A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Jucus, remélem Mazsolák nem áztak meg.Kép

Zanza
zanza

Zanza!

nem mert akkor még nem esett!Pannának nagyon tetszett meg akarta enni az orrát.

Köszi még egyszer:Jucus
20170114224602

Jucus, nincs mit!

Réka a sapkáját akarta leszerelni, mivel az nem sikerült, békén hagyta.
zanza

Csajok!

Ma találkoztam Zanzával és Réka babával aki már nagyon ügyes nagylány,még a villamosmegállóban lévö ülökét is majdnem hazacipelteKép

Juc
20170114224602

Juc!

Én meg szentül meg voltam győződve, hogy malacka rózsaszín.
Ezek szerint csak a köd a szemem előtt az.KépKép

Moos!

franczemkukacfreemailponthu

És nagyon-nagyon köszi.
Anyu is megkostolta, és odavolt, azt mondta a receptet ő is kériKép

Bogárka!

Én tiszta hülye vagyok!
Most kapcsolok, hogy amíg nem voltam 4-5 napot, te szépen világra hoztad kis Donit.
Hát fogadjátok szívből jövő gratulációmat.Kép
Úgy látszik ez kellett a szülés beindulásához, hogy én eltűnjek pár napra.Kép
Doni baba arany kiscsillag, a tesós kép pedig fantasztikus.

Johi!

Valószínűleg nem kicsit fáj az a pocó, ha bébicske vígasztalhatatlanul sír.
Nekünk sokszor bejött, /a mai napig is/ hogy a pocakomon altatom el. Szerintem a testem melege jó a pocijának, és a közelség is nyugtatólag hat rá.
Ez akkor is beválik ha csak nyugtalan. Így én is tudok aludni 2-3 órát, mert átölelem, és akkor nem gurul le.
Ha pedig bárki szerint elkényeztetem, én vállalom.
Azért szültem gyereket, hogy a lehető legtöbb babusgatást, és szeretetet kapja. Imádom a kis mosolyt, amivel ezeket lereagálja.
Úgyis fog kapni bőven pofonokat az élettől.
Na abbahagyom, mielőtt száműztök mókusszigetre.
Ami még nagyon jó homeós Dioscorea 9ch., Lycopodium 9ch., Chamomilla 15 ch., Colonitis 15 ch.
Vagy Infacol, vagy Sab simplex, vagy Gripe Vater, vagy Espulmisan.
Sajna ezt neked kell kitapasztalni, hogy nektek mi jön be.

És a nap híre. Legalábbis nekem. /Bár igazából a tegnapi napé/
Nem vagyok terhes.Kép
Igaz az a valami még mindíg ott vanKép , nem terhesség, és nem myoma, és nem ciszta, és nem rák. De, hogy akkor mi a bánat, azt nem tudni.
Lehet, hogy valami felritkulás. Majd a kövi rákszűrésen ismét megkuksizzuk.

Kép
Kép
pipocska

Pipocska!
Örülök, hogy nem vagy terhes Kép

Ilyen kicsi babát pedig nem lehet elkényeztetni, csak szeretni.
Az enyémnek sose fájt a hasa, de volt egy időszak, maikro csak a kezemben aludt el. Imádtam. Beültem vele a fotelba, és vagy olvastam közbn, vagy hátrahajtottam a fotelt és együtt aludtunk. 18 évesen már biztos nem fogunk így összebújni.

KépKép
KépKép
lindicita

Pipocs, de jo!!KépKép
eszembe jutottal tegnap is, mi lehet... de igy a legjobb. nem igaz? Marcit pusszantjukKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jó reggelt mindenkinek!

40+1! És még mindig egyben!
Ma megyek a dokihoz, kíváncsi vagyok, mit fog mondani!

Mesi
jnmesi

Sziasztok!
2004. áprilisában szültem a kislányomat a Margit Kórházban, bár nem vagyok még újra terhes, de a St. Imrére szeretenék váltani. Tudom, hogy mindenkinek más a tapasztalata, de azért megkérdezem, hogy kit ajánlotok?

Előre is köszi.
feketekávé

Pipocs!
Nagyon örülök én is!!!
Jucus, Vera!
Köszi a kisvakond infókat!! majd meglesem...

Csajok!
A házasságom romokban...Kép Állandóan üvöltözünk egymással...Normálisan már nem is beszélünk egymással. És szegény gyerekek...B mindig kiabál, hogy "túl van tárgyalva!!!" Még akkor is,amikor néha véletlenül épp teljesen normálisan beszélgetünk....Én már nem birom!!!!!!
Pedig úgy szeretem a férjemet!! Kép De ez igy nem élet!!! Főleg a gyerekek miatt!!! Úgy sajnálom őket, de egyszerűen nem tudom magam kontrollálni...
Na, nem is kesergek tovább, csak úgy félek, hogy a szüleim sorsára jutok...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jaj, Zsanci, neeeKépKép
nem tudtok elutazni kicsit valahova? el innen a hetkoznapokbol. valahova, amit mindketten(negyen) szerettek. talan segitene... vagy nem tudom...Kép en drukkolok nektek...

Coolio
recca

a tékozló lány megjött Kép). egyszerűen olyan egy lusta dög (+ hulla fáradt vagyok), hogy alig van időm valamire, pedig már táppénzen vagyok!

Zsanci! mi okozza ezt a túlfűtött helyzetet? lehet, hogy el kellene csábítanod a papát, valami kényeztetési módszerrel?? a meg nem történt dolgoktól ne kezdj el félni, nehogy bebeszéld magadnak a marhaságokat! ha szereted a férjed, akkor minden oké, már csak meg kell beszélned vele ezt a témát!

én meg így a terhesség végére tök megváltoztam, állandóan izzadok, mint egy ló, pedig régen fázós csirke voltam, és aludnék egy csomót, meg éjjel kb. 20x megfordulok, és ilyen marhaságok. Kép

ancsipancsi

Borri, (amig Moose nem figyel ideKép) ez a csodaolajKép a mar emlegetett napraforgo tipus volt? anyam pl. a paraffint ajanlgatja...
csak mert... hatha "nekunk" sem igazi koszmonk van...Kép

Coolio
recca

Gigi,
melyik kismamában van a cikk?
Van egy barátunk aki ismeri a d.a.-t és úgy rémlik hogy másik orvosról volt szó....
Ha jól tudom a neten vissza lehet keresni a régebbi számokat is, ezért kérdezem hogy melyik hónap volt Kép
zozi

...meg mert kis kíváncsi vagyok ... Kép Kép
zozi

volt valami gáz ezzel a szüléssel? remélem nem!
engem is érdekelne a cikk.

ancsipancsi

nem,szerintem pont hogy minden szuperül ment, már pár nap múlva otthon mosolygott a boldog család Kép (így írták valahol anno). Csak itt újra felvetődött a dolog valamiért, ezért érdekel...
zozi

hol tartasz Ancsi? (hétben)
bírod még a nagy meleget?
kitartás! Kép
zozi

33 hetes vagyok Kép). a meleget azt hittem jobban fogom bírni, de úgy látszik... Kép mindentől izzadok, még egy meleg fuvallattól is. napjában többször fürdök, de hiába Kép
éjjel meg alig tudok aludni a "melegtől". pedig a szobában általában 24 fok van

ancsipancsi

Ancsi! Ez hihetetlen hogy már a 33. hétnél jársz!!!! Együtt izgultunk hogy pozitív lesz-e a teszted, mostmeg mindjárt szülsz!!! Hogy csinálod ilyen gyorsan? Kép Kép

Kép
szdorka

<font color="0000ff">Feketekávé!
Én úgy tudom, hogy a Szent Imrében csupa jó orvos van (egy-két kivétellel!!!), szóval majdnem mindegy, hogy melyikhez mész.
Én a budafoki SZTK-ban kezdtem, de nem volt valami szimpi a doki, úgyhogy itt kérdeztem a lányokat és ők Dr. Bardóczy Zsoltot ajánlották leginkább. Neki csak magánrendelése van a MOM Parkban, a Medimomban. Alkalmanként 7000 Ft, kb. havonta kell menni hozzá. Én meg vagyok vele elégedve, nagyon szimpatikusan viselkedik, ő maga jön ki behívni a következő pácienst és elég időt szán rád, egész addig kérdezgeti, hogy van-e még kérdésed, amíg azt nem mondod, hogy nincs több. Mindent elmagyaráz, minden javalatát megindokolja. Eddig ugyan csak kétszer voltam nála, az első babámat várom, úgyhogy a szülésről még nem tudok nyilatkozni, de úgy tudom, itt többen is szültek nála.

Proone
18+3</font>

KépKépKépKép
proone

Lindi, Jucus,
Jót nevettem én is a párbeszédeteken, hogy mi mit jelent... Nem akartam ennyi fejtörést okozni, csak rövid és számomra kedves nevet akartam választani, és blaye-ról egy csomó jó dolog jut eszembe, pl. délen van és mindig szép az idő, közel van az óceánhoz, gyönyörű helyen, fincsi borokat termelnek a környéken (bordeaux-i borvidék), és stb. Kép

Bogárka, Lenocs,
A tesós képek nagyon édesek, ilyenkor én is arra gondolok, hogy nekünk is kell kistesó azonnal!

Zsanci,
Szeirntem is az a baj, hogy nagyon ki vagy merülve és a hétköznapokba belefáradva (megjegyzem, néha én is így érzem). Valahogy kéne pihizni, kikapcsolódni, valami olyasmit csinálni, amit nagyon szeretsz Te és a férjed... vagy elutazva vagy akár otthon is... Kép

Nálunk azért van mostanában horror, mert a kertben szarvasbogár-rajzás vagy mi van, kb öklömnyi bogarak repdesnek össze-vissza sötétedéskor, biztos nem bántanak, de nagyon ijesztőek. Néhány hétig fog tartani.

Blaye
blaye

Ancsi!

Én is csak ámulok-bámulok.
Mindjárt te is babázol.Kép

Moos!

Köszikösziköszi.Kép

Zsanci!

Ha így szeretitek egymást, akkor bizti meg tudjátok oldani.

Kép
Kép
pipocska

Blaye,
szerintem cserebogarak Kép nagyok és fenyegetően brümmögve-berregve szálldosnak, nem? én ilyenkor sikítozva szoktam bemenekülni KépKép szóval nem irigyellek...

Zsanci,
nagyon sajnálom... nem tudom, mit lehetne tenni, esetleg el kéne egyszer valahová pakolni gyerekeket, és kettesben elmenni egy fél napra, és jól megbeszélni a dolgokat Kép mert ez tényleg nekik is marha rossz.

Pipocs,
juhéé, akkor természet anyánk szórakozott veled egy kört Kép azért most jól vagy, nem? Kép

Ancsi,
hú mingyá' gyerek lesz... hogy megy az idő!!!! Kép

vera
kisün

pipocs,
Kép Kép Kép

zozi,ancsi
ez a cikk amiben az van hogy a b.zs.nél szült a d.a. a juliusi kimamában van!!!!!!de nekem is az rémlik hogy nem ő volt a dokija mint már írtam valaKépcsak nem tom akkor miért nála szült....
de érdekel,nyomozzuk kiKép
próbáltam visszakeresni az archivban de nem ment,én ehhez béna vagyok,valaki aki profi ebben????????

gigi
Vendég

zsanci,
ilyen mélypont nálunk is volt(azt hittem válunk és nem is sok kellett hozzá nálam),dobj rám egy mailt és dumizunk,hátha segítKép
Vendég

Ancsi, ez tényleg nem semmiKép emlékszem hogy szinte tegnap izgultál a teszt csíkos mivolta miatt Kép
Most meg már szinte a finisben vagy!

Más: a D.A rejtély megfejtve, tehát:
val.színű tényleg nem B.Zs. volt az eredeti dokija, de végülis nála szült (nem tudni miért), aztán annyira meg volt elégedve hogy azóta már ő a dokija. Amúgy a szülése hosszú és fájdalmas volt (ez van a cikkben) így nem szívesen emlékszik vissza rá, de a dokit+ szül.nőt csak dícséri!
Hát, ennyire jutottamKép
zozi

sziasztok!
Gigi!
Köszi, irok, amit lesz egy nyugodt fél percem, jó??? Jól esne dumálni erről egy picit!!!

D.A. rejtély: Fülöp volt a dokija informátoraim szerint. Hogy miért nem szült nála? Nem tom. Talán mert ő az a doki, aki nem szivesen jár be, és azt mondja, hogy egy jól megválasztott szülésznő és az ügyeletes doki elég...
És szóval nem volt jó a szülés?? Kár...

Ruz!
Ugye neked ő volt a dokid???
Figyi, a fényképeken nekem is megtetszett a babaszéked. Hol vetted??? Nézek az interneten, de sehol ne találok olyat, aminek füle van. Ugye a tieteknek van???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ancsi!
Welcome back! Tessék sokat pihenni a besötétített, hűvös lakásban!

Pipocs!
Örülök a jó hírnek!

Ha meg már a témánál tartunk, ne nézzetek hülyének, de én olyan ellentétes véleményeket olvastam erről: szerintetek a szoptatás alatt az átlagosnál könnyebb vagy nehezebb teherbe esni? Csak mert van, aki szerint még nincs menzesz, stb. így elvileg van némi védettség. A védőnő viszont azt mondta ma, hogy vigyázzunk, mert ilyenkor úgy felborul az egész hormonháztatrtás, hogy sokkal könnyebben megtörténhet a dolog. Na most akkor kinek van igaza?

Zsanci!
A többiek mindent leírtak már, én nagyon szorítok nektek!!!

m

Kép
Kép
manoka11

Zsanci! Nemá! Olyan jó csaj vagy, ne balhézzatok!
Amikor nálunk zűr volt, akkor mind a ketten elolvastuk az Egymásra hangolva című könyvet,és egy csomó mindent megértettünk belőle.
5 féle szeretetnyelv van, és neked meg kell tanulnod a férjed szeretnyelvét, és viszont, mert ha "elbeszéltek" egymás mellett, a másik nem tudja, hogy tényleg szereted -e.
Az 5 szeretetnyelv:
1. elismerő szavak
2. minőségi idő
3. ajándékozás
4. szivességek
5. testi érintés
Tehát ha példásul a férjednek a testi érintés a szeretnyelve (sok férfinek ez), akkor te hiába teszel neki szivességeket, fincsi ebéd, vacsi, ha ő igazán simogatásra, gyengédségre vágyik. Ugyanigy ha egy nőnek a minőségi idő a szeretnyelve, akkor a pasi hiába akarja az ágyba cipelni, vagy ajándékokat vezs neki, ha a nő csak arra vágyik, hogy több időt töltsenek együtt.

KépKép
KépKép
lindicita

(folytatom, csak nem akartam, hogy véletlenül elszálljon)
Tehát meg kell beszélni, hogy kimire vágyik, mert gyakori az a hiba, hogy kinek mi a szeretnyelve, ugyanazt nyújtja a másiknak, pedig annak lehet, hogy tök más.
Nekem például nagyon sokat számít, hogy sokat leygünk együtt a férjemmel, amikro csak velem, illetve most már velünk foglalkozzon. Mert eddig is sokt voltunke gyütt, de akkor vagy a számítógép előtt dolgozott, vagy máson járt az esze, de csinálunk görbe napokat, amikor mindegy, hogy munkanap vagy vagy sem, azt együtttöltjük és csavargunk.

Ez persze csak egy dolog a sok közül, de lehet hogy segít.

KépKép
KépKép
lindicita

De jó ez amit írsz Lindi!!!
Most gondolkodóba estem és tényleg... sokminden van ebben a szeretetnyelvben...
zozi

Ja, és a legfontosabb.
Minden embernek van egy úgynevezett szeretet-tankja. Amíg ez a tank tele van, minden oké, arra kell figyleni, hogy ez ki ne ürüljön.

Ugyanez az író hasonló könyvet a gyerekek szeretetnyelvéről is, annak a címe: Gyerekekre hangolva.
Az író Gary Chapman.

KépKép
KépKép
lindicita

Annyit tudék még meg szeretnék írni, de Grétinek most pont ürs a szeretet-tankja, kifogyott alvás közben, lehet kipisilte, úgyhogy most meg kell szeretgetnem.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Zsanci: Hát ez nem egyszerű... Tényleg megoldás lehet, ha néha lepasszolod valahová a babákat, akár csak egy pár órára, hogy kettesben lehessetek. Nekem szimpi, amit Lindi írt, lehet benne valami. Kép

Anyósügyben pozitív fejlemény van Kép Itt van, a héten már másodszor és nagyon aranyos. Nekem még vannak előítéleteim, de tényleg igyekszik Kép Még a végén kibékülünk Kép

Volt ma a védőnő, megdicsérte a lánykám Kép Szépen fejlődik, nagyon figyelmes és élénk, ezt írta róla Kép
Viszont nekünk is van koszmónk Kép Azt mondta, nagy harc lesz, de mi fogunk nyerni Kép És azt mondta a koszmókrémre, hogy csak súlyos esetre írják és inkább a doki, aki ismeri a lánykát, mert valami aj lehet vele, de azt nem mondta meg mi, azt mondta, először az olaj...
Elfelejtettem megkérdezni tőle, de tu biztos tudjátok: Mikor lehet vágni a körmeit? Mert nagyon nagyok és kikaparja magát.
Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Hogyhogy mikor? Amikor fekszik nyugton, vagy ha mélyen alszik. Amikor hadonászik, akkor nagy meccs a körömvágás. Mi pár hetesen (talán 3?) kezdtük vágni, és azóta hetente 2x is kell. A lábacskáin csak úgy a 3.hótól kezdtük és fogalmam sincs milyen rendszerességgel, amikor nagy, és csíkot karistol egyik lába a másikon, akkor vágd. Vagy épp elötte egy nappal, így kikerülöd a csíkokat. (amelyek egyébként pár óra alatt nyomtaéanul eltünnek, szóval nyugi)
neet
neet

Tud vki vmit mondani Nyulasi dokiról?
oti

Recca,
mandulaolaj volt, de szerintem mindegy, csak fellazítsa egy kicsit. Mondjuk én mindenre ezt használom. Ezzel kentem a száraz bôrét, ezt teszem a fürdôvizébe, koszmóirtásra, stb. Hajrá!

Oxi,
Simi óriási, hosszú körmökkel született, úgyhogy asszem 5 naposan vágtuk le neki elôször.

Pipocs,
én is örülök, hogy nem vagy terhes Kép Jobb ez így.

Ancsi,
nekem is marha melegem volt folyton. Nemtom, mit lehet vele csinálni. Egész nap a strandon ülni az árnyékos gyerekmedencében talán?

Moose,
Köszi a jelszót, de hogy kell megnézni a feliratokat a képeken? Annyira béna vagyok...

Bori
borri

Sziasztok!

ZsanciKép
En is DRUKKOLOK!!!!KépKépKép

Koszmo:
En szentul meg voltam gyozodve,hogy Akosnak is koszmos a feje,de a vedono es a gyeregorvos is azt mondja,hogy csak szaraz a fejen a bor.Mi most legutobbi tanacs szerint popsikremmel kenjuk,.mintha javulna,de kopp-kopp-kopp.

OtiKép
En Nyulasinal szultem 6 hete.Mire vagy kivancsi?
ha gondolod,itt a mailem:
krisztina_buriankukacyahoo.com

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Oxi!

Panna össze-vissza karmolászta magát már a kórházban.És akkor beugrott,hogy valahol olvastam,hogy le lehet rágni(nem röhögni)a körmét.És én ezt tettem.Persze magamtól nem csinálnék ilyeneket,de hát a szakirodalom hatásaKépAztán azóta nagyon sürün kell vágni,de szerencsére a reggeli szopi után amikor jó nyugis a csajom akkor pikk-pakk meg van.

És képzeljétek el,hogy ma adtam kiváncsiságból alma lereszelvét Pannának és szerette!
És lehet,hogy tényleg kellene egy kis pótlás neki mert a felengedettdenemelhasználtviszontnemakaromkidobni anyatejet megpróbáltam oda adni neki szopi után és benyomta(60ml).Én most elbizonytalanodtam.
Szegény ded lehet,hogy már 6 hónapos kora elött hozzá fogom táplálni?

Jucus
20170114224602

Jucus!
Mihez fogod hozzá táplálni??? Kép
Lindi!
Köszi az ötletet!!!
Egyik nagy problémám, hogy szerintem megbizhatatlan, mint most is. Nincs zsé a telómon és több, mint egy órája elment a B-ért és nem képes felhivni, hogy hol vannak!! NEGYED 7 van!!! És most hozza az oviból!! Hócipőm tele...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

csak egy kézzel tudok irni, mert manó a mellemen lóg és nem tudom kibányászin a szájából... olyan erővel szívja.

Pipocs: köszi a tippeket. És örülök a hírnek. ez nagyszerű... remélem, hamarosan ki is deritik, hogy mi a fene van ott benned....

Zsanci: hát nem könnyű. és a megbízhatatlanságtól én is a falon lennék, sőt vagyok is. ahogy a többiek is mondták, kapcsolódjatok ki. szeressétek egymást és tényleg ne nyúzzátok egymást feleslegesen, tudom könnyű ezt mondani, és hát nagyon nehéz betartani. dtukkolok, hogy megoldást találjatok. mert ez igy tényleg a gyerkőcöknek a legrosszabb. De mivel szeretitek egymást, igy van remény bőven.

Lindi: tényleg jókat véstél ide. nagyon okos gondololatok, el is mentettem egy fájlba magamnak jól.
oltásról hogyan kaphatnék prosit?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

zsanci,
ok,várom!!!!!!!!!!!és majd én is jól elmesélem az én sztorimat és egyből jobban leszel ha azt meghallod.

zozi,
d.a. relytély: tutira nem a b.zs a dokija mert azt írják hogy "mikor visszamentem a nőgyógyászomhoz" (ez a hetes) és mikor a szülésről ír "nagyon aranyos szülésznőm volt és a szülészorvossal is meg voltam elégedve"szóval a b.zs.-t nem nevezi dokijának!!!!!!!tehát szerintem zsanci megfejtése nyertKépés most hogy így olvastam nekem is beugrott a fülöp,úgy rémlik mintha azt olvastam volna itt,vagyis aki talizott vele a hetesen annak a fülöp volt a dokija.....ezt megmondtam...mindegy,megfejtette zsanci a rejtélyt,huráááááááááááááááááááááKép
Vendég

Lanyok, kosz a tippeket macskaugyben. Nem fogok semmit elhamarkodni, az biztos. Majd legkozelebb rakerdezek a dokinal.

Mesi, vedonot nem lehet valasztani, ergo cserelni sem. Ez kobe van vesve, hogy melyik cimen melyik no ved, de lemondhatsz a szolgaltatasrol, es akkor nincs vedonod. (Itt a babaneten olvastam meg tavaly egy ilyen temaju topicban.)

Johanna, ugy tudom, csak a felsooktatasi intezmenyekben a koltsegteriteses izekre mehetsz.

Bogarka, a lurkok nagyon helyesek! Kép Es nem mondod komolyan, hogy arra a rovidke idore, amig a Hban vajudtal es meg csak nem is fajt, jo lett volna egy szuleszno, hogy legyen kivel beszelgetni? Megorulok! Es ha ezt olvastak, akkor szerintem most ok is dobtak egy hatast...

Lenocs, szuperek a gyerkocok! Es a nagylanyod nagyon csinos, en valszeg nem is engednem mar oviba, ugy feltenem! Jaja, lehet hogy az enyem is ilyen szep lesz, tejoeg!

Szdorka es Borri! Ha az elso talirol altalam keszitett fotok tallozasat nezikte, akkor ott baloldalon kicsiben latszanak egymas alatt a kepek es ha barmelyikre rakattintotok, akkor jobboldalt megjelenik nagyobb meretben es a kep folott vannak a kommentek. Kb a fele adag van itt feliratozva, de igy az elso talirol mar mindenkit tudni fogtok, kiveve Manot, aki csak az utolso kepek kozott szerepel: harom pocakos mama egy kepen, de mivel a ket masik pocakos (Oxi es Manoka) mar a feliratozott kepek kozott volt, ezert kizarasos alapon a kek kockas bluzban Mano van. A tobbi talis kepet is feliratozom majd, amint lesz idom meg energiam.

Neet, koszmokrem nemtom van-e recept nelkul, de ezertszerint nem adnak, nem tudtam, hogy ilyen durva kence, es ezert kell nyolchot kuncsorogni erte.

Zozi, csk nem?! Kép

Diliplomas Gigi Kép sztarmamarol gozom sincs, nem is ismertem, amig itt nem emlegettetek, szerintem a sorozata nem egy musor. Csak pont nehany napja kerdezte valaki, es mivel lattam a lapban, szoltam. Inkabb azt mondd meg, azt az ajtoravaloizet te alkottad a sracodnak, amit a profilodban latok? A magassagmerorol meg a tobbi mestermunkarol is van keped? Kerek! Ugyesanyuka Gigi Kép
moosejaw

Azért kérdeztem a körömvágást, mert a H-ban azt mondták, hogy 6hetes korig ne vágjam, mert nem szabad. De akkor levágom, mielőtt úgy nézne ki, mint aki találkozott az ollókezűvel Kép Õ is hosszú körömmel született, de az szépen letört neki, most ez már erősebb. babaollóval vágjátok, vagy rendes körömollóval? (félek ám...)

KépKép
oxigen
Györköny

Nem, sajnos MÉG nem Kép / Kép
zozi

Zs, ez nagyon jo, amit Lindi irt! Szerintem az en paromnak is erintosizeje van, nekem meg olyan idomicsodam Kép Es azt hiszem, az osszes pasinak erintosheppje van, es soha nem jonnek ra, ha nincs igazuk, es teljesen kivannak attol, hogy dolgoznak, plane, ha csak ok, mert akkor a csaladfenntarto statusztol stresszelnek es ha hazaernek faradtan megminden, akkor enniuk kell meg pihenniuk, es nem a gyerekkel foglalkozniuk meg segiteniuk, mert szerintuk egyaltalan nem olyan faraszto meg stresszes a mi "munkank" (mar ha ezt lehet annak nevezni, hogy egesz nap itthon logatjuk a labunkat meg jatszadozunk a gyerekkel es senki nem piszkal minket), szoval egy szavunk sem lehet, nemhogy hangos szavunk. Vegulis meg lehet oket erteni, persze nincs teljesen igazuk, de semmi ertelme veszekedni veluk, ugyhogy sajnos neked kell engedned, abbahagynod a kiabalast es hozzabujni, akkor is, ha haragszol ra. Hu, pedig nem akartam beleszovegelni! Na mostmar mindegy. Egyebkent zenet hallgatsz? Szerintem az sokat segit, ha olyan zenet hallgatsz, amit szeretsz. Az is tokjol ki tud kapcsolni, meg tolteni a tankod, mert elutazni ugye nem mindig lehet. Es mivel mi is a csaladod vagyunk, termeszetesen szivesen vigyazunk a sracokra, amig apaval kimozdultok kicsit. Mondjuk persze B-t meg kene kerdezni, mert o mar nagyfiu, de ha szimpatikusnak talal engem, akkor en vallalom Kép Szal fel a fejjel es ha a gyerkocok bealudnak este, akkor ne babanetezz, meg semmi massal ne foglalkozz, csak bujj apahoz Kép

Pipocs, de akkor mi az? Hogyhogy nem tudjak? Es komolyan csak egy ev mulva nezik meg ujra? Addig mindenfele bajod lehet! En tokideg lennek, es ha az en dokim nem tudna, elmennek masikhoz, meg harmadikhoz stb. Ez nekik orvostudomany? Kiakaszto.

Oxi, asszem negyhetesen vagtuk le a kormet. Mikor aludt. Olyan kisolloval, amit direkt bebiknek gyartottak. Azota vettem bebicsipeszt is (mert en olloval bena vagyok, nekem csak csipesszel megy), de ez a gyerkoccsipesz olyan biztonsagos, hogy el sem er a gyerek kormeig (valami hulye muanyag keretben van), ugyhogy most legutobb a laban mar a felnott koromcsipesszel vagtam le, mert semmi massal nem sikerult. Ott annyira rahajlik az ujjara, toknehez.

Pihenoszekvasarlok! Nem akarlak lebeszelni titeket, de szerintem pl. negyhos gyerkocnek mar nem sokaig lesz ez jo, mert egyreszt csak 8-9 kiloig terhelhetoek, masreszt amikor a gyerkoc mar at tud fordulni, akkor at is fog, a szekben is. Az a harom figyego jatek nem koti am le az ember figyelmet sokaig. Es a fulek meg tok feleslegesek, mert ebben nem szabad hordozni a gyerkocot, ha arrebb teszed, csak uresen! Nem is olyan a fule, hogy elbirna, es irjak is a hasznalati utasitasban, hogy tilos.

Gombfoci, menj eloadasokra! En mindet vegigultem anno es ha nem is hallasz mindegyik ujat, de legalabb tobb arcot megismersz a Hbol, ami azert jo, mikor benn leszel, nem csupa ismeretlennel talalkozol.

Feketekave, mindenki a sajat dokijat fogja ajanlani, mert mindenki elegedett vele. Szal adj meg nehany parametert, milyet szeretnel.
moosejaw

Oxi!
Én is azt tettem most köröm ügyben, amit Jucus írt: lerágtam Kép Doninak is túl volt nyúlva az ujján, és így volt a legpraktikusabb... szépen szopi közben. Egyébként nekem a Petraszüléskori szobatársam - 3gyermekes tapasztalt mama - ajánlotta ezt a módszert.

Moose!
Jóvanna, nem kellett vóna szülésznő... Kép Csak volt egy pillanat, mikor így éreztem. 4-en voltunk a vajúdóban, és két lánynak egyszerre jött meg a szülésznője, ott pátyolgatták őket. El is mehettek már velük a szülőszobára, én meg ott maradtam a 4. lánnyal, aki minden egyes fájását hangos b.meg-ezéssel jelezte ... szóval jó lett volna szabadulni ebből a helyzetből. De viccet félretéve, egyáltalán nem volt rá szükség, vsz. harmadszorra se fogok választani, pláne ha azt majd tényleg a kutya hozza, ahogy Balogh doki mondta (ezt a gyorsaságra értette...)

Zsanci!
Most bármit írnék tele lenne közhellyel, így csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Egyébként nálunk is voltak/vannak nagy krízisek (tegnapelőtt délelőtt már nem sok tartott vissza attól, hogy fogjak néhány táskát és összepakoljam a két gyerek és a saját cuccaimat egy vita után Kép )... de szerencsére mi mindig meg tudjuk utána beszélni...
A fenti szituról meg csak annyit: enyém uram pár hete egy délután kiment Petrával a kertbe, amíg én itt neteltem. 10 perc múlva lemegyek, sehol sincsenek, telefonja itthon, az én kulcsom sehol (azt vitte magával), az ő kulcsát foglmam sincs hol, így utánuk menni nem tudtam, mert nem hagyhattam nyitva a házat. Egy óra múlva kerültek elő boldogan, hogy milyen jót sétáltak! Fel sem merült benne, hogy én esetleg aggódnék... szóval nem egyedi...

Na megyek aludni, jóéjt Mindenkinek!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, Kisun, anyosod mit nyilatkozott eddig macska ugyben? Esetleg meg tudod kerdezni, hogy ha gomba vagy allergia, akkor hogy lehet kideriteni, hogy melyik es miert?

Jucus, a piomarello cipokrol semmit nem talalok, semmilyen keresovel sehol semmit. Egyebkent mi is elaztunk tegnap, de olyan ugyes voltam, hogy csak en (a karomban vittem le a nyulat, ugyhogy mikor esni kezdett, egy kengurus textiltasakot teritettem a fejere, hatara, es szaladtam Kép szal neki csak a laba lett picit vizes).
moosejaw

Hu, ez az osszepakolas remiszto! Meg a koromragas is! Megyek aludni, mielott rosszat almodom...
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?