A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Sziasztok!

Remélem,mindenki jól van és a bébik szépen fejlődnek... :lol:

Irígykedve olvasgatom a hozzászólásokat... :oops: nekem sajna még szinte olvasgatni is alig van időm... :shock:

Tomek úrfi minden időm leköti és sikerült szerencsésen ölbe szokatnom... :wink:

Mindenkit puszilok és ha lesz időm...VISSZATÉREK!!!

Kata

Kép
silver76

Niki, tényleg klassz vonalzó! Mintha láttam volna már valahol ezeket a szíveket... :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Andi

KépKép
hamma

Sziasztok!

Jó régen nem jelentkeztem, bocsánat. :oops:
Azóta Emma 1 éves lett, utólag is Sok Boldog Szülinapot neki!!!

Olvasgattam, de írni már nem nagyon volt időm, mert mostanában olyan vagyok, mint egy alvajáró, ugyanis Lucus hajnali 5-kor kel. :shock: Én meg 11 előtt nem bírok lefeküdni, így baromi mókés. Ráadásul éjszaka ébredt 2-szer is ma (jönnek a felső egyes fogak, szerencsére az egyik ma áttörte az ínyét).

Rendeltem neki ibolyagyökeret fogzásra, 2 nappal ezelőtt azt sem tudtam, hogy létezik ilyen. ( "ibolyagyökér: Az ibolyagyökér puha fájának rágása, a benne lévő lágy alkaloidák miatt enyhíti a fájdalmat és segíti a fogak áttörését. Amit az első fogak kibújnak, a babának rossz a közérzete és fokozódik a nyálképződése. Ebben az időszakban minden kisbabának sokat kell rágni. A legjobb megoldás az ibolyagyökér rágóka. Ennek rágása rugalmas ellenállást biztosít a fogaknak. Nem hasad szét és egy higénikus pamut zsinórra van felfűzve. Már egy perc rágás elegendő ahhoz, hogy a hatóanyagok a fogínybe kerüljenek, ami enyhíti a fájdalmat.")

Luca pénteken felállt, azóta is bőszen gyakorolja, ma egy kézzel mutatványozott (engem meg a frász kerülgetett).

Tegnap séta alatt összetalálkoztunk Zsófival és Samuval. Jónás Csabával volt otthon, így őt sajnos nem láttam.
Viszont Samu tündéri. :)

Bocsánat, hogy nem reagálok, de már nem emlékszem sajnos, hogy miket olvastam. Kezdődik a vizsgaidőszakom, előre rettegek tőle. Főleg így, hogy tiszta kóma vagyok. Kép Nem nevetni a vámpírkámon Kép Kép

Edis

Kép
ediske

Hát ez tünemény ez a kislány Edis!
:D
Annyira édes ez a mosoly! És ahogy összehúzza a kis szemeit :lol:

Kép
niki30

Edis, nagyon édes a vámpírkád!!!!
Műtét mikor lesz?
Ezt az ibolyagyökeret honnan rendelted? Ha tényleg jó, én is beszerzek egyet, bár az első fogacskát nem vettük észre, még sok van hátra :roll:

Niki, témyleg szép az új vonalzód :D Nekem a tickerfotó tetszik rajta a legjobban :wink:
Igen, ilyen későn fogzó gyerekeim vannak. Csenge hat hónapos korától nyomta a napi műsort, tonnaszám fogyott a Dentinox meg a Viburcol, foga 9 hónaposan lett :roll: Borinál a múlt héten láttam, hogy van egy fehér vonás az ínyén, hamarosan foga lesz és tényleg :D Ő csak mindent megrág, mint egy nyuszi, de tényleg mindent :wink:

Teri, jobbulást Petrának!!

Fatima, köszi a csajdícséretet :wink: Csenge igazi betyár csibész, jól látod 8)

Zsófi, de jó lesz a fiúknak az erdei iskolában!! És legalább te is pihizhetsz Jónással egy kicsit :wink:
Ezzel egyébként én is hasonlóan voltam: míg Csenge egyke volt, tutira kellett valaki segítség estére, ha a páromnak valahova el kellett utaznia. Most simán "lenyomom" a két gyereket is egyedül :wink:

Legyen szép napotok!
Ny.

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok!

Niki: köszi! :) Általában mindenkinek ezt csinálja, így köszön. A tesómnak folyamatosan nyomja valamiért. Akkora huncut csajom van.

Nyuszi: http://e-baba.hu/index.php?main_page=pr ... ucts_id=40

Íme a link. Az első kettő fog nálunk is észrevétlenül jött ki, viszont a felső kettő nagyon nagy szenvedés volt, és a mostani kettő közepes. Így megrendeltem. Holnap meglesz, beszámolok majd. :wink:

Edis

Kép
ediske

Azt elfelejtettem megírni, hogy júli 16. a műtét időpontja. Reggel 8-ra kell mennünk éhgyomorra :shock: (érdekes lesz).

DE ami a legérdekesebb, hogy semmi konkrétumot nem mondtak, így megmutatjuk egy másik dokinak is. Meg sem nézte, hogy milyen mély a lik. Ránézett és ennyi :"műteni kell", de azt, hogy mi ez és hogy milyen lesz a műtét, SEMMIT nem mondtak. :evil:

Edis

Kép
ediske

halihó. mi ma nem mentünk játszóra, mert samu tegnap megkapta a 18 hós oltást (kicsit késve, de mindig volt vmi) és ma nem bírt ráállni arra a lábára, amelyiknek a combjába kapta. most aludt remélem utána már jobb lesz neki!

igen!! taliztunk edissel! és luca baba képei gyönyörűek, de életben még sokkal szebb!!!
azon gondolkoztam edis, h nem lehet, h ráér megműteni? ha sok vizet nem zavar ez a luk, akkor pár év múlva is meg lehet műteni, ha kell egyáltalán. én tuti nem hagynám, h megműtsék anélkül, h részletesen meg nem mondják, h i ez, mivel jár, mit kell róla tudni! tök jó, h ti is akartok konzultálni mással. (megnéztem jónásnak, és sztem van ott valami, de h lu, v csak egy kis bemélyedés nem tudom. samunak egyértelműen semmi nem volt. na majd legközelebb megmutatom a dokinknak)

ma jónás éjjel 8-4ig aludt (!!!) ez a rekord- 8 óra egyben. aztán evett és tovább aludt. délelőtt meg volt egy rövid idő, amikor mindketten olvastak :) samu a kanapén 1 órán át szórakoztatta magát kül könyvekkel, jónás a játszószőnyegen a barátnőm által angliából hozott babakönyvet nézegette. (direkt babáknak, fekete, fehér, piros, sárga ábrák, kontrasztos pontok. nagyon jópofa).
sajnos lemerült a gép és így se biztos h sikerült 1 j képet is csinálnom, de zabálnivalók voltak!

majd csinálok képet arról is, h hogy sétál kis családunk, mert haláli, ahogy jónás az "emeleten" alszik, miközben samu elöl ücsörög. jól megbámulnak minket :)

du megyünk apával fagyizni! -már samu is eszik, én nem a fogyózás miatt :))-
kerekpocak

csajok,voltam ma melozni,este jövök meselni,de most csak Vandavandavanda :wink:

puszi

KépKép
evu

holvanmindenki???????????????????
kerekpocak

szoval en itt..

a mai nap tiszta csöd volt
komolyan mondom akkorat csalodtam a melomban,a helyzetben bla bla bla
akiben nem csalodtam:a parom :D fantasztikus ferfi
szoval reggel hazajött,picit aludt,en mindent elökeszitettem(kaja,ruha,"jatszoter",valtas ruha stb),elindultam,megerkeztem.
mi fogadott?
.......................................................................................................
üresseg
mindenki "kapaszkodott" belem,örültek nekem.
de en csak ugy ott voltam
es szerettem volna mar ujra otthon lenni :wink:
összekaptam magamat,dolgozgattunk,tanacskoztunk,többször telefonaltunk a parommal,elvileg aranylag minden ok volt otthon,Vanda egy picit volt csak nyügi,de nem evett :shock: :shock: :shock: szerencsere ivott eleget,de a kb6 oraban,amikor nem voltam otthon,egy par falat gyümit evett es ennyi :shock: :shock: :shock:

hazaertem,nagy mosoly fogadott,megetettem,eves közben elaludt a faradtsagtol :D aztan este meg nagyot jatszottunk,olyan edes bujos volt :wink: fürcsi,alvas

csajok,en ugy megbantam,hogy bementem :cry:
a parom fel8kor mar ment meloba,nagyon büszke vagyok ra,csodalatatos ferfi
:D

hat ennyi a nagy story..nagyon csalodott vagyok egyebkent,de ez is egy ujabb jel,amire mar figyelnem kell..mar tudom,hogy nem kell nekem mostansag dolgoznom..

visszaolvasok

KépKép
evu

hat Ediske,ennivalo Lucababa :D es felallt?wow!!hu,sztem is menjetek el meg egy dokihoz es informalodjatok!!semmit nem mondtak?hat ez remek..

Niki,Emmababa is nagyon edes!!kiscica :D szep az uj vonalzo!

Zsófi,jobb Samu combja?mindketten olvastak?egyem meg öket :lol:

Nyuszi,Vaninak sincs meg foga,es nem is lehet erezni semmit.viszont ma nagyon furi mozdulatokat tett,hason feküdt es kifordult a felsötestevel oldalra es közben felhuzta a terdet :shock: :lol: ö meg soha nem csinalt ilyet :D

holnap reggel tanacsadas..

KépKép
evu

Teri,neked is köszi a ceklas tippeket,holnap veszek is! :wink:
hogy van Petra?remelem jobban!!!gyogypuszik

Niki,a nyakam szerencsere jol van,elmult a fajdalom :D

jo ejszakat..szep almokat

pusszancs

KépKép
evu

Evu, elhiszem, mennyire vágytál haza :cry:
És bennt milyen volt a hangulat?
Ott minden flottul ment azért?
És akkor most hogy döntöttél vagy mi lesz?

Kép
niki30

Jó reggelt!

Az az igazság csajok, hogy már gyereksebészt hirtelen nem tudunk honnan "leakasztani", de nagyon remélem, hogy sikerül majd találni valakit.

Ezt a dokit egy ismerős sebész barátunk ajánlotta, állítólag ő a legjobb itthon. Na, de aki a legjobb az miért nem ad felvilágosítást?
Csak ennyi, hogy meg kell műteni és Júli 16.?????
Iszonyú pipa vagyok. Csak a Kornél ment be Lucával, mert ott volt a babakocsink is amit nem mertem kint hagyni. 5 perc alatt végeztek, a doki hozzá sem ért Lucához. Nem értem...annyira aggódom az egész műtét miatt. :(

evu: nagyon ügyes a párod, de szerintem ez neki nagyon fárasztó lenne egy idő után.
Belegondoltam, én képtelen lennék dolgozni Luca mellett. Még éjszaka is hiányzik amikor alszik. :oops:

Zsófi: szerintem nem lennének kétségeid, ha látnád Luca likát. Egyértelmű, hogy lukas szegény. DE megmutathatod a dokitoknak.

Ma megyek gyökérkezelésre. Tisztára fosok az egésztől. Múltkor már elkezdte a doki, de az érzéstelenítő ellenére is éreztem a fúrást, így kaptam egy gyógyszeres tömést. 2 napja viszont lüktet a fogam, ami lehet a melegfronttól is, de én úgy döntöttem, hogy ma elmegyek hozzá, ezt tegnap fel is ajánlotta a dokim (elvileg jövőhét szerdára volt időpontot). Olyan beszari vagyok, félek, hogy megint fájni fog, pedig csak a fúrás elején voltunk. :cry:

Edis

Kép
ediske

Sziasztok!

Evu: sajnálom, hogy csalódtál a meló miatt. Még tudod azt mondani bent, h mégsem mész vissza?
Emma egy darabig szerette a céklát, én répával és krumplival adtam neki. Majd mesélj, h Vanónak bejött-e?

Niki: édesek a tortás képek! Tényleg, csináltátok vagy rendeltétek valahonnan?

Zsófi: Samu lába hogy van? Nem lázasodott be? Jónásnak is lassan jön az első oltás!

Edis:
Luca tüneményes!! :)

Rólunk: Emmus tegnap először megállt kapaszkodás nélkül pár másodpercre. Talán lassacskán elindul ő is. Bár még kézenfogva sem akar lépegetni.
Ma brutál éjszakánk volt. Anyósom fürdette és próbálta meg letenni este, de végigüvöltötte a fürdést, megetetni pedig már nem is tudta, azt nekünk kellett. Aztán 2-től fél4-ig fent volt és nem tudtunk visszaaltatni, utána meg köztünk aludt. Remélem ma azért jobb lesz, elég fáradtak vagyunk így mindnyájan.

Ja, majdnem el is felejtettem: tegnap pancsizott a kisasszony a kertben 8) , olyan édes volt- persze a kamera lemerült, nem tudtunk megörökíteni. Ma nem lesz olyan szép idő.

Eladtuk a Graco babkocsit, nem jött be! Találjátok ki mit vettünk helyette? Ariat! Imádom!! :lol:

Csak az utolsó oldalt olvastam vissza, indulnunk kell sétálni! Igyekszem sűrűbben jönni….

Puszi mindenkinek

Zsu
svs

aria a legjobb!!!!!!!!!!!!

jónás fent van iwiwen. jelöljétek be, ha esetleg ő nem tenné.
most tanítok aztán jövök.
kerekpocak

késik a tanítványom... grrrrr
ez olyan bosszantó.
szal evu, hát igen ez az amit én is átéltem. h régen 10000%os munkaerő voltam. samu után meg 30. mert bent otthon járt az agyam. h mit hagyok ki, h samunak hiányzom e stb. szal amig te nem érzed h tuti ezer h dolgozni akarsz (vagy kell), addig sztem nem működik.
sajnálom, h nem volt jó élmény..:(

VISZONT LE A KALAPPAL APA ÉS ELTTED IS, h megléptétek, és ügyesen megcsináltátok!!

zsu: az ariát imádom! jól aládúcolva jónás már szuperül alszik benne! (ha vízszintesre felemelem)

samu tegnap este már lábraállt, ma már minden okés volt. viszont tegnap egész nap hurcolni kellett szegényt, annyira fájt neki.

jónás ma éjjel is cukin 8 órát aludt :)
kerekpocak

Jónásalvás nem semmi!!!! :shock: :lol: Ügyes kiskrapek!

Enyém gyerek este fél 9-től kb. 5-ig alszik, akkor kajál (pedig mivel már tápit kap este, annyit eszik, amennyit kér, tehát nem lehet kevés), aztán jó esetben alszik fél7-ig köztünk (de csak ha nem mocorgunk), aztán velünk kel. :x
Nincs valami ötletetek, h vajon miért alszik ilyen keveset? Ma is fél7 óta fent van, és nem tűnik álmosnak! Ja, du. még alszik 1,5-et.
Normális, h csak ennyit alszik?

Zsu
svs

én valszin kitalálnék vmit, h 5kor ne kelljen megetetnem, sztem nem éhes, csak a megszokás. persze lehet, h téged nem zavar a korai kelés?? mások vagyunk. minden babának más az alvásigénye. ha nem nyűgös, fáradt, ha korábban is viszonylag keveset aludt akkor lehet, h nincs szüksége többre?? eddig hogy volt?
kerekpocak

megmutatom jónás hogy olvasgat. amúgy esküszöm nem képzelődöm, de tök olyan mintha nyúlna a dolgok után. ma többször lelökte a könyvet.
(angliából kaptam, direkt babakönyv) Kép Kép Kép

most már éhes és fáradt vagyok!!!
Kép

samuval olvasva:
Kép
kerekpocak

Eléggé zavar minket ez a korai kelés.
Ha nem etetem meg 5-kor, akkor nem alszik már vissza, így mi sem. :roll: :oops:
3 hónapja még 6 körül kelt és evett, aztán szép lassan előrébb hozta az ébredést, egészen 5-ig. Nem tudom mi jön ezután?!
Szal pont az érdekelne, h Ti mit találnátok ki?

Mennyit késett a tanítványod?
Jónás cuki! Simán lehet, h már próbál a tárgyakért nyúlni!

Zsu
svs

Zsu, megértelem, h. zavar, mert az én Emmám sem egy nagy alvó.
Éjjel többször megébred, főként cicivel alszik vissza, reggel ő is 7 körül ébred, ritkán fél 6, még ritkábban fél 8.
Nappal általában egyet alszik, ebéd után, egyszer-egyszer borul csak a napirendünk, ha 6-kor kel, mert akkor kétszer alszik.
Már megfigyeltem, tök mindegy, h. este mikor sikerül őt elaltatni, 8 vagy 9 vagy 10, reggel így is úgy is 7-kor, legkésőbb fél 8-kor felkel. Tehát nem alszik tovább, ha este későn alszik el.
:roll:

Jónás jól alszik, úgy látom. Helyes.
:)
Jééé, ez milyen könyv? Én ilyet még nem is láttam.

Kép
niki30

Zsu, nem teszel fel Emmusról friss képet? Olyan rég láttuk.

Kép
niki30

samu olyan 10 hónapos korára próbálkozott be az 5 órai keléssel. hetekig szenvedtem miatta, nagyon rossz volt. úgy oldódott meg a dolog, h ( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ), nem reagáltam rá. 2 nap alatt megoldódott és már 7-8 körül kelt. egyszerűen csak rossz beidegződés volt.
niki: ha 8-f8ig alszik emma, az azért elég jó, nem?
kerekpocak

egyszer a sulis védőnő mondta (akkor 1 éves volt samu) h a gyerekek átlag 10 órát alszanak ilyenkor éjjel. szal a 8-10ig az szerinte gyönyörű. -én nagyon korainak tartottam-.
mi most f9nél nem tudjuk korábban bezúzni az ágyba, így még eldumál magában 9ig, és átlag 8, f8kor kel. aztán du alszik még 1.5-2-3 órát attól függ, milyenje van.

de 1 éves kor körül a 13 órát mondják átlagosnak. és egyéni eltérések persze vannak.
kerekpocak

mármint 13 óra összesen az éjszakával együtt.
kerekpocak

Sziasztok!

Gyorsan az alvással kapcsolatban, bár nem mintha nem beszélnénk erről személyesen is Zsu. :lol:

Na szóval nekem az a véleményem, hogy amit Zsófi mond az nem minden babára igaz. Pl az én fiamra tutira nem illik. :) Miután Tarek sose cicizett, így nem igazán mondható el róla, hogy csak a cici miall kelne éjjel. És mivel mindig is láttam, hogy mennyit eszik (cumisüvegből persze), így pláne nem mondható el róla, hogy csak megszokásból ébred fel, mert simán megeszi a 240 ml tápit. Kb 1-1.5 hónapja teljesen össze-vissza van, hogy felkel vagy átalussza az éjszakát. Nem jövök rá, hogy mitől teszi ezt függővé. :roll: :lol: :lol: Ha felébred, azt is össze-vissza tök más időpontokban teszi, nem úgy mint "pici" korában, amikor pontosan éjjel fél 2-kor ébredt. Tehát sztem igenis lehet, hogy bizonyos babák éhesek és valószínűleg, ha sikerül elég mélyen aludniuk, akkor kihúzzák reggelig, ha nem, akkor felébrednek. Amikor átalussza az éjszakát, olyankor változóan reggel 6, fél 7 vagy volt, hogy 7-ig is kibírta. :)
Én megmondom őszíntén inkább megetetem éjjel, mintsem ébredjek hajnalban, vagy "kínozzam" azzal, hogy nem adok neki enni éjjel és ettől úgy bepörög, kimegy a szeméből az álom, hogy órákig próbálhatom visszaaltatni. Lehet, hogy így nem 1 éves korára alussza át az éjszakát, hanem majd később érik meg rá. Na és??? És hozzáteszem az én fiam még a jól-alvók közé is tartozik. Délelőtt-délután is alszik változóan 1.5-2 órát. :)

Abban viszont tök igaza van Nikinek, hogy ugyanakkor ébred általában reggel attól függetlenül, hogy a megszokottnál korábban vagy később tesszük le este.
Erről beszéltem neked Zsu, hogy sztem ez Emmusnál is így van. Tehát ha vmi miatt napközben nem aludt úgy ahogy szokott, akkor simán tegyétek le korábban, hogy ne nyűglődjön és remélhetőleg reggel nem fog annyivalkorábban ébredni. :)

elküldöm...

fatima

én semmit nem írtam fatima arról, h a cici miatt kelnek a babák éjjel. sőt én csak samuról írtam. nem általánosságban a babákról!

nemtom mit olvastál ki a soraim között??, én nem írtam csak azt, h samuval annak idején mi volt.

nem kevertél össze????
kerekpocak

Ediske! Sztem is jó ötlet, hogy másnak is meg akarjátok mutatni Lucát. Több szem többet lát... Gratula a felálláshoz! :)

Evu! Ügyi apátok van! :) Lehet, hogy még tényleg korai a melózás neked. Gondold át jól mégegyszer!

Zsófi! Jónás nagyon cuki. Tök állat ez a babakönyv. :) MIkortól lesztek kettesben???

És akkor egy kérdés!

KINEK VAN KEDVE BABATALIZNI????

Egyellőre csak igen-nem-eket kérek, a többit (időpont, helyszin stb) majd később. :)

fatima

Nyuuuuugiiii Zsófi! Nem kevertelek össze! Remélem! :) Asszem már máskor is írtad, hogy a babák szted megszokából kelnek fel éjjel vagy hajnalban egy bizonyos időpontban. Én csak az ellenpéldát írtam meg, hogy Tarek össze-vissza kel. Ennyi! :)

fatima

[quote="fatima"]
írta:
fatima
Na szóval nekem az a véleményem, hogy amit Zsófi mond az nem minden babára igaz. Pl az én fiamra tutira nem illik. :)

Tehát sztem igenis lehet, hogy bizonyos babák éhesek és valószínűleg, ha sikerül elég mélyen aludniuk, akkor kihúzzák reggelig, ha nem, akkor felébrednek.

Én megmondom őszíntén inkább megetetem éjjel, mintsem ébredjek hajnalban, vagy "kínozzam" azzal, hogy nem adok neki enni éjjel és ettől úgy bepörög, kimegy a szeméből az álom, hogy órákig próbálhatom visszaaltatni.

Lehet, hogy így nem 1 éves korára alussza át az éjszakát, hanem majd később érik meg rá. Na és???

ezt azért nem értem mert:

1. nem írtam, h minden babára igaz. csak azt h samuval hogy volt.

2. én a hajnali kelésről írtam, nem az éjszakai evésről.

3. nem írtam semmit arról, h mikor kellene éjszakát átaludni.
kerekpocak

akkor jó, ha nem nekem írtad, úgy, mert kicsit erősnek éreztem.
mert most aztán tényleg semmilyen kioktató szándék parányi szikrája sem volt bennem!!!!!

(mert persze néha igen hahahaha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
kerekpocak

akkor jó, ha nem nekem írtad, úgy, mert kicsit erősnek éreztem.
mert most aztán tényleg semmilyen kioktató szándék parányi szikrája sem volt bennem!!!!!

(mert persze néha igen hahahaha :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
kerekpocak

Jajj Zsófi ne hüylülj mááááár! Meg semfordult a fejemben, hogy kioktató lennél. Csak a véleményedet írtad le, ahogy én is. :) Na fejezzükbe gyorsan, mert majd jön a "rossz a topik hangulat" című f***ság! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima

nekem van kedvem babatalizni!!!! ha a jövő hét ok, akkor akár jöhettek hozzánk is!!!!
bármikor!!! szal jövő hét hétközben bármikor?? (csak jónás és én leszünk)
kerekpocak

2X is???? :lol: :wink: :lol:

fatima

Fúúúúú Niki, hogy bírod az éjszakázást? Mi kivagyunk, mint a liba, ha éjjel vissza kell altatni, mint pl. ma! :oops: Bár a 7órai ébredés sztem tök jó! Mi a 6-tal is kiegyeznénk!
Az evéssel hogy álltok, mik a kedvencek most?

Összeszámoltam, éjjel alszik 9 órát, ha megetetm 5-kor, akkor 10órát, napközben meg 2-3 órát. Akkor egy így átlagosnak mondható?

Zsófi: most olvasaom csak, h Jónás az ariában alszik. Mi van a tesókocsival?

Fatima: szia, vmelyik nap letettük hamarabb, hát nem fél5-kor kelt fel?! :shock: Eszik már gyümölcsöt Tarek? Vettél cserkót?

Ha a Suttógót jól értelmezem (bár nem vagyunk nagy követői), fel kellene keltenünk hajnali 4-kor, majd visszaaltatni néhány napig. Elég brutális megoldásnak érzem. :roll:

Zsu
svs

Zsófi! Én benne vagyok, hogy nálatok talizzunk. Persze várjunk még, hogy hányan lennénk, mert ha sokan, akkor nem biztos, hogy buli hozzátok menni. Te ki tudsz mozdulni Jónással, ha úgy alakul? Mondjuk az Arany János utcai játszóházba? Vagy nem szívesen viszed még Jónást zárt nyüzsis helyre???

fatima

Zsu! Nem eszik továbbra sem! Igaz, most nem is próbáltam. Hagyom had felejtse el, aztán talán majd az újdonság varázsa! :) Hátha.... Viszont főzit eszik rendesen. :) Sztem most csak ilyenje van és kész! Majd megunja! :)
Tényleg hamarabb kelt fel Emmus???? Ne mááár! :evil: :evil: :evil: És nem aludt vissza? Ez azért furi, hogy éjnek idején felébred és nem akar visszaaludni. Megetetted akkor 4-kor? Én tutira megetettem volna. :P

fatima

Nem értem, hogy mit mond a Suttogó! Gyere Zsófi magyarázd el plíz (mint szakértő :)). Hogy kell ezt csinálni? Mi a logikája?

fatima

5-ig szenvedtünk, aztán megetettem és visszaaludt, de szigorúan csak köztünk, hozzámbújva! Amúgy olyan édi ilyenkor! :D Szeretjük, ha köztünk van (reggel/ hajnalban), csak azt nem akarjuk, h ez legyen az alapállapot!

Tali? Benne vagyok (bár az építkezés miatt elég sűrűek a napjaink).

Zsu
svs

azt mondja, hogy ha mindig uakkor ébred fel a gyerek, akkor ez csak rossz szokás. Fel kell egy kicsit ébreszteni hamarabb és visszaaltatni. Állítólag max. 3 nap alatt siker!!!!! Asszem. :roll: Zsófi?

Zsu
svs

És ha nem mindig ugyanakkor kel???? :roll: :shock: :roll: Vagy ha többször ébred, mint itt a legtöbbünk gyereke???? :)

fatima

arra ez nem vonatkozik

Igazad van gyümölcs ügyben, majd megkívánja (főleg ilyen melegben). Paramami Fatimából lazamami lett!!!!!! 8) :lol: :wink:

Itt van Apa, megyünk a Bauhausba....

pusz

Zsu
svs

most rohanok a bölcsibe, aztán nyilatkozom.

90 nm szal bőven elférünk! a délitől 10 percre lakunk.
kerekpocak

MEGVOLT AZ ELSŐ JÓNÁS MOSOLY!!!!!!!
kerekpocak

Lefekszem egy kicsit és máris h. felpörögtetek.

Most lemegyünk játszózni, aztán este jövök.

Addig is, TALI ÉLJEN!!!! OKÉÉÉ!

Kép
niki30

na bekukkantok titokban, reagálni nincs időm. Taliban benne vagyunk, ha kedd után lesz
:lol:

Rohanok vissza tanulni, totál kész vagyok, már nagyon hiányoztok :oops:

Pussz

Klári
Kép
ganti

suttogó: ha ugyanakkor kel éjjel, arra írja, h beidegződés és keltsd fel egy órával előbb és attól megszűnik. nekünk samuval ilyen volt, de nem pont így, szóval nem próbáltuk ki. de a reggel 5 már nem éjszaka, szóval arra nem hiném h vonatkozik.
a többször rövid ideig éjszakai kelés az a suttogó szerint rossz alvási szokások miatt van. -pl cicin, ringatva altatás, cicivel elalvás, mert mindenki felébred -és minden gyerek is-- éjszaka többször, az aki egyedül el tud aludni, az magától hangtalanul visszaalszik, aki meg cicin aludt el, az meg cicit kér hozzá.
de én a suttogóból csak azt csinálom, h alvás előtt játék, h egyedül elaludni megtanuljon, amúgy napirendileg sem tudjuk követni (meg nem is akarom) mert 2 gyerekkel más a helyzet.

meg megint u.a. a helyzet, van akit zavar az éjszakai kelés, van akit meg nem. :lol: :lol:
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?