Jucus: bocs, amúgy nem vagyok ez a nyálcsorgatós csöpögős fajta, de most ez vót, oszt kész
Ildi:nekünk van egy nagy Quinny 3 kerekű futós, dögnehéz, de nagyon rulez bébékocsink, azt akkor használjuk, ha api itthon, vagy valaki segíteni tud...(no meg ha nem tud róla, hogy le meg felcipeltem, mert bazi nehéz ugyan, de imádom..szóval megerőltetem magam, ha megy, vagy becsengetek a szomszédhoz, akit nem is ismerek és megkérem, hogy segítsen lecipelni, meg én amúgy is mindenkit felszólítok az utcán, meg a bkv-n is cipekedésre

), no meg van a legkisebb Pierre Cardin kocsi (18 e-ért vettük), ez esernyőre csukható sportautóka, kb 6 kila és majdnem vízszintesre dönthető...a majdnemet egy ékpárnával teljesen vízszintesre igazítva használjuk már Lizzi 1 hetes kora óta...ez az én kis szaladgálós kocsikám, szívből ajánlom...no meg persze a kendő, ami mindig nálam van!
Huhh, remélem tudtam segíteni, tényleg szerezzetek be egy könnyű kocsit, a mi PC-nk használtam szerintem már van 5-8 ezerért is.
Proone: király ez a táblicsku, nagy vagy
Név:Ada
Kor:26
Név: Liza Hanna 2005.05.17
Lakhely: IX. ker Lury ház felé
Orvos: Urbán Márta v.
Szülésznő: Czakker Judit
Lányomat megcsípte a cecelégy, remélem lesz alvás éccaka.
Ja, és IX kerületi anyukák...közös séta???? 'Házhoz' is megyünk, ha Ti még nem nagyon merészkedtek messzire!
Végül, de nem utolsó sorban: ZSANCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ?????????????????????????????????????????
Csóka
Köszi