A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jerika
Szerintem nem kell kétszer szúrni, és elég egy folyadék is a porokhoz, de látom, Gabi dokinéni írt pü-t. Biztos, jobban tudja.

Gabi
KÉtszer annyi ideig tartott így a főzés, hogy mesterkedni kellett, hogy ehető legyen. Raktam bele mindenfélét, amit találtam itthon, és végül sikert aratott. Persze nem mondtam el az előzményeket. Néha jobb, ha nem tudják pontosan, mit is esznek :lol: . Holnapi szurihoz sok sikert!!!!!

Vic
Üdv itthon!! Sajnálom, hogy rossz emlékeitek is vannak. De a léyneg, hogy kipihentétek magatokat!

Holnapiaknak még egyszer megy a drukk!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!
csak gyorsan dobok egy táblát!
Hajam katasztrófális, mint a 101 kiskutya úgy néztem ki(olyasmi lehetett mint Nyunyié, aki leírta, ő hoyg néz ki)aztán tök szőkére akartuk, de nem tetszett, majd barnás lett.És mellette iszonyatosan le lett vágva.Szóval, mostanában nem muattakozom sehol, max a kórház és a lakás között! :( :(

Bonya!MOfly!
MI volt ma?????

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok Lánykák!!!!!

Krisztike!!!Ugy látszik tegnap nem kellett volna egyikünkek sem fodrászkodni!!!!!Csak az a ciki ,neken fodrász csinálta!!! :lol:

Erika!

Szerintem sem kell 2 x szurnod! :wink:

Na megyek ,mert még zuzuzok meg kelltem apát!!!!!!!!!Majd jövök!!! :wink: Ja köszika a Drukkokat!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Nos a tegnapi helyzetjelentés!

Nika 28,Rebe, Gil, Estrella, Anett,Kriszti,
aranyosak vagytok, hogy érdeklődtetek.

Meglepően nem voltak sokan tegnap. Csak a K. és Sz. dokik voltak , ja meg za Ú.
Persze szokásomhoz híven korán mentem 4-kor indultam itthonról és 6.15-kor a BMC bejáratához parkoltam.
3. lettem.
Mártika behívott bennünket és a 8ótási referálás után már első 4 között bent is voltam akiket behívott a doki.

Annyit mondott, hogy minden rendben a nyh.3mm és számításai szerint 4-én kell megint mennem UH-ra és majd kidrül hogy még az nap vagy 6-án kezdhetem a stimulálást.
(Az utolsó klimaxos szuri 07.31-én volt)

Igazából nem értem, hogy miért 36-38 napra kell kezdeni az utolso depo szuri után.
Ha valaki tudja légyszike informáljon!!!

Szóval 4-én megyek megint és remélem elkezdődik egy jó lavina velünk.

Pusszantás mindenkinek

bonya

Kép

Kép
bonya

Kriszti
Biztos nem olyan rossz, csak más! Fogd fel úgy, hogy új külső, némi változás történt a megszokott dolgok után!

Bonya
Akkor ezek tulajdonképpen jó hírek, hiszen látod már a kezdést! Nagyon durva, hogy 6.15-kor a 3. voltál, és 4-kor indultál, és csak 8 után foglalkoztak veled! Mivel töltötted ezt a sok-sok órát? Hánykor engedtek be?

Nyunyi
Legalább megmondtad a fodrásznak a véleményed? Végül befestetted barnára?

gil

Madrin!
A beülti után a 4-5 napon ágyazódnak be a babák!Én addig pihiztem,de utána tettem a dolgom!Főztem,lájtosan takarítottam,bevásároltam,stb!És sokk fplyadék +túró!!!!Drukkolok ezerrel,hogy növeld az Érdi kismamik számát!

Anett!
Mindjárt teszek fel a babásba képeket!

Gil!
Édes vagy!És köszi a bókot,de 13kg-ot híztam és az rajta a seggemen+combomon!Na jó azért cickóra is ugrott,de nem annyi,mert az előtte is volt már!Szerintem a Zuzmóra gondolsz!Neki van a kislánykája!Zöld felső!
Nekem bejött a malájos cucc,mert én nem szeretem annyira az édes és sós ízeket keverni,de ez pikánsan egy tányéros kaja!Hát nem egy paprikáskrumpli az bizti!
Vendég

Benszi
Az egyik lányon volt ez a felső, szerintem erről a topicról. Nekem ez a maláj pont édes és sós volt egyszerre olyan furcsán. De örülök, hogy van, akinek ízlik. Két üveggel vettünk, már múltkor se aratott sikert, de gondoltam, hátha csak szokatlan volt, megcsinálom újra. Inkább neked kellett volna fénypostán küldeni :lol: :lol: .
Majd átugrom a legújabb képeidet megnézni. Gicának mekkora a pocija :shock: :shock: :shock: !

gil

Benszi
Megcsodáltam a hatalmas pocakod! De ha arra gondolok, hogy kettőnek kell a hely... :lol: :lol:

gil

Gil!
Gica hihetetlen nagy pocakkal rendelkezeik és hozzá nagyon vékony!
Köszi a dícsérőt!
Azéret annyira nem jött be,hogy vegyek mégegy üveggel!
Szerintem Zuzmo az a kis Jázminnal!
Vendég

Gil!
Most néztem meg a zöld újjatlan felsős az a Numató húga!Ő csak úgy eljött!
Vendég

Benszi
Köszi!!! Most már megnyugodhatok :lol: , mindenkit beazonosítottam. Gica nem semmi, azt hittem, majd felszed egy-két kilót, de nem úgy tűnik!

gil

Gabi
Mi volt ma reggel?????Ügyi voltál?

gil

Sziasztok!

Madrin
Drukkolok mára! Az utro sajnos engem is nagyon felpuffaszt.

Vic
Látom ti is Krk-en voltatok. Mi Brzacban laktunk. Szerencsére jó idő volt, jó volt a tenger is. Nézelődni csak hétfőn tudtunk, mert egy búvárcsapattal mentünk. Sajnálom a lopást! Iszonyú bosszantó tud lenni!

Bonya
Nem semmi ez a 4 órai kelés! Tényleg nem voltak sokan, mégis borzasztó sokat kellett várni. 1/2 9-re értem oda, és 2-kor jöttem el. Kívánom, hogy kezdődhessen a stimu!

Manda
Pihengess! Gondolok Rád!

Kriszti
Köszi az érdeklődést! Sajnos nem jól alakulnak a dolgok. Nem látott domináns tűszőt, 9 mm-esek vannak. De folyadékot se látott, hogy tűszőrepedésem lett volna. Elküldött vérvételre, de olyan határérték jött ki, hogy abból se lehetett pontosan megállapítani mi van. Egyenlőre hétfőig folytatom a szurit, aztán meglátjuk lesz-e még ebből valami. Tegnap 36,8 volt a reggeli hőm, ma 37,0. Hát nem tudom. Nagyon szomorú voltam, mert már nagyon szeretnék túl lenni ezen a 6.-on. Dokink viszont aranyos volt, végre megint mosolygott.

Kép
mofly

Mindenkinek kellemes napot!!!

Benszi
A barátném ikrekkel 30kg hízott,nem vagy te egyáltalán bálna!!!

Bonya
Akkor talizunk 4.-én :D remélem a sok szenvedés után végre ti is kezdhettek!!

Kriszti
Úgy tűnik a tegnapi csillagállások nem kedveztek a fodrászkodásnak :D

Zsebi
Persze,hogy fontosabbak a babók!Millió babatapi ám!!!
Megbeszélem apával dobjon le a legközelebbire :D
gabicsibe

GIL
A mai már jól sikerült, nem a mellékhatásokra koncentráltam hanem magára a szurira :D

Mofly
Messze még az a hétfő!!Hátha addig meggondolják magukat!Szorítok!!!
gabicsibe

Benszi!
Nagyon szép nagy pocid van! Irigykedek rendesen!

Hétfőn megy valaki?

Nefke
nefke

Gabi!
Hát valami hasonlókat hallottam én,pláne úgy hogy nem 50kg-ról indulok!
Vendég

Nefke!
Köszönöm,rermélem neked is lesz megint!
Vendég

Sziasztok Lányok,

Megjöttem a BMC-ből, én egészen ledöbbentem, hogy mennyire kevesen álltak sorba... (igaz, utána Szűcsnél még álldigáltam vagy egy órát, el volt tűnve).

Kedvesemnek megvolt a vér- és spermavizsgálata; de Szűcs doki azt mondta, kell egy második spermavizsgálat is 2 hét múlva, plusz andrológiára is kell menni... Ezen kicsit elcsodálkoztam, azt hittem, oda csak egyes esetekben küldik az embert. Mesélnétek róla, hogy ott mire számítson?

Velem meg az van, hogy "kicsit" sikerült túllőni a célon ezzel a napi 2 clostyval: 5 tüsző érik!!! Szűcs teljesen elképedt, és rámparancsolt, hogy felejtsük el erre a ciklusra az együttlétet, mert ebből akár 5ös ikerterhesség is lehet, és az nagyon veszélyes lenne. Tüszőrepesztőt sem kaptam, meg nyilván az utrót sem kell beszednem.

Szóval most az van, hogy megvárjuk a párom eredményeit, és szeptember 12-én megyünk W. dokihoz a "hogyantovább" ügyében... Szűcs Merionalt emlegetett, meg terminált együttlétet. De majd W. megmondja a tutit.

Nyunyi, nagyon örülök, hogy találkoztam Veled és a pároddal is, nagyon aranyosak vagytok! És Ti vagytok az elsők innen a fórumról, akivel személyesen is sikerült találkozni :) Bocsáss meg, hogy annyira magam alatt voltam, csak kicsit megijjedtem a dolgoktól, amit a doki mondott.... de már kihevertem! :)
elan

Gabi
Köszi. Meglátod, belejössz a szurizásba, kitartás!

Benszi
Szép nagy pocakod van! :) Jól nézel ki! Az én egyik ismerősöm egy babával hízott 30 kilót.

Elan
Azért annyira nem kell megijedni. Ők mindig a legrosszabb lehetőséget vázolják föl. De legalább kiderült, hogy szeptemberben kevesebb is elég lesz. Az andrológián prosztata vizsgálat lesz. Kissé kellemetlen, a fiúk nem nagyon vannak oda érte, sajnos túl kell esni rajta. Mindenkit elküldenek.

Azért olyan szörnyűek nem lehetnek azok a hajak! :wink:

Kép
mofly

Mofly
Remélem ,hétfőn már jobb híreket kapsz!

Elan
Szerintem örülnöd kéne, hogy ilyen jól reagálsz a hormonokra. Másnak lóadagtól se lesz tüszője. Lehet, hogy hülye vagyok, de én nem hagynám ki ezt a hónapot. Nálunk nem volt andrológiai vizsgálat, igaz régen még máshol egyszer volt, de nem tudom, itt tudnak-e arról.

gil

Elan!
Anyám te aztán termékeny vagy!5 tüsző az nem semmi!

Mofly!
Köszike a dícséretet!Sajna 30!Én is ettől félek!
Vendég

Gabi!
Már szúrod a decát? Hajrá, hajrá! Meglátod szuperül belejössz!
Ne aggódj, nekem is mindig maradt a fecsiben egy pici adag, amit nem tudtam kinyomni... Sőt egyszer sikerült valahogy úgy intéznem a dolgot, hogy szétesett az egész fecskendő és a fele anyag kárba veszett... :oops:

Gil!
Akkor Ti szeptemberben kezdtek? Ezek szerint a cisztáknak betett a nyár és eltüntek ugye?
Az ominózus U..B-t akkor nem próbáljuk ki... :wink:
NNa, most jók lebuktam pocakügyileg... :) Hát, ööö tényleg csak oda mentek a kilók, de ez igazán a nagymamámtól örökölt géneken múlik, nem rajtam....

Süni!
Ti most hol tartotok? Pihenő van?

Lányok!
Mindenkinek megy a drukk! Csak ügyesen, és meglesz az eredménye!!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Elan attól függ, hogy mi az eredmény!
Nem mondott semmit a doki?

Ha jók a sperma eredmények, akkor lehet, hogy csak fizikai vizsgálatra küldik! Az a szokásos "kitapintásos" story:)

sajnálom, hogy ez a hónap kimarad...:( megint számolhatod a napokat!

Törpe

Kép
törpehzs

SZia Gica!!!!

Nem tudom, eltűntek-e a ciszták, nem voltam azóta dokinál, de nagyon remélem. Még nem biztos ez a szeptember, mert az nagyon nyüzsis hónap. De tényleg akkora a pocakod, hogy csak na! Olyan izgi, lassan kibújnak a gyerkőcök! Olyan hihetetlen! Nemrég még a pöttyöket mutattad a beülti után az UH képen! Még úgy kerestük, hol is vannak! Nagyon drukkolok, hogy időben jöjjenek, és minden rendben legyen! Azért felszedhetnél ám egy kis husit is! Nekem van fölösleges, ha kell.
Vigyázz magatokra!!!!

gil

Sziasztok,

Sajnos a doki semmit nem mondott az andrológiáról... a páromnak nem mertem semmit mondani ezzel kapcsolatban, szegény, ne parázzon előre... Huhh. Azt azért gondolom, hogy nem lesz egy leányálom.

Hát, lehet, hogy örülnöm kéne :) Remélem, W. doki veszi a lapot, és legközelebb bébiadagot ír mindenből.

Gil, én is gondoltam rá, hogy sutyiba meg kéne próbálni, de annyira beparáztatpott Szűcs... azt mondta, még a 3as terhesség is gáz, most is gondjai vannak abból, hogy egy inszemes lánynak két petéje termékenyült meg, és ebből 1 még tovább osztódott. Nagyon aggodalmasnak tűnt, nem gondoltam volna, hogy a 3as terhesség is gázos...
elan

Elan
Én lassan ott tartok (több mint öt éve várunk a babóra), hogy olyan csoda a terhesség, olyan hihetetlennek tűnik, hogy egyáltalán létrejöhet, hogy engem már nem tudna ilyenekkel riogatni. A spontán terhesség meg a világ nyolcadik csodája számomra. Persze lehet, hogy nálad minden oké és tényleg összejönne a 3 vagy több. Úgyhogy nem is akarok beleszólni, nehogy a végén a híradóban lássalak viszont mint legújabb ötösikres anyuka :lol: . Régen féltem volna az ikrektől, most meg nagyon örülnék neki. Hát igen, változik az ember.
Persze a négy-öttől megijednék kicsit.
A fiúk meg bírjanak már ki ennyit, bár tudom, hogy ettől félnek, de gondolj bele, hányszor vizsgáltak már téged!

gil

Nos igen!
A pasik elég hisztisek:)
Bár az enyém nagyon jól tűri a vizsgálatokat, és semmilyen negatív dolgot nem hallottam tőle az andrológiai vizsgálatokról... persze nem is áradozott róla :lol:

Ő inkább a lelki részét nem szereti, meg a sorállást:)

Törpe

Kép
törpehzs

Gil!
Nagyon remélem, hogy a cisztáknak már se híre, se hamva... A szeptember pedig hátha nem is lesz olyan nyüzsi és belefér még néhány bmc-s járat.
Aranyos vagy, hogy szorítasz nekünk. :) Így a végefelé azért be vagyok tojva egy kicsit a szüléstől, de majdcsak túlleszünk rajta. És az az igazság, hogy az lett volna a legjobb, ha most az akkori csapat (Te, Gabicsibe, Naposoldal) együtt lennénk betojva a szüléstől.
Az átadandó husit majd megbeszéljük... :lol:

Elan!
Szerintem a hármas terhesség annyiban gázos, mint a kettes, hogy kisebb babák születnek, és nagyobb az esélye a koraszülésnek és éppen emiatt jobban kell figyelni a több babát kihordó kismamákra. Ha nálad nincs egyébként gáz a méheddel, akkor nem biztos, hogy annyira tragikus dolog lenne a hármasikerterhesség. Persze a dokik jobban tudják...

Puszi
Gica

Kép
gica1

Gil!

Mintha csak az én gondolataim csengenének vissza.Számomra is annyira elérhetetlennek tűnik a dolog.

Elan,

5 tüsző egy clostis stimunál azért nem semmi. Nekem 2 volt és mind a kettő megérett, mégsem lett belőle terhesség. Egyre jobban kezdem azt hinni, hogy nálunk inkább apa felén van a nagyobb probléma. Az előző ciklusban nem szedtem semmit, spontán volt tüsző repedt is. A régi nőgyógyászom kérdezte meg egy ismerősét, aki andrológus, hogy szerinte mi legyen. az helyből inszemet javasolt, mondván, hogy felesleges engem hormonnal tömni, ha a páromnál nem jók az értékek. W doki meg az eredményeire azt mondta nem annyira vészes, próbáljuk meg még gyógyszerrel. Én egyre inkább hajlok arra, hogy az andrológusnak lesz igaza és a férjem miatt nem érdemes ezzel próbálkoznunk. De azért szorgalmasan próbálkozunk ebben a hónapban is, hátha mégis bejön ez a Closti.
Szerintem a spermavizsgálat után nyugodtan próbálkozhattok, hátha bejön. Mondjuk azért az 5-ös iker gáz, és ha egy lesz????
Akkor meg már tök jó. Ti mióta próbálkoztok?

Estrella, Mofly,

Szerintem is nagyon coooool hely KRK, bérmikor szívesen visszamennék annyira jó volt.

Többi lánynak aki ma megy nagy drukk.
vic12

Köszi a válaszokat!

Nem próbálkozunk annyira régóta... kb fél éve nyomjuk élesben, de az igazság az, hogy a fog. gátlót már 2 éve abbahagytam más okból, és másfél évig egyáltalán nem menstruáltam utána. Szóval mi hiába is próbálkoztunk volna, a hormonális kezelés nélkül semmi esélyünk... Remélem, legalább a kedvesemnél minden oké, akkor azért elég jók lennének az eselyeink, úgy tűnik, egész jól reagálok a kezelésekre :oops:
elan

Elan

Húúúúú ennyi tüszőt és csak a Clostytol!!! :shock: Na most legyen okos az ember mitévő legyen!
Andrológiáról a párom is csak annyit mondott,hogy kellemtlen,de ki lehet bírni.(neki is csak a tapogatós dolog volt).
Itt bővebb információt találsz róla,hogy megtud nyugtatni párodat :D ,

http://www.ferfigyogyaszat.hu/problemak ... ddoseg.php
gabicsibe

Sziasztok!

Elan nekem egyszer volt ugyanilyen túlstimum clostyllal, hat tüszőm érett egyszerre, engem is leállítottak inszem előtt.. :? Inszemnél már 4 tüsző is számfelettinek számít és nemcsak azért veszélyes, mert mi van, ha megtapad az összes, hanem, mert önmagukban ők is termelnek hormont és ha mindből baba lenne véletlenül akkor az akár nagy bajt is jelenthetne rád nézve. Emiatt tényleg fogadd meg az orvos tanácsát és ne próbálkozzatok most, mert ennyit nem ér az egész!
torolve_20130114141731

Gil, Vic
Nekem is szinte viccesnek tűnik ez a fenyegetés, mi lesz ha ennyi meg annyi termékenyül meg?! Egy se akar megtermékenyülni, nem hogy öt! Persze ötösikreket nem szeretnék, csak kettőt!

Vic
Akkor örülök, hogy csak a jó dolgok maradtak meg benned!

Kép
mofly

Elan!

Én 4 évig szedtem a Mercilont, és azóta is rendesen mensizek, majdnem mindig napra pontosan. És mégse.......látod :-(((( Persze ha tényleg a férjemmel van a gond, akkor mindegy.

Szerintem ez nem jelent semmit. Volt egy barátnőm, félévente menstruált 1x, azt mondták neki, ne is reménykedjen, hogy természetes úton gyereke lesz. Azóta a 2. is megszülettet spontán.

Viszont ami engem aggaszt, és sokat agyalok ezen, hogy én 10 éves korom óta szinte hashajtón élek. + szedtem a fogigátlót, és attól parázok, nem e ez tett be esetleg. Hogy valami olyan mellékhatást válott ki ami miatt nem tudok teherbe esni. Tudom, hülyeség, de már annyi minden forog az agyamba ezzel kapcsolatban. Megint a nagy: MIÉRT NEM? MI A GOND?
vic12

Sziasztok!

Elan!
Az andrológia vizsgálat tényleg nem olyan gáz,párom se szörnyűlködött utánna.Túl lesz rajta és már el is felejti!:-)))

Gabicsibe!

Várunk szeretettel!:-)))

Szeintetek mit lehet még enni amiben jó minőségű fehérje van?Hústól már rosszul vagyok..nem vagyok én húsevő ragadozó!Tojást eszem,túróval is próbálkoztam édes és sós változatban egyaránt.
Valami mást ennék!Gombába,lencsében,babban,tofuban gondolom van valamennyi fehérje de lehet nem olyan jelentősT
Szíesen fogadok ötleteket,recepteket!

Zsebi
zsebibaba74

Elan,
Szerintem ne izguljon a párod, nem kell félni az andrológiától.
Mi a BMC -be voltunk, oda átjött az orvos. Két nap rendel ott, délután. Az egész vizsgálat 5 perc ha volt. Neki is csak tapogatós dolog volt, meg írt fel neki receptet a baci miatt.
Ami ennél szörnyűbb volt az a várakozás. :D :wink: 1,5 órát vártunk erre, meg előtte 1,5-et az én vizsgálatomra.

Nem semmi eredményt produkáltál! :wink:

Bonya,
Örülök, hogy kezdhettek!

Benszi,
Megnéztem a képeidet a másik topicban. Jó nagy már a pocid, de annyira szép! :wink:

Mofly,
Remélem a jövő hétig még alakulsz!

Nyunyi,
Mi lett a hajaddal?

Lányok, egy kis off, bocsi
Azt hiszem ez az év, ez az augusztus nem az én, illetve a családom éve! :cry: Nem elég, hogy a nagyim nagyon beteg, tegnap anyum rosszul lett. Zsibbadt a keze, meg a szája lefelé ferdült. Valszínűleg agyérgörcs volt, vagy kimerültség. Most már szerencsére jól van, de nagyon megijedtem! :cry: Szeretném ha elintézné a háziorvosnál, hogy elküldjék további vizsgálatokra, mert nyugtalanít!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabicsibe, Zsebibaba, Rebe, és a többiek, akik írtak az andrológiával kapcsolatban, nagyon köszönöm az infókat, továbbítottam az illetékesnek :)) Gabi, külön köszi a linket, jó kis oldal.

Vikkata, mindenképpen megfogadom a doki tanácsát, végülis ő a szakember. Még annyira nem sürgős a dolog, hogy ekkora kockázatot bevállaljak. Két baba jöhetne bármikor, több már húzósabb lenne azért...

Vic12, én Gracialt szedtem, állitólag annak n. csekély a hormontartalma. És tessék: arra is túl jól reagáltam ;)

Rebe, nagyon sajnálom a sok gondot :((( Mindenképpen ki kell vizsgálni az anyukádat, hogy meg lehessen előzni az ilyen rohamokat. A nagyidat sajnálom...remélem, tudnak segíteni, hogy ne szenvedjen.

Zsebibaba, a szójában rengeteg fehérje van, és még finom is.

Lányok, van közöttetek vegetariánus? Én az vagyok, igaz, tejterméket, tojást és halat eszem. Szerintetek rontom az esélyeimet, ha nem eszem húst?
elan

Sziasztok!

Bonya, nálam ez úgy volt, hogy az utolsó szuri után 10 hétre jött meg össz-vissz, azaz még elég sokáig tart a hatása. Te ráadásul ultra sokat kaptál, és valószínűleg a nyálkahártyádból sakkozta ki hogyan legyen. Tudok olyan lányokról is akiknek 12-14 héttel a szuri után jött meg először, azaz idő míg magához tér a szervezet.

Viszont ez után nagy az esélye a terhességnek! A lényeg, hogy nem látott cisztát, tehát úgy néz ki jól megcsinálták a műtéted!
Azt azért sajnálom, hogy így valószínűleg nem talizunk. De majd meglátjuk!
Sok puszi Neked és persze Mindenkinek!
vicuska1977

Rebe :cry: nagyon nehéz lehet neked! Vigyázz anyukádra és ne engedd, hogy elkönnyelműsködje! Az anyukák hajlamosak erősnek mutatkozni, és elhalasztani a vizsgálatokat! Nálam csak a lelki zsarolás szokott anyánál bejönni! Nem szép dolog, de hatásos! Na és persze magadra is vigyázz nagyon! Sajnos tényleg igaz, hogy a baj nem jár egyedül, de nagyon erősnek tűnsz! Fel a fejjel!

Zsebi!
A mogyoróban (mogyoróvajban is rengeteg van) Mogyoróvajas palacsinta?
A lencsében tényleg sok van, ahhoz van receptem is. Ha szereted a curryt, meg a rizst akkor elküldöm privbe a receptet!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Rebe, próbáld meg rábeszélni Anyukádat egy kivizsgálásra. Már csak megnyugtatásként is. Bár tudom, nem egyszerű. Az enyém is annyira makacs. :( Remélem ennyi baj után már végre jó is történik Veletek!

Elan, nem semmi ennyi tüsző!! Legyetek óvatosak! Annak idején én is nagyon jól reagáltam a Closty-ra (most is jól sikerült az első stimum). Persze, ha a Clostys időszakban tudtam volna, hogy nem is az én készülékemben van a hiba, nem szedtem volna a hormonokat. A vegetarianizmusról annyit, hogy amikor az unokanővérem várt babát, az orvos bátyja ráparancsolt, hogy egyen mindenképpen legalább baromfit és halat. Bár az ő vérképe állítólag elég rossz volt. Nem tudom. Szerintem ha legalább halat eszel, az elég.

Vic, én is Mercilon-t szedtem kb. 8 évig. Szintén napra pontos volt a mensim. Szerencsére most sincs vele semmi problémám. Pedig azt hittem, hogy a stimu után majd a sok hormon jól bekavar.

Gica, köszi az érdeklődést. Húsvét óta pihizünk. Szerencsére azóta csupa jó dolog történt velünk. Férjemnek új munkahely, kiegyensúlyozottabb stb. így szeptemberi kezdéssel bevállaltuk a következő lombikot még nagyon elszántsággal és optimizmussal :D
Meglestelek ám Téged is a talis képeken. Tényleg nagyon szép a pocakod.

Hát csajok, ez a fodrászasdi egy jel volt. A héten akartam elmenni én is, de ezek után inkább kihagyom :D Majd nyaralás után...

Az andrológiai vizsgálatról annyit, hogy az én férjem száját sem hagyta el semmi panasz, amióta a BMC-be járunk. Pedig elhihetitek, a biopsziánál rosszabb nem nagyon történhet egy pasi életében. Előtte még azért is könyörögnöm kellett, hogy a tüdőszűrésre elmenjen. Viszont azóta már a fogorvoshoz is szinte mosolyogva megy :D
Törpehzs, jó volt olvasni ugyanezt a Te párodról is. Az elején nem gondoltam volna, hogy ilyen bátor lesz.

Zsebi, anno nekem is már az orromon és a fülemen is a túró jött ki. Viszont amit én nagyon szerettem: kikevertem a túrót pici tejföllel, vágtam bele pritamin paprikát, megfűszereztem, majd mindezt beletöltöttem egy félbevágott paprikába/pritaminpaprikába). Most is edzzem. Szoktatom magam hozzá. Esetleg gyümölcsjoghurttal keverd ki a túrót és az jó desszertnek. A babban is viszonylag sok a fehérje.

Benszi, meglestem a pocakodat. Növöget :D
süni76

Megjöttem én is ám!!!!

Csak kicsit ki vagyok,mart kaptam egy nem jó hírt!De ezt hadjuk!

Elan Drága!!

Én is nagyon örülök ,hogy találkoztam veled!!!!Tök jó fej csajszi vagy!!! :wink:

Helyzet állás a következő!!!

Szűcs dokihoz kerültem,és nagyon kedves volt!!!!Még hétfőig szurnom kell a merionalt ,mert tele van a petefészkem tüszökkel!!!!Nem tom ez mit jelent!??Valaki tudja,megírja nekem valaki pü-ben??!!!Most ezen aggodok!!!!És kedden mennem kell megint uh-ra!

Madrinnal sajna nem taliztam!!!!Remélem minden oké vele!!! :roll:

A hajam még mindig rémes,mert nincs energiám ma már befesteni!!!Majd holnap!Mártika kedvesen közölte hogy rémes,de legalább öszinte volt!!!!Jót nevettünk legalább!!!!Elan te tudod milyen rémes,mert te láttad!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsebi
Mogyoró,földimogyoró,mandula,mák,tökmag,szárazbab,lencse,szójabab,szójaliszt és a Tofu(bár a babban és lisztben több),olajos szardínia,tonhal.Fehérjedús recepteket pedig itt is találhatsz :

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... d=60&a=100

Igaz ezek a 90 napos diétához tartoznak,de fehérjedúsak.

Rebe
Kitartás!!!Tényleg minden anyuka ilyen mint ahogy Törpe mondta!Az enyémet is úgy kell noszogatni,meg erélyesen rászólni!!Remélem azért majd megnyugtatnak és nem lesz komolyabb baj!!!
gabicsibe

Gabicsibe!!!

Tudsz nekem segíteni??????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Ne izgulj nincs baj,csak még sok az éretlen petesejted!Hétfőig majd megérnek!!Hát a hajad tényleg nagyon gáz lehet ha már a dolgozókat is sokkoltad!Vissza kéne menned reklamálni!!!!

Zsebi
Eszembe jutott Szicilián előételnek tálalták nagyon finom és fehérje dús.
Tonhal konzerv,hozzá nagyszemű fehérbab(szerintem ez is konzerv volt),pici oliva és lilahagyma karika a tetejére.nyami-nyami nagyon fini :D
gabicsibe

Gabicsibe, olyan jó hogy mindig segítessz mindenkinek!!! Még csak a Decá-t szúrod, igaz? Nemsokára jöhet a többi :wink:

Nyunyi, hogy lehet kedvesen közölni, hogy valami rémes? :D :D :D De télllllleg???? Ennnnnyire? Hú, egyre kiváncsibb leszek... Egy fodrász hogy tud valamit ennyire elszúrni? Mert ha még az én drága Édesapám csinálná...
süni76

Gabicsibe!

Köszike az infót,majd csak lesz valami!!!! :wink: És tényleg gáz a hajam! :oops:

Sünike!!!

Mártikának sikerült!!!! :wink:

Megyek!Majd csak holnap leszek !!!Sziasztok

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe
Sajnálom nagyon édesanyádat, és tényleg figyeljetek oda, nehogy még nagyobb baj legyen!

Nyunyi
Most már tegyél fel képet, mert annyit meséltél már a hajadról, hogy ezt látni kell! Én úgy tudom, nem baj, ha sok tüsződ van, csak érjenek is!

Túróhoz: nekem az ízlett legjobban, mikor különböző lekvárokat kevertem bele! No meg a túrós palacsinta és a túrótorta se rossz! :wink:

gil

Rebe!
sajnálom az édesanyádat és jobbulást neki is meg a nagyidnak is!
Köszönöm a dícsérő szavakat!
Zsebi!
Én napi 25dkg túrót ettem meg a tesztig!Már mindenhonnan az jött!Baromira untam!
De a legjobb a túróstészta volt kolozsvári szalonnával és akkor egyszerre megettem kb.15dkg-ot!
Elan!
Akkor viszont ha nem eszel húsit,legaláb rengeteg halat egyél!
Süni!
Érzem én is! :lol:
Nyunyi!
Ne izgulj,még nem elég nagyok azért kell szurkálnod magad hétfőig!
Vendég

Gil!Benszi!

Köszönöm az ötleteket!Tényleg még túrós tésztát se ettem,se túrós palacsintát,se túrótortát!Jaj de jóóóóó ..egy kis változatosság!

Zsebi
zsebibaba74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?