A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Bonya Drága!!

Köszike jól vagyok!!!!! :wink: Remélem keddre már jók lesznek az eredményeim! :roll: Hát igen!!!Takaríts ki hamar ,mert ugyi a kismamik nem erőltethetik túl magukat!!!!!!És te nemsokára kismami leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Drága Lányok!

Holnapi bmc-járatnak,drukk!!!!!!!! :wink:

Megyek,mert holnap óvi!!!!!!JÓCCAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nem tudom emlékeznek-e rám a "régiek"!? Talán?!
Szóval mostanában eltüntem, mert elköltöztünk pl., és nem is akarok megint rágörcsölni a dologra, és még nincs netünk sem, sajnos! Most rokonoknál vagyok és gondoltam megnézlek benneteket:)
Próbálok most egy kicsit olvasgatni, de sok minden nagyon új dolog, úgyhogy nagyon nem vagyok képben.
Mindenkinek kitartást!
Rólam, annyi, hogy hétfőn lesz a 4. transzferem most ez fagyis lesz! Remélem most végre sikerül!!!! Ja és Szűcs doktor fogja beültetni a kicsikéket, mert szabin van Dr. Wiegandt!
Naposoldal, Lukrécia, Lexi örülök, hogy olvastalak benneteket!
Kriszti, veled találkoztam, múlt héten kedden a BMC-ben, vagy mondta Lexi, hogy én velem beszélt?
Na, puszi mindenkinek
Juci,
nagyon drukkolok, hogy ok legyen minden!!!!!!
baby.81

Jajj, Babyke :lol: :lol:

De jó hogy "látlak" :lol:
Nagyon drukkolok neked a transzferhez!!!!
Puszi

KépKép
naposoldal

Köszi, Napcsi:)
Már nem sok van hátra, ahogy látom, biztosan nagyon csinos kismami vagy!!! Vigyázz magatokra!!!
baby.81

Sziasztok Lányok!

Manda, Gil Kép

Lexi

Örülök, hogy jelentkeztél. A másik topik biztos segit a tragédiát feldolgozni.
Én személy szerint pont ezért nem zaklatalak, mert nem igazán tudom, hogy min mész keresztül.
De azért rólunk se feledkez el, olvasgas néha.
Jobbulást, lelki békét kivánok Nektek. Vigyázz magatokra.
S ha már olyan erősnek érzed magad gyere közénk.
Várunk!

Baby 81

Örülök, hogy benéztél hozzánk. Engem nem ismersz, mert mikor te levelezgettél még én uj voltam. De irásaidra emlékszem.
Megy holnapra a drukk. Ennek már Sikerülnie kell!

Juci

Remélem a kis Dorka már jobban van. Van már pisi.
Szoritok érte nagyon.

Én jól vagyok. Mostanában érzem, hogy esténként már feszül a hasam alja. Nem mindegy hogy ülök. Jobb a fekvés.
Tegnap KMK tartottam. (közveszélyes munka kerülést)
Nevetséges de szex meg kifejezetten jó. Lehet, hogy a hormonok...
Amugy nem igazán figyelem magam, mert megzakkanék, inkább a munkára. Vihar előtti csend már kezd beindulni.
Kezdődik az élet, Óvodák, Iskolák beindultak, sürüsödnek a számlák.

Denika
Hogy vagy? Mit érzel?

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Szaisztok csajok!

Jucikának továbbra is megy a drukk ezerrel!!!!!!

Gil
UH,Vérvétel és vizelet vizsgálat,ha minden rendben akkor indulhat a Merionál és a Puregon.Tudod már mikor mehetsz?

Madrin
Nem feladni és meglásd holnap öröm fog érni!! Kép

Bonya
Hát ez gyorsan ment,már is leszívás?Még időt sem adnak feldolgozni a történteket :D

Baby
Miért ne emlékeznénk rád?!!!!Végre jelentkeztél és már többször kérdezgettük egymást tud-e valaki rólad!!!!!Holnapra egy nagy kalappal és a fenti lóheréből egy nagy adaggal!!!!

Lexi
Gyere csak nyugodtan a "kis családod"közé,mi mindíg itt vagyunk neked!!Ahogy Zsókuci,úgy te is ide tartozol!A másik fórum reméljük nagyobb lelkierőt fog adni mint mi!

Kriszti
Akkor hajrá spontánbaba :D

Manda,ERika nektek mennek a babatapik Kép
gabicsibe

Jó reggelt lányok!!!!!!!

Nemsokára megy ördi oviba!! :wink: És én ma nem dolgozom!! :) Hawai van!!! :lol:

Szia Baby!!

Drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Erika!!!!!!!!!Neked is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!! :wink:

Madrin,Bonya ,Törpe !!!!!!!!!!!!!!Nektek is drukkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!Várunk a hírekkel!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!

Nem, nem arab pár eskövőjén voltunk, igaz a fiú törk. De nadddon ari, édes, kedves.

Drága Juci!

Ismeretlenül is nagyon -nagyon szorítok a lányokért, kívánom, hogy Dorka rendbejöjjön mihamarább!

Manda!

Babanövelő tipi-tapik ezerrel!

Kriszti!

Köszi kérdésed, nagyon szép volt az esküvő, és nagyon fincsi, kellemes az utána következő vacsi. Hagyományos értelemben vbett lagzi (heje-húja) nem volt.

Nyunyi!

Nem jój mondtad!!!!!

Nem, remélem, hogy keddre már jók lesznek az eredményeim, hanem keddre már jók lesznek az eredményeim.

Úgy-e mennyire másként hangzik? Hidd el ez fontos!

Szia Baby!

Nem ismerjük egymást, de drukkolok a fagyibabás beültihez!
estike66

Sziasztok!
Hétvégén nem voltam netközelben, de Benszi segítségével, tudtam az eseményekről.
nagyon szurkolunk Juci lányainak, hogy minden rendben legyen!
Köszi Benszi mégegyszer a tájékoztató sms-t.
Nefke
nefke

Estike!!

rendben!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot!
gabicsibe

Sziasztok!
Kösz a drukkokat, de csak du megyek, mert dolgozni is kell néha :lol: :wink:

Már kiváncsi vagyok mit mondanak, főleg apának:)

Szombat vasárnap rendesen fájt a hasam...lehet ez még a hsg utószele?! :roll:
ittam egy rakat cickát meg kamillát :)

Du majd megmondja a doki bácsi, hogy mi van, addig meg próbálok nem aggódni:)

Gabicsibe, Nyunyi, már csak 1 nap :wink:

Mindenkinek szép napot!

Törpe

Kép
törpehzs

Szép napot lányok!:)

Hétvégén én sem voltam,Pesten voltunk szombaton tekeregni,vasárnap meg pihi nap.Ilyen is ritka hogy a párom itthon volt hétvégén!

Juci
Dorka babának millió drukk,minél hamarabb stabilizálódjon az állapota!!!!!!!!!!!!

Baby
Örülünk,hogy írtál megy a drukk mára.Sok sikert kívánok neked!!!!!!!!

Nyunyika
Remélem holnap nagyon jó hírekkel jössz,szorítok neked nagyon.Ma pedig pihengess amíg teheted!:))

Madrin
Küldöm a gólyát: Kép
Remélem nagyon-nagyon jó hírekkel jössz ma!:))))
Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!

Manda,Erika
Babatapik mennek ezerrel!!!!

Zsebiről tud valaki valamit?? :shock:
Drukkolok érte!!!

Lexi
Teljes mértékben megértelek,jó olyanokkal kibeszélni magad akik hasonlókat átéltek!
Nekem nagyon sokat eszembe vagy,bár nem ismerjük egymást,kívánom,hogy mihamarabb meggyógyuljon a kis lelked!
Bár tudom rettenetesen nehéz! :cry: :cry:
sehike

Törpe
drukkolok délutánra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
sehike

Bonya
Neked is mára kell szurkolni,hát zajlanak az események úgylátom:)
Csak jönne már az a babaeső!!!!!!!!!!!!!!
Várunk a hírekkel!

Gabi
Te holnap mész most néztem,nagyon drukkolok,hogy csupa jót mondjanak!!!:)
Allergiáddal mi újság?Jobb már?
sehike

Sehike
Köszi megvan még sajnos,nem baj majd holnaptól jön a rossz idő és máris jobban leszek!

LÁnyok
Ugyibár holnap megyek uh-ra nem baj hogy ma jött meg?
gabicsibe

JUCI ÍRT!!!!!!

MENNEK A CSAJOL RÖNTGENRE,AZTÁN LILKÓT ÚGY NÉZ KI LEVESZIK A GÉPRŐL TELJESEN.DORCINAK IS CSÖKKENTETTÉK EGY PICIT AZ ÉJJEL,DE A VÉRNYOMÁSÁT CSAK NAGYON ERŐS GYÓGYSZEREKKEL TUDJÁK FENNTARTANI ÉS A VESÉJE SEM MŰKÖDIK RENDESEN,DE MOST STABIL!
Vendég

Benszi!
Köszönjük a híreket!

Lányok!
Adjatok ötleteket, hogy mit csináljak, hogy 2-3 napot késsen a mensim. Most jó lenne ha később lenne, mert úgy lenne jó a kezdés, de ha mégsem, akkor igy jártunk, akkor is kezdünk.
Nefke
nefke

Benszi
Köszi a híreket!
Juciéknak továbbra is megy a drukk!!!!
gabicsibe

Na kukuccs!!!

Sehike,remélem ugy lesz!!!!!!!! :wink:

Benszike,Drága!!!

Köszike a híreket Juciékról!!!!Végre egy kicsit jobb a helyzetük!!!Drukkolok nagyon!!!!!!!!! :roll:

Gabicsibe!!!

Holnap talizunk!!!!!!! :)

Madrin,Törpe!!!!Hajrááá!!Várunk a hírekkel titeket!!!!

A többieknek megy a drukk ezzerel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke!!!

Nem tom mivel ,lehetne késleltetni a menszit!!!!!!!!!!!Valakinek csak van ötlete!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke

Ezt találtam:
A ciklus második felében a sárgatest által termelt sárgatesthormon (progeszteron) szintjének csökkenése felelős a nyálkahártya lelökődéséért. Ha a ciklus második felében szájon át progeszteront viszünk a szervezetbe, úgy a nyálkahártya a magas progeszteronszint meglétéig nem lökődik le. A gyógyszer alkalmazását felfüggesztve a vérzés néhány napon belül jelentkezik.

Elő az Utróval :D
gabicsibe

Csak azért szeretném ha késne, mert jövő hét végén a párom pasihétvégén lesz és akkor már lehet, hogy kellene a szuri, magamnak nem tudom beadni és a barátnőmnél lennék akkor hétvégén, ő meg x. kerületben lakik (ha jól tudom) és nem tudom, ott hogy tudnám beadatni.
Ez az egyik ok, a másik pedig, hogy szeptember végén lenne kb. a beültetés és akkor a páromnak osztálytalálkozó lenne, ahova én szeretném ha menne, de ő meg ettől teszi függővé. szóval ez a másik oka, bár akkor még lehet, hogy a szülőket felrendelném, de az se jó, mert akkor meg anya nem találja az edényt, meg tudjátok, mindenki a saját konyhájában tud/szeret főzni.

De amúgy azért is reménykedem, mert a múltkor is késett 2 napot és pont 2-3 nap elég lenne. Se több, se kevesebb.

Furi, eddig azt vártam, hogy megjöjjön és kezdhessünk, most meg a pár nap késésnek örülnék. :oops:
Nefke
nefke

Szép napot nektek!

Benszi, köszi a híreket! Juciékért továbbra is nagyon szorítok!

Lexi, Te ide tartozó vagy, mégha most azt is érzed, hogy nem. Eljön az az idő, amikor te is ezt fogod érezni. Szerintem természetes, hogy most más fórumon jobban érzed magad. Gyere bármikor, mindenki szeretettel vár!

Nefke, Amit én hallottam: Minden nap egyél egy fél, vagy egész citromot (meg is cukrozhatod). De ellentmondásos a hatása.

Csajok, voltam bent ma a BMC-ben, hogy felírassam a szurikat. Szűcs doki nagyon aranyos volt. :D Nem long protokollom lesz, hanem antagonista. Mivel rengeteg tüszőm van, azt mondta jobbnak látja ezt, mert a longgal nagyon elszállnánk valószínűleg. A mensi 2-ik napján indítunk. Ha valakinek ilyen van/volt, írja le, hogy milyen szurik voltak, és mennyibe került. Akár pü-ben is jöhet! Köszi!
Mandrin, azt hiszem neked most pont ilyen volt. Várunk nagyon a hírekkel! A jó hírekkel! :wink:

Mai BMC-sek megy a drukk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nefke!!!

Hajrá utro!!!!!!!!!!!!! :wink:

Hajrááááááááááááá!!!!!!!!Mindenkienek akinek kell!!!!!!!!!!

Ha nem elég nagyok a tüszöim akkor is megcsináljá szerintetek az inszemet??????????????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe Drága!!!!

De jóóóó,hamarosan döffheted magad!!!!!!!!!!!!! :wink: Nem voltam teljesen képben,ne hari hogy kihagytalak!!!!!!!!!!!Elnéztem a táblát bizti,nem tudtam hogy ma te i8s mész!!!!!!!!!!!! :( De drukkolok ezzerrrrrrrrrrrrrrrel!!!!!!!!!!!Mit jelent az a antagonista??????????? :shock:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi drága,
Nem haragszom, nem is voltam benne a táblában. :wink:
Nem tudtam pontosan mikor tudok majd bemmeni a szurik miatt, és úgy alakult hogy ma be tudtam menni.

Az antagonista protokollról annyit tudok, amennyit a doki mondott: kimarad a két hetes előkészítő szakasz, a mensi 2-ik napján kezdődik, a stimu 10-12 napig tart, majd leszívás!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!!!

De tuti!!!!!!!!!!,ez is bizti sokba van ,de gondolom ha még több gyógyszer kellene akkor sokkal több lenne!!!!!!!Hajrááá!!!!Pusszantlak!!!!Hamarosan valóra válnak az álmaid!!!!!!!!Kicsi mama leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Ez tuti :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rebe!
Nekem is antagonista protokoll lesz és 140.000,- Ft volt a gyógyszer. Bár mi a páromnak csak később váltottuk ki a gyógyszer (nem tudom mennyi volt, mert mást is vettem és 10.000,-Ft körül volt az össze). Meg nekünk az utrot, meg a crinon-gél (progi szuri helyett), nem kellett váltani, mert még maradt régebbről.
Remélem tudtam segíteni.
Nefke
nefke

Nefke,
Köszi az infókat! Majdnem egyszerre kezdünk! :wink: Én olyan 18-a körülre várom a mensim, szóval 19-20-a körül kezdenék.

Nyunyi,
Köszi már így előre is drukkot! Nagyon aranyos vagy! :D
Sajna attól, hogy rövidebb a protokoll, nem olcsóbb a gyógyszer. Sőt a doki azt mondta, hogy hát ez egy picit drágább lesz (10-20-30 ezerrel).

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Én elvileg 13 körül kezdek, de jó lenne ha tolodna egy kicsit!

Egyre hülyébb vagyok, eddig azt vártam, hogy mikor kezdhetünk már, most meg tolnám egy kicsit.
Amúgy lehet be is vagyok parázva egy kicsit. :roll:
Nefke
nefke

Rebe!!!

Sajnálom,azt hittem olcsobb!!!!!!! :wink:

Na megyek ördiért :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin,Törpe!!!!!!!!!!!!!

Merre vagytok??????????????????? :wink: Gyertek a jó hírekkel!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin???????

Rebe

nekem is antagonista volt,háááát a gyogyóárakra nem emlékszem,vmi olyasmi,amit Nefke irt.Lesz a puregon,merional,orgalutran,aztán tüszőrepi ovitrelle vagy pregnyl,a hüvelyzselé meg a férjednek gyogyó.Asszem ennyi ha jól emlékszem.Hajrá :D

Kép
lukrécia

Lukrécia, köszi! :D

Csajok,
Én most elbúcsúzom, mert este munkaügyben elutazunk. Majd szombat későn este jövünk haza.

Vigyázzatok magatokra! Mindenkinek megy a drukk, kinek mire kell!
Mandrin, Nika +++++++++++++++++++++++++++++++
Juciéknak továbbra is nagyon szorítok! Remélem jó hírekre jövök vasárnap!

Puszi

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Még teljesen nem tudom követni az eseményeket, hogy kivel mi történik, de azért igyekszem. :)
Én is szorítok mindenkiért!!!!
Aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok nekem.

Megvárom, hogy mit mondanak a BMC-ben és akkor valószínű ott csináltatom meg a HSG-t.

törpehzs!

A HSG előtt milyen vizsgálatod volt?

A HSG-re szabit vettél ki, vagy adtak igazolást? Vagy esetleg a körzetihez kell menni igazolásért?

Mindenkinek köszönöm a válaszokat és a bíztatást!

natü
natü

Rebe Kicsi Rebe!!!!!!!!!!

Jó utata aztán vigyázzatok magatokr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Siess haza!!!!!!!!!! :wink: Pusszantás!

Madrin,Törpe!!!!!!!!Merre vagytok!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Helyzetjelentés:
Mnyh.:7mm
Tüszők 23-18 mm mindegyikből több van.
Ma este nem szúrhatok, mert doki szerint így is elszállhatok.
Azt mondta két választás van , vagy abba hagyuk vagy ma ne szúrjak ez valami lebegőztető módszer és holnap is mennem kell vérvétel UH és kiderül hogyan tovább.
Annyit mondot még, hogy ennek a lebegőzlető ,módszernek az a hátránya ha nem is szálok el akkor a leszívásnál csak nagyon csekély számban tudnak petesejtet produkálni.

A derekam majd szét szakad és a hasam majd szét durran.

Szerintetek mik az esélyeim.

Volt már hasonló nektek???

bonya

Kép

Kép
bonya

Nyunyi,
holnap megint talizunk!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Natü, én a HSG után elzarándokoltam a házidokimhoz, és ő a zárójelentés alapján kiírt arra a napra. Spórolósan bánok a szabimmal :)
elan

Gabicsibe,
most nézztem vissza holnap veled is fogok talizni.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya Drága!!!

Örülök,hogy talizunk!!!!!!!!!!Olyan 9 fele érkezem!!!!!! :wink: Gabicsibe Kedves!!!Holnap veled is talizok!!!!!!!!!!

Madrin,Törpe????????????????????????????? :roll:

Jócakát lányok!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Minden ok!
Haladunk:)
Csütörtök biopszia apának!

Nálam minden ok, és ha minden jól megy akkor októberben kezdünk!

Natü
Én szabinapoztam!
Másnap is jó volt a pihenés! Szóval meggondolandó a táppénz!

Holnapra drukk mindenkinek!
Rebe tök jó, hogy kezdhetsz:)

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Látom zajlik az élet! :)

Bonya,

Én teljes mértékben együtt érzek Veled!
Én hiperstimus voltam :( Még a leszívás után is nagyon sz....ul voltam.
Viszont a beültetés után mintha elvágták volna!
Másnap reggel úgy ébredtem, mintha az ég világon semmi bajom nem lett volna.

Törpe,

Hol fogják csinálni a biopsziát?
Nagyon szorítok, hogy rendben legyen!!
És persze kitartás a párodnak! :)

Tudtok valamit Madrinról?????

Drukk a holnapi Járatnak!!! :D
nika28

Bonya,Nyunyi

Én hét körül ott leszek!Mi lesz rajtam hát még fogalmam sincs!Az biztos,hogy rövid, barna a hajam szőke csíkokkal,szemüveg és könyv.Ha láttok nyugodtan szólitsatok le.

Madriiiiiiiiiiin
Merre vagy??????Remélem ünnepeltek és azért nem jössz!!!!

Mindenkinek akinek kell megy a drukk és baba tapi!!!
gabicsibe

Én is már korán ott leszek most édesanyámmal megyek,
Ő "jó súlyban "van.

Gabicsibe,
Te hallottál már ilyet amit írtam a mai napról???

Mit tehetnék, hogy kibírják a tüszöcskék péntekig???

Akkor holnap!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Csajok!
Képzeljétek, a párom olyan aranyos volt most, mondtam neki, hogy késleltetni akarom a mensit és teljesen kiakadt és szinte könyörgött, hogy ne, mert neki fontosabb a baba mindennél. Szóval rábizom a természetre!
Nefke
nefke

Nefke,
Jól döntöttetek!!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya
Sajna nem hallottam még ilyet!Inkább kevesebb mint egysem szerintem!

Nefke
Engedj apának :D
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?