Sziasztok!
Rebe, próbáld meg rábeszélni Anyukádat egy kivizsgálásra. Már csak megnyugtatásként is. Bár tudom, nem egyszerű. Az enyém is annyira makacs.

Remélem ennyi baj után már végre jó is történik Veletek!
Elan, nem semmi ennyi tüsző!! Legyetek óvatosak! Annak idején én is nagyon jól reagáltam a Closty-ra (most is jól sikerült az első stimum). Persze, ha a Clostys időszakban tudtam volna, hogy nem is az én készülékemben van a hiba, nem szedtem volna a hormonokat. A vegetarianizmusról annyit, hogy amikor az unokanővérem várt babát, az orvos bátyja ráparancsolt, hogy egyen mindenképpen legalább baromfit és halat. Bár az ő vérképe állítólag elég rossz volt. Nem tudom. Szerintem ha legalább halat eszel, az elég.
Vic, én is Mercilon-t szedtem kb. 8 évig. Szintén napra pontos volt a mensim. Szerencsére most sincs vele semmi problémám. Pedig azt hittem, hogy a stimu után majd a sok hormon jól bekavar.
Gica, köszi az érdeklődést. Húsvét óta pihizünk. Szerencsére azóta csupa jó dolog történt velünk. Férjemnek új munkahely, kiegyensúlyozottabb stb. így szeptemberi kezdéssel bevállaltuk a következő lombikot még nagyon elszántsággal és optimizmussal
Meglestelek ám Téged is a talis képeken. Tényleg nagyon szép a pocakod.
Hát csajok, ez a fodrászasdi egy jel volt. A héten akartam elmenni én is, de ezek után inkább kihagyom

Majd nyaralás után...
Az andrológiai vizsgálatról annyit, hogy az én férjem száját sem hagyta el semmi panasz, amióta a BMC-be járunk. Pedig elhihetitek, a biopsziánál rosszabb nem nagyon történhet egy pasi életében. Előtte még azért is könyörögnöm kellett, hogy a tüdőszűrésre elmenjen. Viszont azóta már a fogorvoshoz is szinte mosolyogva megy
Törpehzs, jó volt olvasni ugyanezt a Te párodról is. Az elején nem gondoltam volna, hogy ilyen bátor lesz.
Zsebi, anno nekem is már az orromon és a fülemen is a túró jött ki. Viszont amit én nagyon szerettem: kikevertem a túrót pici tejföllel, vágtam bele pritamin paprikát, megfűszereztem, majd mindezt beletöltöttem egy félbevágott paprikába/pritaminpaprikába). Most is edzzem. Szoktatom magam hozzá. Esetleg gyümölcsjoghurttal keverd ki a túrót és az jó desszertnek. A babban is viszonylag sok a fehérje.
Benszi, meglestem a pocakodat. Növöget