicsky

Manoka, Bogárka!

Köszi a választ! Igazából most költöztünk a XI. ker-be, a korház tőlünk 3 perc séta, így kifejezetten a szt. Imrében keresek olyan orvost, aki vállal EDA-val szülést.

Ha valaki esetleg ismer ilyen orvost, azt megköszönném!

Almodo

Kép
almodo

Köszi Ruz!

Kép
almodo

Almodo,
Ruznak ezek szerint Barna főorvos adta be, tehát lehet, hogy ő az embered Kép én azt tuodm mondani, hogy az én orvosom (Bardóczy Zsolt) nem EDA-párti.

Moose,
érdemes megmutatni a lemászást, Dóci most már rendszeresen műveli (azért még fogom közben Kép), szóval nem lehet véletlen Kép

Zsanci,
második kérdésre: én sem értettem, hogy mér nem lehet hurcolászni. Azt tudom esetleg elképzelni, hogy tapasztaltak már szüléstől legyengült kismamát, aki elejtette a babáját Kép no az nem lenne vicces...
első kérdés: de a babát vissza is viszed, és ő esetleg összekerül a többi babával, és beviszi az nyavaját, és az már nem a te felelősségedre megy...szóval szerintem ez ilyen túlbiztosítás.
kispapa bemenetelt kétágyas szobába én nagyon ellenzem, a szobatársamat is nehezen viseltem, hát még ha a párja is bent lett volna KépKép

Bogárka,
nekem szinte semmilyen keményedésem nem volt, ill. kedd reggel egy-kettő, aztán semmidesemmi, és szerda éjfélkor a semmiből indult Kép szóval szerintem bármi lehet Kép

Gigi01,
helló Kép

vera
kisün

Manóka!
Remélem nem hiszed, hogy le akarom harapni a fejed...Kép mert neeeeeem!!
Egyébként még mindig nem értem egészen ezt. Az rendben, hogy ne jöjjön be mindenki a szobába. De kit zavarok én azzal, ha apa megszeretgeti a fiát/lányát/stb???

Fürdetés ügyben pedig mi is úgy jártunk el elsőszülöttnél, mint itt sokan. Kaja előtte, kaja utána. Egy kis sirást igy sem lehet mindig megúszni, de a nagy cirkuszok megszűntek...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera!
De a nagy átlag az mutatja, hogy NEM szednek össze semmit...Tudom, tudom, a kivétel erősiti a szabály, és különben is, a MÓKUSOK...hozzájuk kell fordulnom...indultam...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

itt gigiKép

üdv az újaknakKép
csak goyrsan válaszolok egyere aztán húzok is tanulni hogy ne tudjatok zavarni,tudom már ám hol a helyemKép

zsanci,
én is hurcolásztam agyereket és engem is leszúrtak de nekem indokolták isKép :szóval ha kézben cipeled a babát és véletlenül rosszul leszel és összeesel és leeseik a gyerek vagy kiesik a kezedből akkor az baj!érteni nem értem,mert itthon bent a lakásba se kocsiba toligatom és akár itthon is rosszul lehetek.....de hát ez már nem az ő bajuk!szóval ezért!amúgy szerintem is jó hogy nem lehet bemenni,de mondjuk nem lenne rossz az a kompromisszum hogy ha egy ágyasban vagy akkor fogadhass mindenképpen látogatót(én abban voltam és remélem megint abban leszek)vagy ha még nincs szobatársad,vagy ha van,akkor talán meg lehetne beszélni vele hogy zavarja e ha apa beugrik 5 percre!
na eldugolok,még 4 tétel és mindent tudokKép
elvileg..........

gigi(az utra para aki nagyon be van tojva az államvizsgátólKép )
Vendég

Kisün!
Petrával nekem sem volt semmiféle keményedés, jóslófájás... azt sem tudtam mi az...Kép Egyszercsak jöttek, és akkor már tudtam, hogy ez már szülééés!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?