Sziasztok!
Nelly! Nálunk kaja kb így néz ki:
reggeli: szopi, tápi kb 100g
tízórai: natúr joghurt gyümivel, vagy sajt kiflivel
ebéd: kb 200g főzelék, néha lecsusszan előtte pár kanál leves
uzsonna: gyümi v tejpép, néha túró rudi, de amit imád az a pont2 (ha jól írom)
vacsi: kb 200g tápi
persze nálunk is megy a folyamatos kunyi

Mindent megkóstoltatunk vele, amit kér. Szereti még a kekszet, kölesgolyót, meg a puffasztott kukoricát.
Tali: hát nem tudom még, attól függ hogy lesz Petra.
Zsu! szupi az avatarod!!! Nagyobban is lehetne látni Emmust?
Én nagyon el vagyok keseredve. Szerdán voltunk dokinál, megállapította, h torokgyulladás és a fosós-hányós vírus, pénteken kontroll. Visszamentünk, minden ok, lassan kezdhetjük etetni, de nem kell erőltetni sem az evést, sem az ivást, annyit egyen-igyon amennyit kér. Ha nem múlna a láza, akkor hétfőn vigyük vissza. Húúú, megnyugodtam. Ezek után felültünk a vonatra, hazaértünk. Anyu közölte, h a gyerek nagyon bágyadt, nem tetszik neki, be a kocsiba, irűány az ügyelet. Ott megállapította a doki, h nagyon ronda vörös a gyerek torka és a kiszáradás szélén áll. Csak úgy engedték haza, h anyu kikunyizta h egész éjjel itatjuk, de ha nem iszik akkor reggel irány vissza és kapja az infúziót.
És akkor ezt a vidéki orvos miért nem vette észre? Miért mondta h minden rendben? Látnia kellett volna h mi a helyzet, nem 3 óra alatt jut el idáig egy gyerek, pláne h a vonaton ivott egy csomót (kb 2 dl-t). Én is biztos észrevehettem volna. De honnan tudjam mik a tünetek??? Még szerencse h hazajöttünk, m ott mit csinálnék?
Bocsi a kiakadásomért!