Sziasztok!
Sikerült visszaolvasnom. Az egyik szemem sír, a másik nevet
Nika, Denika, Manda

Nagyon sajnálom a történteket! Nagy ölelés Nektek!
Zsókuci, sokkal szebb és boldogabb évfordulókat kívánok Neked, igazán megérdemelnéd!!! Te annyira kedves és figyelmes vagy mindenkivel, olyan kedves és széplelkű lány vagy.... kívánom, hogy mielőbb teljesüljön a vágyad és maradéktalanul boldog légy!
Azért a házassági évfordulódhoz azért gratulálok ám!
Még egy rossz hír... :fogadd részvétem!
Benszi, csodaszép vagy!!! Képeket még, még, még! A többi kismamit is olyan szívesen nézegetném! A verdátok pedig egyszerűen szuper! A színe is nagyon tetszik!
Nyunyi, mennek Neked a babatapik!+++++++ Nehogy depi legyél nekem, olvastam egy-két szomorka sorodat, már megijedtem! Jobbulást Neked és Ördikének! Klassz a vonalzód!!!
(Ha már becézés, akkor inkább maradjunk az Aninál
Kriszti, az új tábla nagyon jó ötlet volt, ügyes vagy!

Nyugodtan beírhatod nálunk, hogy azoospermia
Jobbulást Neked és az egész családnak! Apával meg gyűrjétek csak a lepedőt!

Egy kis buli meg néha kell!
Gabicsibe, Nikó, hatalmas gratula Nektek a szép eredményekhez! Nagyon drukkolok továbbra is!
Rebe, édesanyád és a nagyid hogy vannak? Olyan szomorúan olvastam soraidat......

a kiállítás is, a kocsid is. Nem egyszerű. Szorítok, hogy mielőbb jóra forduljanak a dolgaitok!
Bonya, olvastam a túlstimudról
Vikkata, gratulálok a házassági évfordulótokhoz! Örülök, hogy már egy kicsit jobb a kedved, a múltkori hsz-eddel nagyon egyetértettem.
Járj utána a dolgoknak, kíváncsi vagyok mi van Veled! A - tesztet sajnálom!!!!
Sünike, örülök hogy jól sikerült a nyaralás! Nem baj, hogy ittál egy kicsit

Nyaralás alatt én is megkóstoltam a mírtusz likőrt

Bajom nem lett tőle, csak még jobb kedvem

Drukkolok!!! Várlak a hírekkel!! Boldog házassági évfordulót Nektek is!!
Törpehzs, gratulálok a biopszia eredményéhez! Nekünk is volt....
Jezsoerika, boldog Névnapot kívánok utólag is!
Madrin, boldog Névnapot Neked is! Örülök, hogy nincs endód!!
Drága Vic, nem egyszerű a helyzeted! Kár, hogy nem tudok segíteni! Félek, hogy túl sok erődet emészti fel ez a szituáció

Van így is elég bajotok.......... ez csak még rátesz egy lapáttal
Jó pihenést, lazulást a hétvégére! Próbálj kikapcsolni!
Hajrá inszem! Nagyon örülök, hogy nincs cisztád!!
Lexi, jobbulást Neked és boldog Születésnapot! (2 nap van köztünk

)
(Neked írt priviről: Tudom imádni az ilyen sunyi alakokat, akik csak priviben merik megírni ezeket az gonoszságokat. Ne is törődj velük! Nem ér annyit, hogy idegeskedj rajtuk! Senki sem tudja, hova jut és azt, hogy bizonyos élethelyzetekben ő maga hogy reagálna dolgokra. Könnyű mások felett ítélkezni!)
Elan, hajrá "spontán" baba!
Estike, mennek a drukkok Neked is!
Juciék, nagyon sok erőt Nektek és a picúroknak!!
Brummadzag, üdv köztünk! Szép duplacsíkos pozitív tesztet kívánok Neked!
Rebe, Csibe, Gil, Gabicsibe, Süni, Benszi, Vic, Zsókuci, nagyon-nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságaitokat!!! Olyan nagyon jólesett, hogy gondoltatok rám, hogy még el is pityeregtem magam.... tündérek vagytok!!
Csibe, ez a 18. nagyon vicces volt

Sokat gondolok Rád, hatalmas drukk megy Neked is! Puszillak!
Remélem, hogy nem hagytam ki semmit, amit szerettem volna. Most mennem kell, de még jövök. Mesélek magamról (vannak fejlemények) és a nyaralásról is. Szép napot mindenkinek!