Köszi az infót! Hát ez tényleg elég drága
Majd visszaolvasok... köszi mégegyszer!
2005.05.09 20:12
Hát igazán csodálatos lenne egy spontán baba!!! Szurkolok nektek. Bármit is mondanak, az ember ebben valahol titkon mindig bízik. Az emberi szervezet hihetetlen dolgokra képes. Figyi, te sz.gép guru! Most, hogy pusztul a gépem, eléggé komolyan fontolgatjuk, hogy be kéne újítani. Szerinted egy komolyabb laptop mit kóstál?
Annyira édi a párod! Ez a kutyus szupi ajándék. Olyan édi lehet
De hallgass Juditra, vigyázz rá nagyon. A Keksz név nagyon cuki!!!
Nekem a MagneB-t csak akkor mondta mikor már babás lettem. Addig nem kellett szedni. Mikor is kell NEM megjönnie???
Annyit gondolok rád!!!! Annyira bízom ebben az új stimuban? Beszéltetek már a részletekről? Lesz valami változás a szurikban? Olyan jó fej a dokid, klassz, hogy így figyel rád! Már fél siker
Most már nyugi, drága, ne sürgesd az időt, ne izgulj pár napon, héten. Minden OK lesz.
Hol tart a stimud??? Mikor lesz a pungi?? Most már mindjárt, nem??? Gyere, mesélj!!!! 
Hol vagy?????
Szegénykém, nem semmi tortúrát csinálsz végig ezekkel a leletekkel. Remélem most már minden OK lesz!!!
Szia földi
(én szolnoki vagyok) Már Wish megírta: a leleteket elfogadják. Érdemes úgy menni, hogy minden meglegyen és akkor ezzel már nem kell foglalkozni. Ezeket bárhol meg tudod csináltatni, ezért nem kell fizetni. 2-3 hétre ad időpontot, én is így emlékszem. Az első vizit talán 10ezer(?), utána a konzultációk, UH 7(?) ezer. Az inszem 40000 nála, plusz a gyógyszer - ez nagyban függ attól, hogy mennyire vagy stimulálható, plusz UH - ahogy Wish írta
. Nálatok mi a gond??
Vigyázz a kis babóidra!!! Mikor is lesz a vérvételed?? 2005.05.09 21:13
2005.05.10 07:47
2005.05.10 08:03

2005.05.10 08:23
Köszi a MagneB6-os infót! 
2005.05.10 09:39
Talán úgy könyebb.
Hát igen, nagyon jó lenne.
Aztán mondta, hogy de miért nem...
2005.05.10 10:38
2005.05.10 13:15
Kekszéről én is szeretnék már nagyon egy képet!!!
Ma vettem is de nem a bio-t, mert egy nagyon öreg mamika volt a gyógyszertáros és nem találta sehol, mikor meg mentem kifelé, megláttam egy vitrinben, de akkor már késő volt, mert már megvettem egy drágábbat...Na mindegy, ez is el fog fogyni. Aztán az is lehet, hogy csak jó üzleti érzéke van, csak így leplezte...na jó nem gonoszkodom.
Szóval sikerült egy holnapi időpontot egyeztetnem vele, hogy mikor hívjam megint, hogy csütörtökön mikorra beszéljük meg a talit...nem egyszerű ez minálunk...
2005.05.10 13:16
Néha így is sok visszaolvasni. 2005.05.10 13:47

. Szóval ilyen kalandok történnek nálunk. 2005.05.10 15:10

2005.05.10 16:23
2005.05.10 17:55
Köszi a többi fórumot, Wish, szép kis listád van
A Kaálisat sztem kihagyom, elvégre Dévais vagyok, vagy mi
A már megint megjöttel még várok, amíg remélem nem lesz aktuális
Úgyhogy marad a Babaprojekt előtt állók
Az unokatesómnál ugyanis elég nagy problemák vannak, és nem tudom, hogy ez ránk tényleg nem hathat-e ki.
Írjatok sokat 
2005.05.10 18:45
De ő meg ír ide a Dévaisba úgyhogy átlagban rendben vagyunk
Összeségében viszont rengetegen voltak egy órát vártam, hogy sorra kerüljek. Pedig reggel nyolcra felsorakoztunk 
2005.05.10 19:23

2005.05.10 20:16
2005.05.10 20:20
, bocs, de csak most olvastam amit írtál. Mi fél 6-ra értünk oda, szerintem már nem találkoztunk...
. Az uram is megengedte) Különben tök jó fej volt megint, jókat rötyögtünk. Mondta, hogy vigyázzak az uramra, mert tegnap két! ikres anyuka is mondta, hogy a férjük még hazahozta őket a kórházból, de aztán leléptek
Durva. Szegény, még ezen is aggódik, hogy mi lesz velünk később.
Teljesen megértelek, én is izgulok valamiért mindig. De amíg a babóknak nincs bajukés szépen fejlődnek, addig minden OK, nem?? Mitől van a barnásozás? Fertőzésem, látod, nekem is van, de ez ilyenkor tök normális én ezen meg sem lepődtem. Laborjaid rendben? Ha tudsz írj gyakrabban, majd megkonzultáljuk a dolgokat
Köszi a gép infot. Igazából befoghatom, mert egy jó ismerősömtől kaptam kölcsön a gépet, korlátlan használatra. Egy lerobbant Toshiba, de arra jó volt, hogy hirtelen nem kellett venni. Igazából word, e-mail és net - ezeket használom. És persze rengeteget töltök. A tanításhoz, képeket, stb. De mire jönnek a bébik, talán jó lenne egy jobb gép.
Örülök, hogy jelentkeztél és minden OK. Most gondolom hanyagolod a témát, de aztán hajrá júlisban!!!!
Megsimiztem a bébiket. Mondtam, hogy te küldöd nekik

2005.05.10 20:28
2005.05.10 21:08
Azért én azt szűrtem le belőle, hogy alapvetően jól vagytok. A fertőzés majd elmúlik. A diéta biztos nem lesz könnyű, de azért az jó, hogy jön a nyár és lesz sok finom zöldség és gyümölcs.
Dévainál maradsz végig a terhesgondozás alatt? Nála is fogsz szülni?
. Végigcsinálják a lombikos hercehurcát és lelépnek. Hihetetlen.

2005.05.11 07:50
2005.05.11 07:55
2005.05.11 08:00
Remélem tudunk majd talizni is végre 
2005.05.11 08:35
Előtte meg valszeg a petefészkeimet éreztem, most meg a vándorló sejteket
Túlképp nem olyan zavaró, meg legalább tudom követni, hogy hol tartok, csak ugye a többi kezelés durvább (több és nagyobb petesejtek), akkor mi lesz?2005.05.11 09:34

Nem emlékszem, hogy pontosan hanyadik héten vagy, csak azt szeretném elmesélni, hogy a barátnőm 17 hetesen terhes, pocak minimális, csak akkor figyelsz oda rá, ha tudod, hgy laknak benne. Mozgást még semmit nem érez, de a dokija csak a 20.hét utánra ígérte, mert első baba ugye. 
Azért az se rossz! 2005.05.11 10:12
És igen, szép hosszú levelet írtál
2005.05.11 10:58
!
! 2005.05.11 11:09
Apósom "zsírbeteg", 8 éve diétás koszton él. Anyósom először ebbe beleőrült, aztán nagyon ügyesen feltalálta magát, remek diétás szakácskönyvek vannak, nagyon kreatívnak lehet lenni a témában. Gondolj bele, a vezérséfeknél mostmár az ilyen kaja a trendi, mindig ezekkel nyomulnak!
Úgyhogy hajrá 
2005.05.11 11:32
Tali lesz
Ha ma időben végzek be is ugrom a piacra hazafelé menet
Bár a stimu igaziból csak 4-5. napon kezdődik, szóval ha csúsznának az eredménnyel akkor sem lenne gond szerintem.
)2005.05.11 11:58
A június eleje nekem is jó

2005.05.11 12:03

2005.05.11 14:42

2005.05.11 16:03
De ahogy mondtátok, mindent a babákért, ezen nem fog múlni
Csak elég legyen nekik!!!
Drága vagy, de asszem csak a laptop jöhet számításba nálunk. Helyhiány, bár az asztali az talán még megbízhatóbb is, de ezt mégiscsak összecsukom és felrakom a polcra ha nem kell. Az anyu most is megpendítette, lehet, hogy most mégis lecsapok az ajánlatra
Szupi, meglesz minden eredményetek és kezdtek. Mindjárt itt van!!! Nagyon drukk!! Köszi a tapasztó energiákat
Én most Pimafucint kaptam, de én már túl vagyok a 12. héten. Ahogy mondod, mindenre ráírják, hogy terhesség alatt ne, mert nincs bizonyítva és hát levédik magukat. Én is paráztam sokat mikor a 10. héten semicilint nyomatott belém, de csak tudja mit csinál. Ha nagyon parázol emiatt, hívd fel és kérdezd meg a Canestenről. Az UH, hát nekem volt egy pénteken és most tegnap. De a Rózsakertben direkt rákérdeztem a dokinál, de azt mondta, hogy egyáltalán semmi bajt nem okoz. Sőt, ez megnyugtató, így jó a mamának és az meg jó a babának
A májenzimek a GOT, GPT és a GGT. Olvastad a Várva várt babákat? Na abban van egy rész amikor a nő írja, hogy egyik napról a másikra iszonyúan elkezdett viszketni, véresre kaparta magát. Azonnal májfunkciót kért tőle és irény a kórház. Nem sokkal később meg is szült. Ez azért gázos eset. Persze az ilyen akkor van amikor már kb 200szorosa a határértéknek, de érdemes nem megvárni. Nekem kicsit van a határérték felett, de már erre is nagyon figyelni kell, mert még az elején vagyunk. A pajzsmirigy miatt meg ne izgulj, nekem is csak azért rizikós az, mert (azt is) megműtötték. Nem lesz gond.
Fáj még a hasad? Szerintem - ezt magamon figyeltem meg - ilyenkor annyira ki vagyunk hegyezve minden apró kis jelre, hogy mindent észreveszünk, holott talán ez megvolt ezelőtt is. Ne izgul, rossz dolog biztos nem történik, csak jó, a baba
Nekem is azt mondta tegnap a Dévai, hogy ráérek a 20. héten érzeni bármit is. OK. Sajna nekem a tali nem biztos, hogy fog menni. Tudod én szolnoki vagyok és mióta a dokikánk eltiltott a hosszabb utazástól, otthon sem voltam. Lényegében - jut eszembe - karácsony óta nem voltam otthon. Ha meg Ceglédre elmennék, onnan meg aztán csak egy lépés Szolnok... a 4-es meg elég ramaty. Talán egyszer Pesten???
Én is drukkolok a min 35. héthez. Szurkoljatok ezért!!!! Mondjuk ma láttam a hírekben, hogy Pécsen 3as ikrek születtek. Mindegyik 2 kg alatt, de makk egészségesen a 32. héten. Olyan gyönyörűek voltak!!!!! Ez azért mindig erőt ad
Köszi neked is a tanácsot, utánanézek pár receptnek. Olvasgatok néha én is odaát, nagyon drukkolok nektek!!!! 2005.05.11 16:54
remélem minden rendben 
2005.05.11 17:42

2005.05.11 21:35

2005.05.11 22:08
2005.05.12 07:17
!
!
2005.05.12 07:47
Lányok

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |