A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ada!

Most hírdetnek egyet a babaszobán,ráröppenek neked aztán majd küldöm az infokat!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Bogárka nagyon aranyosak a képek!

Jucus, ezt csak neked!Kép

Kép
zanza

Most én kezdek sírni, hogy rémes anyának tituláltatok. pedig annyira nem is vagyok szörnyűűűűűűűű:-)) Na megyek aludni, mert nem hagytam dedet sírni, én viszont belefáradtam. Most elaludt. Aludni azért szabad nekem is?

Köszi a kokain és egyéb infót.

Lindi: mi is igy jártunk elhoztuk a képeket és már alig van belőle. Hát igy jártunk.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

ZAnza!

Imádlak!

Hívlak.

Ada!

Pihenőszék randa,de keresek tovább neked.

Juc
20170114224602

Köszi Juc, angyal vagy.

Néha én is hagyom ám sírni Makit, amikor látszik rajta, hogy fáradt, de nem fáj a poci, elaludni meg valami miatt nem akar. Nekünk beválik, persze max. csak 5-10 perc.

Tudom, mókushadak !
ada007

ÚSZÁS-kérdés:
Aki volt hivatalos bébiúszáson: mennyi idö után merítették alá a babát úgy, hogy az nem ijedt meg? Mert mi home-made bébiúszunk a kerti kismediben, és Eszti annyira élvezi, hogy az elmondhatatlan. Kép Kissé macera fogni, mert majd kiugrik a böréböl és a kezünkböl, szóval lehet lihegni utána. KépKis ebihal, komolyan.Kép Arra gondoltam, lassan elengednénk, had lebegjen, de megijeszteni nem akarom. A fejére vízlocsolás már ment, de sztem rosszabb lelocsolni az ember fejét, mint alámeríteni, én legalábbis így vagyok vele. Szóval mi a hivatalos álláspont?
Köszi aki válaszol, és felvenném videora, ha lenne olyanunk, és idetenném ha tudnám, de így csak azt tudom írni, hogy leírhatatlan az élmény!!! Kép
neet
neet

Kedves Rémes Johanna!
Ne izgulj, engem gyermekét ostorral nevelö édesanyának tituláltak, sokáig viseltem is a jelzöt, fel se vedd. Teneked a rémes jelzö jutott. A lényeg, hogy a babának és neked jó legyen. Kép És ne hallgass a rémisztökre. Kis sírás még egyetlen babának sem ártott meg. Arról nem is beszélve, hogy néha muszáj így leengedniük a gözt, mert felest nem ihatnak és nem tudják még azt mondani, hogy ejnye vazzeg, de szarul érzem magam, a pichába! Szóval ilyenkor egy jó bögés nagyon kell ám! Kortól függetlenül. Kokain nekem mindig ment (kivéve, ha elfelejtettem, akkor ment másnap) a vigantolt meg hol elfelejtem, hol 2 csepp megy, ez van.
neet, a néhaszinténrémes
neet

a szinténrémes majdnem úgy néz ki mint a szentimrés... Kép))
neet, a lingviszta giliszta Kép
neet

Utoljára zavargok...
ZANZA!!
Ezek zöldek????????????????????????
Nekünk anno még csak FF tévénk volt.... ez most új. Kép
neet
neet

Köszönöm lányok az eddigi infókat! Ha valaki ismeri Faludi dr-t, annak a véleményét még mindig várom.

Cicabo!
Ha a családinet 2005/2006 télire gondoltál, akkor talált. Onnan jövök. Az egyik mami én vagyok ugyanezen a néven. Kép Neked ott mi a fedőneved?

Kép
Kép
rheya

Neet!
Mi kb. a 3-4. alkalommal mentünk először viz alá B-vel, azóta is utálja. Viszont Igi meg szinte biztos, hogy szeretni fogja. Most is úgy fürdünk, h csak a szeme meg a nózija lóg ki...Kép
Sztem ha elengeded a bébit, nem fog lebegni, hanem jól elmerül a vizben...Kép Vagy karúszóval akartad lebegtetni? azzzal tök édik. Csak eleinte a gatyájukba kell rakni egy kislabdát, és akkor a popsijuk is lebeg...később megtanulják hogyan kell labda nélkül is lebegni...
Egyébként úgy mentünk viz alá, hogy volt egy jelszó (hoppá) és csak utána ment viz alá. Igy mindig tudta, hogy mikor kell levegőt visszatartani....Csak az első előtt nem...bár akkor meg hosszasan kellett vele megbeszélni, hogy most mész a viz alá, és akkor nem veszel levegőt, de sztem semmit nem értett belőle...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

a szinterémes, meg szinte teljesen szentimrés...
zs. az amatőr szintakta-fonetika

Kép

ZsanciKép
zsancikant

katus,
felhívod és megmondod hogy a dokid ajánlotta!és hogy van e még kapacitása...ra(nem tom mikorra vagy kiírva)de az enyém amúgy azonnal kérdezte hogy mikorra vagyok kiírva és rögtön be is írt a naptárába meg hogy ki a dokim és utána mondta hogy akkor be kéne menni hozzá talizni hogy mindent megmutasson meg elmondjon!szóval ettől ne félj,vágják ám ők hogy miért hívodKép
Vendég

Zsanci, gatyó nélkül úsztatjuk, a többi stimmt. Kép
neet
neet

Recca,
én levegőztettem, meg hetente egyszer mosom babasamponnal a haját, de nálunk nagyon enyhe eset, ezért nem is gondoltam eddig arra, hogy esetleg mást is használjak rá. Szóval súlyosságtól függ Kép
Egyébként én sem éreztem JÓL magam a sírástól - ostorosNeet nevében nem nyilatkozom Kép, akivel egyébként messzemenőkig egyetértek Kép

vera
kisün

Neet!

Mazsola bezonyám,hogy zöld.
Akkor azért vagy itt most keveset mert bébiúsztok?KépMajd jól kimegyek hozzátok mert a két erkély picike nekünk sajnaKép

Zsanci!

Nálunk is ez volt a jelszó!KépDe mi abbahagytuk.
Juc
20170114224602

ADA!

Most egyenlöre csak ezt találtam de rajta vagyok a témán:http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=2616572
20170114224602

jha, persze Neetnek (is) igaza van. de ha mondjuk a parom ugy jon haza, h de "sz.r kedvem van", akkor azert megprobalom felviditani. bar lehet, h a vegen egyutt sirunk... mi a kulonbseg? nem azt mondom, h tomjuk be a gyerek szajat, ha sir v meg se nyikkanhat, mert akkor mar bunrossz anyja van. csak ne hagyd magara, legyel vele, ha arra van szuksege (egy nehany hetesnek mi masra??). aztan lehet, h a vegen egyutt sirtok...
uff, a Remiszto Recca

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec, nekunk a 8havi olajozas sz.rt sem ert a koszmora, mondjuk en nem igazan mertem vakargatni a fejerol, viszont a kenocstol ket nap alatt lejott az egesz, pedig akkor mar iszonyu durva volt! Na szal 38 ft a krem, irasd fel, mert ahogy majusban is megirtam mar: Mellesleg most olvasom (Kovacs Agnes: A Doktor neni konyve-ben), hogy "A koszmo tulajdonkeppen alkati adottsag, megjelenhet mar ujszulott korban, de viszonylag gyakori, hogy 18 honapos korig is talalkozunk vele. Fokozott feluleti hamkepzodesrol van szo, amelyet egy a fejen normalis korulmenyek kozott is megtalalhato gomba es a bor erzekenysege, gyulladasra valo hajlama egyutt okoznak. Eppen ezert az olajos puhitas a legtobb esetben eredmenytelen, ha jo, akkor az elvaltozas nem is volt igazi koszmo."

Kisun, nekem mar ugyis mindegy, mert en egy idegesito meg kiborito mindenbe beleszovegelo vagyok, ugyhogy igy jartatok... De egyszer mar lebokszoltuk ezt a felvenni, nem felvenni, ez itt a kerdest, ugyhogy esetleg allapodjunk meg abban, hogy a nem felvevok em irjak meg a topicban, hogy mennyire keservesen sir a gyerkocuk es akkor nem fogunk belepofazni, jo?

Juc, en is fekete-feherben neztem regen ezt a malacot, ugyhogy most meg vagyok dobbenve! Azta! Es a haverja milyen szinu volt? Lila?
moosejaw

Moose!
Gratulálok, te vagy a 14.500-ik hozzászóló!!!!Bontsunk pezsgőt!!!!!!
Sztem, na mindegy...inkább nem is mondok semmit felvevés ügyben...
Juc!
A zöld mazsola nekem is döbbenet...áll leesett...én szürkére tippeltem...vagy nekünk is FF tv-nk volt????????

És bájdövéj: valaki nem tudja, hol lehet Kisvakondot venni??? Fiamnál most az a hős.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
kisvakondot láttam Duna Plazában, második emeleten volt egy Happy Box valahol, és ott volt a kirakatban... de az nagyon régen volt, lehet, hogy azóta már bolt se létezik Kép de holnap megyek oda moziba, és akkor megnézem neked, hogy van-e még Kép

Moose,
lebokszoltuk, igaz Kép

vera
kisün

Ada,
A "szerelmeidről" készült képek nagyon jók. Kép

Bogárka,
Doni nagyon édes, különösen az alvós-mosolygós kép. Kép

Ruz, Blaye
Úgy emlékszem, nektek Kondor Kata volt a szülésznőtök. Ha tudjátok, írjátok meg nekem az elérhetőségét. (emailcím a profilban) Köszönöm.

Jnmesi,
Csak megerősíteni tudom Moose-t. Nekem Urbán Márta a doktornőm és Bencsik dokinak ad át augusztusbana szabadsága idejére. Ez egy jól kialakult szokás náluk. Persze nem tudom, hogy ilyen rövid távon hogy működk. Ne izgulj és hajrá. Kép

Zsanci,
Azt nem tudom, hogy itthon hol lehet Kisvakondot kapni. Mi mindig a prágai repülőtéren láttunk sokat mindenféle méretben. Gyerekem apját alig lehetett lebeszélni az egy méteres változat repülőre való felcipeléséről. Kép

Móni, 30

KépKép
nonni

Kösz Juc, megnéztem, de nem tecikKép
Recca,Kisün, Neet, Moos: mind jól szóltatok !!!!!
Nekem mindenkinek a verziója teccik, és kész.
uff

Vik itthon, kőc lepasszolva....mivel egész napos nyűgi volt, ezért ez most jólesik Kép
No, Jóccakát, szörfölök ám tovább.
ada007

Amúgy tudom ám, hogy a teccik=tetszik,csak két céve könnyebb begépelni Kép
ada007

Nonni!
Az a prágai Kisvakond nem is olyan kicsi...Kép

Nálunk nincs ám viz...Nem irom le a részleteket, de a vizművek leirta, hogy mindig ELÕRE szól, ha nem lesz viz...Ma jött egy lajtos kocsi tele vizzel. Megkérdezzük az embert, mikortól nem lesz viz? Hát, én azt nem tudom. Meddig nem lesz? Nem tom...Mire du hazaértünk, ő és a vizes kocsija nem volt ott, viszont mondták a munkások, hogy kb. 11-ig nem lesz. Jó. Erre lent vagyunk, Igi apa kezében. Igi kakil. De akkorát, hogy apa gatyája és pólója csupa kaki...Igi ruhája tiszta marad...apa mérges. Kimosni nem lehet...anya szomorú. Igi boldog. Sikerült kakilnia.
Már csak 3/4 óra, és talán lesz viz. No, akkor ki tudjuk mosni a ruhát. Most be van áztatva, de az sem túl jó megoldás. Ja, és erkélyeket csinálják, kb. 2 emelet megvan. Majd rájöttek, hogy vmi mégsem jó. Tehát, erkélyeket bontják vissza, és újra betonozzák. Holnap megy utoljára a fiam a fizetős-menő oviba. Fáj a fejem. Nem panaszkodom...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,

beszámló szenzációsra sikerültKép teccikKép
Vendég

Szia Rheya! Remélem jól írtam a nevedet!

Nem a családinetről jöttem, hanem a gyermekek/magzatok kor szerint, és azon belül a 2005/2006 téli babákból. Ott is ugyanez a nevem.
Tehát ez is babanetes topic.
Nos hol és mikor fogsz szülni?
Én a saját számításaim szerint jan. 05.-én, de ezt még nem erősítette meg a dokibá.

Szia: Cicabo

Kép
cicabo

Zsanci, panaszkodj nyugodtan. csak ne legyel szomoru!!! ne nagyon. nem is: inkabb egyaltalan ne! sot:Kép esetleg:Kép?

Coolio
recca

AdaKép

Moose, igen, emlekeztem, h mar irtal regebben a koszmorol. hogy ez olyan furmanyos, h nem is biztos, h az, aminek latszik.Kép

Coolio
recca

Zsanci!

Kisvakondot sima játékboltban is lehet kapni több méretben,PL.Campona földszínt Játéksziget talán,nemtom.De ezek vannak mindenhol .És nagybevásárlókban lévö kinti játékboltokban is van.Ezt jól megaszontamKépSzóval nem bent a nagybevásárlóban,hanem kicsi bótban.

Moose!

Manócska nem lila.Manócska fehér és barna vagy kék neki a ruhájaKépNagyon alul informáltak vagytok ilyen fontos témábanKépDiafilmen sem láttátok színesben?
http://balintagnes.hu/dia/dia3.htm
Tádé pedig foltos:http://balintagnes.hu/tade.jpg

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Ma betöltöttem a 40.hetet, itt a front, és én még mindig egyben vagyok.

Mesi
jnmesi

Juc, dejo, megyek is kisvakondert. Kockasfulu nyulam meg Susu, a sarkanyom mar van a corabol, de meg Vizipokert vissza kell mennem. Ja, es a kockasfulu pofajat nagyon megragta a macskam, mikor a szajaban hurcolta, szoval az nem teljeserteku, lehet hogy abbol is kell egy masik?

Egyebkent Kengurutol most kaptam levelet, hogy juli 10ig -15% van a Siesta szandikra, meg -50% a Piomarello cipokre. Ezt ismered?

Ja, es mar nem emlekszem ki kerdezte, hogy deformalodik-e a bababuksi ha mindig ugyanugy alszik a tulajdonosa, de a juliusi Kismama ujsag 11. oldalan azt irja a gyerekdoki, hogy lehet es szakemberhez kell vinni stb.

Jaja, es emlegetett sztarmamat a 74. oldalon interjuvoljak, ahol aszondja, hogy B.Zs. dokinal szult. Tenyleg, i vagy y most az utolso betuje, mert mar mind2 verzioval talalkoztam, ugyhogy nemtom. Kisun?

Jajaja, es a lap melle felfujhatos jatek van, nekunk valami kacsaszeru jutott, de ahogy latom, mokusuk is van, es valami visszataszitoan nez ki, ugyhogy ha tudjatok, keruljetek el a mokusos peldanyokat! Kép

Mesi, te csak olvasgassal, kartyazzal, nezzel filmeket, aludjal stb. de egyaltalan ne foglalkozz semmi ilyesmivel Kép
moosejaw

Szia Moosejaw!

Menniyért adják a Vizipókot és társait a Corában?
Vizipókot én is nagyon szeretem, egyszer régen az voltam farsangon, hú de rég volt!

Köszi az infokat előre is :
Cicabo

Kép
cicabo

Cic, asszem 1790 volt, es volt keresztes is, meg talan egy csiga, de meg karacsony elott neztem. A kockasfulu meg susu viszont inkabb 2000-2600 korul, de azok valamivel nagyobb meretuek. Egyebkent en meg egyszer voltam mokus, de senki nem ismert fel, mert csak egy malyvaszinu ruhaban voltam, szoval nem is volt jelmezem! nem tudom, anyam hogy tudta nekem bemeselni, hogy barmi is vagyok! bezzeg a hugom egyszer volt kiralylany anyam eskuvoi ruhajaban! ez nem igazsag Kép viszont egy masik evben meg cowboy voltam, mert persze megint nem volt jelmezem es reggel az ovi melletti trafikban vettunk cuccokat... de az tokjo volt, mert en voltam a legmenobb, ket stukkerem is volt meg sheriff jelvenyem, meg kalapom, az osszes srac irigykedett meg probaltak kolcsonkerni a cuccaim, mert mindenkinek csak egy stukkere volt, jelvenye meg egyiknek sem Kép bar varrni nem tudok, de majd biztosan marhaul fogok igyekezni, hogy a nyulnak mindig szuper jelmezeket csinaljak es nem fogom atverni sose!
moosejaw

Sziasztok,

Igen, kisvakondot én is láttam már több helyen is. nagyon tündér...

Húúúúúúúú, kislányom a következő produkciót adja elő minden etetésnél. Eszik, alszik, eszik, alszik. Majd jön a hiszti, már azt hiszem, hogy elalszik, erre elkezd sírni, de akkor már vigasztalhatatlan és nagyon keservesen sír. Nem tudok vele semmit sem csinálni. Kicsit mintha fájna a pocija. Szegényke szenved. Jön néhány puki...böfi...és aztán sír és sír és sír. Felveszem, kicsit megnyugszik, de aztán folytatja tovább... Kérdésem: van valami tuti dolog hasfájás ellen?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

<font color="0000ff">Moose!
Bardócz van a pecsétjén, én is hozzá járok.

Proone
18+2</font>

KépKépKépKép
proone

Hú! Én is kedvet kaptam a régi rajzfilmfigurás plüssállat vásárláshoz... Kép Csak nem tudom, mit szólna a férjem. Már azon is kicsit ki tud akadni, ha veszek neki 3 alsógatyát... Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Régen eltűntem, mert nagyon kitört a nyár nálunk. Mászkálunk mindenfelé, nem nagyon jutok géphez, nethez.
Most viszont a segítségeteket szeretném kérni, mert gondban vagyok:
Most töltöttem a 22. hetemet, és mivel már az előző babámmal is határ körül volt a cukrom, már most elküldött a dokim terhelésre. Az eredmény elkeserítő: 8,7!
MOst próbálok bejelentkezni diétás tanácsadásra, de a központ nem tud kapcsolni, az a szám pedig, amit megadtak közvetlennek (464-8762) nem veszi föl.
Tudna nekem segíteni valaki? Előre is nagyon köszönöm:

Murr
murr

Sziasztok!

Murr! Én tegnap hívtam a diabetológiát, a szám 4648759. Nagyon rendesek, el fognak igazítani. Kép

Gigi! Köszi a szülésznős tippet! Kép Még mindíg ehhez a témához kapcsolódva szeretném kérdezni, hogy pártoljátok-e a szülésznő választást, vagy végülis mindegy, jó mindegyik, csak engem nyugtatna meg, ha valamennyire ismerném már az illetőt, és ott lenne mellettem végig?
mkatus

Ja, és Murr most jut eszembe, nem is kell őket felhívni, mert a kismamáknak keddenként van, nem kell időpontot kérni. Nekem azt mondták, hogy 8-tól vannak ott, de 9-ig érjek oda.
Vidd a kiskönyvedet, és a terheléses eredményedet.

28+0
mkatus

Murr, Jucus biztos tud segiteni! Vard meg, amig visszanez. Egyebkent azt tudjatok mar, hogy megint sracotok lesz, vagy most lanykatok? Vagy mar irtad, csak lemaradtam? Ja, es mar megint macskas kerdessel zaklatlak, ha nem banod: kepzeld, a csajomnak volt egy kis piros folt a pocajan, amit a mi dokink meg se nezett, egy masiktol meg kaptunk ra valami kremet, merthogy gomba. Most vagy meg a helye latszik, vagy nem teljesen mult el, vagy visszajott, vagy mittomen, mindenesetre a vedono azt magyarazta nekem, hogy a macskatol lehet meg hogy allergia is lehet. Egyreszt nem mindegy,hogy gomba vagy allergia, masreszt szerintem a vedono kicsit fuj a macskamra, ugyhogy nem adok igazan a velemenyere. Szoval szerinted hogyan lehet kideriteni, hogy tenyleg a macskatol van-e, mert ha igen, akkor szegeny macska visszakoltozik a mamamekhoz, de ha nem, akkor macska oke, bar problema meg nem. Szal az orvosok miert nem tudjak ezt megallapitani, mert nem akarom probakeppen atkoltoztetni a macskat (ok marhara nem birjak a koltozeseket), hogy lassuk, akkor elmulik-e, ha nincs itt es nem fogdossa a gyerek.
moosejaw

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a gyors segítséget!
Mkatus
Akkor veled kedden találkozunk.
Én biztosan a piros alapon apró virágos ruhámban leszek. Ha látsz ilyet, köszönj rá! Kép
Moosejaw
Macska ügyben szerintem viszonylag egyszerű. A védőnőknek szerintem alapból fel van adva a macska utálat. Nekem eddig 3 védőnővel volt dolgom, mindegyik kitalálta pillanatok alatt, miért is kéne megszabadulnom a cicáimtól. Ne is figyelj rájuk. Egy macska allergia biztosan nem ilyen ártalmatlanul nézne ki. Szerintem próbáld meg úgy kezelni először, mint a gombát, ha erre reagál, jó eséllyel tényleg nem allergia. Ha mégis az, próbáld meg kiszűrni, mi egyébtől lehet!
Ja, és képzeljétek, megint kisfiam lesz. Hát, úgy látszik, az én férjem ilyet tud. Kép
Puszi mindenkinek:

Murr
murr

Sziasztok!

A védőnőről jut eszembe. Nem tudjátok véletlenül, a védőnőt le lehet cserélni, ha nincs vele megelégedve az ember?
Az enyém olyan slendrián, hogy azt elmondani sem tudom. Most például a recepteket nem hajlandó felírni, mindig "elfelejti", és azt ígéri, hogy bedobja a postaládába, mert naponta 2x is elsétál előttünk, de hát még erre sem képes. Pedig nem mindegy, hogy a gyógyszertárban mennyit fizetek a baba cuccaiért.

Mesi
jnmesi

Katus!
Azért nem fog végig veled lenni a választott szülésznő sem. Én örültem, hogy volt "saját", de ha Bogárkát kérdezed, ő mást mond...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
macska nálunk is állandóan téma. De azzal, hogy elköltözteted, még nincs teljesen megoldva a probléma, mert a szőre még hónapokig ott marad a lakás apró zugaiban.
Allergiát szerintem babáknál is meg lehet állapítani úgy, ahogy felnőtteknél...
Nekünk szerencsénk van a védőnővel, mert semmi baja a macskákkal, viszont a dokinénink az elején haragudott rá, mert azzal kezdte, hogy belemászott a dokitáskába, amiben egy csomó gyógyszer meg sterildolog meg nem tudom még mi van. De azóta kibékültek.

Nyúlnál egyébként szerintem nem allergia, mert az később szokott jelentkezni...
blaye

Nonni,
Mél ment szülésznő témában.

Ja, és tegnap írtam levelet (papíron!) azoknak a barátainknak, akik Blaye-ban laknak, vicces volt a borítékot megcímezni...
Blaye
blaye

<font color="0000ff">Szülésznő ügyben szeretnék kérdezni.
Mi módon kell választani szülésznőt és mikor ajánlott. Egyáltalán a szülés előtt mikor találkozom én szülésznővel? Most vagyok a 18. hétben.
Dokim megmondta, hogy kikkel szeret együtt dolgozni, azok közül szeretnék választani, de nem tudom, mi a módja...
Előre is köszi a segítséget!</font>

KépKépKépKép
proone

Tudja valaki, hogy mit és hogyan lehet tanulni ingyé... mármint amit a Munkaügyi központ támogat. valaki tanul igy? én ki szeretném használni, ha már lehet. Nyelvet vajon lehet? Lehet, hogy már volt téma... talán Oxi kérdezte... nem vagyok benne biztos. a honlapjukon nem láttam semmit erre vonatkozólag, még azt sem tudom, hogy hol van munkaügyi központ.

Moos: allergiát több helyen is néznek, tesómnak annó, még mikor kicsi volt a Normafa közelében lévő gyerkkórházban nézték. De az olyan nekem nem teccccccccő módszer. Tényleg próbáld elöször mással, mert nekem is nagyon enyhének tűnik.... allergia sokkal szarabb... Te Nyúlnak mi az igazi neve? annyiszor gondolkoztam már rajta?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Katus!
Ha már így Zsanci felhozta a nevem szülésznő ügyben, leírom, hogy nekem egyiknél se volt. Az elsőnél ahogy beértünk mehettünk is a szülőszobára, ott voltunk ketten a férjemel, nekem bőven elég volt, hogy ő ott volt, nemsokára megérkezett a doki is, akit régóta ismerek, szeretek, bízom benne. Mivel nem hiányzott a szülésznő, a másodiknál se választottam, viszont itt már más volt. Mivel a magzatvíz elfolyt, de fájás semmi papit hazaküldték, én be a vajúdóba. Igaz még nem vajúdtam, nem fájt semmim, de néha azért egyedül éreztem magam, tehát most talán jó lett volna, ha már akkor ott van valaki, akit ismerek, akivel beszélgethetek... szóval szerintem szülése válogatja a dolgot...de ugye ezt előre nem tudhatod. Szóval ha neked biztonságot nyújt, akkor inkább fogadj sajátot!

Helyzetjelentés: az előző kettőhöz képest tök jó éjszakánk volt! Kép Doni 6-9-ig kiélte magát, egyszerre elaludt 9-kor a két kőc, 10-kor én is, Doni éjfél, fél 3, 5-kor kelt, majd 8 kor mindannyian. Most 8-10-ig megint ébren volt, most bealudt, Petra meg az apján lóg... Szóval végre kipihentem magam Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Egy fotó a tesókról:

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75