Sziasztok Lányok!
Leszezjobb,
örülök, hogy jobban vagytok, ügyesek vagytok Balázzsal együtt
! Visszamentél dolgozni? Vagy otthon vagy te is?
Maci,
sokat gondoltam, gondolok rátok, szorítottunk ezerrel, látom meg is lett az eredménye
. Nagyszerű hírek! Most már csak pihegni kell és néhány nap után tesztelni és közölni velünk a jó híreket! 
Sziszi,
nekem sem volt olcsó a hosszú protokoll. Mivel nekem a Gonapeptyl nagyon „kiütötte” a hormonháztartásom, nagyon nehezen voltam stimulálható, pedig előtte már két fostimontól is sok petesejt lett, de a lombik alatt vagy 60-at kaptam
. Több mint 250 lett a vége (csak a gyógyszerek + injekciók ára).
Bucsok,
szerintem se aggódj a tűnetek miatt. Nekem is az összes terhességemnél más tüneteim voltak. Most az uccsónál pedig meg voltam győződve, hogy nem sikerült. Szóval a legjobb lenne, ha nem keresnéd a tűneteket, mert nincs biztos recept erre. Persze tudom, hogy nem ennyire egyszerű…:). Próbáld minden percben lefoglalni magad.
Vkcs,
Sajnálom, hogy így alakult
. Otthon sem próbálkozhattok ilyenkor? A bromot azt gondolom továbbra is szedni kell. Szurkolok, hogy legalább novemberben kezdhess.
Janula,
ha úgy érzed, bizony lépni kell. Tudjátok már hová mentek? Van olyan intézmény ahol nincs várólista? Természetesen ugyanannyira szoríttok továbbra is! Kívánom, hogy az új hely mielőbb meghozza a várt reményeket és még egyszer sajnálom, hogy így alakult
.
Bár én szerettem az ARO-ra járni, nekem is sokszor megingott a bizalmam bennük. Sokszor gondolkodtam a váltáson, de már nem volt erőm még egyszer mindent előlről kezdeni, ugyanis a sokadik doki volt így is már M. doki. Szerencsére jó vége lett és itt ficánkol a kisfiúnk a hasamban, amit még néha most is alig tudok elhinni
. Szívemből kívánom, hogy mielőbb ezt olvashassuk a te írásaidban is!
Edina,
örülök, hogy kicsit megint köztünk vagy. Szorítok, hogy a vizsgálatok által mielőbb révbe jussatok ti is. Egyébként Czeizel nekünk is elmondta ugyanazt amit nektek és egyet is értettünk vele. Meg azt is, hogy meggyőződése, hogy kicsit több figyelemmel és lelkesedéssel pl. nekem sem kellett volna két petevezetékemet elveszíteni és több mint hét évik kínlódni és gyötrödni úgy lelki mint anyagi szempontból. Nagyon sokszor éreztem magam kísérleti nyúlnak… Szóval valóban sablonok alapján vagyunk kezelve
.
Cicuci,
ma vagyok 18 hetes kereken
, de nem érzem még a baba mozgását, pedig annyira várom már. Azt mondta a dokim, hogy kicsit nagyobb a szokásosnál a hasam, így valószínű, hogy később fogom érezni. Egyébként is azt mondják, hogy első terhességnél a 20 körül érzik először a kismamák. Szóval te szerencsés vagy, hogy ilyen hamar érezted mozgolódó kis Natit
. Mindenképp megírom amint jelt ad magáról.
Hol voltál szülésfelkészítőn? Melyik kórházban is fogsz szülni?
Örülök nagyon, hogy jól vagytok!
Kittikata,
nekem volt laporoszcopiás, hiszteroszkópiás műtétem is. Nem is egy... De nem tudok róla, hogy vékonyították a méhnyálkát. Miért kell neked vékonyítani? Általában ilyenkor HSG-t is csinálnak, ha nem volt már korábban. De ez is megegyezés kérdése. Nekem azt mondta a doki, hogy "bekukkantanak" és legtöbbször műtét közben derül ki és döntik el mire van szükség, milyen beavatkozásokat csináljanak.
Pauróra drága,
örülök nagyon, hogy jelentkeztél. Nagyon sokat gondoltam rád, rátok is. Ma kezded a 38. hetet, nagyon közel már a csoda, hogy két kezedben foghasd Ani babát!
Nagyon drukkolok nektek, reméljük megfordul! Ha meg nem, szerintem sem izgulj a császártól! Bár az epidurális érzéstelenítőtől én is félek (valószínű nálunk is császár lesz). A lényeg, hogy a kis babák jól legyenek, a többit majdcsak kibírjuk valahogy.
Ami meg a nem alvást illeti, nagyon nem jó dolog, dehát ezt is ki kell bírni. Én lassan hat hete nem alszom rendesen, és még most jön csak az igazán nagy pocó...
Alig várom már, hogy beszámolj Ani születéséről! 
Almanna,
én a méhpempőt szedtem és a vitaminokat. Na meg az aszpirint, de én is csak saját felelőségre, mert M. doki azt mondta fölösleges.
Lexi, Magdi,
nagyon örülök, hogy minden rendben veletek! Csak így tovább, nagyon ügyesek vagytok
!
Lexi, köszönöm, hogy megkérdezted. Biztosan el fogok menni. Ha most éppen ott lennél, írsz két sort, hogy milyen volt? Csak ha nem gond!
Dekatka,
nagyon cuki a pocód. Ahhoz képest, hogy 10 hetes a terhesség, jó nagy
. A roszul létekhez meg fáradsághoz kitartást, reméljük tényleg elmúlik a 12. héttel. Nekem sajnos a 16. hét után lett kicsit jobb a helyzet.
Ami minket illet jól vagyiunk, leszámítva azt, hogy sikerült összeszedni valami nátha szerűséget, amitől elég rendesen szenvedek. Néha akkorákat tüsszentek, attól félek kipottyan babóca
. Na jó, ez viccnek sem jó
, de tényleg szenvedek.Tegnap óta nem is dolgozok. Persze nem sokat pihenek itthon sem, mert nem vagyok az az ágyban fekvős típus, pedig néha nem ártana nyugton maradni.
Jövő pénteken megyünk a 19. heti ultrahangra, nagyon várom már
.
Ha valakit kihagytam volna, elnézést!
Új lányok, nektek is mennek a drukkok! 
Puszi mindenkinek!