Sziasztok!
Gabicsibe, Niko, Nyunyi, Estike, Elan! Nagyon drukkolok Nektek! +++++++++++++++
Süni, Vic, Rebe, Nefke! Növesszétek szépen a drága kis tüszőcskéket!
Brummadzag, én még nagyon bízom benne, hogy szép HCG-d lesz csütörtökre!
Rebe, drága! Hogy vagy? Ha tudsz, jelentkezz! Simi Neked!
Nyunyi, Ördike hogy van? Ne keseredj el a -teszt miatt, elég ha a pénteki + lesz

Drukkolok! Vacsi a Dunán?! Hmm... jól hangzik!
Vic! Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás!
Zsókuci, gratulálok a honlapodhoz! Ügyi vagy!
Kriszti, Vikkata, jobbulást Nektek!
Sehike, sajnálom a nagyid!

Hogy van?
Mi jól vagyunk. Nyaralás előtt nem volt időm, hogy meséljek, de aug. 27-én voltunk Konc doktornál, megbeszéltük a 2. lombikot. Szokás szerint kedvesek voltak, mindent át tudtunk beszélni. Ismét long protokollon vagyok, szept. 09-től szúrom a Deca-t. Nyaralásra már vittem is magammal 9 db-ot

Reggeli után szuri, utána irány a strand..... vagy az aktuális program

Holnap megyek vérvételre, uh-ra, remélem minden rendben lesz és szúrhatom a Puregon-t és Luveris-t is. Uazt kaptam, mint az 1. lombiknál, Decap., Puregon, Luveris, 120.000 Ft-ot hagytunk a gyógyszertárban.
Tudjátok, hogy a férjemnek biopsziája volt. Szerencsére találtak spermiumokat, volt köztük mozgó is. 4 szalmányit fagyasztottak, amiből egyet az elsőnél felhasználtunk. Sajnos abban éppen nem volt mozgó. Most azt beszéltük meg a Tanár úrral, hogy csináltassunk újabb spermatesztet, hátha találunk egy-két használható ficánkát. Meg is csináltattuk szeptember elején, találtak is pár darab mozgót és egy-két helyben mozgót is

A férjemnek rögtön elő is írták a vitaminkúrát, napi 1.000 (500+500) mg C-vitamint és 1.000 (400+200+400) mg E-vitamint. Igaz, így nem fogja szedni csak egy hónapig, de hátha tud valami felhasználható mintát adni a leszívás napján. Ha mégsem, akkor a meglévő szalmáinkat fogják felhasználni (felébresztenek egyet, ha abban nem lesz mozgó, akkor lehet, hogy felengednek még egyet, vagy akár a harmadikat is).
A leszívás (ha minden jól megy) okt. 08-án lesz. Pár nappal tovább tart a protokollom (megnyújtották egy kicsit az előkészítő szakaszt), mert így Konc doktor meg tudja csinálni a beavatkozásokat. (Előtte való héten pénteken biztosan nem lesznek Kanyó doktornővel.)
A szurik mennek szépen, úgy mint az elsőnél. Nem cicózok
Törpehzs, kérdezted hogy állunk.... így állunk. Mi tavaly novemberben tudtuk meg, hogy mi a helyzet a férjemnél, a biopsziája februárban volt. Akkor nagy volt az örömünk, mert 4 szalmányi és hogy egyáltalán van!

Az 1. lombikot olyan hittel és optimizmussal csináltam végig, hogy annál jobban nem is lehetett volna. Az persze elszomorított egy kicsit, hogy hiába volt minden eredményem szép, hiába volt 7 szép petesejtem, csak 3 termékenyült meg és 2 osztódott jól. Tehát fagyiba nem is jutott.
Tudtam, hogy a biopsziával nyert spermiumok nem olyanok, mint a friss, pláne ha még fagyasztják is őket... de akkor is rossz volt tudomásul venni. Persze a férjemnek ezt nem hangoztattam.
A mostani konzultáción persze Konc doktor elmondta ezeket, és a férjem teljesen kiborult. 2 napig nagyon szótlan volt szegénykém. Azóta persze már jól van és optimistán várja ő is a 2. fordulót
Kívánok Nektek is sok erőt az elkövetkezőkhöz! Jó volna, ha pozitív példával járhatnék előtted! (
Sünivel és Csibével együtt! Nektek priviben szerettem volna elküldeni a fentieket, de hátha érdekel másokat is.)
Már csak a nyaralási beszámolóval tartozom, sort kerítek arra is