Én is már két napja próbálok bejutni ide, de állandóan kidbott a net. Na, de majd most!!!!
Biiinek nagyon boldog szülinapot kivánunk, isten éltesse sokáig!
/nincs hosszú i a gépemen, bocsánat érte/
Boga család!
Gratulálok Lujzihoz, nagyon jó egészséget kivánok! Én is nagyon kiváncsi vagyok a szüléstörire, és ha majd lesz kanalatok feltenni fotót, nagyon örülnénk neki!
Ági!
Szegény Dani, elhiszem, hogy most nem a legfrankóbb az élet, nyilván igy minden komplikáltabb. Kitartás, remélem, hamar meggyógyul majd!
Lilla!
Köszi a kérdést, most már jól vagyok, szerencsére használ a szteroid, amit adtak. Jó hir, hogy mivel két és fél hét után máris megszűntek a panaszaim, elkezdhettem csökkenteni az adagot. Azért ez megnyugtat.
Megkérdeztem a babavállalást - egyelőre csak elvi szinten-, szerencsére lehet terhesnek lenni a szteroid mellett. Én azért remélem, hogy pár hónapig kell csak szednem , mert azt hiszem, nem lennék nyugodt, hogy mit művel a hormon odabent.
Tényleg, hogy álltok alvással? Ha Bii tényleg csak egyszer-kétszer alszik el nehezebben, egyébként pedig magától tentézik, akkor ez közel sem olyan szitu, amikor elő kéne venni a preciziós altatási módokat!
Nálunk is van néhanapján, hogy Boti nehezebben alszik el, ilyenkor mi is simizzük a hátát, de ha megnyugszik, akkor igyekszünk kioldalogni a szobából, hogy ne élénkitse fel a társaságunk.
Fogzási panaszokra nekünk is a Chamomilla bogyó volt jó.
A Dentinox viszont abszolúte nem használt, amellett még az izét is utálta Boti.
Angyalka!
Szoipra nekem a rengeteg folyadék jött be. Szoptatás előtt fél órával megittam kb. fél liter gyümölcslevet - nem ment nehezen, mert állandóan porzott a nyelvem- és mire eljött az evés ideje, éreztem, hogy könnyebben indul a tej.
Ne keseredj el, próbálgasd, mi esik jól és egyél rendesen, mert az is fontos!
Huncut!
Jobbulást Sanyikának, biztos semmi komoly!
Veletek vagyok a csempézésben, fincsi program, de biztos jó látni, ahogy épül-szépül az otthonotok! Május már közel van!
Köszi az infot Dorkáról és Brikről, jó hallani, hogy jól vannak!
Sajnos most mennem kell, vacsoraidő van!
Szép estét mindenkinek!
Kinga