A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hahó!
Úgy néz ki sikerül feltenni a képeket! Kép
Hát íme a fiatalúr a születése utáni pillanatban:

Kép

... aztán már jólfésülten a "bevásárlókocsiban":

Kép

... és végül itthon 4 naposan, álmában vigyorogva:
Kép

Majd jelentkezem még további élménybeszámolókkal is!Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi!
No para! Az első két nap eseményei alapján azt mondom, hogy nehezebbre számítottam. Délelőtt olyan volt, mintha csak hármasban lennék a két kőccel, mert Apa dolgozott a gép előtt fent az emeleten, plusz percenként keresték bentről (jó kis szabadság...Kép ), és tök jó volt!!! Kép Donival már annyira más minden, mondtam is a Zuramnak, hogy vajon miért nem lehet rögtön a második gyerekkel kezdeni az anyaságot Kép, Petra meg olyan mint máskor, kis dumagép, ha szoptattam jól elbeszélgetett, eljátszott magában (a lényeg, hogy ott voltam mellette), ha Doni aludt akkor meg vele játszottam, sőt közben kimostam 3 adag ruhát is! Kép
Tudom lehet ez még rosszabb is, de most nagyon jó!
Na, lehet, hogy jól elkiabálom, aztán ki tudja milyen éjszakának nézünk elébe...
Tudósítás folyt. köv. ...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!

Nem vagyok féltékeny senkire csak k...rva kiváncsi!Kép
Menjél el bótba és nézzél ottan cipöt.Nem ám kényelmesen otthonról Netezve nézelödni!

Juc
20170114224602

Sziasztok,

Lindi, igen kérem a prosit. emilcimem: johanna1975 kukac vipmail pont hu. vagy más úton juttatnád el?
A vizet én is igy gondoltam, én csak lököm magamba a sok fincsi tiszta vizet.

Oxi: tényleg nagyon ügyes lány Vik, mert én kelek hozzá többször is. 4-6 óra, hát ez egy álom.. nálunk ez még egyenlőre nem jön össze. de nem adom fel a reményt.

Talis képek tök jók....

Megint kérdés: nagyon száraz a bőre a kicsikének, a keze és a lába az különösen gáz. Mit kell tenni, másnak is volt ilyen??

Bogárka: köszi a képeket, emilen is megkaptam, tündéri a baba.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Bogarka, ez szuper! enisenis, dejo Kép akkor a harmadik gyerek meg mar rogton felall es szalad mellettunk? Kép mondjuk az enyem ugyis szarvasgida lesz, azok meg ilyenek Kép

Gigi, kosz a linket, de nem akar bejonni (elefanten.de sem muxik, szoljak a startlaposoknak?), es nem lettel megszanva, mert te egy szornyu nemreszavazo vagy! orulet, apa beleegyezett, te meg... mivan?! szal keresd csak vissza.

Ja, a tobbi csuka nagyon vacak? Siesta, Mala stb.?
moosejaw

Gigi, aztan vegul sikerult megneznem, csak este babanyet volt Kép ugyhogy csak most szolok.
moosejaw

Jó reggelt!
Csak egy bekukk, és megláttam Johanna kérdését: nekünk nagyon bevált a gyógyszertári testápoló a száraz bőrre (még Petránál, Doninak egyenlőre gyönyörű) Nem írt fel a dokitok? Ha nem, kérj tőle receptet!

Gigi!
Még csak annyit akartam este írni, hogy gyere nyugodtan bármikor - szerintem a 6 hetet se kell kivárni, ahogy írtad, és akkor személyesen is megdumcsizzuk a dolgokat Kép
És köszi a képeket a lurkóról, csuda helyes pofa!!! Kép

Bogárka

Ja, helyzet: Doni éjféltől fél 4-ig megint cicizett, most viszont még azóta alszik... szóval ilyen bagolytípus a drágám. A gáz csak az, hogy Petra 6 óta kukorékol, pedig eddig mindig ő is aludt fél 8-ig... szóval valamelyiknek állítani kéne az óráján Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Rheya!

Örülök, hogy van egy hozzám hasonló korú kismama.
1 hét van köztünk.
Ha van kedved, gyere a 2005/2006 téli babák topicba is, mert ott is van egy két Szt. Imrés kismama.

Cicabo

Kép
cicabo

Bogarka, es mikor aludtal? Most tenyleg jol elriasztottad Gigit a masodik gyerek projekttol. De ha megis atmenne, akkor addig figyelhetne a lurkokra, te meg bavagod a szunyat. A kerdeseit meg felirja egy papirra es bedobja a postaladaba Kép

Jucus, nyomoztam meg, es ugy latom, hogy Branch Baby & Junior csak a westendben (http://www.westendcitycenter.com/uzlet.cmt?id=370) es a polus centerben (http://www.poluscenter.hu/uzlet.cmt?id=132) van, Branch Shoes meg a camponaban, arkadban, mammutban. Szoval azt mondjatok, hogy ez utobbiban is kapni gyerkoccipoket? Mert akkor inkabb a mammutba megyek. Egyebkent a bebicipo.hu oldalt mar nezted? Ezek nem jok? Boltokban lattatok mar ilyen mala cipoket? Mert a branchnel nem irjak es a lapjukon is csak webaruhaz van.
moosejaw

Juc: ciciban, siesta, mokine? nem csak a harantemeles a lenyeg?
moosejaw

Sziasztok.

Johanna.

Az én picimnek is sajna nagyon száraz volt a bőre, és rettenetesen hámlottKép

Sokmindent kipróbáltam, de a legjobb nekünk a Bepanthen krém volt 2 nap alatt "meggyógyult"tőle.
Sajna baba válogatja, de szerintem egy próbát megérKép

Eszter
eszti25

sziasztok!
enyim baba is hámlott, mert túl lett hordva, olyan volt, mint egy kis dinó. Én semmivel sem kentem, szépen lehámlott, vagy rendbe jött, azóta gyönyörű!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose!

Ciciban rulez,mokinet még nem vettem,de jónak tünik,siestanak szerintem romlott a minösége amit a designe értek.Haránt emelés nem is olyan fontos ilyen korban csak késöbb,óvisoknál kell korrigálni mert addigra alakul ki.Az elphantenek pl.nem is olyanok.Most megyek mert P.ébredezik de majd még jövök pofázkodni.

Eszti!
PUsza nektek!

Juc
20170114224602

Johi,
enyim baba bôre is száraz volt, én mandulaolajjal kentem. Pár nap alatt rendbejött.

Bogárka,
nagyon édes Doni, ahogy alva mosolyog!
Magkaptam én is az értesítôt, köszönöm, és gratulálok az extraszupergyors szülésedhez!

Ficánkának szintúgy gratula!

Ja, és Kriszta, léccilécci írd le, hogy ki kicsoda a képeken, mert én csak Green-t ismerem, ô meg nincs rajtuk Kép.

Bori
borri

Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy ha Bencsik doktor nincs itt a szülés idején lepasszol-e valamelyik konkrét kollegájának, vagy marad az ügyeletesnél való szülés?

Mesi
jnmesi

Mesi, en Urban Marta doktornonel szultem tavaly, es mar epp be akarta mutatni Bencsik dokit, mert kozelgett a szabija, de meg sikerult elkapnunk a babammal. A szobatarsam meg pont forditva, o Bencsik dokie volt, es majdnem a doktornonel szult, de visszaert az ove a szulesere. Szal ha ez tavaly ota nem valtozott, akkor mostmar tudod Kép

Ja, igen, Bogarka, szuper ez a mosolygos kep Kép
moosejaw

Borri, meg az elso tali kepei feliratozva vannak nalam, mondsz egy melcimet es akkor kuldom az adatokat. es majd igyekszem a tobbi kepet is kommentalni. egyszer.

mi az, mindenki elutazott nyaralni? vagy hol vagytok? vagy csak en ulok itt mostanaban tulsokat?
moosejaw

Sziasztok!

Bogárka: Nagyon édes a fiad! De hogy bírod alvás nélkül?

Johanna: Én babaolajjal kentem a lány bőrét (amit a gyerekorvos írt fel) fürcsi előtt és szépen rendbejött.

Nah, megyek, hátha meg tudom nézni a képeket Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moosejaw, Köszi.
Holnapra vagyok kiírva, még semmi jel, hogy megindulna a szülés.
Ráadásul a doki közölte, hogy nem lesz itthon a hétvégén, így péntek estig jó lenne, ha megindulna a szülés.
Mesi
jnmesi

Mesi, ne aggodj egy cseppet sem, majdnem minden doki szuper itten, ugyhogy meg ugyeletesnel is nyugodtan szulhetsz (plane, ha peldaul Balint vagy Bardoczy vezeteknevu az illeto Kép ), masreszt mostanaban marhaul raernek a babak, ugyhogy lehet hogy meg egy het mulva is itt fogsz irogatni...
moosejaw

Hát remélem, azért 1 hét múlva már meglesz a baba. Elég nehezen viselem ezt a nagy meleget, bár szerintem ezzel ti is így vagytok.
jnmesi

Köszi leánykák a szárzabőr választ. Örülök, hogy nem egyedi eset, mármint nem annak, hogy másnak is volt ilyen, félre ne értsetek.

Most megint bealudt 10 perc cicizés után... felkelteni sem bírom... elötte viszont aludt majd 4 órát. normális ez?

Mérni nincs kedvem, mert csak beparáztatnám magam.

Ti hány hetes kortól vittétek emberek közé a babót? én már úgy mennék... Séta van minden nap, jó kiadós, nem a legnagyobb melegben. De már mennék össze meg visznya...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Mennyit fejlődtek ezek a babók... Kép
Megnéztem a képeket és mégjobban irigy vagyok... Kép
Megyek is pihenni nagy irigységemben...

KépKép
oxigen
Györköny

Johi: Nekem muszáj volt... 12 naposan voltunk először vásárolni. Nem lett semmi baja Kép
És 10 perc alatt nagyon sokat tud ám enni, ha jól szopik Kép Örülj neki, hogy alszik, pihenj te is Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok, csak bekukkantottam, mindjárt jön a barátnőm látogatniKép

Bogárka!
Donibaba nagyon édesen mosolyog!

Moose, jók a taliképek, de miért csináltok mindig sorozatot? Van valami extra oka, vagy csak így van beállítva a gépetek, és mindig elfelejtitek átállítani?Kép

Kisün, remélem jól megfigyelted Emma ruciját a taliképeken!!

Kép
Kép
manoka11

Eszti!
Üdv köztünk, Domi-Bendi nagyon helyes, látom ő is hason alvós, mint az én csajom.

Johi!
Mi is voltunk vásárolni az Auchanban, Emma akkor kb. 5 hetes volt, de a végére kiborult, szerintem jól lefárasztotta az a nagy fényáradat meg a sok ember, szóval ha mennetek kell, zavarjátok le minél gyorsabban. De lehet, hogy Fanni jobban bírja majd. Más helyekre (barátokhoz, stb.) mentünk, az teljesen ok volt.

Kép
Kép
manoka11

Manoka, direkt es azert, mert igy tobb esely van ra, hogy lesz majd olyan kep, amin mindenki tetszik maganak (csoportkepnel pl. allandoan valaki becsukja a szemet vagy elhuzza a szajat vagy mittuomen, de ha 20at nyomunk, akkor biztos lesz olyan, amin mindenki szep es vigyorog Kép ), masreszt nagyobb gyerkocoket nehez fotozni, mert allando mozgasban vannak, ugyhogy naluk mar muszaj a sorozat, majd meglatod, karacsonykor mar te is kuzdeni fogsz egy jo kepert Kép
moosejaw

Igen Johanna, szerintem se tomegbe menj, hanem haverok, rokonok inkabb. Neki meg nyugalomra van szuksege, porogj nelkule, amig apa vagy nagyi vigyaz ra otthon. Hadd aludjon jokat!
moosejaw

hali,
mindenki: a deutsch anita kinél szült??????????????
nem találom az archivbanKépén olyan béna vagyok......
tudom hogy múúúúúúsz nem fog megszánniKép de azért valaki,plíz!

bogárka,
köszi a beszámolót,elfogadom invitálásodat,még nem tom mikor,de megdumizzunk,ok?nekem megvan a számod elvileg,én is elküldöm majd az enyémet!meg vagyok annyira egó hogy még küldejek képet a bálintrólKép és én várok képeket tőled!le is mentettem őket meg az álmában mosolygósat is amit ide tettél fel,mikor megláttam azt hittem most rohanok át hozzád és hozom el a kiskrapekotKép

cupp,
gigi
Vendég

Jaj nem akartam hipermarketbe vinni, amíg nem muszáj. azt elintézem egyedül, vagy elintézi apa. Hanem barátokra és munkahelyemre gondoltam kis mh.(13fő). De akkor oda lehet, hogy lassan viszem.

Húúúúúúú, de hosszan sír a gyerkőc...olyan keserves. Néha azt hiszem megfullad, de nem folytatja tovább.

Na a légzésfigyelő ma jól megijesztett... téves riasztás. szuper mit ne mondjak... de hát ti előre megmondtátok.

Jaj. A kokaint és D vitamint hogy is kell adagolni? Rémes anya vagyok, már ezt sem figyeltem meg. De a dokinéni annyi mindent mondott és aznap jöttünk haza a kórházból, tök kóma voltam. Szóval help míííííííí plíz... mikor mennyit és melyikből... Az egyiket minden nap kell a másikra ki kell jelölni egy napot ha jól emlékszem. Na de erre ne hagyatkozzunk inkább.:-)

Kép
Kép
johanna1975

johi,
D vitamin napi egy csepp egy éves korig,
K vitamin 2 hetes korától heti egy ampula(lehetőleg azonos napon)kiárólag anyatejes táplálás alatt!!!!
te tényleg olyan szörnyű anya vagyKép Kép Kép
Vendég

sziasztok,
koszonom mindenkinek, aki valaszolt a szaraz fejborre vonatkozo kerdesemre... KépKép
na de tenyleg, senkinek sincs semmi hasznalhato otlete?!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ja Rec, en azt akartam irni, hogy nem lehet, hogy ez koszmo?!
moosejaw

Johi, leccileccilecci ne hagyd sirni azt a gyereket! meg annyira picike...

Coolio
recca

Mert ha az, akkor rogton vasalj ki a dokidbol egy receptet a specko kremre, mert az enyem allandoan az olajjal kenegetest mondta es csak 8 honap utan irta fel a kremet a piszok, mert allandoan panaszkodtam, hogy hiaba minden...
moosejaw

Igen, Johanna, latod nem a feledekenyseg miatt vagy remes anya, hanem a sirnihagyas miatt!
moosejaw

Moose, hat de, lehet. a francba...Kép

Coolio
recca

Sziasztok!

Van itt valaki, akinek magas lett a terheléses cukra? Kép

Miből áll a diéta? Mennyire kell megilyedni?

Segítsetek, légyszives!
mkatus

Mkatus!

Irtam,de még majd dobok neked infokat diétáról is ha akarod de most mennem kell,Soma hiányol!

Pusza:Juc és nem kell megijedni,én már csak tudom pedig én szúrtam is magam
20170114224602

ÉS KAtus!

Van itt egy topic:Terhesség és cukorbetegség
Sok mindent tudhatsz meg onnan,én is ott voltam sokszor amikor érintett.De ne HIGY el mindent azért!
20170114224602

katus,

passz,de juc tudja miről beszél,ne idegeskedj!!!!!!!!!!!!!

csajok,
nem akartok tök jó kozmetikumokat venni?én most vettem,ezek natúr kozmetikumokat,csomo hidegen préselt illóolaj meg ilyenek vannak benne,semmi vegyi anyag és tök jók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!itt nálunk a faluba lehet kapni és tök jó áron is vannak,olyan 1200-1400 ft között a 250 ml.vannak próbák meg prosik is.....
szóval ha valakit érdekel dobjon rám egy mailt a gigi83kukacgalambpontnet.re
nekem az olívaolaj nagyon bejöttKép

gigi
Vendég

20170114224602

GIgi!

Én majd dobok neked de most tényleg el.Kép
20170114224602

Sziasztok lányok!
Zsanci! Igi boy is beteg? és miért volt szar estéd?

ReccaT Grétinek is volt koszmója, nagyon csúnya volt, hámlott az egész feje, pont akkor, amikor elkezdett hullani a haja. Doki azt mondta olajozzuk be fürcsi előtt egy órával, és fürcsi után dörzsöljük le törölközővel. Semmi nem jött le, csak tök büdös volt másnap az olajtól. Úgyhogy én mindig szopizás közben vakargattam a fejét, nagy darabok jöttek le. De kb 3 hét volt, mire végleg elmúlt, mert mindig visszanőtt.

Ma elhoztam a 80 db ingyenképemet az elektroponttól, errefel anyósom lenyúlt egy csomót.

Jucus! Hol lesz a következő akció?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!
Örülök, hogy tetszettek a képek Donibébiről. Szerintem is nagyon pofás Kép, rengeteget bírok gyönyörködni benne... Kép
A nappalaink tök kafák: fiatalúr eszik, alszik, sőt délelőtt 1,5 órát ébren volt és végig nézelődött, elvolt magában... Petránál ilyen nem volt!
Az éjszakákat kell majd valahogy beállítani, de szerintem napok (hetek?) kérdése, és az se lesz olyan vészes.
Oxi! Azért az nem úgy nézett ki, hogy éjféltől fél 4-ig nem aludtam, csak épp 1,5-2 óránként szopi volt, közben azért lehunytam a szemem Kép
És szerencsére délután is tudok pihenni, amikor Petra alszik.
Gigi!
Küldjél fotókat, én is fogok még (most vadászok majd egy jó pillanatot a tesókról - olyan édesen tartotta Petra a karjában Kép )! És gyere...! De Donit nem adom Kép!

Pusz: Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

tegnap akartam írni, erre nem karbantartottak a piszkok Kép

Képeket mindmind megnéztem, tökjóóóóóók!!! Kép Ruz, Moose és mindenki, KÖSZI Kép

Manóka,
láttam ám rögtön, el is mentettem egyet, és pont annyira jó babán, amennyire gondoltam Kép

Recca,
Dócinak is a feje tetején (kutacs környékén) volt ilyen, szerintem mert neki is sűrű haja volt-van, de mivel kevés, nem csináltam vele semmit, próbálom sokat "levegőztetni" a fejét, ha tehát kint árnyékban vagyunk, akkor no sapka, de a képeken látom, hogy te is így csinálod. Kép Mostanra nagyjából elmúlt Kép

Johanna,
ne hallgass se Moose-ra, se Reccara, úgy, akkor és annyit hagyd sírni a babádat, amennyit jónak látsz Kép attól még nem leszel rossz anya!!! Kép

Recca, Moose,
tessék békén hagyni a sírni hagyókat, mi sem baszkurálunk titeket Kép

Most másra épp nem emlékszem, bocs, ha nem válaszoltam valakinek

vera
kisün

Most csak Bogárkának gyorsan:
nagyon jók a képek Doniról, főleg a mosolygósat imádom! Kép
blaye

Kisun, egy pillanat. egyaltalan nem akarok (es nem is szoktam) beleszolni, ki hogyan csinalja. csak ahogy Johanna multkor is meg most is irt a sirasrol, ugy tunt nekem, h o sem erzi magat tul jol tole (nem csak a baba). akkor meg??? de igazad van. most itt megkovetem... es igyekszem jol viselkedniKép, es nem bantani a tevelygoketKépKép

Moose, Lindi, koszi a megerositest. azt hiszem, az olajozas vegkepp elvetve. nem mintha eddig tulzottan lelkesedtem volna ezert a megoldasert.

Kisun, es szerinted a levegoztetes kb. eleg? mondjuk fogalmam sincs, hogyan lehetne barmit is "lejuttatni" a fejborere.Kép es ilyen sokara mulik csak el?!Kép

Coolio
recca

Csajszik!

Nincs valakinek, vagy ismerősnek eladó pihenőszéke? Ruzéknál úgy megkívánta Bogyesz a Bendiét, hogy muszáj lesz egyet beszerezni. Csak ollllyan drágás Kép
Esetleg tipp ócsó helyről????
No, megpróbálom letenni CsodaJulcsát, aztán visszaolvasok.
ada007

Sziasztok!

Jucusnak itt is köszönöm a segítséget! Kép

Szülésznőkről szeretnék kérdezni. Most vagyunk a 27.hét végén, vagyis szorít az idő a választásban. A dokinéni javasolt 5-öt, mindet nyugodt szívvel ajánlotta. Már írtam erről korábban, csak azt szeretném megtudni, hogy ki hogy csinálta? Felhívom, és őt szeretném választani? Vagy hogyan? Nem fog hülyének nézni, hogy így ismeretlenül rárontok? Hogy csináltátok?
mkatus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?