A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Ennyivel sikerült nagyobbra. Nem sok, de valami.

Nelly

Kép
breeki

Nelly: :lol: :lol:

Hogy a fenébe csináltok ilyen jó avatart. :?: Állandóan ezen dolgozom, de sosem lesz ilyen szép éles, mint nektek! :x

Zsu
svs

milyen progiba csinálod?

Nelly

Kép
breeki

nelly: úgy gondoltam, tedd fel rendes nagyságban hszként a képet! zsu te is!!!
kerekpocak

:oops: ja, nem így értettem! :oops:

Kép

Nelly

Kép
breeki

Eddig jpegben kivágtam a "lényeget", majd egy "resize picture" programmal 80×80asra állítottam. Már van photoshop-unk is, de még bénázok (a mostanit abban próbáltam már) :oops: Van jobb ötletetek??

Örömmel teszek eleget a kérésnek! :oops:
Kép Imádom ezt a fotót :)

Zsu
svs

Jaj, de édik vagytok- a szeme tisztára a tiéd! :)

Zsu
svs

de jóóóóóóóóóóóóóók!!!!!!!!!!!

nelly nagyon hasonlítotok szonjussal!!!!

iszonyú cukik a babók! zsu: emma milyen nagylány! hogy vigyorog! eszetlen édesi!!!!
kerekpocak

Jajjjjj de édik a kiscsajok!!!!!! Beni épp ölemben ül, kérdem hogy tetszik Szonja baba és Emma baba? Válasz: bübübübűűűűű és szégyenlős mosoly mintha értené a kérdést... :lol:

Nelly: Irtad hogy mennyira pörög a topic, hát én írtam kettőt és amikor te írtál mi már csicsikáltunk. Jajj de jól esett fél háromig együtt a nagy ágyban. :oops:

Zsu: Már én is azt hittem hirtelen, becsapósak ezek a vonalzók! :shock: Ritkán megyek el Beni nélkül kb. egy héten max egyszer. Most már tud velem jönni postára, bankba és nagyon élvezi! Imádja nézni az embereket és vigyorog rájuk.

Zsófi: Ez a málnalevél tea vitatott dolog, legalábbis azt olvastam hogy nem tudták bebizonyítani még a hatását, mert nem tartalmaz olyan anyagot, mindenesetre én is ittam és gyorsan tágultam, ha másként nem talán pszichésen hat és ártani nem árt.

Avatar nekem sem sikerült, mindig azt írja ki hogy túl nagy a kép, pedig a mostani elég bénuska lett, Beni bandzsít rajta.

Kép
viky30

Jól lehet aludni az új babakocsiban is!
Kép
Hurkásom pózol:
Kép
Zoknitolvaj:
Kép

Kép
viky30

Hello Csajok!

Csak gyorsan pár szót.

Nagyon köszönjük, hogy gondoltok ránk. :) Már jobban vagyunk Hál'Istennek. Tarek végre eszik püréket is + egy speckó tápit, ami nem tartalmaz tejcukrot, meg nem tej alapú, így az jó hasmenés ellen. És képzeljétek! Megissza a fagyaszott anyatejet is. Biztosan érzi a kis drága, hogy az jó neki most! :)
Én is jobban vagyok már! Ma már nem hánytam és csak reggel volt hasmenésem. :( Szóval alakulunk. Nem is tudom mi lett volna, ha nem itthon lennénk. Anyumék nagyon sokat segítenek!!! :)

Timi! Gratula a kis pöcsöshöz! :) Bizti tök jó lesz! Apa meg majd megbarátkozik a gondolattal!!! :)

Teri! Küldök sok-sok gyógypuszit Petrának! Szegénykém!!! Remélem hamarosan meggyógyul! Olyan szar ez, amikor betegek. A tehetetlenségünk a legrosszabb. :( Pont azt kérdeztem anyukámtól, hogy vajon bele lehet-e ebbe jönni. Mármint, hogy lesz-e olyan, hogy már nem borulok ki ennyire, ha beteg a gyerekem!?! :roll:

Zsófi! Hajrá kórházi csomag összepakolás!!! :) Izgi, hogy lehet, hogy természetesen is szülhetsz. Én 1000 %, hogy nem vállalnám. :oops: :oops: :oops: De te légy pozitív és ha odafent úgy akarják, hogy Jónás így szülessen, akkor úgy a jó! :)
Ja! Evu üdvözöl és drukkol neked nagyon! :) :wink: :)

Mindenki másnak sok puszi!

Niki drága! Köszi, hogy hívtál! Nagyon jól esett!!! Tisztára meg voltam hatódva! Még a barátnőim sem szoktak hívni. :(

Na majd jövök még! Ha tudok...

fatima

Beni annyira szép, ez az utolsó kép nagyon jól sikerült. De Viki, ti általában tök jó kis képeket csináltok róla. Fotogén.

Nelly, tényleg borzasztóan hasonlítotok egymásra, szépek vagytok!

A kis Emmus is egy tündér, irtó aranyos, kis vigyori:)

Fatima, ne hülyülj már. Nem írtál, tudtam h. betegek vagytok, gondoltam rádcsörgök.

Kép
niki30

Voltunk dokinál: nagyon csúnya garatgyulladás, és nem érti hogy nem lehetett ezt észrevenni. Kicsit kiakadt a kolegáira akiknél tegnap voltunk És az odáig rendben van, h ne váltsuk még ki az antibiotikumot, de meddig kell várni vele, mikor is kellene adni neki... És egyáltalán nincs szívzöreje, csak a láz miatt ver gyorsabban a szíve. Nem tudja hogy lehet ezt a kettőt összekeverni... Cedaxot kapott meg germicid kúpot. Azt is furcsállotta, h nem írták fel tegnap, csak a leletre h ajánlják. Kiderült h csak receptre adják ki. Most, h megkapta a gyógyszert, már sokkal jobban van.

Nelly! Baromi jó ez a kép rólatok! Hogy ti mennyire hasonlítotok egymásra!!!

Zsu! Nagyon cuki, és boldog a kis husis Emma!

Viki! Beni annyira édes! Hozza a formáját!

Fatima! További jobbulást nektek!

Teri

KépKépKép
pruci

Fatima de jó hogy jobban vagytok!!!

Evu az, aki távozott tőlünk? :cry: Nem jön vissza???? :wink:

Juli szókincse ma újabb szavakkal gazdagodott: Juli nem akar :shock:

Klári
Kép
ganti

Fatima! Tényleg, mi van Evuval?

Teri

KépKépKép
pruci

evut kérjük vissza! ha lehet?

teri ez nagyon durva, amit írsz! ennyire melléfogni! bassus te meg halálra idegeled magadat! nagyon gáááááz! de a lényeg, h most már minden ok! cedaxot samu is szedte már.

fatima: örülök, h ti is lábadoztok! igazából tudod, az én vajúdásom se volt a tuti én azt mondtam utána, h soha többé... de most úgy vagyok vele h semmi sincs kizárva, ha nyílik a méhszájam szuper, ha nem szenvedni most úgysem hagynak sokáig, mert azt viszont tuti nem bírja a heg.. szóval remélem így is úgy is jó lesz.

amúgy nagyon érdekes dolgot mondott a dokim, nem is meséltem. ugye ő úgy császároz, h nem vágja az egyes rétegeket, hanem széthúzza. így nem kell csak a legfelső réteget varrni. ezért gyógyultam szupergyorsan. én azt hittem, h ma már mindenki ezt a technikát használja, de mondta, h nem! :shock: sokan az összes! réteget átvágják (a jánosban is! a fele orvosi kar) és azért gyógyulnak eszetlen lassan, nehezen, fájdalmasan egyesek. szal akinek csaszi van előirányozva, érdemes rákérdezni, h milyen technikával "készül". (kérdeztem h kor- függő e, mondta, nem, megszokás kérdése. mármint pár orvos így- nélhányan úgy csinálják...) jó, mi?
kerekpocak

Jéé Zsófi, ezt én sem tudtam. De jó tudni, főleg ha a következőt is ott akarom szülni.
Nekem igen gyorsan gyógyult, lehet nekem is a "jobbik" technikával csinálták. :)

Kép
niki30

Teri, akkor ez a jobbik eset, nem?
Hála isten a szivének semmi baja, jól van.
Hogy félre tudják kezelni az embert, elképesztő!
:x
Gyógyulgassatok! A garatgyulladás is csúnya dolog, vigyázzatok magatokra!

Kép
niki30

Teri innen már gyorsan fog gyógyulni!!!!

Nem is tudtam hogy császárnál több technika van.

De olyat hallottam hogy gátmetszések között is irtó nagy különbség van (mármint hogy hogyan varrnak össze).

Éjjel azt álmodtam, hogy tök nagy a hasam, kórházban vagyok és mindjárt szülök :lol: ZSófi asszem a parád átragadt rám pedig nem indokolt :wink: :lol: :lol:

Klári
Kép
ganti

Beni és Emma is nagyon édik!!!

akkor a szombat senkinek nem jó? Megyünk Julival kettesben piknikezni :wink:

Klári
Kép
ganti

Klári, mi vagy úszni megyünk, vagy anyósomhoz Szegedre :cry:
Sajna.
Jól ellesztek szerintem Julival.
Vagy Juli nem akar? :lol: :lol:

Kép
niki30

Nem is mondtam, h. ma milyen szarul voltam. Még most is ráz a hideg, fájnak a csontjaim/izületeim, nehezen mozgok és kicsi hőemelkedésem van. Szegény anya, brühhüüüü :cry: :lol: :lol:
Emma nagy örömömre ma jó nagyot aludt délután, így én is ledőltem, jól is esett. Meg apa is igyekezett haza, a drága. :wink:
Hamarosan elalszik Emma és veszek egy jó kis forró fürdőt.

Kép
niki30

Köszi Lányok, jól esnek a bókok! Mi nem tudjuk soha eldönteni, hogy Szonjus kitől örökölte a szemét?!

Zsu: nagyon cuki Emma a képen! Az előző avatarodat is tedd fel légyszi?! Az is nagyon tetszett! Én microsoft picture manager-ben levágom a képről a felesleget, és utána átméretezem. Egy az egyben megmarad a kép minősége.

Viki: imádom a kis husis Benit! A kis zoknibetyár! Szonján sincs soha zokni.

Teri: de jó hogy elmentetek másik dokihoz! Most már rendben lesz minden!

Fatima: jobbulást nektek is!

Niki: vigyázz magadra te is, ugorj gyorsan az ágyba!

Nelly

Kép
breeki

én is picture managert használok :)

klári: nekünk nagyon kivételes lesz a 2 hétvége, h apa van, szal mi most kihasználjuk. amúgy ez az álom lehet, h nem véletlen ???? lehet, h előrejelez vmit...

niki jobbulást! én is szarul voltam most 2 napig. torok meg ilyenek.
kerekpocak

Csajok, szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt.

[url]http://www.tomtombaby.hu/
[/url]
A Tom-Tom Baby&Mama egy német cég, mely naturkozmetikával foglalkozik.
Termékei természetes olajat tartalmaznak, illat és szinezőanyagmentesek, ásványiolaj és konzerváló anyag mentesek.
*Babák* számára arckrém, habfürdő, sampon, popsi krém, tisztító olaj, testápoló; *Mamák* számára talp és lábápoló krém, masszázsolaj, szoptatás utáni krém rendelhető.

Akit érdekel, az nővéremnél tud rendelni. De akár rajtam keresztül is leadható a rendelés.

Zömbik Andrea
E-mail: buek2003@citrommail.hu
Tel.: 06209557402

Kép
niki30

Kép
niki30

Hát nem hiszem hogy előrejelez az álom bármit is, meg most annyira nem is szeretném, más terveink vannak. Persze nem teszünk a baba ellen semmit, mert nincs sok értelme:lol:

Niki jobban vagy már??

Én így két év elteltével újra formába próbálom hozni magam (két év után már nem lehet több kifogás :wink: ), úgyhogy visszamentem röplabdázni. Van egy amatőr csapatunk. Persze a karom még erre nem volt felkészülve, tele vagyok lila véraláfutásokkal. 8) Na de majd megedződöm megint.

szombatra meg már beszerveztem programot :lol:

Klári
Kép
ganti

PETRA, TAREK, FATIMA, NIKI, ZSÓFI!! Remélem már makkegészségesek vagytok!!!!

Niki: Árakat nem találok a honlapon, érdekelne a babás ajándékcsomag. Én vagyok vak vagy írjak a tesódnak? Amúgy nagyon szép az oldal és jónak is tűnnek a dolgok.

Teri: Jó hogy találtál egy ügyes dokit! Ez most az volt aki kiment vagy ti mentetek? Jól tedd el a telefonszámát! Petra még lázas? És sokat nyűgösködik ilyenkor szegénykém, aludni tud?

Zsófi: Ez a császár dolog tényleg furán hangzik. Nem értem hogy az elavult módszert miért alkalmazzák még. Félnek újítani vagy mi? :shock: Evu szerintem nem fog visszajönni, nagyon megbántódott, pedig senki nem utálta csak kapott egy elég durva kritikát. Azért jó tudni hogy jól vannak!

Nelly: Szonja kinövi ezt a szívlukacskát? Úgy tudom az ilyen elmúlik magától vagy nem is okoz bajt olyan pici. Szerintem hasonlít rád a szeme csak kicsit távolabb van az ővé. Drága kis zoknilehúzagató pajti! :lol:

UTÁLOM A SZELET!!!!!

Kép
viky30

Állítólag itt ez a doki a legjobb. Szerencsére kiharcoltam tegnap h menjünk el hozzá, m szerintem nem normális dolog az ha a gyerek 2 napig 39 körüli lázzal szenved. Az ügyeletes dokin meg nagyon kiakadtam, aki közölte, h ez a magas láz teljesen normális, ne is akarjam 38 fok alá vinni, és 3-4 napig ilyen magas lesz a láza, és majd a második ilyen széria az oviba kerüléskor lesz...
Este megkapta a gyógyszert és egy kúpot, többé-kevésbé átaludta az éjszakát, reggelre semmi baja. Egész nap "mászkált", rosszalkodott, azaz hozta a formáját. De azért még érezni rajta h nincs teljesen jól.

Teri

KépKépKép
pruci

vagyok, csak ma éjjel megint 2 órát aludtam, viszont sokat dolgoztam. szét vagyok esve, félek, h éjjel az alvás nem fog menni, de hátha :)
kerekpocak

húú, de nagy pangás van ma itt!

Én egész nap csavarogtam. :roll: SZonja Apával lett volna egész nap, még az esti fürdetésre, altatásra sem értem volna haza, de nem bírtam. Napközben is hazajöttem egy rövidre, és az esti fürcsit, alcsit sem csúsztam le! :D

Viki: valószínűleg ki fogja nőni, de rendszeresen ellenőrzik.

Teri: tök jó hogy Pertus már ennyivel jobban van!

Zsófi: te szegény, már megint miért nem aludtál?! Most Jónás nem hagyott? Tényleg, van már valami becézése Jónásnak, vagy Jónás lesz, és kész?!

Nelly

Kép
breeki

na éjjel megint 1-3ig virrasztás, mondjuk utána f8ig alvás. nagyon álmos vagyok, meg fáradt, de apa egész hétvégén itthon lesz. ami még rossz, h émelygek kicsit és a torkom sem az igazi. de a panaszkodást félretéve, lemondtam a mai ctg-t (felhívtam a dokimat, h nagyon rosszul érintené, h a megbeszélt péntek helyett, csak szerdán mennék először- addigra annamari tudnáeste csinálni, samut se kellene vinnem, ma meg tücsökzene is van, pont akkor. szerencsére azt mondta nem. ) megyünk tücsökzenélni éééééés a barátnőm megrendelte a babakocsit nekünk, kifizettük, várjuk. izgi!!!
jóslófájások vannak, iszom a málnalevél teát ANNYIRA ÉRDEKEL, h vajon az én kőkemény méhszájammal mit tesz?? :shock: :shock:

klári hajrá sport!!!
teri: jó, h petra jobban van!
nelly: egész nap csavargás, rulez!

ediske? bogi? (sztetek bogi meg zizi jönnek még?- vagy a rossz hangulat ... stb...)
kerekpocak

becenév: nelly még nem tudjuk. majd megnézzük milyen a feje, aztán majd kiderül. samut törpefánknak, apja angolosan sammynek, samnek is hívja, én leginkább samunak.
kerekpocak

mondjuk samu sámuel eredetileg.
kerekpocak

Szereztem Picture manager-t! Kösz a tippet!

Teri: éljenek a jó dokik, örülök, h Petra jobban van!!!!! Nevetséges, h vidéken ilyen körülményes minden! Nagyon gáz ez a bénázás! :x De minden jó, ha a vége jó....

Úgy látom, kényelmes Beni új járgánya! Jók a képek!!

Zsófi: sajnálom a szar éjszakát, ma tudsz majd pihenni? Akkor most már mindenképpen megvárjátok, amíg Jónás magától elindul, aztán lesz, ami lesz? :roll: Izgi!!

Klári:
mi Apázunk hétvégén! Én is röpiztem (még a gimiben) :wink:

Niki: ma kipróbáljuk Emmád kedvenc bébiételét! Hátha minden Emma szereti! :wink:

Nelly: nem semmi milyen bevállalós Apátok van! A miénk is odavan a kiscsajsziért, de egy napig nem bírnák kettesben! Még azt se tudná, hogy kell a kajciját megmelegíteni! :roll: Nem baj, mi így szeretjük! (Egyszer főzött magának virslit a mikróban, és nem húzta le a műbelet!! :shock: )

Fatima, Ági mikor jönnek haza?

Nem fúj a szél, mindjárt megyünk sétálni! :D
Régen láttunk képeket Juliról, Emmáról, Petráról, Samuról!!!!!

Zsu
svs

PETRÁNAK BOLDOG 9.-ket!!!!!!!!!!

Zsu
svs

Sziasztok!

Vagyok, csak benyaltunk egy trójait. :evil: 3 napig nem volt gépünk (nem mondom, hogy nem hiányzott). :roll:

Zsófi: nagyon édi Samu a kendős videón. Zabálnivaló. Kornélnak is mindig megmutatom a videóitokat. :wink:
Egyik éjjel Veletek álmodtam. Találkozunk egy boltban, de Te nem ismertél meg. Ennyi volt a nagy álom. :lol:

Fatima: gyógyuljatok meg!!!

Mindenki gyógyuljon meg aki beteg: babák, mamák!

Petrának Boldog 9.-ket!!!!

most hirtelen ennyi jutott eszembe. :oops:
Jó sokat kellett olvasnom.

Edis

Kép
ediske

Petrának boldog 9. hófordulót!

Reméljük már jól van a nagylány!

Apa nálunk nagyon ügyes, mindent meg tud csinálni! :D

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Petrának boldog 9. hófordulót!

Klári én 6 évig röplabdáztam fiatal koromban :lol: Aztán érettségi előtt abbahagytam, nagyon szerettem.
Milyen röplabdacsapatotok van?
Ez tök jóó!

Samu a törpefánk, hihi, de aranyos.
Zsófi, jó tücsökzenélést mára, érezzétek jól magatokat!

Én ma tök bepipultam.
Festik kívülről a ház egy részét, de csak mi szintünkön és az ablakon kell kimászniuk.
Tegnap jött a pali, h. akkor ma jöhetne e, mondom igen, délelőtt.
Meg is beszéltük a 8-9 órát, mondja, h. kb 1-1,5 óra az egész, de ugye ez nyitott ablakon keresztül megy. Emma most megint köhög (tegnap voltunk is dokinál, csak a torkát elfelejtették megnézni, ezért ma lehet újra elviszem). Szóval lebeszéltem a drága szomszédos barátnémmal, h. akkor addig felviszem hozzájuk Emmát, ne itt a nyitott ablaknál legyen (mert ugye nincs még egy szobánk:(), no erre jön ma a pali és közli, h. a szomszédban kezd, mert ott a hölgy dolgozik, alig van itthon, stb...de mondom neki, h. én így alakítottam a napom, mi 11-kor megyünk dokihoz, addig kéne befejezni. Direkt megbeszéltem a szomszéddal is. Mondja, h. akkor amíg mi orvosnál vagyunk, ő megcsinálja. Na mondom, hát én nem hagyom őt itt egyedül a lakásunkban, mégiscsak egy idegen
:shock: Jópofa (mai világban nincs bizalom).
Erre mondja, h. akkor délben. Az sem jó mondom, mert akkor meg a szomszédom fekteti le az ő gyerekét és nem tudom Emmát felvinni.
Mondom nem lehetne jobb időben, erre ő: jobb időben kifest 3 lakást.
És basszus tovább erősködött, h. délben jön és majd rugalmasan megbeszéljük.
Elborult az agyam, hívtam a közös képviselőt, persze nem vette fel.
Már azon gondolkodtam, h. én vagyok ennyire rugalmatlan. De nem hittem el, h. nem érti meg, h. nekem nem jó. Nem beszélve arról, h. Emma napi 2x alszik is. Itt erősködött. Bezzeg a szomszédnő azt mondta, h. neki most jó, akkor megcsinálja akkor.
Ja és mondta még tegnap, óh kisgyerekes, akkor maguk úgyis itthon vannak. Aha, ez azt hiszi, akinek gyereke van, annak minden mindegy, oda bármikor lehet menni. Nem h. éppen ott kéne alkalmazkodni, kicsi gyerek, talán alszik, főleg betegen, főleg, h. nincs még egy szoba és nem lehet nagyot szellőztetni és még le is kell passzolnom. Na jó, szerintem nem én vagyok a rugalmatlan.

Bocs a kifakadásért, kicsit hosszú lettem. De úgy begurultam. Fúúú :evil: És ez valami szenteskedő fasz(i).

Kép
niki30

Ja, a vége az lett, h. átmentem a szomszédba (ahol fest éppen) és mondtam neki, jöjjön délelőtt, délig fejezze be és délben viszem Emmát dokihoz, úgyis egyig rendel.
Na azt mondta oké, jön fél 11-re végez a szomszédban is jön.
Várom.

Kép
niki30

Niki: nem te vagy a rugalmat, hanem ez a f... festő! Azt hiszi, azért mert gyerek van te egész nap otthon fogsz ülni? Marha jó, üljön otthon egész nap az ő felesége!

Ez is marha jó ám, elfelejtették megnézni Emma torkát?! :shock:
Mit csinált a doki helyette? Szép.

Nelly

Kép
breeki

Nelly, most hívtam a dokit, állítólag megnézte, (én nem vettem észre biztos), mondja, h. semmi gond, jön hátul is a foga, takony hátracsorog....ezért köhög.
Fenistil csepp, sok folyadék, orrszívás.

Kép
niki30

Niki: annyira igazad van, hogy szinte már nem is érdemes felhúznod magad! Nem tudom, hogy mit gondolnak az ilyenek, hogy milyen egy kisgyermekes egy napja! Amúgy egy csomó mesterember ilyen idióta, nem tudom mit gondolnak magukról! :x Időben jött vissza végül?
A kajcit felturbóztam egy kis krumplival, így kb 180g lett, eltűntette 5 perc alatt! :shock: Hálás lenneék, ha ezentúl mindig megmondand, hogy Emmád miket eszik, hátha másra is rákapunk!!!!! :wink:

Edis: gyere gyarkabban és mesélj Lucáról!!!!!

Zsu
svs

Niki: akkor jó. Szenved is szegénykém a fogzástól?
Szonjának tegnap láátam az ínyét alul, olyan mint egy domborzati térkép, és főleg a hátsó fogai jönnek!

Mi is az EMMÁK kedvence??? :lol:

Zsu: nem áztatok el? Mi sajna igen, azaz én mert Szonit annyira jól védi a kupola, hogy nem tud elázni.

Nelly

Kép
breeki

megyünk bárányhimlő elleni oltásra du. drukkoljatok, h ne viselje meg.

egy másik barátnőm szerint is lejebb ment a pocakom. pedig meg se kérdeztem tőle, csak úgy magától mondta. :shock: :shock:
nektek ment lejebb? mit jelent? (samuval nekem nem ment) mármint születésidejileg? kinek hogy indult meg a szülés? otthon magzatvízelmenetellel? v indították? fatimát, nikit tudom. zsu/klári/nelly??? és a többiek?
kerekpocak

niki: én is nagyon ideges lettem volna! nem te vagy rugalmatlan!
zsu: nem feltétlenül várja meg, h spontán beinduljon, a helyzettől függ. indítani nem fogják, max császár (asszem). tehát 5-7 nap túlhordás az engedélyezett ilyen esetekben. akkor is császár, ha nem halad a szülés, ha túl régóta tart, ha a méhzáj nem nyílik stb. de semmi konkrétumot nem tudok, mert mindig azt mondja, h "majd meglátjuk". de fáj a csípőm, a farokcsontom is :shock: és sokszor ébredek arra, h fájásom van, aztán nem tudom, h álom v valóság volt??? :shock: :shock:
kerekpocak

Zsófi: nekem fájásokkal indult a szülés itthon, mikor bementünk a kórházba 1 ujjnyira voltam kitágulva, kiküldtek a folyósóra sétálni, mire visszamentünk 4 ujjnyira ki voltam tágulva, irány a szülőágy, és így összességében 5 óra alatt megszületett Szonja.
Nekem mensis fájásaim voltak, amik a farokcsontomhoz, csípőbe sugároztak ki.

Lementettem a telefonomról a képeket, megmutatom a kedvenceimet...

Kép

Kép

Kép

Nelly

Kép
breeki

jaj de szép szonja!!!! annyira szabályos az arcocskája! ez autó v babakocsi? mármint az első 2 db kép?
kerekpocak

Niki nem semmi ez a festő :twisted:

Szonja igazi kis nőci!! Nagyon helyes arcocskája van!!!

ZSófi én két nappal az időpont után bementem ctg-re szombat reggel, fájás semmi, 2.5 ujjnyira nyitott méhszáj, fej beilleszkedett, kicsi baba, medencecsont szép (ez nem tudom mit jelentett gondolom hogy átfér rajta a gyerek :lol: )

Nem engedtek már haza mondván ilyen feltételekkel nagyon hamar megszülök.
Unatkoztunk, bevackoltam Edus mellé aztán a férjem elkezdett hülyéskedni és annyira nevettem hogy beindult a szülés :lol: A burkot repesztették.

Előtte kb 1 héttel elment az a nyákizé, és látványosan lejjebb ment a hasam (úgy vettem észre hogy kaptam végre levegőt), feszített a medencecsontom.

Klári
Kép
ganti

Nelly: alma- banánpüré csirkehússal (Univer), én tettem bele krumplit is! :wink: Elázni... itt csak most esik, de. jó idő volt!

Szülés: hajnal 2-kor 10 perces fájásokra ébredtem, olyanok voltak mint a keményedések, csak rendszeresek, 5-6 között már 5 percesek voltak, 7-kor a doki 2 ujjnyit mondott, 12-re megvolt Emmus. (Burokrepesztés 9-kor). Nekem csak a 2 percesektől volt brutál! :)

Zsu
svs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?