Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy ennyire elhanyagoltam a fórumot, de történt egy dolog ami rosszul érintett. Sajnos haza kellett utaznunk egy temetés miatt és ez rányomta a bélyegét a mindennapokra

Ezért is nem tudtam menni a Zilába sem.
De most már eltelt egy kis idő, ismét jól vagyok

És szerencsére Natika is

Először is Paurora,
nem tudom mikor fogod ezt elolvasni, de hatalmas gratula és ölelés neked és Aninak

gyönyörű szép kislány! És nagyon irigyellek is, hogy te már a karodban tarthatod a szemed fényét

De ne izgulj, megyünk szép lassan utánad a szülőszobára
Magdi,
örülök, hogy Borival minden okés

Azért nem lehet valami leányálom egy olyan hosszú babát megszülni, mint amekkora a férjed

De a nők erősek és végül is ezt is megoldjuk

Teljesen kész van már a babaszoba? Biztosan nagyon szép
Lexi,
örülök, hogy te is jól vagy, meg hogy mozogsz is egy kicsit. Szerintem az nagyon jót tesz, és ha az orvosod engedélyezi akkor nem lehet belőle semmi baj! csak arra figyelj, hogy ha elkezd közben keményedni a pocid, akkor abba kell hagyni és pihizni kell! Ezt a kismamajógán is mindig elmondják

Cermiák,
akkor drukkolok neked, hogy összejöjjön a természetes szülés. Bár én nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik a jobb.... mindkettőnek megvan az előnye és a hátrnya. Úgy vagyok vele, hogy majd ott és akkor eldől, hogy Nati hogy akar világra jönni. meg bízok annyira a dokimban, hogy majd ő fogja látni és tudni a dolgokat! Az szuper hogy jársz jógázni

Hová jársz? Én is járok heti 1x az Örs vezért térhez

Én nagyon szeretem.
Ancsy,
sajnálom, hogy nem sikerült. De ne add fel...abban igazad van, hogy ezt úgy is csak az tudja aki már átélt ilyet

Ha januárban kezheted a következőt akkor utána tudsz járni annak, hogy van-e lehetősegetek arra, hogy ne fagyasztott szövetet használjanak.
Dekatka,
biztosan meg volt az oka, hogy végül egy pici maradt a pocidban. Nagyon sajnálom

Viszont annak meg örülök, hogy a másik baba, a pici fiú egészséges és sokat mozog

ezek olyan jó pillanatok, olyan jó ilyenkor uh-ra menni és meglesni a picurkát hogy mit csinál, hogy mozdul

Maci,
ugye meggyógyutál már és eltűntek a pöttyök? Jól emlékszem, hogy a saját dokid az Uzsokiban dolgozik? Az a lényeg, hogy a pici szépen növekszik, biztos hogy jó helyen van a pocidban

Lányok, leszámítva a szomorú családi történseket mi jól vagyunk. Natika olyanokat rugdos vagy vergődik vagy bulizik vagy fogalmam sincs hogy mit csinál, hogy az eszméletlen. Már szinte fáj ahogy mozog, nyomakodik ki a hasamon. Már ki tudom tapintani a kis testét, ha úgy fordul. Viszont annyi van, hogy a múltkor vezetés közben tolattam és hátrafordultam, hogy középen hátranézzek parkolásnál.... hát jól meghúzódott a hasam! A köldökömnél, 1-2 centivel felette és picit jobbra... és ez azóta is fáj. Illetve ha lepihizek akkor elmúlik, de ha nem pihizek, akkor olyan érzés, mintha szét akarna szakadni az izom
Ma vagyok 29 hetes... már csak 11 hét van hátra. Azért mostmár hamarabb elfáradok és le kell pihennem. Igaz Nati éjjel nem hagy aludni, ő olyankor fent van és kalimpál. És felkelt engem...mostanában bevált, hogy akkor iszok egy pohár langyos tejet, attól megnyugszik

de sokszor emiatt napközben is aludnom kell, mert hulla vagyok! De azért nagyon jó érzés érezni, ahogy mozog odaent és "közli" hogy ő bizony jól el van

Lányok vigyázzatok magatokra és puszilok mindenkit