Na, tessék. Kivételesen frissítettem, mielőtt elküldtem volna, erre látom, hogy Modrooka lelőtte a poénomat. De csakazértis elküldöm!
Én még nem csináltam, otthon ettük a szüleimnél, és egyébként nem vagyok egy nagy húsevő, de ezt meg fogom csinálni! Kb. úgy néz ki a dolog, hogy az ananászszeleteket (szüleimnek csak konzerv volt, és nem szeletelt, hanem darabolt, de azért jól sikerült!) meg kell forgatni lisztben, forró zsíradékban (ez nálunk olajat jelent) kicsit megfuttatni, aztán a jól befűszerezett csirkemell darabokat (kicsontozva, persze) ugyanabban a zsíradékban megkapatni, hogy legyen némi kérge, aztán bele egy tepsibe a csirkemelldarabokat, arra valami füstölt sonkaszeletet, arra az ananászt, arra sajtot, és az egészet jól átsütni. Neten találtam több receptet is, de azokat nemtom, milyenek. A fűszerezéssel bajban vagyok, ha csirke, akkor nálam alapvető a rozmaring, de nemtom, mennyire harmonizál az ananásszal. Asszem, semennyire, szóval, lehet, hogy marad a só-bors. Elég karakteres az ananász magában is, nem biztos, hogy kell mellé valami erőteljesebb fűszer.
Na. ezzel megvolnék.
Cyprus, megnyugodtam, hogy úton van a Mikulás, aztán majd én is küldöm tovább