Sziasztok csajok,

Na ismét itt vagyok,zajlanak az események ám látom....

Cermiák:
Tényleg el tudnál lógni? Biztos megértik, hogy egy szupi ARO-s csajos talira mész!

Akkor hagynám az eredeti 24-ét.

Én most még 0,8 fraxaparint szúrok reggelente, de ez változni fog, utolsó hónapban, mivel addigra valószínű hízok még , meg biztonságosabb is a vége felé ha ketté van osztva mert akkor nem úgy van hogy reggel hígabb a vér mint este. Szóval Nemes doki azt mondta Szept. közepéztől 0,8-ról átmegyünk 2x0,6-ra.
Ja és jó hír, hogy a 3. hónaptól 3 doboz nem 12.000-lesz, hanem 900 Ft körül, mert akkor szinte teljesen a TB állja!!

. Faca 3 hónap szúrogatás után már szinte "ingyen" van.
Hízás...nos én már eddig is írtam nektek hogy én igen dundi vagyok!!

112kg-mal estem teherbe (180 cm vagyok) és most vagyok 120kg (ez már egy hónapja nem megy feljebb).

Most kezdem a 8. hónapot, a 30. hétben vagyok.
Elvileg ez nagyon jó arányú hízás, és mivel volt/van túlsúlyom így nem baj, de a doki mondta hogy ha 50 kg -mal estem volna teherbe, és egy hónapja nem hízok akkor lehet gond lenne, de így nem.A saját tartalákom égetem, meg valószínű ilyen alkat vagyok.
Terhességnél nincs olyan hogy ideális hízás...mindenki más...sőt terhesség és terhesség között is van különbség csajok, ne rágódjatok ezen!
Dekatka:
5 nap és jön az első vv.!!

Annyira szorítok neked, de addig is vigyázz magatokra, igyál sokat főleg ebben a buta időben!Tapadós energia küldve!

Ja és nekem a 3 hónapig folyamtosan fájt a cicim nagyon, főleg mikor "idő volt" és meg kellett volna jönni. A testem emlékezett...

...meg persze manó is ott volt...neked is ezért fáj, tuti!!!!!
Kitikata,
üdv itt.Nekem mellkas RTG kellett volna, nem feltétlen tüdőszűrés, és azért nem kellett fizetnem...vagyis volna...de nem kellett RTG se.
Már írták neked hogy a kombóm csodákra képes....nos én vagyok itt aki kilóg a sorból, mert késett a mensim és az SZTK-ban a betegirányító hazaküldött hogy tuti terhes vagyok, azért késik, nem csinál RTG-t...röhögtem rajat...másnak meg leesett az állam mert igaza lett a nőnek, pozitívat teszteltem.Így nekemünk a lombik előtt jött csodamanó.

Az igazsághoz hozzátartozik, csak röviden írom le mert itt már a csajok ismernek, és a sztorit is, hogy nálok még inszem se jöhetett volna szóba olyan rossz volt a férjem eredménye...a lombikra is azt mondták talán azzal....én kis "boszi" vagyok és vitamin gyógyfű mániás...elkezdtem én is szedni sok-sok mindet, de főleg a férjemnek szedtem össze a dolgokat, és az eredménye 9x jobb lett mennyiségre és vitalitás is jobb lett!!! (1mill./ml ből 9 milliót csináltunk).
Ha kell a vitamin/gyógynövény kombónk amit itt már sok embernek megadtam, van aki azóta már babát vár mint én

, akkor szívesen leírom neked privben.

Ja is Sziszivel aranyosak voltatok, jót kuncogtam...akár Reisz is lehetne..még az ejtéséből is másra asszociálnék

, sőt a szakmájához így passzolna a neve, de ő nem reisz, hanem Riesz doki!

Magdi drága,
jaaaj, nagyon megijedtem most te lány. Vigyázz magadra!!! Igen ilyenkor minden nyálkahártya érzékenyebb, még a szájban a nyál enzimtartalma is megváltozik, ezért is romlanak a mamiknak jobban a foga. Neked a méhszáj érzékenyebb. Sajnos akkor most szűzies életet kell élni, de Boriért mindent.
Nálunk pl. nincs ilyen baj mégis megvonás van...főleg mióta a férjem tudja csaj szi a lelkem...fura neki így, és nem eröltetjük

...így én is apáca életet élek!

Jó nyaralást, és vigyázz magatokra nagyon!!
Zilában talizunk!!

Lexi,
ne törődj a szájhúzással, el kell hogy engedjenek, punk-tum! Ez a törvény!!Én is szeptemberig melózok, már nekem mázlim van, mert informatikusként jövő héttől szept közepéig otthonról melózhatok.

Te viszont kíméld magad!!Sajnos ha túlhajtod magad az kihat a manóra...én most szembesültem vele.

..de majd leírom!
Cicuci,
Örülök hogy ilyen kedvesek voltak a szalonba, és megcsinálják a nagyobb cickóméretre a rucidat!

Na igen a cici az normál esetben igen nagyon nő...de még mekkorát fog mikor megszülünk, mert van akinek akkor a 2x-re nő a tejbeindulás miatt. Kiscsaj. Gratulálok!! Milyen szép nevet találtatok neki!

Nati a pukkanás, az tuti, én is ezt éreztem, és bizonytalan voltam, de majd sűrüsödik meglásd, és akkor egyértelmű lesz!
Kívánom hogy a holnapi az egyik legcsodásabb nap legyen az életetekben!

Kérünk képet ha lehet!

Csajok én voltam haematológusnál, és terhesgondozáson is hétfőn.
Vérhigítót szeptembertől növeljük és ketté szedjük, így napi 2x kell majd magam szúrni.

Persze elfogadom, mert így biztonságosabb.
Terhesgondozáson mondták hogy Ani még nem fordult be, bár van még időm, de már nem egészen faros, hanem félig faros félig haránt...ez még rosszabb.

Remélem csak most kezd ez a lina befordulni, mert ha így marad akkor császár lesz.
Szépen fejlődik, viszont sajnos kisebb a kelleténél Ani!

Azt mondta doki még nem vészes, de veszek vissza a tempóbol, ki is akart írni táppénzre, de mobdtam hogy tudok otthonról melózni, kényelmesen. Így belement. Persze ha már az se megy akkor hamarabb táppénzre megyek, vagyis előbb szabi és utána már nem mehetek táppénzre az utolsó hónapban hanem a T-Gyás lesz előbb megkezdve.

Persze manó a legfontosabb, de nem gondoltam hogy ennyit számít ha sokat melózok és a manó így nem tud nőni.
Azt mondta a doki, hogy a napi 6 óra alvás és a sok meló mellett nem csoda hogy az utóbbi két hónapban csak 1 kg-t híztam, és Ani is kicsike.
Azt mondta ha így folytatom akkor még átlagos méretű se lesz, csak átlag alatti.

Így most szigorúan pihi van, és kevés otthonról melózás.
Ja a fájdalom még mindig tart, de most már arra jutott a doki, hogy valóban semmi fertőzés nincs, és igen, ezek már olyan fájdalmak ami csak az utolsó hónapban jönnnek, vagyis a medence tágul, és mozognak a csontok be a szüléshez. Azt mondta ez már több mint valószínű elkísér a szülésig.
Már komolyan kezdem megszokni a fájdalmat a medence és szemérem csontomban

...néha rosszabb néha elviselhetőbb..
Persze a jó hír, hogy Ani egészséges mint a makk...csak pötyi...mint ahogy az elején hívtuk.

Csodaminimanó.

ZILA!!!!!!:
Csajok maradjuk az augusztus 24-énél!!
Asztal lefoglalva, 14:00-tól.
http://www.zilakavehaz.hu/Bárki aki kedvet kapott, az jelezzen ha jönne eddig elvileg 8-10 főt számoltam, ennyi főre foglaltam asztalt.
Mmzs, ha olvasol még minket és van kedved kérlek te is gyere!!!

Puszi és ölelés nektek!