Gigi, semmi kulonos, majd jovore nagyobb felhajtast csinalunk. En peldaul meg nem alkottam meg meg a naplot, amit igertem, a hintajat visszavittuk es egy kis zongorat kapott helyette (meg uj autosulest: Zs, kepzeld mar nem birtam hat het utan a varakozast a hulye maria bababoltra es lemondtam a megrendelest es a brendonban megvettem a trimaxot, mert nem is sokkal volt dragabb, mivel nekem szerencsere pont a legolcsobb szurke huzat tetszett) es elvittuk az allatkertbe, amit nagyon elvezett es ott persze siman tudta mondani, hogy grrrrrr, a tigrisnel, meg hogy ouuuuuu, a farkasnal, de az anya-t bezzeg meg egyszer sem probalta... szal csak akkor potyogtattam nehany konnycseppet, amikor "szuletett", de o eppen huzta a lobort a kisagyban en meg odaalltam es neztem egy darabig, meg mindenfelet gondoltam, na es attol megiscsak kijottek

latod, a tigris volt a legjobb, azt ket kezzel mutogatta:
egyebkent nyomoztam leesesgatlo ugyben es asszem hetvegen a kikaban megveszem es atszereltetem apaval a kisagyat "nagyaggya", mert mostanaban nagyon sokszor azert sir fel, mert minden vegtaggal belegabalyodik alvas kozben a dutyiba

ugyis mar olyan nagylany, tudja hogy kell csinalni a taviranyitoval, a telefonokkal, a villanykapcsolokkal, az asvanyvizes kupakokkal, a merleggel, a fekpaddal, a mosogeppel, a vizcsappal, a laptoppal, a macskakonzervvel, a konyvekkel, a papirzsebkendovel es a vecepapirral stb. stb.

mondjuk a dvd meg kivetel, mert azt egyik nap furdojateknak minositette, de sebaj, mert egy ures dvd 300 ft, egy szep furdojatek meg 7e...