Na, ideértem végre, hogy kicsit bővebben írjak Nektek.
Először is nagyon köszönöm a drukkokat, energákat, gratulációkat!
Reggel berohantunk a klinikára, levettettem a vért, majd visszarohantunk haza beiratni KisMackót a bölcsibe (nem tudtam tovább húzni a kezdését

) és megkezdtük a beszoktatást a csoportba, 1 órát voltunk ott, épp udvaron voltak, a picikém nagyon jól érezte magát, aztán 11kor robogtunk vissza a klinikára. Dél körül értünk oda, nem is kellett sokat várni, megjelent a kijeézőn az én számom. Beléptem az ajtón, dr M tök komoly arccal felállt az asztaltól, odalépett hozzám, kezet nyújtott és bemutatkozott, én meg viszont (gondoltam, el is felejtette, hogy ki vagyok

?), aztán elvigyorodott és gratulált a terhességhez, majd megölelt. Én meg elbőgtem magam

Aztán mondta, hogy írt még Utrot, és ha bármi van, menjek a klinikára, 24órában fogadnak az ambulancián, de tuti nem lesz gond. Én vissza kérdeztem, hogy ezek szerint annyira atombiztos a hcg? Majd mutatott egy kettest a kezével, hogy nagy esély van az ikrekre. Megkérdeztem a hcg szintem, ma 600 volt (KisMacinál 1 nappal később 400volt). Megadta az aszisztense számát, mondta, hogy még a folyosóról hívjam föl (de ne osztogassam senkinek

) és kérjek időpontot jövő hét keddre a rendelőjébe, akkor meg tudja mondani, hányan laknak odabent. Úgyhogy 14-én 18:30-kor megyünk. Akik voltak már nála, tudnátok segíteni, mennyibe kerül a magán rendelése? Annyira boldogo vagyunk, bár én még nem fogtam föl, kell még pár nap, mire el merem hinni. Már több, mint 1 hete vannak tüneteim, de szándékosan nem figyeltem őket, nehogy csak pszichésen produkáljam. A párom is napok óta mondja, hogy ne idegeskedjek, ő érzi, hogy babánk/babáink lesznek, de nem akartam elhinni neki. Ugyanúgy voltam, mint Fruska, néha szinte biztos voltam a sikerben, de 10 perc múlva elbizonytalanodtam. Ez teljesen normális Fruska, ne aggódj

Magdim, köszönöm, hogy megosztottad Paurorával a jó hírt, és én is sok puszit küldök neki. Nagyn várom a gólyahíreket

19-e szerintem nekem jó, Janulát és a többieket jól megfertőzzük

Engem megfertőztetek

Ha jól emlékszem, mostanában ünnepelsz majd Te is

Pocaksimi átadva
Én most nem is kaptam Bromot, kicsit furcsálltam is, mert az első két lombiknál szednem kellett...
Én amúgy jártam a professzorhoz is, nála is és dr M-nél is kérdeztem, ha kérdésem volt, és mindig kaptam választ.
Cermiák, múljon már el a nyavalyád

Örülök, hogy az uh-n minden rendben volt, szuper!! A lepény miatt ne aggódj, a lánykámmal nekem is méhszájnál volt, de ahogy nőtt, szépen odébb nyomta. Azt mondta a dokim akkor, hogy pihi, és nveszteni a babát. 7. hónap körül ment el a méhszájtól a lepény. De tényleg figyelj emeléseknél, hajolásoknál!
Lexi, kell néha ilyen vásárolgatós, kényeztetős nap, élvezzétek ki

Janula, isten éltessen nagyon sokáig!! Ugye jössz a Zilába
Ancsy, szerintem a hormonértékek alapján döntenek, hogy Menopur vagy Fostimon. Nekem is rövid volt, mint Lexinek, de én Fostimot szúrtam.
Edina, de jó, hogy minden lelet negatív!! A kromoszóma vizsgálat eredménye mikorra várható? Szorítok, hogy mielőtt belekezdenétek az újabb lombikba, csodababa beköltözzön! És ez vonatkozik Évire is

!!
Még egyszer nagyon köszönöm a támogatásotokat! Millió puszi érte ennek a szuper csapatnak, remélem, 19-én sokatokat megismerhetem személyesen is

Vigyázzon magára mindenki!!
Puszi Nektek