A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Apropó NYunyi képet akarunk az új séródról!

Közkívánatra csinálj legalább egyett a kedvünkért!

Naaaaaaaa
zsebibaba74

Igenis, rengeteg halat eszem (de tényleg, hetente 3 alkalommal) :)

Tanusítom, hogy Nyunyi fodrászának kicsit megszaladt a keze a hidrogénnel, de azért _annyira_ nem szörnyű! De megértem, hogy borzalmasan érzi magát szegény, egyszer az én fejemre is sikerült hasonlót varázsolni a fodrászlánynak. Akkor voltam nála utolsó alkalommal.

Nem baj, Nyunyi, visszafested gyorsan, és szebb lesz, mint valaha! Hajrá :)
elan

Lányok!
Mi lehet az oka, hogy 1 héttel a mensi után barnás-rozsaszines folyásom van? Eddig sose volt ilyen, de most beparáztam, hogy jövő héten hétfőn megyek dokihoz és ez bekavar és akkor nem kezdhetünk hamarosan?!
Nefke
nefke

A kép a fejemről!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Csak ma csak nektek!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elan !!

Drága vagy!!!!!!!!!!! :wink:

Benszike,és mindenki,köszi az infót!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe drága!!!

Sajnálom,ami anyuddal történt,próbáld meg rávenni a kivizsgálásra!!!!!!Kitartás!!!Remélem semmi komoly!!!!!!!!!!!!! :roll: Nagy ölelés neked kedves!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, kicit szárga :D Elszakadt a fólia??? Egyébként így nem tűnik annyira tragikusnak. Elég dizájnos :D Ha befested világosbarnával, szerintem tök jó lesz. És még a csíkos is fognak látszódni.
süni76

Nyunyi
Hát ebből nem sokat látni! De azért megható, hogy exkluzív felvételekkel kedveskedsz nekünk :lol: .

Nefke
Sajnos nem tudom, mi lehet. Talán a hormonok rendetlenkednek?

Zsebi
Túrós rétes? Vargabéles? Túrógombóc? Folyatassam? Sztrapacska? Igaz, az juhtúró, de gondolom, az is jó. Egyébként jól vagy?

Madrin????????????????????????????????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nyunyi!

Tényleg nem sokat látni a képen,de szerintem se gáz...lehet csak neked furi a barna után!Pár nap és megszokod!

Gil!

Köszi szépen minden a legnagyobb rendben!Fekvés nem igazán megy de őszíntén megvallva a kinti meleget se kívánom!
Mást kívánnék de azt meg nem lehet!:-(((
zsebibaba74

Sünike Drága!!!

Köszike,drága vagy!!! :wink: Holnap bebarnítom!!!!!!!!!Majd kaptok arról is képet!!! :wink:

Gil!!!Ugyi?! :lol: Nektek bármit!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Zsebike Drága!!!!

Köszike,ari vagy,de holnap befestem! :wink: Jól vagy?!Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!! : :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Drága,lányzok!!!!

Lelépek mára!!!!!!!!Holnap talizunk!!!!!Legyetek jók!!!!!!!JÓCAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap ha megy valaki bmc-be drukk neki ezerrel!!!!!!!!!!Akinek meg tapi jár az is megy ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Túl éltem a leszívást:)
8 jó petesejtem lett, holnap kiderül, hogy mikor lesz a beülti.:)
Most lépek is pihenni.

Jók legyetek! Puszi Mindenkinek:)
nika28

Rebe
Nem csodálom, hogy megijedtél anyukád miatt. Szerencse, hogy jobban van. Mindenképpen küldd el vizsgálatokra.

Gil
Lekváros túró? Azta! Fincsi lehet! :wink:

Nyunyi
Nekem se tűnik olyan rémesnek. Barnával jól fog mutatni.

Kép
mofly

Sziasztok csajok!

2 napig nem jöttem,bocsi de visszaolvasok ígérem!:)

Amit hírtelen láttam:):

Nyunyika
Így tényleg nem tűnik gázosnak a hajad!:)
Szúrjad csak a szurikat,meglesz az eredménye!

Rebe
Sajnálom anyukádat,tényleg noszogasd,ha máshogy nem, menj el vele te a dokihoz,nehogy baj legyen!

Benszike
Nagyon szép a pocikád!:)
Egy kis vígasztalásképpen az én barátnőm 30.kg-t hízott egy gyerekkel,és mind lement neki mostanra!

Nika
Gratula a 8 petikéhez,reméljük mind szépen elkezd majd osztódni!:)

Zsebike
nehéz ez a Túróügy!Ettél már Cottage Cheese-t?
Ez Lidl-termék 150 Ft körül van magában is meglehet enni,én szeretem ,nem olyan mint a többi snassz túró!Fincsi.Beültire be is szerzek majd egy párat!:)

jajj csajok bocsi,hogy most nem írok mindenkinek de ma van manókámnak a szülinapja!Most egész nap az ő kívánsága szerint telt!:)) Reggel bár hisztivel kezdett,jó lett a vége!:)
Dobok egy képet róla meg apáról a tortával!:)
Kép
sehike

Sehike!
Boldog szülinapot Manókádnak!Nagyon helyesek a fiúk!Köszi a bókot!
Nikó!
Grat a leszívshoz!
Vendég

Szasztok Lányok!

Képzeljétek délután hívot Szűcs doki, hogy konzultált a Koncz dokival és arra a megállapításra jutottak, hogy mivel sok depót kaptam (8 db-ot)ezért nagyon oda kell figyelni , és holnap lesz vérvétel , UH ,stb.
Kezd izgi lenni, kiváncsi vagyok mikor indulhatunk.

3-3.30-kor kelek és 4-kor indulás.
Gil, 7.30-kor engednek be először.
Mofly, amikor te megérkeztél én akkor már kifelé jöttem.
Lehet láttuk is pont egymást.

Remélem holnap sikerül valakivel taliznim.

Pusszantás

bonya

Kép

Kép
bonya

Nyunyi

Így tényleg nem olyan gáz!Képzeld én nagyon sokáig fehér szőke voltam aztán új életet kezdtem és befestettem (fodrésszal) barnára,az első reggel mikor belenéztem a tükőrbe vissza hőköltem!Aztán lassan hozzá szoktam és most már szőke csíkok is vannak benne :D

Bonya
De jó!Izgatottan várjuk az eredményt!!!

Nika
Gratula sok petikéhez és drukk ezerrel Kép minél több életnek induljon
gabicsibe

Sziasztok!

A PCOS topicba szoktam írni, de a dokim szerint ha nem sikerül a most kezdődő clostys kezelés, akkor fel kell keresnem egy meddőségi központot. Mivel úgyis a János kh-hoz tartozom, ezért gondoltam én is majd ide járnék. Ugye ez van a Jánosban? Szóval: a tarifák és a dokik érdekelnének. Nem vagyunk valami gazdagok. Mennyibe kerülnek a konzultációk? Nekem vizsgálatok nem nagyon fognak kelleni, mert elég jól ki vagyok vizsgálva. Mennyi egy inszem? Miért kell a vizsgálatokért és az inszemért fizetni, ha tb alapon van? (Persze ha kell fizetni, a gyógyszereket megértem.)

Köszi: Vicky
vicky79
Budapest III. kerület

Helló lányzók!

Nika, gratula a szép petesejtekhez. Várjuk holnap a jóhíreket!

Bonya, szuper. Nagyon közeledik a kezdés :D

Vicky, csak jó hírekkel tudok szolgálni. A BMC-ben ingyenesek a konzultációk, a vérvételek, a beavatkozások. Egyedül a gyógyszerekért kell fizetned. Illetve ha szeretnéd honorálni az orvosodnak a ténykedését. :wink:
Sok sikert a továbbiakban!
Ja, bár nem tudom, mostanában mennyi idő telik el a bejelentkezés és az 1. konzultáció között, de azt tanácsolom, hogy minél hamarabb hívd fel őket és kérj időpontot. Én most 1-2 hónapra tippelek.
süni76

Vicky

Isten hozott nálunk!
Igen, a Bmc a Jánosban van,de itt nem kell semmiért fizetned csak a szurikért!Úgy működik a dolog,hogy a nőgyogyid (vagy körzeti) ad egy beutalót,közben kérsz időppontot első konzultációra (ami sajnos több hét,mert nagyon sokan vagyunk)Vinned kell az összes leleteded és ha van olyan ami nekik kell és nincs meg akkor azt megcsinálják itt.Ha párodat még nem vizsgálták őt is megfogják!Az összes lelet birtokában mondják meg milyen kezelést fognak nálad alkalmazni.Röviden ennyi(azt hiszem)!Mielöbbi pocakosodást kívánok és gyere bátran máskor is!!
gabicsibe

Bonya
Sok sikert holnapra! Bár most jut eszembe, hogy valószínűleg már alukálsz.

Nika
Gratula, és hajráááááá!!! Megy a drukk!

Vicky
Üdv közöttünk! A többiek már válaszoltak is!

Gabi
Mikor voltál te hidrogénszőke???? És barna?? Én melyik állapotban láttalak? Akkor normál szőke voltál szerintem.

Sehike
Boldog szülinapot a picurodnak! Klassz a tortán a kép! Az van a profilodban is, nem?

Kell még valakinek túrós ötlet vagy leállhatok???

gil

Szép estét!:)
Annyit beszéltünk a túróról, hogy az én túróimádó férjem benyomott egy nagy adag cukros-mazsolás túrót :lol:

Vicky
szerintem a legjobb helyen vagy:) a bmc-ben és itt is :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Jó reggelt!

Gil,

Én szivesen veszem a túrós ötleteket:)
Már teljesen kétsége estem, hogy kb. 3 variációból fog állni a repertoárom:D
nika28

Jó reggelt!

Nika
Találtam egy weboldalt: www.turo.lap.hu , itt aztán annyi recept van, hogy egy hónapig is ehetsz túrót, mégsem fogod megunni. Sok sikert a válogatáshoz!

Hú, most mennyi Lányért lehet izgulni!
Megy a drukk mindenkinek!

gil

Jó Reggelt Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratula Nika a petikékhez,akik mára már babók!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyere a jó hírekkel ma is !!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Köszönöm ,mindenkinek a fej dicsit ,de csak a fejem teteje ilyen színű az alja olyan barnás!!!!!!!!!!!!De ma véget vetek a szörnyűségeknek!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Vicky!!!!

Üdv itt nálunk!!!!!!!!!!Az inszem kijön olyan 20-23 ezerből!!!!Attól függ milyen tüszőrepesztöt ír a doki!!!!!!!!!!!!!!!!!!De durván ennyiből kijön!!!!!!!!!!Lombik árban nem tudok nyilatkozni,de amit hallottam az 200-240!!!De ezt csak hallottam a bmc-ben lányoktól!!!!!!!De a csajszikák jobban tudják!!!! :wink:

Sehike Drága!!!!!!!!!!!!!Szuróm ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kicsi fiadnak!!!!!!!!Bóldog Születés napot!!!!!

Zsebibaba!!Én is 28 án megyek!!!Remélem talizunk!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Erika!

Drukk az inszemhez!!!!
Malájcsirke? Nekünk sem jött be. Mindig az a fincsibb, amit úgy kútfejből, éppen talált hozzávalókból kreálunk.

Gil!

Köszin nem voltam. Kivettem szabit, de annyira rosszúl voltam, hogy nem tudtam elindulni. A szokásos migrén+hányás, egész nap eltartott. Most rendesen be vagyok carva, mert keddre voltam visszarendelve, pisivel. Ha csak a jövő héten állítok be K Tanár úr leharapja a fejem. És akkor még jól is járok.

Nyunyi!

Szurkolok, hogy együtt szálljatok ringbe Gillel.

Bonya!

Mi az a klimaxos szuri, ha nem titok.

Mofly!

Hétfőig még sok víz lefolyik a Dunán, különösen most ugy-e? Szóval, nyugi. Páromnak nem volt andrológiai vizsgálata.

Elan!

2 hónapig szedtem clostyt, 2x1 egyes adagban, első hónapban 1 érett tüsző, másodikban 4. Nekünk terminált együttlét volt.

Vic!

Ez a hashajtó dolog nem hangzik túl jól. Vannak remek módszerek. Segíthetek?
estike66

Estike!

Gil is most kezd,én ugy tudom pihiznek! :roll: ű

Törpe!

Te is 28 jösz bmc-be!!!!hsg-re!!!!De jó veled is lehet talizok!!!Bejelöltük egymást iwiwen?????????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Igen 28-án 10 órára megyek!
Te mit csinálsz aznap? Vagyis veled mit csinálnak? :wink:
Még nem jelöltük be egymást:) hogy talállak meg? Ott is Nyunyi vagy? :wink:
Dobj privit és megkereslek! :)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Ment a pűűűűűű!!!!!!!!!!! 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyuni!
Megvagyhadnagy :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Lányok,
Mindenkinek köszi az együttérzést! Igen, anyu is hajlamos elkönnyelműsködni a dolgokat, de szerintem ezt most ő is komolyan vette. Mindenesetre én nem fogom hagyni! Addig nyüstölöm, amíg nem lesz időpontja a vizsgálatokra.
Jó lenne, ha már nem történne semmi rossz! Azt már nem is merem kívánni, hogy most már jó széria is jöhetne!

Nyunyi,
Remélem megérnek azok a tüszőcskék hétfőig! A hajad meg szerintem sem látszik szörnyűnek a kép alapján! :wink:

Sehike,
Boldog szülinapot a kisfiadnak! Aranyosak a fiúk! :lol:

Bonya,
De jó, beindultak az események nálad! Nem irigyellek a korán kelés miatt! Úgy utálok korán kelni! :roll:

Nika,
Hogy érzed magad? Remélem mind a 8 szépen fejlődésnek indul! Kíváncsian várom, mikor lesz a beülti! :wink:

Vicky,
Isten hozott a fórumon! A többiek meg már mindent szépen leírtak neked! Csak a gyógyikért kell fizetned! Mielőbbi babásodást neked is! :D

Gil,
Tök jó ez a túrós lap! Köszi! :D Fogom nézegetni már most is, hogy mire kell már profi legyek! De nagy szerencse, hogy imádom a körözöttet! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Törpe!!!

Vissza jelöltelek!!!Szerintem megismerjük egymást!! :wink:

Rebe Drága!!!

Én is remélem, :roll: Köszike a dicséretet,de ma már bebarnulok!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lánykák,most lelépek,mert takarítanom kell!!!Majd délután jövök!!!Legyen szép napotok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!!!!

Kedden beülti!!!!

Végül nem nyolc, hanem 9 lett, és abból 6 megtermékenyült:)

Nagyon boldog vagyok!

Tehát elég sokan megyünk 28-án. Nyunyi, Törpe talizni fogunk:)
nika28

Kép

Gil
Tejfelszőke 7 évvel ezelött,aztán lettem barna és ez az állapot legalább 4-5 éve.
gabicsibe

Nika

Nem csodálokozom a boldogságodon :D Gratulálok és remélem veled is maradnak!!
gabicsibe

Vicky!
Üdv. a fórumon! A többiek meg már mindent leírtak! Csak a gyógyikért kell fizetni! Mielőbbi babásodást!

Nika!
Gratulálok és szoritunk, hogy minden rendben legyen és megtapadjanak a babik.
Nefke
nefke

Igen! Kedden!
Már várom, szeretnék már túl lenni rajta, és megtudni hogyan tovább! Na meg a hormon eredmények....
szinte semmit nem tudok! de most már kibírom keddig, nem telefonálgatok 8)

Törpe

Kép
törpehzs

Kukuccs!

Belesek,de látom jó hírek vannak!!!!!!!!!!!

Nika!+!!!!!!!Gratula!!!!!!!Tök jó ,hogy veled is talizok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Most jutott eszembe, hogy egy szőke nőt kell majd keresnem :lol:
vagy addigra visszabarnulsz? :wink:

Nika
Mennyit kapsz most vissza?

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,

Kettőt fogok visszakapni.
Remélem, hogy jól érzik majd magukat nálam:D
nika28

Lányok!

Ezek a pici kutyuk gazdit keresnek,ha tudtok valakit légyszí szóljatok!Anyuka Bull Masztiff,az apuka kiléte ismeretlen!Kislányok és ajándékba elvihetők!

Kép Kép Kép Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Sehike!

Ma megyünk Fehérvárra és beugrunk a Lidl-be Cottage Cheeseért...imádom!Köxi a tippet!
Ma túrós tészta az ebéd!

Gil!
Ha lesz egy kis időm megnézem azt a túrólapot!

Ma mázsáltam magam és képzeljétek csak fél kilót híztam,ebbe a nagy tespedésbe azt is csak cickóra!:-)))

Végre ma csavizunk picit,mert már egy hete ki se dugtam az orrom csak a videotékáig!

Legyen szép napotok!

Zsebi
zsebibaba74

Zsebi,
TESCO-ban is lehet kapni! Én is imádom! Nyami-nyami! Most is van egy a hűtőben! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Okés!Legalább az van nálunk is...ha esetleg nincs a Lidl-be megyek a Tecsóba!:-)
zsebibaba74

SZiasztok!
Örülök, hogy tetszett a túrós lap nektek!

Estike
Sajnálom, hogy nem tudtál menni, és beteg lettél! Remélem, megoldható így is majd a vérvétel valahogy! KÉyszerpihenőn vagyok, most épp nincs nekem stimu.

Zsebi
HOgy te mekkora mázlista vagy, hogy alig hízol, és azt is jó helyre!!!! Nekem most két hónap kimaradt, mégse ment le egy deka se, sőt.... És már csak pár nap van az eredményig. Érzel vmit?

Nika
Szuper hírek!!!!!!!!!!

Manda
HOgy vagy???????????

Vikike gyere már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gil

Gil!

Miért kéne éreznem valamit?:-)))

Kajára meg odafigyelek ám..csak azt eszem ami kell a szervezetnek,semmi holt tápanyag,felesleges üres kalória!Na jó voltam kétszer a Mcibe:-)
Nem akarok én Rubint Réka lenni,hogy még a nyolcadik hónapban is gyúrok wazze....de hízni se akarok,még nincs itt az ideje!És különben is odafigyelni könnyebb,mint utánna koplalni!Fogyózást azt nem nekem találták ki!
zsebibaba74

Törpe!!!

Addigra barna leszek!!!!!!!!!!!! :wink:

Lányok!!Mi az a Cottage Cheese!!!????????????????????Valami sajt féle????????????????? 8) Sajt függö vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, a cottage cheese inkább túró-féleség, bár szerintem könnyebb a túrónál... szemcsés állagú, nagyon finom. Érdemes kipróbálni. Lehet kapni ízesítettet is, de én a natúrt preferálom :)
elan

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a BMC-ből. Jó hirrel. 27-én hétfőn lesz az inszemem. A dokikám azt mondta, hogy nagyon szépen fejlődnek a petikék, jelenleg 13,17. Szombaton este kell beadnom az ovitrelle injekciót.

Sajnos mostanában nem igazán tudok visszaolvasni, valahogy össze sűrűsödött a dolgaim, de remélem szombaton este már képben leszek. Apa horgászni megy.
Addig is mindenkinek minden jót kivánok!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?