A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok béna, hanem mostmár tuti a rendszer sz.....k!

Én kb. egy hete dühöngtem, hogy nem igaz egy nyanvat avatart nem tudok felrakni ! :roll: :roll: :roll:

bonya

Kép

Kép
bonya

Kukuccs!

Bonyám Drága!

Kisördi patahintának hívja a palcsit!!!!Én is imádom!!!!Nyami!!!Én szoktam sütni átlagba egy 50- 80 db-ot!!!Nad a család! :wink: Örülnék ha én nyithatnám a babaesőt!!!!Most kész vadok,mert megnéztem a nat geon ,az ikres témát!Végig bőgtem!Én is akarok!!! :cry: Szerintem front van! :roll: Örülök ,hogy nem fáj már a pocód!!!!A fehérje meg nem árt!Edd bátran!!! :wink:

Vic!

Megy a drukk szerdára!!!!!Legyen meg a karácsonyi ajándék!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibém!!!!!

Merre vagy!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Vannak hírek Jucika Dórkájáról!A várandóság-ikrek+veszélyesztettekben!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na hahó!!!!!!!!!!!

Sehol senki?! :( Mindegy!Jóccakát mára!!!!Holnapbenézek meló elött!!!Remélem addigra írsz Gabicsibém!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszik!

Hát hétfőn sem lesz meg a leszívás!!!Még nem elég nagyok a drágáim,így emelte a Puregonomat is 100-ról 125-re és a két Merionál.Rákérdeztem és kb 6 lesz ami esélyes,ennyivel is megelégszem úgy is attól féltem hogy egy sem lesz :D
Drága W. azt mondta úgy készüljek talán szerdán már meg lesz a leszívás.

Törpi
Majd átmegyek és segítek ha gondolod! :D Írtad tegnap a jógát,merre is van???

Nefke
Ha nem megy ne erőltesd!Én is leizzadtam ez elsőnél és remegett a fejem is az erős koncentrálástól és sikerült.Ténylg csak egyszer kell magad rá szánni!Különben meg minek is kéne,hiszen ezek lesznek az utolsó szurik!!Nem?? :D
gabicsibe

bekkuk!

Gabicsibém!!!!

Hajráááá!!!!Örülök,hogy alakulsz 6 db!!!Az jóóó!!!!Drukkolok ezerrel!!!Hétfön kell majd vissza menned!!!!Nekem is szerdán volt a nagy nap!!!!!Remélem szerencsés lesz nekünk ez a szerda!!!! :wink: Na medek,csak miattad néztm most be!!!Jóccakááttt!!!! :) De igy nem egynapon kapunk eredményt! :roll: Sebaj!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi lányok a biztatást! Annyira aranyosak vagytok! És igen ez lesz az utolsó! :lol: :lol:
Azt hittem, hogy holnap már szurhatok is, mert délután "megjött", pontosabban "bejelentkezett" és azóta semmi. Szóval most várok, hogy rendesen mensizzek és ha minden jól megy, vasárnap szuri.
De Lippával! :lol:
Nefke
nefke

Sziasztok!

Olyan sokat írtok mindig, hogy beletelik egy kis időbe míg visszaolvasok. :D :D

Nefke!

Láttam már nyugtattak a csajok.
Én annyira írtóztam mindig a tűtől, hogy még a vérvételnél sem néztem soha oda.
Viszont azt is tudtam, hogy ha én nem adom be magamnak a szurit akkor senki.
A páromnak ugyanis szintén tűfóbiája van. :D :D

Az első szurit szakavatott ember adta be, de másnap már én magamnak, bevallom nőiesen, hogy egy kicsit rosszul lettem,de utána már nem volt gond, a többi már ment magától. :D :D

Már annyira belejöttem, hogy a férjemnek most a trombózis elleni injekciókat is én adom be. :D :D
És persze ő oda sem néz, mert már a látványtól is rosszul van. :D
De azt mondom Neked, ha megteheted akkor ne szenvedj vele.

Törpe!

Hogy megy az étrend váltás? :D :D
nika28

Gabicsibe!
Hanyadik napja szúrod magad? Huuuu én nagyon örülnék hat szép petesejtnek:) hát még hat szép embriónak!
Lehet, hogy igénybeveszem a segítségedet majd :wink:
joga: www.goldcenter.hu
nekem nagyon tetszik! Igaz mindenem fáj utána:) bár neked mindjárt leszívás és beültetés, de van kismama jóga, sőt baba-mama jóga! Szóval tessék belehúzni! :wink:

Nika
:) épp chipset majszolok :oops: :lol: de már nem nincs édesítő! csak barna cukor, vagy méz:), minimalizáltam a koffeint, és a colat is:) szóval haladok! A rengeteg zöldség az megy, csak a kávé és a cola szívfájdalom:) 85/55 átlag vérnyomással hiányzik a koffein :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyi

Ari vagy,hogy így izgulsz értem!!!Pusszantalak :D
Mikor is kell menned eredményért?

Törpi
Már nem is számolom,de kb. 1 hónapja,ebből két hete reggel és este is.És még hétfőig biztosan kell :(
A gerincsérvemre ajánlotta dokim a jógát,de még nem szántam magam rá.A Goldba régen jártam tornázni és ha sikerül akkor elszeretnék majd járni,szóval köszi az ötletet!!
gabicsibe

:(
Az már sok! Lehet, hogy már "csak" két nap :) Kitartás!

Jó éjt mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

A mai uh eredménye: jobb oldalon: 10-es, 11-es, 12-es 1-1 db meg egy pár db kisebb. Ball oldalt: 14-es 3 db 13-as és 12-es 1-1 db. meg van 11-es meg 10-es meg 1-2 kisebb. nyálkahártya: 8-as. vissza vett a gonál f- ből mert valami nem lett jó a véreredményben nem tudom mi mert csak telefonált, hogy ne adjak 250 csak 125 egységet. Kaptam gy plusz szurit azt holnaptól kell adnom a neve: CETROTIDE ez azért van, hogy ne repedjenek meg a tüszők idő előtt. Hát eléggé fájogat a hasim szurkálgat meg feszít. De nem baj mindjárt vége! Mindent a babáért!!!! :D :D :D
nikó

Gabi,
Jó eredmény lesz az a 6, és remélem már szerdán tényleg meglesz a leszívás! Gondolom, már te is alig várod! :wink:

Nikó,
Továbbra is megy a drukk! :D

Hát csajok, nem fogjátok elhinni. Nincs elég bajom mostanában, ma délután az egyik bevásárlóközpont parkolójában egy barom nekem tolatott. :evil: Akkora slunggal, hogy csattant egy jó nagyot. Persze a lökhárító egy helyen átszakadt, meg a rendszámtábla eldeformálódott, és a tartó is széttört. :shock: :roll: Á, kész vagyok!!!
Most már tényleg örülnék, ha nem történne több rossz dolog!

Jó hétvégét mindenkinek!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt!

Gabicsibém!28-án! :wink:

Rebe!

Nem semmi!Mostmár ennyi rossz után tuti jön jó is!!!!!!!!!! :wink:

Niko!

Hajráá!!Jó sok petike! :wink:

Na medek,majd délután jövök!Legyen szép napotok!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!
kb6?Az nagyon jó!Nekem is annyi lett!5 megmaradt,3 vissza és kettő fagyoskodik!Gyere és hajtsál csak utánam,mert már csak a Numa meg én vagyunk ikresek!
Nikó!
Szépen feljődnek,nem mondom!
Törpe!
Erre a vérnyomásra miért nem koffeinezhetsz?
Rebe!
Sajnálom a kocsidat!
Nyunyi!
Pihi van?
Krisztike!
Megy a papás-mamás spontán apuval? :oops: :oops: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Törpe!

Akkor megértem a koffein utáni vágyadat.
Mondjuk írja is, hogy nem jó mindent egyből abba hagyni.
Ha szükséged van a kávéra akkor nem tudsz mit tenni.
Én is megmondtam apának, hogy készüljön, jövőhéttől drasztikus változások lesznek kaja téren. :D :D :D :D :D

Mondanom sem kell, hogy nem igazán örül neki. :lol:

rebe!

Nem semmi!
Én tuti ,meglincseltem volna az illetőt!

Ezek után már csak jó jöhet!!
Mondjuk ikrek! :D :D :D :D :D
nika28

Szép napot mindenkinek!

Nem engedi feltöltni a napocskámat :(

Benszi
Mióta láttam a tuti verdádat ikrekre erősítünk :D
Ha szerdán lesz a leszívás akkor hétvégén is vissza kaphatom őket vagy kizárólag péntek vagy hétfő?Hány nap múlva van a vérvétel?

Rebe
Elég jól bírod ezt a rengeteg streszt!!De hidd el innen már csak felfelé vezet az út!

Törpi
Nekem is ilyen alacsony a vérnyomásom és még kávé mellett is álmos vagyok egyfolytában :D Biztos jó ötlet elhagyni,nem fogsz elaluni a mh-eden? :D
gabicsibe

Rebe :cry: mennyi béna van a földön?!?!

Nikó!
Nagyon jól hangzik:) Mindjárt túl is vagy raja:)

Nika!
Én azért apának megsütöm a hurkát :wink: ma meg majd túrós sütit:) Nem hat rá a reformom:)

Gabi, Benszi,
Igen ilyen vérnyomással kemény elvonás lenne, nagyon nem is megy, hiába írja minden szakkönyv! A nőgyógyászom azt mondta,hogy hatalmas tejeskávékat igyak, és napi max 2 még elmegy:)
Régen 6-7 kőkemény pressot ittam, akár este 10-kor is, és úgy aludtam 10 perc múlva, mint a bunda:)
Ma már két tejeskávénál tartok, és sokszor tényleg félig alszom
ebéd után a munkahelyemen:)

Legfeljebb majd a bébi(k) is koffein függő(k) lesz(nek).
Anyukám szerint az ő unokái kávéval a kezükben születnek majd! (a tesóm nálam is több kávét képes meginni:)

Benszi a verda tényleg állat, most már mi is ikreket szeretnénk :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

A Te párodnak nem is kell fogyni.
Az enyémnek nem ártana....... :D
Nem véletlenül szakadt el a térdszalagja sem.
Mondta neki a doki, hogy nem ártana kicsit leadni.

Írok pü-t :D
nika28

Gabicsibe!
Erősíts nyugodtan az ikrekre,csak nagy csomagtartójú autót vegyél,amibe elfér a verda!!!!!!
Ha szerdán lesz a leszívás,akkor pénteken fogod visszakapni,de nem kizárt a hétvége sem,ha ügyeletes a doki!Ha úgy látják kell még fejlődni,akkor lesz hétfő belőle!
Asszem a 12.napon van a vérvétel a beültitől számítva!Nekünk a 9.-en volt,mert húsvét lett és így tolódott volna a vérvétel,ezért előbbre hozták!
Törpe!
Én is kávézom még mindig!Szerintem nyugodtan ihatsz egyet,akár presszót is,de a capuccinó jobb lenne!Csak a beülti miatt nem ihatod a dokik szerint vagy van valami más oka?

Meglátjátok a pocakomat és nem bizti akarjátok az ikreket!Úgy nézek ki,mintha csak 2-3 hetem lenne már hátra!És még jó két hónap hátra kell hogy legyen!Ennek megfelelelően a mozgásom a nagyiméhoz hasonlít és a hapcis becsuri is! :lol: :oops: :oops: :lol:
Vendég

Gabicsibe
ha szerdán lesz a leszivásod akkor 2 hét mulva szerdán kell eredményért menned,mindig a leszivás + 2 hétre hivnak vissza :lol: :lol: nagyon drukkolok.szerintem péntek vagy szombat kapod vissza öket,ha nem szivnak le sokat akkor nem viszik el az 5. napig,mert akkor már több nem éli túl és azt nem kockáztatják :oops: :oops: ügyi legyél :lol: :lol:

bibar

Kukuccs!

Benszike!

Pihizek!!! :wink:

Most megyek de ahogy van egy kis idöm jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok!

Már annyira hiányoztatok,pedig csak 2 nap esett ki a hülye gép miatt!!
Gondoltam ám mindenkire ezerrel!

Nyunyi
Én is hajtom mostanában apát elég sűrűn,kezd fáradni!:))
Tudom neki más,mert egész nap éjszakáig nyomja a melót aztán meg nem sokat alszik!:)
Dehát készülök előre, lehet a 2 hét pihire beülti után,akkor úgyse lehet!:):)
Ja,elfelejtettem megnézni a filmet,nem tudod lesz-e még? :shock:

Denika
Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Ez már tényleg hihetetlen,hogy 16 hete senkinek sem sikerül!:(

Gabi
Hajrá szerda,szerintem visszakapod őket pénteken!Nekem úgy volt.Aztán 11-12 napra hívtak vissza eredményre, attól függ beleesik-e közben hétvége.De ha pénteken megvan a beülti,szerintem október 3-a körül mész eredményre!:):)
Hátha boszi vagyok!!!!!

Kata
Teljesen egyetértek veled,mintha az én szavaimat olvastam volna!:):)

Nikó
Nagyon örülök a jó híreknek! Csak így tovább,nemsokára a pocakodban lesznek a babók!!
sehike

Nefke
Megjött végre?:)
Nekem azt mondta mindig a dokim,ha este 6 után jön meg,akkor másnap számoljam az első napot!:)
Örülök,végre akkor kezdhetsz,remélem hamarosan csatlakozhatom hozzád!!
Puszi
sehike

Sziasztok!!
Én már a Benszi-verda előtt is az ikrekre hajtottam :D Férjem már kevésbé...
Azt tervezem, hogy most az esti szuriadásokba kicsit bevonom a férjemet asszisztálni. Az előzőeknél az Anyukám segített, de most, hogy a párom már nem éjszaka dolgozik, így "bátran" tud segíteni :D

Gabicsibe, már a célegyenesben vagy!!

Szerintetek nagy gáz, hogy 6 nap Decapeptyl szurkálás után ittam egy kis alkoholt???? Tegnap buliba voltunk. Persze csak szolidan nyomtam (1 búza sör), meg nem is volt ráírva az útmutatóra, hogy nem szabad. Persze mostantól no alkohol!!! Na, nem mintha annyira iszákos lennék :D
Ma takarítás közben olyan rosszullét fogott el, hogy ha nem tudnám, hogy lehetetlenség (vagy legalábbis csoda lenne) spontán teherbe esnem, azt hinném, hogy babát várok. Émelygés, hányiger. Lehet a szuri mellékhatása? Vagy azért esetleg, mert várom, hogy megjöjjön???

Bocs a litániáért, de picit megijedtem.

Pusszantok mindenkit, megyek kicsit lefekszem. Holnap jövök!
süni76

Sehike!

Az én apom ,még bírja!!! :wink: Ö ma reggel jött haza 24 ből.,most aludtak el Ördikémmel!Este lesz egy kis bulizás nálunk,de ma este is elkapom!!!Hátha kell még a petesejtjeimnek! :wink: Ugy szeretném hogy sikerüljön!!!!!!A filmet megnézem ismétlik e még!Tegnap volt 9-kor,utána meg 14 -kor!Én megnéztem!Bőgtem rendesen! :roll: :roll: :roll:

Sünike!

Lehet szuri mellék hatás!De ha nem jön idöbe tesztelj!!!!Soha nem lehet tudni ,mikor ér csoda!!! :wink: Hajráááááááááááá!!!! :wink: Nálunk is buli lesz ma,én is iszok egy csepp kokusz likit!!!!Imádom!!! :wink: cak ici picit! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Gabi, gratula a 6 petihez, nagyon klassz eredmény! Ebből akár 3 db ikresbabakocsit is össze lehet hozni :)))

Nikó, huhh, jó sok peti. Sajnálom a hasadat :(

Rebe, neked meg a kocsikádat sajnálom :( Vígasztaljon a tudat, hogy most mi is leszálló-ágban vagyunk: 1 hétig küzdöttünk a fuvarosokkal, mire a franciaágyat elhozták a lakásunkba (folyton lemondták a randit), aztán, miközben próbálták az ablakon keresztül beemelni, a leemelt ablak kitörött, ripityára ment az üveg, most van itt az üveges. Még szerencse, hogy fizet a biztosító, hülyét kapnék, ha saját zsebből menne...

Törpe, lemaradtam valamiről :( miért nem szabad kávéznod? Én tolom rendesen, meg is halnék nélküle, a vérnyomásom jobb napokon is csak 90/60...
elan

Nika:)
Emberemnek jól esett a bók, hogy nem kell fogynia:) Pedig kellene egy icipicit:) 15 kg-val volt kevesebb amikor két éve megismertem:)

Elan, kávé tea koffein, elvonják a vizet, és izgatószerek, se a fogamzásnak, se a terhességnek nem túl jó. Csak ajánlott leszokni,de mindenhol azt írják/mondják, hogy ha minimálisra csökkented az is jó, mert esetleges "elvonási" tüneteid is rossz hatással lehetnek!

Ezek csak tanácsok!!!! Nem aranyszabály:) Mint azt már az előző oldalon megbeszéltük, sajnos sok alkoholista-drogos stb nő teherbe esik két perc alatt:(

Szóval nem kizáró ok!
Csak igyekszem "jó" kislány lenni, és egészségesebben táplálkozni:)
Azért az sem jó, ha mély álomban töltöd a terhességet :lol:

Süni! Kívánom,hogy terhes légy!:)
Én a 29. napomon vagyok, és még nincs jele a mensinek:) (előző hónapban már 26. napon megjött)
Mi is azon mulattunk apával, hogy mi lenne ha.... Elhíresztelnénk, hogy a doktor úr kivizsgálással gyógyít meddőséget :lol: :lol: :lol:

Benszi:)
Biztos nem lehet egyszerű, de szívesen cserélnék veled:) de inkább belhúzunk, és lemásoljuk a dolgokat:))
Majd legfeljebb már tudsz nekünk tanácsokat adni betét ügyben :lol: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe Drága!

Én sem bírnám kávé nélkül! :wink: Na még a végén spontán baba????????!!!!!!!!!!De jóóóóóóóó lenne!!!!!!!!!!!!Hajrááá!!! :P

Most olvastam utána az inszemes dolgoknak,minnél nagyobb a petesejt annál biztosabb hogy megtermékenyül!!!!!!!!!!14 mérettől már megtermékenyül!!!Nekem 22-24 között voltak a petikéim!!!!!! :P :P :P Jaj csak termékenyüljön meg!!!!!!!!!!!! :roll: Ez most egy kicsit dobott rajtam!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

sziasztok!
Hát, hogy megjött-e vagy sem még magam sem tudom! Tudom elég furán hangzik, de szinte ma is alig van valami, pedig nekem ha megjön, akkor rendesen. Szóval ezt most nem értem.
Ha este 6-ig rendesen megjön, akkor megy holnap a szuri, ha nem, akkor szerintem hétfőn felkeresem a BMC-t és megbeszélem velük, hogy ez most mi. Sajna amúgy a tüneteim teljesen olyanok, mint mikor megjön, (meg talán most tobb is van), izzadok és fáj a hasam. De ez tegnap is volt.
Amúgy jól emlékszem, hogy a 2-3 napon kell elkezdeni a szurit? Csak, hogy a hétfő késő már vagy sem, azért érdekel?!
Amúgy meg most úgy vagyok vele, hogy inkább csússzunk egy hónapot, minthogy kidobjuk a pénzt az ablakon. Biztos megvan, ennek is az oka, hogy most miért szórakozik velem a mensim.

Ja és ikres babakocsi, baromira tetszik nekem is, elkezdtem gondolkozni, hogy a liftbe hogy férne be és milyen?! :lol:
Nefke
nefke

Sziasztok,

Hű, hát pár napig nem jöttem, és hát termeltetek rendesen :wink: :lol: Próbálok reagálni mindenre, de bocsi, ha valami kimarad…:roll:
A héten iszonyatos hajtás volt a munkahelyemen, minden nap 12 órát dolgoztunk, és hát tegnap estére már nagyon elfáradtam. Remélhetően a jövő hét már nyugisabb lesz.
Képzeljétek, a héten anyósom férje meghalt :cry: Kb. 2 hete volt a 3. szívinkfartusa, aztán a Kardiológiai intézetben meg is műtötték, aztán visszaszállították Tatabányára (ott lakott), ott volt a 4. inkfartusa, és az 5. elvitte… :( :cry: Sajnálom nagyon, bár borzalmas élete volt az anyósom mellett, úgyhogy lehet, hogy ez neki inkább megváltás volt… :? Csütörtökön megyünk a temetésére, pénteken meg megyünk Sopronba, mert egyik barátnőnk esküvője lesz szombaton ott, és vasárnap jövünk haza. Úgyhogy zajlanak az élet dolgai rendesen körülöttünk…

Süni,
Azóta remélem már rendesen megy a szurizás! Sajnos benne van a pakliban, hogy eret találsz el…

Anett,
Utólagosan én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! :D

Törpi,
A beülti után szerintem elég pár nap 4-5 light-os otthonlét, aztán ha nem végzel fizikai munkát, lehet menni dolgozni. Legalábbis az én véleményem szerint. De mindenkinek más jön be. :D

Nyunyi drága,
Mennek ám a babatapik ezerrel!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Elan,
Nagyon örülök, hogy jó híreket kaptál a kedvenc, aranykezű Wiegandt doktorunktól :D:D
Drukkolok, hogy minél hamarabb jöjjön a terminált baba :lol: :lol:
Az üvegcse tetejét ott törd, ahol a kis pont van, és papírzsepivel fogtam meg, és úgy törtem le.

Estike,
Nem semmi amit leírtál a születéseddel, meg az első pár heteddel kapcsolatosan!!! Akkor te is csodababa vagy :D

Denika,
Annyira sajnálom :cry: :cry: De hajrá a következőre, meglátod, sikerülni fog! Sikerülnie KELL!!!!!

Kata,
Sajnálom, hogy ennyire rossz most dolgoznod! :( Tényleg rád férne egy új melóhely, de tudom, hogy a lombik miatt úgysem nagyon ugrálhat az ember lánya…
Ide nyugodtan leírhatod minden bánatodat, ha másért nem is egy kis terápiás “kiírom magamból a bánatomat” jó eshet :D Kitartás!!!

Nikó,
Annyira kedves Tőled, hogy Juciék Dorkájának ennyi helyet néztél! Jó ember vagy nagyon!!!!
Nagyon drukkolok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nefke,
Hallod te is jól meg vagy áldva a kollégáddal :?
Szívből kívánom, hogy nagyon szép 60. szülinapi ajándékot (vagy ajándékokat :wink: ) tudj adni édesapádnak!!!! :D:D

Manda drága,
Millió puszi neked! Sok erőt a talpra álláshoz, és drukkolok, hogy minél előbb kezdjetek újra!!!!

Rebe,
Nagyon jó ez a macsek :D:D:D:D Asszem ezt minden pénteken elküldöm a közvetlen kollégámnak :D

Drága Gabicsibém,
Mennek a petikenövesztők ezerrel!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Mindjárt leszívás!!! HUrráááá!!! :D:D:

Rebe,
Sajnálom, hogy neked mentek! :( De még szerencse, hogy nem lett komolyabb bajod, és a kocsinak sem!!!

Na most lépek, mert még rendbe kell tegyem kicsit a lakást, és a mosógép is lejárt :wink:

Puszka mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Sajnálom,és részvétem!! :(
Nagyon köszike a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jó heted lehetett szegénykém!!!!!! :roll: Pihizzél azért ha lehet! :wink:

Nefke!

Máskor is volt már ilyen menszid??????????????? :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuc!
Sajnálom és részvétem az anyósod párja miatt!
Jó pihizést Sopronban!

Nyunyi, Lányok!

Nem, vagy legalábbis nem emlékszem rá, hogy lett volna máskor is ilyen mensi, vagy legalábbis olyan biztos nem, hogy egyik nap délután jelentkezik és utána 24 órával még mindig semmi. Olyan volt csak, hogy hajnalban pecsételgetés volt és délutánra megjött rendesen.
De most meg már (bocsi, hogy gusztustalan leszek) halvány pecsételés van a tisztasági betéten, nem az eü betéten! Szóval még mindig pecsételés van, de ha meg elmegyek wc-re, akkor látom, hogy már több, de mindjárt 6 óra és még mindig nem az igaz.
szerintetek merjem holnap a szurit, vagy inkább hanyagoljam!
Nefke
nefke

Nefke Drága!

Reggel adod??Ha délután akkor majd reggel kiderül!!!!Addigra csak megjön az a menszi manó!Egyépként ha ilyen nem volt még akkor lehet????????????????????????????? :) Sok terhes nönél van ilyen! :wink: Nem lehetsz terhes????????????? :roll: Remélem nem kérdezek hülyeséget!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Reggel szeretném adni, mert akkor biztos itthon van mindig a párom, este pedig későn jön.

De most fáj rendesen a hasam, de még mindig csak akkor van valami, ha wc-re megyek. szóval szerintem kihagyom a holnap szurit és hétfőn bmc-ben kezdek. legfeljebb hülyének néznek, hogy nem tudom mikor jött meg a mensim. bár tegnap este beszéltem velük és azt mondták, hogy mikor rendesen megjön az az első nap. de nálam mikor van ez????
pedig eddig vasaltam és a gravitáció sem csalogatta ki rendesen!
Nefke
nefke

Nyunyi!
Szerintem terhes biztos nem vagyok, ha mégis, az nagyon nagy csoda lenne és el se hinném! :roll:
Nefke
nefke

Nefke!

Csódák vannak!!!!Csak hinni kell bennük!!! :wink:

Nekem is azt mondták akkor mennyek ha rendes vérzés van!!!!!Szerintem várj,ne add be ,és menny be hétfön a bmc-be!!!!Nem vesztesz semmit,max meg ultrahangoz a doki!!!Inkább vár 1 hónapot mint nagyon sok pénzt kidobj,meg neked ez már az 5-ik!!!5 támogat a tb ugye? :roll: Remélem nem bántottalak meg a soraimmal!!!!Csak ,én a helyedben ezt tenném! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Dehog bántottál meg, inkább megnyugtattál. Én is erre jutottam, inkább veszitek egy hónapot és akkor biztos lesz, legalábbis remélem a mensi!
Amúgy én is attól félek, hogy ha elkezdem és megyek ellenőrzésre, akkor kiderülne, hogy valami rossz és akkor leállitanának és akkor csak pénzkidobás lenne az egész. Inkább csúszunk egy hónapot.

Ha meg hétfőn megnéz uh-val is, akkor el tudja dönteni, hogy van értelme kezdeni vagy sem. Csak már úgy beleéltem magamat, de ami késik nem marad el! :lol:
Nefke
nefke

Kicsi Nefkém!

Örülök,hogy megnyugtattalak és nem bántottalak meg!!! :wink: Lehet hétfön azt mondja neked,nem is kell kezdeni baba van!!!!!!!Én azért szórítok neked hátha!!!!! :D De ha mégsem akkor meg majd megbeszélitek ,mi legyen!!!Türelem babát terem!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Amúgy az 5. beültetésünk, de a 4. lejelentett lombikunk lesz, tehát még maradna egy lehetőségünk, de mi ebből akarunk most már gyereket/keket!

Ja és amúgy eddig mikor megjött, mindig annyira fájt ahasam, hogy gyógyszer kellett, most még eddig nem vettem be semmit sem!

Bocsi lányok, hogy így kibeszéltük a mensimet, de reméltem, hogy Ti tudtok segíteni!
Nefke
nefke

Sziasztok,

Zsókuci, részvétem :(( Szörnyű az infarktus, a nagypapám is abban halt meg, a párom apukája is... igazi népbetegség :( Azért remélem, ki tudsz kapcsolódni hétvégén...

Nefke, én úgy tudom, hogy a barnázás nem számít mensinek, azt a napot kell elsőnek tekinteni, amikor rendesen megjön (piros...bocs :oops: ) Szóval szerintem se add be az injekciót, nehogy emiatt ne sikerüljön. Viszont lehet, hogy éjjel megjön! Nekem szinte mindig így időzíti, úgy látszik a mensimanó szereti a sötétet ;)
elan

[color=darkred]Elan![/color]
Én is igy gondolnám hogy délelőtt még barnázás volt, ami nem számit, de délután már pirosas volt, de még mindig csak pici pötty (nagyon keves) nyoma van a tisztaságin, igazán csak akkor tudom, hogy van, mikor - bocsi másképpen nem tudom leirni - wc után megtörlöm magamat. Szóval szerintem éjszaka lesz a buli!
Nefke
nefke

Bocsi, ez piros és vastag akart lenni!
Nefke
nefke

Nefke, akkor tuti :) Szurkolok, hogy így legyen és el tudd kezdeni holnap a szurkálást!
Te figyu, szerintem igyál egy kis vörösbort, tuti családi praktika! Ha húzódozik a mensi, ez meghozza.
elan

Sziasztok!

Rebe!
Sajnálom az autódat, olyan béna emberek vannak mostanság az utakon! :(

Nyunyi!
Huzzatok bele! Mennek a drukkok! :D

Benszi!
Köszi a drukkokat! :)

Törpe!
Szerintem se gond a kávé a tejeskávé meg főleg nem. Nekem is alacsony a vérnyomásom tegnap még a 90-et sem érte el. :)

Zsókuci!
Köszi, nagyon aranyos vagy! Igyekeztem segíteni.
Mostanába aztán zajlik az élet nálatk. De innen csak jó dolgok történhetnek és kívánom, hogy történjenek is jó dolgok! :)

Krisztike!
Köszike a szurit! Annyira rendes csajszi vagy! :D :D :D

Remélem nem hagytam ki senkit de h mégis akkor a többieknek is megy a drukk! Mennek a babatapi a tüsző növesztők+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Úgy szeretnék egy nagyot fürcsizni itthon eddig zuhiztam minden nap ilyenkór belelehet ülni egy jó nagy kád meleg vízbe???? Útálom a zuhanyt. :(
nikó

Kukuccs!

Lányok!elköszönök mára!!!!!Megjöttek vendégek!!!! :wink: Jóccakát!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi

Az autó már megvan hozzá,azt tavaly megvettük :D Én nem rettenek meg a pocakod látványától mert egy régi batátném 30 kg-t hízott az ikrekkel és volt ám neki is brutál pocija!Mondjuk amikor megszülettek és láttam a minden napjait akkor azt mondtam,hogy nekem nem kellenek ikrek!Pedig még esélyem is van rá,mert apai nagymamámtól szinte mindent,de még a betegségeket is örököltem és hát vannak iker nagynénéim :D Párom meg ikreket szeretne,próbáltam őt eltántorítani,de nem lehet :D
És köszi a választ!

Bibarka
Neked is köszönöm és igyekszem!!szeretném a szomszéd topikot gyarapítani :D

Nefke
Igazuk van a lányoknak én is így tennék.Én is be voltam carva mikor a doki mondta,hogy ha mégsem megy le a Decától a hormon szintem akkor baj lesz,az jutott az eszembe hogy több tízezer forintot kidobok akkor az ablakon.Nem panaszkodom,mert nálunk vannak rosszabb helyzetben,de ez már nekünk is sok lett volna.

Zsókuci
Őszinte részvétem!!Most már nektek is kijárna valami jó!!!
gabicsibe

Sajnos megint rossz hírek :!:

Attila vagyok és sajnos elég rossz híreket hozok Dorkáról!
Kislányom tüdeje délután kilyukadt.
Állítólag nagyon rossz állapotban van a tüdő másik fele is, remélem Dorcika elég erős lesz és sikerül túltennie magát ezeken a megpróbáltatásokon. Mostmár mi is nagyon nehezen viseljük ezt a sok rossz hírt, de tudjuk , hogy kislányunk nagyon erős és megtesz mindent az életéért.
gabicsibe

Kukuccs!

Csak bekukk,de látom nem kellett volna!!!! :cry: Kicsi Dórka legyél nagyon erős !!!! :cry: :cry: :cry: Neked Élned kell!!!!Kitartás Jucikám és Párja!!!!!Imátkozom értetek!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?