Tamara!
Nem főztem, mert hozzák nekem az ebédet, ilyen cukorbetegeknek valót ... itt lakik a házban a teletál konyhafőnöke és "rábeszéltek" a rendelésre. A férjemnek főzök mindig vacsit, de azok ilyen egyszerűek
Babaápolási cuccok: érdemes egy-két dolgot beszerezni szerintem előre, persze amint megszületik a pici szólni dokinak, védőnőnek, hogy ha hazamentek ki tudjanak majd menni. A barátnőm úgy ment haza a szülésből, hogy 4 napos ünnep következett és senki sem ment ki hétfőig hozzájuk. Természetesen egy jó pár dolog szükséges lett volna neki, ő ajánlotta, hogy nem sok mindent de egy-két apróságot azért szerezzek be, ne legyen gond, hogy mit kenek a pici popsijára ... stb.
Az alkohol 70%-os 50g-os - 294 Ft volt. De felszámoltak ilyen kupak + üveg és készítési díjat ami + 150 Ft volt. Bár őszintén szólva nem tudom mit kell ezen készíteni, de tény hogy ki van mérve és nincs tele az üveg.
A neomagnol tabletta: 806 Ft, a neogranormon krém 667 Ft volt. A laktoherb tea 602 Ft volt. A wc ülőkére papír 259 Ft volt 2 db, van olcsóbb is de ezt vissza lehet zárni nem olyan gázos a csomagolása.
Tündi!
Én úgy tudom kell a 300 napnál nem régebbi házassági. Én is most szedtem elő az eredetit, hogy majd azzal menjük a másolatért az önkormányzathoz.
Vera!
Szerintem se hagyd ki a 4D-t ha ilyen olcsó, bár készülj fel, hogy biztos nagyon sokan lesznek és nem csak te leszel az egyetlen aki ilyen vizsgálatot akar majd csináltatni.
Én is kaptam a kengurutól erre a symás babamama expora tájékoztatót meg egy 25% kupunt a kenguru goldba. De szerintem mi inkább a kenguruba és a minimanóba megyünk a hétvégén még a maradék cuccokat beszerezni. Már kerülöm a tömeget, valahogy nem bírok sokáig ácsorogni, tolongani. Tegnap este már az auchanban is szenvedtem, pedig nem kellett sokat állni a pénztárnál.
Dm-es baba bónuszt fogtok kitölteni? Én ebből is szereztem kettőt tegnap
Timi