A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Sziasztok!

jók a képek, biztosan jó volt a találka. Mi végül nem mentünk el a barátainkhoz, mert Luca pont akkor lett extra hisztis amikor indulni szerettünk volna, így leraktuk inkább aludni. 6-kor kelt, akkor már nem indultunk el.
Előtte voltunk a Rigóban fagyizni, láttam amikor Zsu megérkezett. Csak egy pillanatra, mert utána eltűnt a kocsijában. :lol: Még egy csomószor odanéztem, de nem láttam többször.

Aranyosak a képek, biztosan jó volt a találka. Kicsit fáj a szívem, hogy nem tudtam elmenni, de majd legközelebb.

Holnap megyek Lucával meg anyumékkal Balatonra ( almádi), apuéknak ott van nyaralójuk. Sajnos Kornél nem jön, egész hétvégén dolgozik, ezért is megyünk le Lucussal.
Holnap lesz az első éjszaka, hogy nem itthon alszik a kis megszokott ágyikójában, remélem simán megy majd minden.

Mostanában nagyon anyás, egyfolytában bújik. Amikor meglát rögtön engem akar, mindegy kinél van éppen. Hízelgő, de elég fárasztó. :oops:

Megyek is, mert pakolnom kell még, viszem az egész háztartást. :lol:

Még jövök...

Edis

Kép
ediske

edis: kár, h nem ugrottatok akkor be!!! olyan jó lett volna!!!

(fatima: tudom, h nem tett megjegyzést senki emma súlyára, de én érzem zsu megjegyzésein, h a finom , nem célzsszerű dolgok azért bántják kicsit. ahogy annak idején engem is. igazam van zsu?)

én amúgy nem szeretnék ebbe nagyon belemenni.

mindenkit nagyon szeretek!!!!!

csókok.

téma sztem is lezárva.
kerekpocak

szep estet :lol:

Ediske,szep 7veget nektek Luca babaval :wink: mi mar voltunk otthon husvetkor anyukameknal es nagyon jol birta Vani,utazoagyban aludt,mindn gond nelkül.Remelem Luca is jol fog majd aludni :wink:

Vani is nagyon bujos volt ma,csinaltunk sok sok kepet,sokat tornaztattam,meg is volt taltosodva :D furi fekvötamaszokat nyomott egesz delutan.hehe

me elsumakoltam a tornat,ill.apaval foglalkoztam,szegenykem,most is melozik :cry:

Kriszti,nagyon helyesek vagytok Balazskaval mindketten :!:

Samurol,mint mindig,nagyon cukik a fotok :D es Jonasrol is :!: hmm,mindig eszembe jut a kepek lattan,hogy mennyire pocakosodnek mar ujra :wink:

Zsófi,megerkeztek apaek? :D

Niki,en kerdeztem a cimet :wink: megoldom majd valahogy :wink:

Klari,en is varom mar a szemelyes talit :D

elküldöm

KépKép
evu

jo ejszakat,asszem vasarnap este leszek,holnap talan sikerül picit benezni,de amugy apazok non-stop(vegre)

jo ejt nektek,pusszancs

KépKép
evu

Bárki és bármit is írt, nem rossz szándékkal, de Zsu én tudom, h. Emmus simogatott :) Ő így tud még, ugyanúgy, ahogy az én Emmám :lol:

Zsu és Többiek, örülök, h. túl tudunk lépni ezeken. :lol:
Én is szeretlek Titeket!!!!

Most megyek kiállításra.

Emma egyébként náthás lett. Olyan turha jön ki az orrából, ajjjajj.

Ja, és aminek most örülök. Sikerült egy fórumon infót szereznem a Pöttöm Bölcsiről, írt a csaj, és nagyon jókat írt, szóval szimpatikus.
Lényeg: örülhetek, ha oda kerül be Emma.

Na apukás napot Mindenkinek!

Kép
niki30

niki: miket írt?
milyen kiállítás?
kerekpocak

Lélek és Test - Szépművészeti Múzeumban. Nagyon jó volt. (fotó)

Na szal, tökre megnyugtatott a lány.
Lesznek ott Emmával egykorú, sőőt kisebb gyerekek is.
45 férőhely, ez 4 csoport. Családias légkör.
Egy régi villa első emeletén van a böli. Zöldövezeti.
Állítólag ott mindenki ismer mindenkit.
Nagyon segítőkészek beszoktatáskor.
A kicsik kinnt alszanak télen nyáron.
5ezer forint havonta. (ha betegséget reggel 8-ig jelentem, akkor nem kell fizetni napi díjat)
És nagyon odafigyelnek a gyerekekre, törlik az orrukat, kiöblítik a maszatos ruhát.

Szóval jó böli. Persze azért saját szemmel is jó lesz megnézni, ha összejön. Most még nem állíthatok be, hiszen nem tudom 100-ra, h. megyünk.
Már nagyon jó lenne ha kiderülne.

Úgyhogy egy kicsit nyugodtabb vagyok, h. nem Emma lesz az egyetlen pindurka.

Kép
niki30

Ja, és a lány azt állítja, h. (azok alapján, amit másoktól hallott), Bp. egyik legjobb bölcsödéje.
Hát azért majd meglátjuk saját bőrön.

Kép
niki30

[quote="niki30"]
írta:
niki30Lesznek ott Emmával egykorú, sőőt kisebb gyerekek is.
Nagyon segítőkészek beszoktatáskor.
A kicsik kinnt alszanak télen nyáron.
5ezer forint havonta. (ha betegséget reggel 8-ig jelentem, akkor nem kell fizetni napi díjat)
És nagyon odafigyelnek a gyerekekre, törlik az orrukat, kiöblítik a maszatos ruhát.

Niki, ezeket a paramétereket a Labdarugó bölcsi is hozza :D Talán azzal a különbséggel, hogy azért időjárás-függő az a kint alvás, nyilván 40 fokban meg -20-ban nem fogják kint altatni őket.

Sőt, itt a gyerekek nem saját ruhában vannak, hanem "kincstáriban", így nyugodtan lehet maszatolni, nem kell otthonról 3 váltást bent hagyni az esetleges "balesetekre". De ha valakinek az a szíve vágya, a gyerek maradhat a sajátjában is nyugodtan.

KépKép
KépKép
nyuszi04

Andi, de oda nem jutottunk be. :cry: Ez is fű alatt megy...

Kép
niki30

Bocsi, azt hittem, felvették Emmát a Leininigen úti bölcsibe :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi04

szeretnek kerdezni valamit
szerintetek van annak ertelme,hogy a sok friss zöldseget,amit kapunk,feldolgozom es pici tartokban lefagyasztom telre?
abban meg lefagyasztva is több a tapertek,mint a boltiban,ugye?jol tudom?

köszi a valaszokat

KépKép
evu

Evu, szerintem mindenképp jól jársz, hiszen akkor lehet h. horror áron jutnál hozzá.
Persze így már nem lesz friss, de legalább lesz.

Kép
niki30

JESSZUS!!!!!

Zsu ne haragudj, egyáltalán nem úgy értettem!!!! A lepofozta szót nem úgy gondoltam hogy szánt szándékkal odament és megverte. És ha elolvasod, utána írtam hogy Julinak elmagyaráztam hogy Emma így simogat mert még pici baba. És a talin is mondtam mikor bocsánatot kértél, hogy ne viccelj már ezért nem kell bocsánatot kérni.

Én egyébként nem mondtam hogy agresszív és egyáltalán nem az, csak nagyon közvetlen és próbál kapcsolatot teremteni a maga módján, és ez nagyon is rendben van.

Szerintem tök jó fej Emma meg te is, ne haragudj ha félreérthető voltam, de szerintem nem az jött le az írásomból hogy úristen megverték a gyerekemet. A :lol: jel is ott van, pont azért hogy ne lehessen félreérteni. Niki kérdezte Juli hogy jött ki a kisebbekkel, erre én leírtam hogy ő hogy érezte magát.

Hidd el Juli is csinált ilyeneket ennyi idősen, úgyhogy pontosan tudom milyen egy 11 hónapos (minden csak nem agresszív).

Remélem nem haragszol, ha bármikor visszaolvasol szerintem soha nem írtam semmi sértőt senkinek, és ha félreérthető voltam (mert ugye ez egy fórumon simán előfordulhat), akkor mindig bocsánatot kértem, ahogy most is.

Klári
Kép
ganti

köszi Niki,tudod nem az a kerdes,hogy horror aron jutnek e hozza,mert en azokat a primöröket meg sem vennem.eppen ezert keresem a megoldast,hogy hogyan spajzoljak el az idenygyümikböl,zöldsegekböl :wink:
vettem ilyen nagyon cuki kis dobozokat,amibe eppen 2 adag babakaja fer bele,tehat mondjuk feldoglozom a soskat(pl)es lefagyasztom,telen kiveszem es abbol csemegezhet Vani.
van ennek ertelme? :roll:
valaki csinal ilyet vagy zizi ötlet? :D

KépKép
evu

Evu, én Csengénél és most Borinál is úgy csináltam, ahogy leírod, és nem csak télre... Vessetek meg, de én nem főzőcskézem naponta három félét, hanem egyszerre megpárolok pl. egy tököt, vagy csirkemellet, lefagyasztom és abból olvasztok fel az ebédhez. Naponta frissen kb. krumplit főzök.

KépKép
KépKép
nyuszi04

Evu én rendszeresen fagyasztottam le kaját/zöldséget Julinak, sőt mikor született télen fagyasztottam neki sütőtököt nyárra mikor már ehetett. És a husit is fagyasztottam jégkockatartóban.

Meg most is raktam el epret, cseresznyét, jön majd a megy, málna, cukkini, stb. Inkább így mint télen megvenni drágán :lol:

Klári
Kép
ganti

Zsófi: Lemaradtam a kopasz bankár hasonlatról és most tudatosul hogy miről is van szó. :lol: :lol: :lol:

Niki: Örülök hogy jó infókat kaptál a bölcsiről! Ügyesek legyetek!

Megszületett vasárnap hajnalban a nagy vihar alatt Beni első unokatesója Kristóf. Mivel a dokink időközben az Istvánba ment így nem Jánosos baba lett, de egészséges, szép kis csöppség. Megszenvedték a szülést mindketten, nem volt tolófájás, vákuumal kellett világra segíteni, három doki is benn volt....
Reggel beszaladtam a kórházba!!

Zsu: Ne aggódj senki nem gondol semm rosszat Emmáról! Ezen a korszakon mindenki átesett. Én is nagyon megijedtem amikor Beni csupán barátkozásból így tett mint a te bátor, belevaló kislányod! Aztán mivel vigyorgott mellé, tudtam hogy nincs baj, csak még ügyetlen a kis keze!

Evu: Szerintem is tegyél a mélyhűtőbe amit lehet! Én csak őszibarackot tettem el télire és nagyon megbántam, mert adhattam volna már mást is.

Pihenjetek ha már ilyen borongós az idő! Alig bírok a fiammal!

Kép
viky30

Kriszti: Nagyon édes Balázs a képeken!!! Helyes huncut kis mosolygós fiad van!! De akkor is cuki amikor álmoskásan hozzád bújik. Jajj de jó érzés is az!! :wink:
Hímezni is fogunk egyelőre hobby szinten, de egy kis alkotó műhely létrehozása a célunk, szabás-varrás-hímzés-patchwork-lakberendezés, amit reményeink szerint munkaként is űzünk majd. Ha kész lesz pár dolog majd teszek fel képeket.

Zsófi: Jónás igazán cuki az alvós képen és itt sztem hasonlít Samura!

Kép
viky30

Viki, gratulálok a tesódnak a kisfiához!!!

Én is fagyasztós vagyok, kényelmesebb szerintem.

Kép
niki30

Fagyasztás- Én semmit nem szoktam fagyasztani. Vagyis majd csak most fogok olyan gyümiket, zöldségeket, amiket ősszel/télen nem lehet majd kapni. Mondjuk ezeket is frissen fogom lefagyasztani. Azért mert állítólag az nem olyan "egészséges", ha a már megfőtt dolgokat fagyasztjuk le, majd olvasztjuk ki, majd melegítjük stb. Úgy hallottam, hogy a zöldségeket és a husikat külön érdemes lefagyasztani. Vagy ha már mindenképpen főzve, akkoris külön-külön. Tehát a husit csak úgy magában megfőzve, a zöldségeket is.

Viki! Gratula az uncsitesóhoz. :)

Mi van voltunk egy félig csoki kislányt meglátogatni. Olyan gyönyörűűűűű, hogy az elmondhatatlan!!!! Olyan színű, mint én, a szeme pedig szürkés-kék. Pedig már 6.5 hónapos. Nem valószínű, hogy megváltozik már a színe, úgyhogy sejthetitek, hogy milyen szépséges! :) És olyan irigy vagyok a színe miatt. Én is szerettem volna barna bőrű babát. Már csak azért is vagyok irigy, mert ott az anyuka félig gánai- félig magyar, az apuka meg tök magyar! :)

Totál megjött a kedvem egy kislányhoz!!! :oops: :lol: :oops: Hátha sikerülne egy olyan szépséget nekünk is produkálnunk. :)

Kriszti! Balázska nagyon édes és szép baba. Sztem tökre hasonlít rád. :) A habos kép konkrétan képeslapra való!!! :lol:

Niki! Tök jó, hogy jókat hallottál a böliről. Drukkok, hogy összejöjjön!!! :)

Zsófi! Jónás bébi cukkancs a képeken! Még mindig az orromban érzem az illatát. :)
Fiúk hazaértek szerencsésen???

Zsu! Mizujs??? Sétál Emmus kézenfogva? Vagy már fut??? :)

fatima

Jajjj mi most eléggé nehéz napokat élünk meg. Nem is tudom mikor írtam én ilyet utoljára! :shock: :roll: :shock: Szegény Zsöminek jön ezerrel a felső foga. Sztem mindkettő. Olyan sírós rohamai vannak, hogy csak na! :( Folyton dörzsöli a száját/ínyét!!! Napközben nem alszik annyit, mint amennyit szokott, cserébe tegnap is meg azelőtt is átaludta az éjszakát (6-7kor kelt). Remélem hamarosan kibújnak neki és végre visszakaphatom a kis mosolygós babámat. :)

fatima

Fatima, tarts ki!!! Szegény Zsömi :cry:

De figyi, Tarek is elég kreol bőrű azért. Különben is, Ti már produkáltatok egy szépséget!!!

Jajj, inkább ne drukkolj a böli miatt. A legjobb az lenne, ha egyáltalán nem lenne bölis. Tudod.

Kép
niki30

Viki, Beni akkor már szépen műveli a simogatás műfaját? :)

Kép
niki30

Itt szar idő volt ma?
Mi Szegeden voltunk és ott hét ágra sütött a nap, csodálatos idő volt. Fájdítom a szíveteket, nagyokat sétáltunk, csavarogtunk, fagyiztunk, kávéztunk, szökőkutat néztünk, Emma bele is akart ugrani (medencét lát egyből úszni akar :lol: ).
Csak sok volt macskának a két órás oda út meg a vissza. De hős volt, mert a visszautat végigjátszotta. Végén nyafizott kicsit és 10 percre be is ájult.

Kép
niki30

pénteken persze megjöttek a pasik, nagyon örültem nekik! (de azért még el bírtam volna viselni a pihit, mondjuk még 1 hétig..)

itt egész hétvégén nagyon szar idő volt, de nem volt gond, mert játszottunk, együtt voltunk ilyesmi.

ma pl egész du kint ültünk az erkélyen samu mazsolát evett és hallgattuk, ahogy dörög az ég, néztük a villámlást, a zuhogó esőt és a felhőket. samu (is) imádta. közben eszegettünk és dumáltunk. samu is ücsörgött, néha meg ment és tett-vett.

megyünk nyaralni!! pedig azt hittem nem lesz rá se pénzünk, se lehetőségünk, de mégis! jásdra megyünk 5 napra. pont erre vágytunk, kis házra, kevés emberre, gyönyörű tájra.
ide megyünk:

http://jasd.freeweb.hu
www.jasd.hu

amúgy samun most jön ki az, h tesója született. rémisztően hisztis hülyeségek miatt. és nem sétál az utcán. amióta jónás van, csak babakocsiban hajlandó menni.persze ez meg a miinimum, amire számítani lehetett. szal no para, csak hát ez van.

én nem fagyasztok semmit, illcsak húst, főzés előtt. nem vagyok sajnos túl előrelátó.. :cry:

niki: szeged! de jó!! irigy-irigy!! szuper proginak hangzik!

klári: te annyira jó fej vagy!! :D :D :D kérdezted jónás becenevét, egyelőre nincs. én a zsófi-ka, samu-ka, joni-ka dolgoktól FALNAK MEGYEK!!! szal nem nem. joni is kizárt. én törpinek hívom, de ez nem marad így nyilván. majd kialakul.

fatima: csoki kislány de cuki!! én is én is!! (vagy csak úgy kislány...) szegény zsöminek jobbulást!!

viki: GRATULA NEKTEK!!! a kis műhely nagyon jól hangzik!!

evu: hajrá fagyasztás! milyen volt az apázás??
kerekpocak

Zsófi, ez a Jásd nagyon klassz lesz bizti. De jó lesz. Mikor mentek?
Csak nem apa lepett meg vele?
:)

Kép
niki30

nem, nem :) kaptam egy barátnőmtől tippként és rögtön lecsaptunk rá :)

július 14-18ig megyünk és az apukám ad rá üdülési csekket :) szal nem a mi pénzünk. az most pelusra kell .......
kerekpocak

Niki! De jó nektek, hogy megúsztátok ezt a ramaty esős időt. Emma ügyi kislány, hogy ilyen jól bírta az utat. Nem szokott aludni? Tarek mindig alszik kocsiban. Anyumék 2.5 órányira laknak. Azt mind végigalussza!!! :) :oops: :)

Mi sajnos itt voltunk Pesten és hát nem túl sok mindent tudtunk csinálni ebben az időben. Vagyis nem igaz! Tegnap voltunk a Vörösmarty téren a könyvkiállításon, ma meg csokilány nézőben Törökbálinton. Persze ha jobb idő lett volna, akkor több progi is belefért volna. Na majd a jövő héten!!! Vasárnap tartjuk Zsömi szülinapját! HURRÁ!!!!! Úgy várom már! :) Remélem jó idő lesz! :roll:

Zsófi! Sztem annyi belefér, ha van egy kis furcsaság Samu viselkedésében. Azért mégiscsak lett egy kistesója! Nem??? Örülök, hogy összejön egy kis pihi (?) a nyáron. Jól hangzik ez a Jásd!

fatima

Niki! Lehet, hogy hülyét kérdezek, de már tényleg nem értem ezt a meló-böli cuccot. Jól veszem ki a szavaidból, hogy te nem szeretnél visszamenni és annak örülnél a legjobban, ha a főnököd nem kérne meg rá majd csak 1 év múlva??? Magyarul nem akarsz neki nemet mondani, hogy ne adja ki külsősnek a melót, de ennyi??? Van rá esély, hogy mégis nélkülözni tud még? Te szíved szerint mikor mennél vissza???

Én tudjátok miért tartok a böliktől??? Pontosan azért amit Niki is írt, hogy azért nem mindenhol figyelnek ám úgy a babákra. Én speciel rögtön tisztába teszem Zsömit miután bekakált, törlöm a nyálát (orrát nem igazán kellett eddig) stb. Vajon a gondozónők is így tesznek?

Zsófi! Neked mi a tapid???

fatima

a mi bölcsink nagyon szuper! ( de azért nem u.a. mint én- nyilván) samu nagyon szereti. h mikor teszik tisztába, azt nemtom mert én nem vagyok ott. tény, h mindig tiszta a pelusa, amikor megyünk és sose piros v ilyesmi a popsija.

lányok vki tud vmit a köldöksérvről? sztem nekem az van.
kerekpocak

Sziasztok!
Én a hétvégén csak olvasó üzemmódban voltam,mire reagálni tudtam volna addig közbe jött mindig valami.
Zsófi-jó kis helynek tűnik ez a Jásd,bizti jó lesz.Én amúgy is imádom az ilyen parasztházakat.
Drága Samu,ahhoz képest sokáig bírta a kistesóval járó változásokat.Most ő is anya pici fia szeretne lenni gondolom.

Niki-most nem tudom szurkoljak-e a bölcsiért,vagy nem,de remélem a számodra legmegfelelőbb megoldás fog születni.Irígy Szeged miatt,nálunk is annyira fos idő volt egész hétvégén,hogy egész nap a lakásban kuksoltunk.Drága Emma milyen ügyi,hogy jól bírja az utazást,szerencsére Balázzsal sincs baj,ahogy betettük az autóba már alszik is.

Azta Fatima,mindjárt Tarek szülinap.Szegénykém,sajnálom,hogy így megszenvedtek a fogacskákkal.Puszi nyűgi Tareknak.Szerintem hamarosan nekünk is fogunk lesz,mert úgy látom meg van duzzadva az ínye,és annyira dörzsöli.Minden kezébe kerülő tárgyat nyom be a szájába.

Viki-nagyon ügyesek vagytok,hogy belevágtok ebbe a kis műhelybe,sok sikert hozzá,és nagyon kíváncsi vagyok a termékekre.Gratulálok Kristófhoz,Beninek tetszett az uncsitesó?

macarella

Amúgy tök jó ez a fagyasztásos dolog,hogy eddig nekem eszembe nem jutott.Hasonlóan Zsófihoz én sem vagyok valami előrelátó :oops: Pedig itt falun ilyenkor annyi zöldséget meg gyümölcsöt kapunk,hogy nincs mit csináljak vele,általában ránkrohad,de most én is nekilátok a nagy fagyasztásos eltevéseknek.

Ez a hét nekünk is egy kicsit nehéz volt,olyan kis nyűgös lett a pici fiam.Ma rettenetesen görcsölt a pocija,amire jó ideje nem volt példa,olyan keservesen sírt,és vígasztalhatatlan volt.Éjszaka többször felébredünk,napközben egyre kevesebbet alszik,és azt is olyan hiszti árán teszi,hogy zeng a ház.Ahogy beteszem az ágyba vagy a babakocsiba visít ezerrel.
Remélem tényleg csak a fogacskák miatt vagyunk nyűgik,mert nagyon szeretném ha egy kicsit visszaállna a régi rend,mert így eléggé kivagyok purcanva.
Amúgy annyira okos meg értelmes baba,napról napra ügyesebb,minden nap meglep valami új dologgal.
Na lelövöm magam, jó éjszakát mindenkine!.

macarella

Zsófi nem tudom milyen a köldöksérv, Julinak kicsit kidomborodott pici korában és a dokinénink leragasztotta, aztán elkezdett felülni és három nap alatt eltűnt. Nem lehet hogy még a terhesség miatt kidudorodik Neked??

Felülések?? Bár azt csinálod amúgy is asszem.

Niki mikor kell eldöntened a meló dolgot???

Fatima nagyon izgi a szülinap!! Én úgy készültem Juliéra, olyan jó volt és egyben fura hogy már ennyi idő eltelt!!!
Kislány??? :lol: Akkor most drukkoljunk a tesónak vagy ne??? Fatima Te szerintem 3gyerekes anyuka leszel :lol: :wink: Ahhoz képest hogy csak egyet akartatok :wink:

Szerintem a fagyasztás tök jó dolog és annyit nem veszít egy zöldség/gyümölcs a tápértékéből a fagyasztás során. Még így is több van benne mint télen, meg azt ki tudja honnan hozzák....

Na lépek, most nem leszek egy darabig, nekiállok a tanulásnak, Julizásnak, stb. Jövő héten majd benézek, puszi mindenkinek!!!

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Nem akarlak már titeket ezzel fárasztani, inkább priviben írom meg annak, akit érdekel ez a meló dolog. Oké?

Kép
niki30

köszönöm szepen a fagyasztasos hozzaszolasokat,en biztosan fagyasztok :wink: Klari,eppen ezert,mert 100%-ban osztom a velemenyedet,hogy meg gy is több bennük a tapaertek,mint a teli primörben,amiket innen is,meg onnan is ideszallitanak..apa a nagybanin melozik,biztos forras

Niki draga,en sem teljesen ertem a melos töprengesedet..en majdnem belebolondultam ugyanebbe a problematikaba,de nagyon megkönnyebbültem,hogy az itthon mellett döntöttem :!: Vanilia meg tul pici ehhez.meselj majd hogyan alakulnak a dolgok :wink:

Fatima,hat a csokis kislany nagyon edes lehetett 8) de ne izgulj,sztem Tarek nagyon nagyon egzotikus kisfiu :wink:

Zsófi,de jo,hogy hazaertek Samuek!Samu viselkesese pedig logikus,csoda,hogy eddig nem volt ilyen,nem?biztosan jol veszi majd ezt az "akadalyt" :wink: ö is,es te is!
apazas jo volt,de sajnos nagyon rövid :cry: tegnap este 8ra ment melozni,most alszik,este 9kor megy ma.de mar csak nehany het :lol:
aput most köldökservvel is mütöttek,annyira nem nezegettem neki,de arra emlekszem,hogy ki volt dudorodva.ha nem mulik,mutasd meg szakembernek!sztem
Jásd :D örülök,hogy mentek nyaralni!biztosan nagyon szep esz!en nagyon szeretem az ilyen jellegü kirandulasokat!

Kriszti,Vandanak meg nincs foga,neki is vannak nyügösebb idöszakai,talan a frontot erzik,vagy ragaszkodobbak,vagy valoban a fog miatt :? Vani is többször felebred ejjel a nagy meleg ota,most pl fel5kor,fel6kor majd fel8kor kelt fel.azert is fel kell hozza kelnem,mert almaban hasra fordul es nem tud visszafordulni :cry: nem baj,tornaztatom tovabbra is nagy erökkel.
nyugisabb mar Balazs?remelem megnyugodott :wink:

GRATULÁLUNK BALÁZS BABA 5. HÓFORDULÓJÁHOZ!!

Viki,gratulalok,szuper a mühely ölete,sok sikert hozza!eljen az uncsiteso :wink:

Klari,jo tanulast es jo Julizast! :wink:

Zsu,hogy vagytok? :D

megyek takaritani..áááá

pusszancs

KépKép
evu

Balázst pusziljuk!!! 5 hónapos :)

Kép
niki30

Evu, Te mindig takarítassz :lol: Gyere már át hozzánk is légyszi! :D

Kép
niki30

Niki,barmikor :wink:
minden nap kiporszivozok,nehany dolgot letörölgetek a por miatt,rendbehozom a konyhat,mosogatas,mosas,ilyesmi,ha van kedvem felmosok :lol: semmi extra :wink:

ha van kedved,es elolvashatom,varom a privit Niki,erdekel 8)

KépKép
evu

Na megjöttünk, és összekaptam a lakást gyorsan.
Tök jó volt a 7vége, bár összességében inkább 1 nap volt, mint hétvége. Boboztunk Visegrádon, aztán ebéd, wellness, masszás, pihi, vacsi, pihi, kaja..... Régen nem foglalkoztunk ennyit magunkkal és egymással sem. Vas. délre pedig már mentünk Anyuékhoz Emmáért. Tök jól viselte magát, állítólag egyátalán nem sírt. De hiányzott nagyon, főként mert volt ott egy csomó kisgyerekes család! Rossz volt, h a mi babánk nem volt velünk! Annál jobb volt viszont újra megölelni!! :lol: :lol:
Ja, és 2 napja nem szopiztunk, úgyhogy lezárult egy korszak! Nagyon kevés lehetett már a cicikben, mert azóta se feszült egy picit sem! Azért furi! :roll:

Evu: én is szerettem volna fagyasztani, csak elég kicsi a mélyhűtőnk, így le kellett mondanom óla. Jó dolog!
Szed/ sztetek epret is lehet, nem lesz punnyadt?

Emma és TArek hogy vannak?

Klári: :)

Viki: gratula az unokatesóhoz! Kisfiú, kislány? Beniről régen láttunk képeket!!!! Hogy álltok az egyedül evéssel?

Zsófi: HAjrá pihenés!!!!! Jónás is biztos még jobbakat fog aludni majd a jó levegőn! Samunak hogy tetszett az erdei iskola?

Kriszti: Balázs nagyon cukker, és sztem is hasonlít rád! Gratula a hófordulóhoz!! Lehet, h a régi rend már nem fog visszaállni, talán már mást igényel Balázs. Nézelődik már a babkocsiban?

Zsu
svs

Emma beteg, megyünk dokihoz. :cry:

Zsu, nem is írtad, h. mentek kikapcsolódni. De jól tettétek, kellenek azért ilyen napok. Az ember ilyenkor feltöltődik, nah. :)
Wellnessz, masszázs, bob, ez igen, tudtok élni! :lol:
Nincs már cicizés? Azért Ti is jó sokáig nyomtátok, tök jó.

Kép
niki30

BOLDOG HÓFORDULÓT BALÁZSNAK!!

KLÁRI NAGYON EGYÜTTÉRZEK TANULÁSILAG!! hajrá!!

niki: engem érdekel ám!
kerekpocak

Sziasztok!

Nem fogok tudni jönni (remélem holnap már jobban leszek).
Tegnap 40 fokos lázam volt, begyulladt a mellem. Lement most reggelre, remélem nem lesz már gond. Nagyon gyenge vagyok, szédülök, így nem hiszem, hogy sokat fogok internetezni. :)
Pihenek ezerrel...
Ráadásul csütörtökön vizsgázom, nem tudom mi lesz, hogyan fogok tanulni.

Gondoltam, hogy leírom Nektek, hogy igazoltan hiányzom.

Sok puszi

Edis

Kép
ediske

Edis, sok-sok puszi, jobbulást!!!

Kép
niki30

Zsu,nagyon örülök,hogy kiruccantatok 8) bizti nagyon jo volt!Visegradot imadom,mi is hamarosan fogunk menni sztem :wink:
lazarult a szopizas..igen,de jo,sokaig szoptattal,ez szuper!!
ezt talaltam az eperröl:
Eper fagyasztása
Az epret válogatom, lecsumázom és megmosom, majd szitán enyhén rázogatva leszárítom. Tálcára teszem és betolom a fagyasztóba. 4-5 óra elteltével nylonzacskókba teszem és légmentesen lezárva tovább tárolom a fagyasztóban.

Ediske,jobbulast!

KépKép
evu

Köszönjük lányok a köszöntéseket :D Basszus nagyon telik az idő.
Zsu-nem hangzik rosszul ez a wellneses dolog,már én is nagyon vágyom az ilyesmire,de ha minden igaz hamarosan mi is megyünk a nagyírtáspusztai Szent Orbán fogadóba és ott átadom magam én is az élvezeteknek.Gondolom,hogy hiányozhatott Emma,de legalább így egy kicsitt kettesben tudtatok lenni apával.
Hát igen,Balázst már valóban nem elégíti ki a hátonfekvős plafont nézegetős dolog,emiatt a babkocsiban sincs már el vízszintesen,csak akkor szoktam leengedni,ha már bealudt.

Niki-gyógyuljatok meg gyorsan,mennek a gyógypuszik Emmának.

Edis-ez rád is vonatkozik,pihizzél sokat!!!

Evu-hi-hi én is egyfolytában takarítok,kezd már mániámmá válni.
Éjszaka is többször ébredtünk,most már szerintem tuti a foga jön.
Most hogy kerekebb legyen a világ megy a hasa is szegénykémnek,nem nagyon értem,mert a tegnap 3szor kakilt és szerintem még keményebb volt az átlagosnál(bocsi a témáért)a kakija,mára meg hajnalban ment a hasa ezerrel.Szerintetek mi lehet?
Zsófi-szerintem is ki kellene vizsgáltasd a köldöksérvet, én is csak a gyerekköldöksérvből tudok kiindulni,és a lekötözős módszert ismerem.

Klári-jó Julizást meg tanulást,kitartást,mindjárt itt a vége.

Fatima-szerintem is a kis egzotikus Tarek babát senki sem tudja lepipálni.Három gyerekes anyuka he-he én is eltudnálak képzelni :lol: :o

macarella

És akkor egy pár kép az 5 hónaposról :D
Kép Ennyire utálom a gyümit
Kép így eszem meg mindent
Kép kerti szieszta

macarella

Sziasztok!

Balázsnak boldog ötödiket!!! Nagyon édes, azok a göndör fürtök...

Niki, jobbulást Emmának!!
Én értem ám a munkás dilemmádat :( Mondom, mai napság nem olyan könnyű leakasztani egy új, normális munkahelyet egy kisgyerekes anyának, hogy az ember csak dobálózzon a lehetőségekkel, mindent meg kell fontolni. És Emma sem olyan nagyon kicsi már, szerintem ha egy baba tud járni, akkor már elbodogul a bölcsiben.

A mi csoportunkban mondjuk volt egy kisfiú, aki úgy kezdte a bölcsit, hogy nem tudott járni, de kicsit olyan volt mint az Állatkertben: ült a járókában, a többiek meg dobálták be neki a játékokat :oops: :D

Fatima, a bölcsis dillemádra: én sem hoztam el Csengét, míg pelenkás volt, egyszer sem úgy a bölcsiből, hogy kakis vagy piros lett volna a feneke. A nózi más kérdés, mert van egy "bölcsis nátha", és elég, ha egy gyerek behozza, lázzal nem jár csak folyik az orruk halálra, na azt nem nagyon szokták győzni a gondozók, de lelkesen próbálják :wink:
Tareknak gyors-gyors fogzást!!!

Eper fagyasztása: lefagyasztani le lehet, csak kiolvasztás után nagyon plötty lesz.

Edis, jobbulást!

Zsu, szopi-elhagyáshoz gratula!! És a kiruccanáshoz is :wink:

Zsófi, nyaralási kilátások nagyon jók!!!

Viki, gratula az unokatesóhoz!! A mi dokink ment az Istvánba :shock: vagy a rokonod dokija?

Jajj, lányok, nagy az én bánatom, nem vették fel Csengét az oviba :( Most intézem a fellebbezést, nincs szívem összetörni a pici lány szívét azzal, hogy mindenki mehet oviba a csoportból csak ő nem :(

Legyen szép napotok!

KépKép
KépKép
nyuszi04

Andi-sajnálom az ovis dolgot.Hátha mégis sikerül,ha fellebbezel.Édes kicsi lány bíztos nagyon el lesz keseredve ha nem sikerül,de fő az optimizmus sikerülni fog!!

macarella

Sziasztok!

BALÁZSNAK BOLDOG 5.-ET!!!
Nagyon édes az 5 hónapos nagyfiú!!!

Edis! Gyógyulj meg minél előbb!!!

Emmának is jobbulást! Mi a baja szegénykének?

Klári! Jó tanulást!

Lányok! Nekem is kedvet csináltatok a fagyasztáshoz! Most vehetek egy fagyasztót

Mindenki kedvet kapott egy újabb babához?

Andi! hogyhogy nem vették fel Csengét az oviba??? Már ovis korú, mivel indokolták? Csak nem azzal h kedves anyuka úgyis otthon van a picivel...

Teri

KépKépKép
pruci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?