A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Lexi, Nikó, Zsebi:
Mi lesz pénteken? Talizunk? Kriszti sajna dolgozik. :(
Vendég

Szisztok Lányok!

Gyors bekukk, de nem jó szomorú hírekre jönni. Mi van itt hónapok óta, hogy senkinek nem jön össze? Rossz csillagzat? Az angyalkákról meg nem is beszélve :cry: :cry:

Manda, Erika,

Menni kell tovább, ne adjátok fel, a legközelebbi biztos sikerül.

Denika,

Neked szorítok nagyon, mennek a babatapik.

Elan,

Na ugye mondtam, nem megy az csak úgy ám. Túl szép lenne ha igaz lenne, hogy csak úgy elsőre hopp, és annyi amennyit éppen ideálisnak tartotok.

Lexi,

Sajnálom, hogy ilyen bunkesz levelet kaptál. Annyira bírom, kívülről mindenki olyan k. okos tud lenni. Ezt csak azt tudja aki sajnos átélte, mit Te és Zsókuci. Ne foglalkozz vele, bár megértem, hogy nagyon bánt a dolog.

Én asszem jövő hétre jelentkezem be dokinkhoz, mert kb. akkor jön meg nagyjából, hogy nehogy hónapot veszítsünk emiatt, a mensi után, ha megjön :roll: akkor rögtön tudjunk kezdeni. Csak ha meg megint van meg nem repedt tüsző, akkor viszont meg kell várni míg fleszívódik, ezt nem szeretném!!!
Szeretnék másik gyógyszert mostmár nem szeretnék Clostizni. Meg nézzük már meg uh-n mi újság, mert beszedtem a gyógyit,de mi van ha tele vagyok petével?????? :roll: Meg kb. 3 hónapja volt egy progeszteronos vérvétel még annak az eredményét se tudom. Pedig jó lenne tudni a hormonszintemet, lehet, hogy arra is kéne valamit szednem.

Anett,

Boldog szülinapot. Ha visszajössz a nyaralásból jelentkezz!!!!

Krisztikéről senkinek nincs híre????????

Nyunyi, Gabi,
Rajtatok a világ szeme ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vic12

Rebe:
Még meg sem köszöntem, hogy a múltkor segítettél a figurákkal kapcsolatban. Szóval köszönöm. Egyet fel is töltök, kíváncsi vagyok, hogy működik-e. :)
Kép
Vendég

Lányok! Valaki, aki képben van!

Itt ülök és sakkozok a néhány nap szabimmal, de félek nem jó játszom. Mire számítsak, hány látogatás a BMC-be mire leszívásra kerül a sor?

Köszi. És jön valaki holmap( na még én sem 100%)?
estike66

Estike Neked short vagy long van bocsi nem vagyok képbe nekem antagonista volt az olyan mint a short.
Nekem az első konzultáció után 4-szer kellett mennem majd jött a leszívás onnantól nem mentem melózni...
madrin

Sziasztok Lányok!

Lexi
Szégyelje magát az aki ilyen okos levelet ír és nézzen jól mélyen magába, hogy jön ő ehhez!!!!Remélem most már a gyógyulás útjára érsz a saját dokid kezei között!!!Kitartás!!!

Estike
Szerintem függ attól milyen prokollt írnak elő!Én a hosszút csinálom,ma voltam 4.alkalommal és még mindíg nem tökéletes minden ezért még mehetek pénteken is és talán hétfőn meg lesz a leszívás!

Nika
Sajna nem jött be a megérzésed :(

Vic
Csak ügyesen és ne hagyd magad!!!!

Nyunyika drága!
Kép Ami sajnos lemaradt,de még nem késő :wink:

Juci
Végre picit fellélegzhettek!!Kitartás és továbbra is nagyon szorítok értetek!!!!
gabicsibe

Sziasztok!
Ezer munka, de folyton olvasok!
Gabi :cry: Hajrá péntek!!!! :wink:

Nyunyi, egy kalappal!:)

Egy kérdés:
A beültetés után meddig kell/lehet/érdemes otthon lenni? (ugyancsak szabi számolgatás:)

Törpe

Kép
törpehzs

Madrin!

Long? short? Ha működnének smailikáim, itt lenne egy pirulós, fogggalmam sincs. A második napon kell elkezdenem a döfködést.

Gabi!

Neked is köszi, drukkolok, hogy minden tökéletesedjen, és hétfőn szép petikéket szívjanak le!

Már majdnem megjött, de mégsem. Egyébként is tiszta ideg vagyok ebben az időszakban, most meg aztán....

Szép délutánt és estét mindenkinek!
estike66

Törpe

2 hétig,de arra már jár a betegácsi!!

Estike
Akkor a long kiesett :D

Gil
ment pü
gabicsibe

Sziasztok!

Megjöttem én is. Szóval. Szűcs doki azt mondta, hogy negativ, luftom van.
24-én megyek ellenőrzésre Uh, apa meg sperma tenyésztésre.
Ugyanis rákérdezet, hogy akarunk-e még egy inszemet, de mi már lombikot szeretnénk. 5 millióval sokat nem kezdünk.

Denika

Veled mi van? BMC-be menet találkoztam azzal a csajjal akivel együtt voltunk inszemen és már volt egy kisfia.
Ő is második napi UH volt. Neki sem jött össze.

Nyunyi, Gabi

Jó volt megismerni beneteket személyesen is.
Kár, hogy én mindig sietek.
Most is futva értem el a déli buszt.

Gabi

Pénteken már biztos, hogy jó lesz az eredmény és hétfőn meg lesz a leszivás :!:

Nyunyi

Megy ezerrel a drukk+++++++++++++++++++++++
Én is küldök neked egy
Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Estike rá van elvileg írvaa stimulációs papírra én is innen tudtam meg min vagyok:)

Törpe nekem a tanárúr azt mondta hogy 3 napig fekvés utána mehetek dolgozni de csak azért mert idodában vagyok és nem emelgetek.
MÁs esküszik a két hét fekvésben ezt neked kell éezned.
MEséltek egy sztorit hoyg egy lány beültetés után lekocsizott egy táncversenyre és egész hétvégén táncolt ezek után ikreket szült :roll:
A barátnőm meg két hetet feküdt és neki is ikrei lettek.
madrin

Gabi!
Köszönöm:)

Madrin,
akkor most feküdjek vagy táncoljak? :roll: :lol:
Na még van időm kitalálni:)

Törpe

Kép
törpehzs

Na ez az én nem feküdtem aztán nem is sikerült...
Azóta is ezen agyalok mi a szart csináltam rosszul, a pozitív beállítottság meg volt...
Na mindegy,
azért biztos ami ziher ne táncolj:) Max utána örömödben:)
madrin

Madrin,
akkor legközelebb fekszel gondolom :wink:
Egy biztos dolgozni tuti nem jövök!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Estike, Nyunyi, Zsókuci, Rebe, Vic, JErika meg mindenki, aki szurkol nekem, köszönöm! Már nagyon izgulok a holnapi nap miatt.

Nyunyi: Hajrá! Hajrá! Mostmár nagyban megy a randi benned! :wink:

Gabicsibe: Neked is mennek a +++++++++

JErika: Emlékszem arra a lányra.. hát nem hiszem el.. nem volt tényleg valami jó hónap az augusztus (bár én még egy icipicit reménykedek). Továbbra is fájdogál a hasam, de mensi nincs még.

Nem is gondoltam, hogy utro mellett meg tud jönni, hisz elvileg a progiszint leeséstől válik le a nyálkahártya, az meg nem eshet le az utro miatt. De lehet, hogy rosszul gondolom..

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Hajrá Denika!
Törd meg ezt a rossz sorozatot!!!
Jöhet a folytatás is Nyunyi! Gabi!....... :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Denika, utró mellett elméletileg nem jöhet meg, bár én csak a partvonalról okoskodom, nem használtam még.

Különben pedig rajtad a világ szeme :) Legalábbis a miénk ;)
elan

Sziasztok LÁnykák!
Elan!
MI volt ma a BMC-ben? Te nem ma voltál???Lestem a híreket, hátha...ÉS akkor teszek új táblát!

Denike!
Én is nagyon drukkolok Neked így ismeretlenül is....Jó lenne, ha megnyitnád a babaesőt...És mi folytatnánk!!!
Táblába nem szeretnél felkerülni? :roll:

Gabi!
Hajrá hétfő akkor!!!Ez a pár nap már nem számít!!!Sok sok petikét kívánok!

Lexi!
Nem tudom, írtam e, de ne foglalkozz a kedves levélíróval...No comment, a többit majd személyesen megbeszéljük!
Puszillak

MOst csak ennyire futotta, megyek, mert sül a gofrim.....

:lol: (Fogyókúrás) :lol: :lol:
Vendég

Megjöttem Én is!!!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!!!!!!!Olyan aranyosak vagytok!!!!!!!!!Imádlak titeket!!!!!!!!!!!!!!28 án kell mennem tesztelni!!!!!!!de csinálok elötte!!! :wink: Olyan ari volt megint W doki!!!Mondja nekem miközben a kacsát rakja fel látja milyen jó a nyálkahártyája ,tuti megrepedt a tüszö!!!Ma még adunk neki egy kicsit!!!!! :wink: Most nem fogok annyira pihizzni!!!Most is rohangáltunk ezerrel ,és most sem pihizek!!!!!! :roll:

Erika én is örülök hogy találkoztunk,!!!!!!!!!És az én drága Gabicsibémmel is!!!!!!!!!!!Imádlak Drága!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Azért egy icipicit pihenhetnél!
Engedd nekik, hogy nyugodtan randizhassanak!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Voltam uh-on: méh nyálkahártya 7-es, jobb oldalon van 1db 9-es 1 db 10-es meg 3-4 kisebb tüsző ball oldalt van 3 db 11-es meg 2-3 kisebb tüsző. Ez milyen eredmény? Mától növelte a gonal f adagomat 225-re 150 helyett. Péneteken kell mennem uh-ra megint. onnantól kapok valamit ami meggátolja, hogy idő előtt megrepedjenek a tüszők. Vasárnap uh megént és leszívás kb: szerda vagy csüt. :roll: :roll:
nikó

Nyunyi!!!!!

Tessék pihenni! Ne ugrálj már annyit. Elhiszem hogy be vagy sózva, de legalább ma pihenj.

Dokink kipihente magát?????

Ja már akartam kérdezni, az inszem hogy megy. Csak egy kacsát raknak fel és bevezetik az anyagot, vagy még valamilyen szerszámot felraknak? Mert elméletileg a kacsa az nem fáj :roll: de utána rossz valami vagy kellemetlen, fáj? Kicsit tartok előre az inszemtől, de már nagyon szeretném.
vic12

Törpe!!!

Igérem ,pihizek!!Ülés annak számít??????????? :wink:

Nikó!!!

Jó sok tüsző!!!Azt hogy méretek jok e nem tom,de szerintem igen!!!! 14 es méretöl már elvileg jók,én ugy tom!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic Drága!

Nem fáj egyálltalán,kacsa be utána katéter fel amit nem is érzel utána meg fellövik az anyagot!!!!Ennyi az egész!!!!!!!!!!!! :wink: Ne félj tölle!!!!!!!!Hajráá :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó!
Jajjj de örülök Neked!!!!
Igen, ezek nagyon szép számok, hisz csak 4 napja szúrod magad!!!!Húúú. mindjárt leszívás......Nagyon drukkolok Neked! Szurikat hoyg bírod?A tüszőrepedés gátlására kapod a Suprefact-ot? :roll: :roll:

Vic!
Mindjárt Te is kezdhetsz.....Te mikor is mész???? :roll: Nálad kissé le vagyok maradva..... :oops: :oops:
Vendég

Kizárólag, ha a lábad fent van egy másik széken :wink:

Kívánok neked egy ilyen kis izgő - mozgó kicsilányt:)

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!
Kép
Vendég

Kriszti!
Még birom bár már azért kicsit érzem a petefészkeimet. :oops:
Azt hiszem azt fogom kapni az is hasba megy azt mondják csak ampullás. Bizti megkereslek majd miatta. Azt mondta dokibácsim is jól állunk de sok petécske kéne és sűrün figyel nehogy gond legyen se velem se a tüszőkkel. Ezért kell kétnaponta mennem uh-ra.
Lányok nekem így nem jön össze a pénteki tali sógorom visz Pestre így már reggel megyek ki hozzájuk. Sajnálom nagyon.
nikó

Kriszti!
Örülök, hogy jó kedvre derít:)
Engem is mindig vidámmá tesz, ha látom:)
Akkor még inkább, ha a zene is megy hozzá:)
Könnyesre nevettem magam, amikor először megláttam az Ally McBealben:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpeh Drága Vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez nagyon aranyos!!!!!!!!!!!Röhögö görcsit kaptam tölle!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Apa csak néz mit nevetek!!!!!!!!!Remélem ugy lesz!!!!!!!És a pocimba is igy fog táncizni!!!!!!!Hamarosan!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti, nemsokára indulok a dokihoz, a magánrendelésére. Ezúttal a párom is jön, még nem találkoztak :)
Tök ciki, biztosan akar majd UH-t, de 3. nap létére nagyon megvan :( Ez biztos a closty hatása, máskor 1 nap alatt lezavarom :oops:
elan

Sziasztok Lányok
Köszönöm, hogy reagáltatok a levelemre, már azt hittem tényleg én vagyok a rossz. Szerintem az normális, hogy a baba után az egészségemet is gyászolom. Megnyugtattatok, még egyszer köszönöm mindenkinek.

Nikó
Ezek nagyon szép eredmények, csak így tovább.

Dújv-i Lányok
Péntek nekem, Nikónak és Estrellának jó, de nálunk szétverték a lakást. Marad a Guri. :( :(
Egy laminált padló csomagon netezek, de már mindenki csúnyán néz, úgyhogy megyek is. :oops:
Vendég

Lexikém!
Húúú, nem irigyellek!!!Akkor jó munkát, ha lehet ilyet kívánni!
Jövöhéten mi is becsatlakozunk Zsebivel...És náluk vagy nálunk!Majd megbeszéljük!

Estrella!
Állítólag már 15.-ével bekapcsolják a fűtést...Így mire megyünk hozzátok, már meleg lesz! :lol: :lol:

Elan!
Nekem is tök ciki volt, amikor a 3. napon UH-tak...De ez nekik természetes...Én is ha rászánom magam, hoyg menjek, a 3. napon kell mennem..... :oops: Remélem jó hírekkel jöttök haza!!!!
Vendég

Dujvi lányok!

Nekem nem jó a péntek akkor megyek uh-ra. :( :( :(
nikó

Nikó!
Várlak szeretettel...Első a baba...Akkor majd jövőhéten Te is csatlakozol!!! :wink:
Vendég

Lexike Drága!!!!

Szólj ha kell ,szétrugom a csaj seggét!!!!!!!!!!!!!! :? Pusza!
Nem lehet egyszerü,jó munkát!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Denika

Nagyon szorítok,hogy végre megtörd a sikertelen sorozatot és végre lenne egy inszemes siker is. Kép
(mostanában hanyag voltam és nem nagyon osztogattam, mindenkitől elnézést kérek aki kimaradt volna a szórásból :oops: )

Nikó
Hajrá és szerintem jók a méretek, nekem is kb ekkorák voltak,viszont a nyálkah.-ád vastagsága nagyon jó már most!!Hogy csináltad??
Kinél is voltál ma????

Elan
Ez csak nekünk jelent problémát,de majd hozzá szoksz amennyire lehet(vagy is már ne kelljen :D )

Nyunyi
Te én tényleg elfenekellek!!!Tessék kicsit kímélni magad!!!!Habár te egy örökmozgó vagy nem is csodálkozom rajtad :D
Ne felejtsd a méreteket!!!!!

Erika
Kitartás gyorsan eltelik ez a pár hét!!Már a célegyenesben vagytok :wink:
gabicsibe

Lányok!!

Olcsóbban eladó 1dob.Cydonin 500mg-os!Szóljatok ha kell valakinek!
gabicsibe

Gabicsibe drága!!!

Ne léciiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Pihizek igérem!!!! :wink: Apa majd leméri,nem felejtettem el!!!!!!!!!!!!! :wink: :P

Már megyek is pancsi aztán hamar ágyba!!!!!!!!! :wink: Jóccakát nektek Drágák!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Át látogattam az ikresbe és Juci tesója írt,megpróbálom bemásolni ide!

A mai hírt Benszi már írta, annyit még hozzá, hogy Dorka vérnyomása szuper gyógyszerek nélkül is, kakilt is, ami nagyon - nagyon jó hír! Lili pedig 10 g - ot eszik és meg is emészti, mint egy kisangyal! 1490 g - ra hízott a mai állás szerint!

Lili jelenleg 1490 g, ha eléri az 1900 - at, akkor kikerül az intenzív osztály "legjobb" részére és ott végre megölelhetik a szülei, illetve szoptathatja a Judit!!! Én remélem, hogy nagyon gyorsan fog most már hízni, végülis 10 g kajcsi egyszerre, az már nem semmi, persze óvatosan kell adagolni, mert a kis gyomra azért még gyenge!

Azt el is felejtettem írni, hogy Dorka katéterét kivették, így már pelusba pisil!!!

A fejés egész jól megy, 100 g - okat fej már, mondjuk apunk vett neki egy elektromos mellszívót, mert a kézi nagyon kifárasztotta. A cicije eléggé fáj, de fej rendületlenül!
gabicsibe

Sziasztok

Gabicsibe!

A hétfő sem olyan rossz.... :D :D
Szorítok péntekre!!!

Nyunyi!

Csatlakozom Gabicsibéhez és jól eldádázunk, ha nem bírsz Magaddal! :D :D :D Tessék pihenni!!!!

Törpe!

Ma megvettem a könyvet, már alig várom, hogy nekiálljak.
Még találtam párat ami érdekes lehet...... :D :D
nika28

Nika!
Tök jó:) kiváncsi vagyok neked hogy tetszik!

Mit találtál még? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Itt vagyok-ragyogok :)

Megjöttünk a dokitól. A jó hír, hogy a páromnak nagyon jók az ereményei (most végre számszerűsítette); igaz, hogy a mozgékonyság a határon van, 49%, de a jónak tartott 20 milliós spermaszám helyett neki 60 millió van! Azt mondta, ezzel így a lombik ki is van lőve egyelőre :)) Sőt, de ezt majd lejjebb...

Velem az a helyzet, hogy a Clostyra rosszul reagáltam; igaz, hogy 5 tüszőm érett meg (Szűccsel ellentétben azt mondta, azért próbálkozhattunk volna...), de a méh nyálkahártyájának növekedését leblokkolta (állítólag 15%-os valószínűséggel reagálnak így a lányok a Clostyra), ezért a továbbiakban ezt nem tudjuk használni.

Holnaptól szúrjuk a Merionalt 5 napon át (2/3 adagot), 18-án kedden UH, aztán valamikor tüszőrepesztő, és spontán akció.

Ugyanis abban egyeztünk meg, hogy januárig így, "spontán" próbálkozunk, már amennyire annak lehet nevezni a stimulációt, és az időzített nyuszikázást :) A párommal úgy döntöttünk, hogy ha januárig nem sikerül, akkor inszem. W. szerint is jó döntés, esélyes, hogy így összejöjjön.

Úgyhogy Krisztike, talán azt írhatnád a táblába, hogy januárig indukált ovuláció+term. együttlét.

Persze, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor kell szúrni, de asszem este fogjuk... Meg, hogy lehet-e sportolni mellette...
elan

Gabicsibe!

Nem csináltam vele semmit még a pepősmézet is elfelejtettem enni pedig akartam. Csak a gonl F megy semmi más.
Én nem vagyok már BMC-s. Egyik másik intézménybe járok. Egyéb okok miatt.
nikó

Elan!
Szuper a párotok eredménye!:) Tök jó!

Leszámítva a clostys storyt, azét ezek nagyon jó hírek!
Hajrá "spontánterminált" baba:)
:wink:

Törpe

Kép
törpehzs

:)
akarom írni párod :lol:
Fáradok!

Törpe

Kép
törpehzs

Hihi :) Kettőslátás? :))

Ja, és még azt elfelejtettem írni, hogy természetesen nem lettek cisztáim (különben nem is szúrhatnám magam ugye..), azért ennek is örülök :)

Ja, lányok, a Merionalt bőr alá is lehet adni, doki azt mondta, nem muszáj izomba. Ez azt jelenti, hogy bárhova beadhatom? Akár a combomba is? Nem is kell a páromat bevonni?

Ha bőr alá nyomom, nem kell összecsippenteni a husit, ugye? Csak benyomom ferdén, oszt kész... gyorsan kell nyomni, vagy lassan? :) Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de ezt nem mondta el, és Ti már gyakorlottak vagytok :)
elan

Sziasztok lányok!

Manda,Erika
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Úgy vártam már a jó híreket!:(

Nyunyika
Drukkoltam ma neked nagyon!Örülök,hogy már zajlik az élet!
Pihi-Pihi-Pihi
Hidd el azért hasznos!:)
Én most megfogadtam,beülti után végig fekszem,a másik verzió sajna nem jött be!Aztán ha így sem sikerül,akkor legalább tudom,hogy nem ezen múlik!

Gabi
Pénteken szorítok,hogy minden oké legyen!:) Hamarosan a pocidban lesznek a babók!!!!!!!!!!!!!!!!
Jajj én is úgy várom már!
Szeptembernek muszály sikeresebbnek lennie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikó
Gratula a szép számokhoz,nálad is mindjárt leszívás!:))))
Ügyik vagytok!!!!

Denika
Millió drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy kalappal!!!!!!!!!

Törpe
Ez a baba haláli,nemrég láttam én is apa mobilján!:)

Elan
Ezek ám a szuper hírek! :lol: :lol: :lol:
Hajrá spontán baba!!!!!!!!!!!!
A szuriba én sem vagyok nagy spíller,de a csajok tuti tudják!:)
Gratulálok mégegyszer!

Gabi
Nagyon örülök ,hogy ilyen jó híreket írtál Juci babáiról!
Megérte benéznem,mindjárt jobb lett a kedvem!:):):)

Szép álmokat mindenkinek!
sehike

Sziasztok!
Gratulálok a jó eredményt hozóknak!

Elan, jobb, ha összecsippented a bőrt. Bár én még máshogy nem is próbáltam, de a BMC-be így mutatták. Tűt picit ferdén, lassan nyomd, és előtte fertőtlenítsd le vmilyen spray-vel. Ügyi vagy, biztos menni fog. :D

Jucis jó híreknek nagyon-nagyon örülök!!

Jóéjt!
süni76

Jó reggelt Drágák!!!!!!!!!

Nika!!ez már komoly fenyegetés!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Pihenek igérem!!! :wink:

Elan!!

De jóóóóóóó ,grtula apa eredményeihez,és a kezdéshez!!!! :) Szuri ügyben annyit ,hogy comba nekem azt mondták fáj,ad inkább pociba össze szórít husika ferdén beszur tű aztán szépen belenyomni,ne gyorsan mert akkor feszít,és csíp,bár nem egy nagy adag de szerintem inkább igy!!!!!!!!!!! :wink: Nekem azt mondta a doki vagy reggel vagy este adjam be!Én reggel adtam be!!!!!!Minjdig ugyan abba az időben!!!!!!!!!!!Hajráááááá Kedves!!!!!!!!Kérdezz bátran!!!!!!!!!!!!

Sehikém!!!!!!!!

Nadon köszike a drukkot,és hogy gondoltál rám!!!!!!!!!!!!!!aranyos vagy drága!!!!!!!!!!!Pihenek igérem,nem csinálok nehezet!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Na megyek ,mert vinni kell óvia ördit aztán menni kelll elműbe!!!!!Majd jövök!!!!Legyen szép napotok!!!!!!!!!!!Pusszancs!!!!

Denika!!!!!!!!!!!Jöjjön az a baba eső,hajráááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!gyere a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?