Drága Juci!
Toovábbra is minden nap eszembe jutsz, bárkivel beszélek, feljössz szóba!!!Nagyon sokat gondolok Rád, Rátok, és további sok erőt kívánok!!!!!A kis angyalkák vigyázzanak a lányaidra!!!!
Rebe!
Nem kaptam privit!

Most pedig már nyaralni vagy...Várlak visza!
Benszikém!
Köszike, drága vagy...Most már csak a szerencsés csillagzat kellene, hoyg a baba is megfoganjon!Rajtunk nem múlik!
Csodaszép a járgányotok!!!!!!:)
Baby!
Te kis huncut!MIért nem szóltál? Nem tudtam kivel beszélt Lexi, és sztem ő is úgy volt vele, nem mondja, mert Te nem mondtad...Azért mostmár megismernélek!!!
Szorítok nagyon, most sikerülnie kell!!!!!!Táblába beírhatlak?
Anett!
Jó nyaralást!!!!Érezzétek nagyon jól egymást!Merre mentek?(Voltatok)Mert lehet már csak akkor olvasod, ha hazaértél.....
Nika!
Húúúú, Te holnap mész!!!!!!!!!!!!

Nagyon drukkolok Neked!Kezd már meg a babaesőt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elan!
Az Urad egy mázlista!!!!!:wink:
Nikó!
Írtam privit!
Jövöhéten városi tali...Persze addig keress nyugodtan, csak ezt azért írtam, hoyg készülj.....
Madrin!

Nem is mondok semmi mást!

De kitartást, a következő sikerülni fog!!!Csak hát igen, ez a 3 hónap!
Ha hiszitekha nem, én is gondolkodom, hoyg a klímával fűtsünk...Annyira hideg van!

Sztem olyan 18 fok van a lakásban...Én zokniban, és hosszú pizsamában vagyok.Persze így is sikerült megint felfáznom, szokás szerint, szedem az AB-t, és várom, mikor nem fáj a pisilés....
Tüsszögök, mint valami allergiás...Pedig csak szimplán megfáztam....

Persze a főorvosnő jól rámijjesztett, hoyg azonnal küldjek tenyésztésre pisit, hisz ez nem normális, hoyg 1.5-2 havonta fel vagyok fázva, mert a vesémmel játszok...

A legrosszabb beteg az EÜ-s....
Gabi!
Én úgy tudom, csak a nagylabornál kell éhgyomorra menni...Én a sima vérvételeknél mindig ettem.De ezt a drága doki is mondta, hoyg nem kell ééhgyomorra menni...
Bonya!
Nagyon sajnálom!!!!!Én is mindig attól féltem, nehoyg le kelljen állítani a stimut....De igazad van, egyre közelebb vagy célhoz, és akövetkező tuti sikerül!!!!Kívánom tiszta szívből, hoyg így legyen !!!
Sehika!
Igen, hosszú idő, míg visszaolvasok!De azért igyekeztem olvasni, még ha nem is írtam...Tehát nagyjából naprakész vagyok...
Zsebike pihen, én pedig tiszteletben tartom, nem zaklatom....Biztos fog jelentkezni ő is majd!!!Csak idő kérdése!
Na, megvan mindenki, most rendszerezem, és dobok egy táblát!!!
Remélem senkit nem hagytam ki!!!