A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Elan Drága!!!

Köszi az infót!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Erika!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!De jó hétfön már mész!!!!!Csak sajnálom hogy nem találkozunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: De nagyon drukkolok neked kedves!!!!!!!!!!!!!!! :)

Most nemrég kentem fel a fejemre a festéket!!!Majdnem megfulladtam a hidrogéntől!!!!Olyan szinten fullasztott!!! :shock: Pedig nagy a fürdönk és az ablakok is nyitva voltak,végül a teraszon festettem be,kivittem a tükröt ,és hajrá!!!!!!!!!! :wink:

És még egy érdekesség,nem szeretem a barackot és bevágtam 6 db-ot belőlle,és olyan jól esett!!!!És most egyedül vagyok itthon 6 ig,elvitték ördit,sógórék,apa reggelig szoliba!!!Hawai van !!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Erika, ez n. jó hír ;)

Lányok, hogy van az, hogy inszemnél is úgy stimulálnak, hogy sok pete legyen? Hiszen itt is előfordulhat, hogy esetleg 4-5 is megtermékenyül, nem?
elan

Elan!!

Én sem értem!!! :wink: Inszemnél is fennáll a többes terhesség!!!Ikrek!!Én örülnék neki!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Erika,
Szorkulunk neked hétfőre!

Én is voltam ma a pajzsmirigyes dokinőnél. Nekem is jó híreim vannak! Az értékem lement megfelelő szintre, a dokinő javasolja a kezdést.
Utána meg beugrottam a BMC-be megkérdezni, hogy mivel a kezdés után 1 héttel apa spermaeredménye pont 3 hónapos lesz, nem lesz-e ez gond. Pont sikerült Szűcs dokit elcsípnem, és szerencsére ez nem baj.
Úgyhogy elvileg indulhatunk a 20. napon! :D :wink:
De biztos majd akkor lesz, ha már a szurik is nálam lesznek! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, a Te párodnak is 2x kellett anno megismételni a sp. vizsgálatot?

Különben gratulálok, sínen vagytok :) Látod, végre valami jó is történik! Az élet csíkos, a sötét sáv(ok) után törvényszerűen jönnie kell a világos(ak)nak!
elan

Elan,
Igen, neki 3-szor volt összesen. 2x baci, és végre a harmadik jó!!! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

:lol:
Lányok nagyon beindult a "babagyár"!
Ha így folytatjátok kiürül a topik, mert mindenki átvonul valamelyik pocakos topikba:)

Örülök a jó híreknek:) Sokkal jobb a kedvem mióta a jó híreiteket olvasom:)

Erika drukk ezerrel hétfőre!

Nika sztm érezni fogják,hogy a legjobb helyen vannak :wink:

Nunyi!
akkor most nőuralom van otthon :lol:

Rebe végre jó hírek nálad is:)

Törpe

Kép
törpehzs

Drága Rebe!!!!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De jó sinen vagytok!!!!!Örülök neked nagyon!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Erika

Végre!!!Hajrá!!!!

Rebe
Reméljük ez most már elindítja a jó dolgok sorozatát!!
gabicsibe

Törpe!!!Ja ja,én és dotti kutyám!!!!!!

Új sérom!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi kedden viszem magammal a színmintát :D

Törpe

Kép
törpehzs

Nem a legjobb a kép ,most néztem,de mindegy!!!Jobb mint volt!!!! :D Kimerek mostmár menni az utcára!!!!!! 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Törpe!!!

Szavadon foglak!!!! :wink: Várod már a keddet??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Az Iwiwes képhez ez még mindíg nagyon világos!De az a lényeg hogy most már hordható szint öltött a buksid :D
gabicsibe

Gabicsibe!!

Az régebbi kép!!!! :wink: Hogy megy a szurkálás!!!!??????????? :wink: Az ugyi normális,hogy szurkál a pocim!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!!!
képzeld Szűcsnél,voltam és meglepően kedves volt,!!!!!!!!Kellemesen csalódtam benne!!! :D Kedden is hozzá megyek,azt mondta kedden várom és akkor megnézzük ,hogy állunk és megbeszéljük a továbbiakat!!!!!!!Biza!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok egyre jobban várom a keddet:)
Tiszta dilisnek érzem magam:)
Várni egy vizsgálatot :shock: :roll:
Remélem utána csupa jót hallunk a doktorbácsitól:)
Szeretném, ha rendben lenne a hormonom :?
Már bánom,hogy nem mentem el a leletemért múlt pénteken :(
már csak négyet kell aludni....
Jó lenne kezdeni a dolgot....nagyon türelmetlennek érzem magam..

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Én is igy voltam mint te,megmondják a lányok is!!!!Folyamatosan számoltam a napokat,már ezt a 4 napot fél lábon kibiród!!!!Nemrég 7 nap volt!!!Hamar elmenz 3 nap!!!!!!Nem?????????????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nem olyan hamar:)
Remélem a hétvége elrepül:)
Na irány a konyha, mindjárt itthon az "uram":)
Később még bekukk!
Nyunyi élvezd a pasimentes övezetet, és a legújabb hajadat:)

Gabicsibe
A kutyuk isteniek...teljesen elolvadtam tőlük,páromnak meg sem mutatom, különben elfelejtve az allergiáját rohanna egyért (vagy kettőért:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe, nem vagy dilis, én is nagyon vártam :)

Viszont... most látom, hogy mennyire nem éri meg türelmetlennek lenni... Bármikor becsúszhat valami, ami miatt csúszik minden, ez tényleg egy türelemjáték, ahogy Gabicsibe írta.

Most próbálom magam türelemre szoktatni, mert a végén be fogok kattanni, annak meg semmi értelme. Nem akarok rágörcsölni a dologra.
elan

Törpe!!

Ezt teszem,!!!!Jó főzést!!!!!

Elan Drága!!!!Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szasztok,
én is végre hazaértem.
Estike,
igazából GnRh analóg kezelésről van szó menopausát idéz elő ez a adepo azaz klimaxos állapotot le állítja a petefészek működését.
Érted?
Ezt általában endometriozisosoknak adják.

Sajna még nem jók a hortmonok, így mennem kell hétfőn is.
Ez most kicsit sűrűn van 340 km minden másnap.
De se baj ezt válaltuk akkor áldozatokat is tudni kell hozni.

Én ma se taliztam senkivel ,olyan jó lenne összefutni veletek.

Pusszantás mindenkinek.

bonya

Kép

Kép
bonya

Én is örülök a jó híreknek végre!Ha ilyen jó hírek fogadnak minden nap...elöbb-utóbb mindannyiunk átkerül a babás topikba!
Sebaj legfeljebb ott randizunk!:-)))

Nyunyi!

Mit csinál apa a szoliba reggelig?Nem sok az egy kicsit?
Tán Fekete Pákó allteregójának készül vagy mifene???hi-hi

Zsebi
zsebibaba74

Kukuccs!!!

Zsebike!!!!

Magánnyomóz,és véd!!!!24 órás szolgálatban!!!Étéd??? :lol:

Elköszönök,mára mert megjött a ház egyik úra!!!!!Ördike!!!És most vele vagyok,játszunk ,becsücs a kádba,és utána filmet nézunk!!!Kedvence a reszkessetek betörök!!!1-2!!!2 naponta ezt nézzük esténként!!!! :shock: :wink:

JÓCCAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Holnap jöjök!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy betolakodom közétek..
Már egy ideje olvaslak benneteket, de még nem nagyon vagyok képben, hogy kivel mi történik. Leginkább az inszemeseket próbálom követni, mert én is ebben vagyok érintett.
Ma (9. cn) voltam a BMC-ben 7 napi Merionál kúra után. 3 tüszőm érik (jobb: 14, 16, bal: 19), endo 7 mm. Ma még egy Merionál, holnap Ovitrelle, hétfőn inszem a program.
Olvasgattam a neten egy csomó irast a többes terhesség veszélyeiről. Persze a BMC-ben elfelejtettem megkérdezni a dokit, a sok várakozás után örülök, ha végre szabadulok.. Szerintetek mindháromból lehet babó? Mennyit növekedhetnek még hétfő reggelig (ha jól számoltam akkor repeszt majd az ovitrelle)? Azt olvastam, hogy 17mm-től alkalmasak ovulációra. 2 babónak még örülnénk, de 3.. attól kicsit félünk.. Valahogy el kellene űznöm ezt a félelemérzetet, mert lehet, hogy emiatt meg egyse fog sikerülni..

Mi a véleményetek?

Denika
denika
Budapest

Rebe!

Úgy örülök, hogy rendben volt minden a dokinál!
Megmondtam Neked, hogy jó híreket fog mondani!!!!
Már alig várom, hogy Ti is kezdjetek!:)
nika28

Erika!
Hajrá hétfő!

Rebe
Végre jó hírek! Csak így tovább!

Bonya
nem irigyellek! Ennyi utazás, és még hétfőn is! Kitartás!

Nika
Gratula!!!

Denika
Üdv! Kettesikres inszemről hallottam, de igen ritka! Nézd meg a táblázatot, hogy az a bizonyos vonal felettieknél hány inszemes van, és abból mennyi iker. SZerintem ettől egyáltalán nem kell tartanod! Sajnos nekem még terhesség se jött vele össze, pedig már sokadikon vagyok túl. Szerintem egy bizonyos problémánál segít igazán, és akkor az első néhányból rögtön össze is jön a babó. Sok sikert hétfőre! Ha bárni kérdésed van, nyugodtan írj, valaki tuti válaszool rá.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Szép jó reggelt!!!!!!!!

Denika!!!

Üdv itt nálunk!!!Van esély az ikerterhességre,de nem kell szerintem megilyedni!!!!!5-7 százalékkal több esély van rá!!! :wink: Ahogy Gil is mondta nézd meg az a táblázatot!!! :wink:

Na megyek de majd késöbb jövök!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi csajok, hogy velem örültök! :wink:

Törpe,
Elhiszem, hogy várod a vizsgálatot. Én is így voltam vele. De tényleg egy jó kis türelemjáték ugyanakkor, mert bármi közbejöhet. De meglásd, nemsokára felpörögnek az események! :wink:

Bonya,
Szorítok hétfőre! Remélem már jók lesznek a hormonok!

Denika,
Üdv itt! Ne viccelj, nem tolakodsz be. Gyere nyugodtan, itt biztosan mindig segít valaki. Sok sikert neked! Én nem tudok az inszemes témához hozzászólni, de igaza van Gilnek. Ha megnézed a táblát, a sikeres inszemesek közül egyik sem iker!

Nika,
Igen, megmondtad! :wink: :D Remélem tényleg kezdhetünk hamarosan!

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szép napot!

Gil, Nyunyi! Köszönöm a válaszokat. Igazatok van, nem az elméletet kellene olvasgatnom, hanem megnézni, hogy gyakorlatban hogy sikerültek az inszemek. (Megnéztem itt is, meg a sikeres inszemes topicban is.) Megnyugodtam teljes mértékben. Köszönöm! Meg amúgy is mit beszélek én.. mégcsak az elsőnél tartunk.. örülhetünk majd, ha egyáltalán sikerülni fog. :oops:

Szoritok mindenkinek! Tüszők növekedjetek, babókák tapadjatok! :!:

Denika
denika
Budapest

Denika!

Én a másodikra megyek jövö héten remélhetőleg!!!!! :wink: Kedden uh,és akkor majd kiderül melyik nap lesz!!!!! :wink: Szurkolok neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tudod csak póóóóóóózitívan!!! :D

Gabicsibe!Gil!

Szerintetek is jók igy az esélyeim,hogy tele a petefészkem tüsszökkel!!!??? :roll:Bocs ha hülyeséget kérdezek!!!! :oops: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép hétvégét! Kép

Nyunyi
Minél több van annál nagyobb az esély,hogy vmelyik megtermékenyül!

Denika

Üdv itt nálunk,gyere máskor is és szívesen válaszolunk ha tudunk!
Nagy kalappal hétfőre és mielöbbi pocakosodást kívánok!

Törpe
Mindenki így izgul és várja a kezdést ezért nem vagy dilis!!!!
gabicsibe

Gabicsibe Drága!!!!

Te engem mindig,jobb kedvre derítesz!!!!!!!!!!!!!!!És megnyugtatsz!!!!!!IMÁDLAK!!!!!!Tündérke vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gil Drága!!!!

Te fent vagy iwiwen????????????????Mert ha nem van egy meghívom ha kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt mindenkinek :) Fáj a hasam :( Nem nagyon, olyan premenstruáció-szerűen... A hőm szerint még nem repedhettek meg a tüszők, lehet, hogy nem férnek el? :-o Tiszta hülyeség, mi? :) De hát ha normál esetben 1-re van optimalizálva a terület, és ott most 4 van... ?
elan

Jóóó reggelt mindenkinek!
Türelem türelem... :lol: igyekszem!
Este egészen 4-5 órára el is felejtettem az egészet!
Elmentünk bowlingozni. :lol:
Nekem is fáj egy picit a hasam......de sztm ez már pszichés:)
Olvastam, hogy HSG nél nem jó, ha valami gyulladt..... na erre már fáj is... :lol:

Iszom a kamillla teát, és lebeszélem magam a hasfájásról :lol:

Elan lehet, hogy tényleg helyezkedndek :D

Törpe

Kép
törpehzs

Elan Drága!!!!

Ne figyelj oda ,rá !!Rosszabb ha ezen jár a buksi!!!! A poci tüszörepedés idelyén is fájhat!!!Szurkálhat!Én ezt olvastam! :wink: Nekem is tele van a petefészkem tüszökkel!!!Tegnap szurkált a pocim,én is figyeltem rá,de döntöttem nem foglalkozom vele!!!Majd elmúlik,és ma már nem is fáj!Jó a te eseted más de a doki mondta volna hogy mire figyelj oda nem?! :wink: No szex!Mást nem mondott nem? :wink: Kitartás Kedves!!!! :wink:

Törpe!

Az jó ,hogy el tudod magad foglalni!!!!Gondolj arra hogy kedden találkozol velem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hehehehe!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, igazad van, azért az tulzás, hogy minden rezdülésemre odafigyelek :) A doki nem mondott semmit, csak hogy ne akciózzunk... Olyan morcos volt :( Sajnálom, pedig nekem szimpi volt a Szűcs eddig, de most nagyon szigorúan bánt velem. Remélem, csak rossz passzban volt.

Képzeljétek, olyat csinálok ma... Tankozni megyünk Tatára!!! :D Egy barátom nyert egy belépőt az ottani tank-gyakorlópályára, és megyünk harckocsikat vezetni! Úgy örülök neki, biztosan nagyon izgi lesz :)
elan

Elan Drága!!!

de ugyi nem bántottalak meg???Velem tök normális volt Szűcs doki!!!!Meg is lepődtem!!!!!!!!!!!!!! :D De jó egyeseknek mennek tankozni!!!Ez igen!!!!Érezzétek jól magatok!!!De igérd meg csak a gyakorló pályán mentek!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: Pusszantlak!!!!Na jó csak az irigység beszél belőllem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajok!

Benszi,Gil,Nyunyi,Rebe
Manókám nevében is köszönöm a szülinapi jókívánságokat,aranyosak vagytok!:)

Erika
Drukkolok hétfőre,örülök a jó híreknek!:)

Rebe
Végre jó hír,indul a mandula!:)
Olyan jó már ilyeneket olvasni,egyre többen kezdhettek és lassan én is csatlakozhatom!:) :lol:
sehike

Nyunyi! Igeeeeeeeeeeeeeeeeen! Már csak 3 kell aludni:)

Elan ez a tankozás tényleg tök izgi!:)

Sehike, ha maradt még abból a gyönyörű tortából, elküldhetné fénypostán;)

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk... Mert buliba megyek délután, meg rokonok is jönnek, holnap meg anyósék ebédre... Szóval még előre is főzök...

Elan, nyugi, elfér kényelmesen az a 4 tüsző. Tény, hogy normál esetben nem ennyire van optimalizálva a petefészkünk, de gondolj csak arra, amikor lombik előtt van akinek 8-10-et is leszívnak :wink:
Minden oké lesz, ne aggódj!!
A dokiknak is lehet rossz napjuk, mint nekünk, de tény, hogy ők ritkábban mosolyognak. Talán Szűcs doki is nagyon elfoglalt volt, főleg, hogy helyettesítések vannak még mindig. Majd ősztől, amikor beindul a nagyüzem és telt ház lesz... :wink:
Érezzétek jól magatokat és csak óvatosan!!!!

Sehike, boldog szülinapot a fiacskádnak így utólag is!!

Lányok, már én is nagyon várom :D

Kriszti, köszi a módosítást a táblában!!

Pussz mindenkinek és további kellemes hétvégét!
süni76

Nyunyika
Alakul az a frizura:)

Nika
nagy gratula!

Törpe
mindjárt itt lesz a várva várt kedd!!!!!!!:)
sehike

Törpe
Küldöm,csak a címre vár a postás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))
sehike

Sünikém
Köszönöm szépen,csoda mozgalmas hétvégéd lesz:)
Jó bulizást!
A konyhából én most jöttem végre ki,szauna van, úgyhogy kitartás a főzőcskézéshez!:)
sehike

Törpe!!

Én is vissza számolok ám!!!!!!!!!!!!!!!!3 :wink:

Sehike!!!

Köszönöm,drága vagy!!!! :D

Sünik!!!Érezzd jól magad!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Huuuuuu lányok ti nagyon jók vagytok!
Én még ébren sem vagyok teljesen:)
Csak a második kávémnál tartok:)
Hol van még az ebéd?!?
Sehike :lol: Inkább visszafogom magam:) Így is van 8 kg + :(
Kezdésig igyekszem fogyni egy kicsit,de sehogy nem megy :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Kriszti:
Hol vagy? Mi van veled? Gyere és mesélj!
Zsebi:
Pihizel, ugye? Mikor is mész eredményhirdetésre?

Megyek főzök tovább :)
Sziasztok
Jó hétvégét mindenkinek!
Estrella
Vendég

Törpehzs :D Ne aggódj, én még "csak" 2 tepsi sütit sütöttem és lassan elkészül a marha pöri :D
Férjem sincs itthon, maszekol estig, úgyhogy nyugi van. Még tegnap este kitakarítottam és ablakot is pucoltam :wink: Tényleg, ez már nem normális. Nem tudom mi van velem. Pedig még nem is ittam :D
süni76

Lányok!

Én is egész jól haladok,2 adag mósás,+1 adag cípő mosás!Sül a flamó a sütőben,felsöpőrtem az udvart,de minek mert este jönnek fűvet vágni! :shock: Mindegy!Rend van mindenhol!Apa alszik,Ördi játszik az udvaron,mamiék figyelnek rá!Lassan jön be aztán lezuzuz, ördinek ,ebéd ,alvás!!!Stb....Ugyhogy egész jól állok!!!! :D Délután meg pihi!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Megyek is mert mindjárt kész a húsi,és jön be ördi!!!!!Délután jövök!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni :shock:
Most már igazán szégyellem magam :oops:
Eddig én csak mostam, teregettem:)
Marhapöri hmmmm süti hmmm
Jajj éhes lettem:)

Törpe

Kép
törpehzs

Vissza: Szülészetek, kórházak