A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Mégis vagyok egy pár percet még!Brummadzag!!Vízelet tesztes a bmc!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyó
Nekem nem a BMC-ben voltak az inszemek, azért nem tudom... Mindenesetre drukkolok ezerrel! Gondolom azok nagyon érzékeny tesztek... nem olyanok, amihez mi tudunk hozzájutni...
Vendég

Gabicsibe! Már okés vagyok, szedem az antibiotikumot reggel, este is és szerintem kifeküdtem 3 nap alatt, tegnap nem jöttem dolgozni. Ma már csak az orrom folyik.. :D jókislány vagyok.. :lol:

Brummadzag, megkérdezheted pesze, tudod egy hónapig otthon voltam a lombik után augusztusban, majd két hét múlva ismét elmegyek 2 hétre.. hát csak emiatt igyekeztem szabiból megoldani a flut, hogy nehogy kirúgjanak a munkahelyemről az állandó betegácsi miatt.
torolve_20130114141731

Brummadzag, az utrót már tegnap reggel elkezdtem. A doki azt mondta, hogy vagy reggel 2, este 2, vagy reggel-délben-este egyet-egyet. Ez utóbbit választottam, abban bízván, hogy így egyenletesebb, meg nem olyan lóadag.

Meg eszem joghurot, túrót, fürallefelle :)
elan

Sziasztok

Néha néha azért benézek ide is :D
Sok az új ember:) Szorítok mindenkinek++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti
30 vagyok már, sajna:) és egy dátumot is mondok! :D 2008.jan ez lesz a mi évünk!!!! :D
pusz

üdv. minyuu
minyuu

Sehike úgy legyen :D :wink: !

Nikó ezek nagyon jó hírek,gratulálok.Pihizz sokat!

Brummadzag drukkolok,hogy emelkedjen az a Hcg szint csütörtökre!

Nefke örülök,hogy jól alakulnak a dolgok :D .Drukkolok péntekre nagyon!

Nyunyi ne kenődj el,szerintem is csak korai volt a teszt.

Kata további jobbulást kívánok Neked!

Lippa

lippa

Sziasztok csajok!

Vic,Elan,Zsókuci
Köszönöm a jókívánságokat,remélem felépül a drága mamikám!

Nikó
Most már kismama vagy,apa nagyon rendes,legalább tudsz ágyból írogatni.Nekem is bekéne szerezni egy laptopot a beülti utánra,a gépnél úgyse engednek majd ülni!:)
Jó pihikézést!

Bonya
Nagyon szívesen.Sz.doki az Szűcsöt jelent?:)
Csak azért kérdezem,mert a bariném az itthoni nőgyógyászával íratta meg a papírt,nem a Bmc-el.Csak szólok,bár látom pont most voltál nála! :oops:
Attól persze lehet Szűcs is ad! Nem semmi utazásaitok vannak.Remélem minden ok!
Szorítok,hogy sikerüljön,mert rohadt húzós így papír nélkül utazgatni!

Kata
Örülök,hogy jobban vagy!:)
Én most tavasszal 2 fagyis beültin voltam.Egyiknél kaptam repesztőt,a másiknál későn mentem és nem kellett megrepedt magától mert beleesett egy hétvége. A beülti ugyanúgy mind a 2-szer a 16-17 napra esett,de nekem 3 napos embriók vannak.
A progiszurit ott rendeltem én is,akkor pont nem volt náluk,egy hét múlva kellett visszamenni érte,most már itt figyel a hűtőben!:)
Remélem segít majd!Nem tudod,hogy ezt csak izomba lehet adni?
Mert Martinnál oda adtam,csak majd Krisztikét akartam még megkérdezni hanyas tűt is mondott,mert pár hónapja már leírta a drága csak nem találom!:)

Nyunyika
Korai volt az a teszt,pénteken majd örvendezel meglásd!!!!!!!! :lol:
Nem feladni,bár könnyű mondani!
sehike

Bekukk!

Brummadzag Drága vagy,igen ezek nem olyan érzékeny tesztek!!!Köszike a drukkot,én is neked!!!! :wink:

Vikkata!

Örülök,hogy gyógyulsz Drágaság!!! :P

Elan Babám!!

Hajráááááááááááááá!!!Nyomasd a sok fehérjét!!!!Ügyike vagy!! :wink:

Lippa Drága!!

Köszike Drága vagy!!!!!Most nézem most voltak 2 évesek a tündérek!!!!! Kép Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!

Na megyek mert főzni kell!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sehikém!

Jobbulást a nagyidnak!!!! :roll: És köszike a bíztatást!!! :wink:

Na medek majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa

Úgy kell lennie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))
Basszus tegnap este emlegettelek,nem csuklottál?:)
Néztem a másik topikon a képet,amit most tettél fel,és akkor esett le ki vagy,és,hogy mért is voltam neked olyan ismerős!:)
Mi nagyon sokszor beszélgettünk 3 éve,együtt volt az inszemünk is.A páromnak is mutattalak,és rögtön mondta,hogy emlékszik rád!Mindig olyan kis csini voltál,csak szerintem rövidebb volt a hajad! :oops:
Néztem utána az iwiwen a képeteket,hátha rajta van a párod is,mert teljesen előttem van az arca!:) Barna hajú jóképű manus?!:)
Bár őt nem találtam meg, tuti ti vagytok!
Emlékszem mikor Martinról megkaptam az első uh-képet,amin még csak a petezsák volt,akkor is odajöttél hozzám a recepciónál,hogy szorítasz minden ok legyen!Akkor kezdted a 2.ik lombikot,ami persze sikeres is lett!!!!!!!!!!! Utána már nem taliztunk,de
örülök,hogy ilyen kicsi a világ!:)
Drágaságaidnak nagyon Boldog Születésnapot kívánunk mindhárman így utólag is!
Pusza
sehike

Nyunyika
Köszönöm és fel a fejjel,minden jó lesz!!!!!!!!!
sehike

Sziasztok!

Gabicsibe, Niko, Nyunyi, Estike, Elan! Nagyon drukkolok Nektek! +++++++++++++++
Süni, Vic, Rebe, Nefke! Növesszétek szépen a drága kis tüszőcskéket!
Brummadzag, én még nagyon bízom benne, hogy szép HCG-d lesz csütörtökre!
Rebe, drága! Hogy vagy? Ha tudsz, jelentkezz! Simi Neked!
Nyunyi, Ördike hogy van? Ne keseredj el a -teszt miatt, elég ha a pénteki + lesz :wink: Drukkolok! Vacsi a Dunán?! Hmm... jól hangzik! :lol:
Vic! Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás! :D
Zsókuci, gratulálok a honlapodhoz! Ügyi vagy!
Kriszti, Vikkata, jobbulást Nektek!
Sehike, sajnálom a nagyid! :( Hogy van?

Mi jól vagyunk. Nyaralás előtt nem volt időm, hogy meséljek, de aug. 27-én voltunk Konc doktornál, megbeszéltük a 2. lombikot. Szokás szerint kedvesek voltak, mindent át tudtunk beszélni. Ismét long protokollon vagyok, szept. 09-től szúrom a Deca-t. Nyaralásra már vittem is magammal 9 db-ot :lol: Reggeli után szuri, utána irány a strand..... vagy az aktuális program :D Holnap megyek vérvételre, uh-ra, remélem minden rendben lesz és szúrhatom a Puregon-t és Luveris-t is. Uazt kaptam, mint az 1. lombiknál, Decap., Puregon, Luveris, 120.000 Ft-ot hagytunk a gyógyszertárban.
Tudjátok, hogy a férjemnek biopsziája volt. Szerencsére találtak spermiumokat, volt köztük mozgó is. 4 szalmányit fagyasztottak, amiből egyet az elsőnél felhasználtunk. Sajnos abban éppen nem volt mozgó. Most azt beszéltük meg a Tanár úrral, hogy csináltassunk újabb spermatesztet, hátha találunk egy-két használható ficánkát. Meg is csináltattuk szeptember elején, találtak is pár darab mozgót és egy-két helyben mozgót is :D A férjemnek rögtön elő is írták a vitaminkúrát, napi 1.000 (500+500) mg C-vitamint és 1.000 (400+200+400) mg E-vitamint. Igaz, így nem fogja szedni csak egy hónapig, de hátha tud valami felhasználható mintát adni a leszívás napján. Ha mégsem, akkor a meglévő szalmáinkat fogják felhasználni (felébresztenek egyet, ha abban nem lesz mozgó, akkor lehet, hogy felengednek még egyet, vagy akár a harmadikat is).
A leszívás (ha minden jól megy) okt. 08-án lesz. Pár nappal tovább tart a protokollom (megnyújtották egy kicsit az előkészítő szakaszt), mert így Konc doktor meg tudja csinálni a beavatkozásokat. (Előtte való héten pénteken biztosan nem lesznek Kanyó doktornővel.)
A szurik mennek szépen, úgy mint az elsőnél. Nem cicózok :lol:

Törpehzs, kérdezted hogy állunk.... így állunk. Mi tavaly novemberben tudtuk meg, hogy mi a helyzet a férjemnél, a biopsziája februárban volt. Akkor nagy volt az örömünk, mert 4 szalmányi és hogy egyáltalán van! :D Az 1. lombikot olyan hittel és optimizmussal csináltam végig, hogy annál jobban nem is lehetett volna. Az persze elszomorított egy kicsit, hogy hiába volt minden eredményem szép, hiába volt 7 szép petesejtem, csak 3 termékenyült meg és 2 osztódott jól. Tehát fagyiba nem is jutott.
Tudtam, hogy a biopsziával nyert spermiumok nem olyanok, mint a friss, pláne ha még fagyasztják is őket... de akkor is rossz volt tudomásul venni. Persze a férjemnek ezt nem hangoztattam.
A mostani konzultáción persze Konc doktor elmondta ezeket, és a férjem teljesen kiborult. 2 napig nagyon szótlan volt szegénykém. Azóta persze már jól van és optimistán várja ő is a 2. fordulót :wink:
Kívánok Nektek is sok erőt az elkövetkezőkhöz! Jó volna, ha pozitív példával járhatnék előtted! (Sünivel és Csibével együtt! Nektek priviben szerettem volna elküldeni a fentieket, de hátha érdekel másokat is.)

Már csak a nyaralási beszámolóval tartozom, sort kerítek arra is :D
anett_1

Sheike,
igen Őt jelenti.
Szóval akkor itthonról kellene vinnem?
Lehet, hogy be megyek a TB-hez és adjanak ki rendeletet ami alapján oda tudom dugni a doki orra alá!!!

Nyunyikám, én most nem szívesen csinálom a tesztet, mert kicsit bevagyok rottyantva, nem akarom, hogy méhenkivüli legyen.

Gabicsibe, hamarosan kismami leszel!!!
Olyan jó lenne ha elkezdenétek már a babás hullámot!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Ami még eszembe jutott: Puregon 600 NE.
Szeptember 04-én váltotta ki a férjem az összes gyógyszert a kórház patikájában. Hazahozta, elpakoltuk, elmentünk 2 hétre nyaralni. Mikor hazajöttünk, a hűtőseket rendezgettem. Akkor láttam meg, hogy a Puregon 600 NE szav. ideje lejár: 2007.09. :shock: Rögtön felhívtam a gyógyszertárat, hogy mi a teendő, mert nekem még október elején is kell a szuri.... ami addigra lejár. Azt mondták, hogy nem tudják kicserélni, mert minden 600-asuk szeptemberi lejáratú (lányok, figyeljetek oda nagyon!), csak 300-asuk van, amit új recept és a blokk ellenében tudnak nekem kicserélni. Megkérdeztem Konc doktort, mondta hogy menjek be új receptért.
Múlt hét pénteken el is mentem a BMC-be, Juditka főnővérnek hála 2 percen belül volt új receptem. (Irénkével nem találkoztam, mert nagyon dolgozott a gépén, Mártikát nem is láttam.) Utána irány a patika. Első körben nem akarták kicserélni!! :evil: Én persze nem hagytam magam. Hivatkoztam a telefonon megbeszéltekre (szerencsére dolgozott az a hölgy, egyből kérdezte, hogy Szfvárról érkeztem...), meg arra, hogy nekem ez októberig kell, 40.000 Ft értékű gyógyszerről van szó, a stimulációm sikerességéről stb. Mutattam az új receptemet, a blokkomat..... A vége persze az lett, hogy kicserélték. Megköszöntem és eljöttem. (Azt nem mondtam el nekik, hogy végső esetben felhoztam volna nekik azt, hogy megyek a fogyasztóvédelemhez. Szerencsére erre nem volt szükség.)

Fél napomba, 3.100 Ft-omba, és egy kis idegeskedésembe került mindez. Az más kérdés, hogy így is biztos nagyon szidták az anyukámat :? Nem én voltam aznap a kedvenc vásárlójuk...

Rebe, pénteken olyan érzéssel jöttem haza a BMC-ből, hogy láttalak..... pedig akkor nem is tudhattam, hogy aznap Te is jártál ott.

Gabicsibe, Téged is figyeltelek 12 óra előtt pár perccel a BMC előtt, de sajna nem láttalak. Nagyon sokat gondoltam Rád!
anett_1

Sziasztok Lányok!

Mostanában nem írok csak a távolból drukkolok Mindenkinek.
Nincs mit írnom, eldöntöttem decemberben nem megyek lombikra, karácsony, vendégek , család, szilveszter... Szal nem az a pihis hónap, ja és pénz se lesz addigra :oops: :oops:

Bonya drága mi van Veled? Az endo miatt aggódsz?
KÉpzeljétek nekem azt mondták hogy nincs baj decemberben menjek vissza, eddig meg azzal paráztattak hogy 1 hónap alatt is visszajöhet az endó... NA akkor mi van ilyenkor :shock: :shock:

Juci babáiért nagyon szorítok és örülök hogy kezd rendben lenni minden....

NA de amiért írok, LÁNYOK VIGYÁZZATOK a kórház patikájával! LÁtjátok anett is hogy járt múltkor előttem a sorban egy lány közölte hogy lejárt szavatosságú gyógyteát kapott de nem hozta vissza csak szól hogy a többit ne adják el. POfátlanok... Ilyet én még egy patikában sem tapasztaltam. És mondjok a Puregon nem egy pár százas dolog, még jó hog yészrevetted hogy mi van. :evil: :evil:
madrin

Kukuccs!!!

Sehikém!

remélem igazad lesz!!! :roll: Pénteken talizunk ennek örülök Drága!!!!! :P

Anett!

Köszike Drága vagy!!!!Remélem pénteken + lesz!!! :roll: Igen jó volt a vacsi a dunán,gyrost ettem,nem halat,nem szeretem igazán!!! :wink: Köszike Ördike jól van,még kicsit köhög de már múlik neki rendesen!!!! :wink: Örülök nagyon hogy ilyen szépen haladtok drága!!!!!Drukkolok nektek nagyon!!!!!!!! :wink:

Kicsi Bonyám,hidd el nekem ha van valaki a pocidban ,akkor jó helyen van!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok Drágaságom!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Amúgy a puregonnal én is igy jártam, de szerencsére mi szeptemberben kezdtünk és már el is fogyott mind a két 600-as és egy 300-as is! De én is úgy gondoltam, hogyha nem kezdtünk volna, visszaviszem és kérem, hogy cseréljék ki.
Nefke
nefke

Bonya

Igen az itthonitól kérte,mert a Tb-nél azt mondták neki a saját nőgyógyásza tudja ráírni,hogy indokolt a Pestre mászkálás!
Hát lassan tényleg ez kéne,amit írtál,szörnyű,hogy minden után nekünk kell rohangálni,könyörögni egy papírért!
Nem tudod felhívni a saját dokid,hogy megkérdezd tőle?De elvileg neki köteles adnia.Remélem már szerencsével jársz.
Most már komolyan nem értem akkor az én körzeti dokim mért adott?Hozzá még nem jutott volna el ez az infó,hogy nem lehet?! :oops:

Nyunyika
Én is örülök a pénteknek!:) Vacsi a Dunán?!Most olvastam,nem semmi romantikus apuci! :lol:

Anett
Köszönöm de,mamám változatlan,anyáék ott vannak vele egész nap,etetik + stb.Szóval nem egyszerű,most már jöhetne valami jó is igazán!!
Nagyon drukkolok nektek, a 2-ik fordulónak sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem semmi a sztorid a patikáról,még jó,hogy ilyen figyelmes vagy!
sehike

Csajok!

Sos szükségem lenne arra a törvényre, ami minket véd. Valaki el tudná küldeni priviben. Nagy szükségem lenne rá. Előre is köszönöm.
vic12

Kukuccs Lányok!

Vic Drága!

Én sajna nem tok neked segíteni!!!!!Remélem nincs baj!!!! :roll: :roll: :roll: Van rá egy fogadásom,hogy a fönököd szarakszik!!!!! :evil: Jó nagy bunyek,szólj nyugodtan szétrugom a valagát!!!!!!!!!!Lehet ,hogy a lombikbaba.hu megtalálod!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok, írok mindjárt mindenkinek, csak ez SOS...
Vic,

Remélem még nem késő .... A Magyarország.hu oldalon van, a Mentesülés a munkavégzés alól című alfejezet alatt, azon belül: a Mikor nem kell a munkavállalónak munkát végeznie? alatt.

azt még tudni kell, hogy ha az orvosod kiír betegállományba, mert indokoltnak tartja mondjuk már a kezelés kezdeti stádiumában is, pl. rosszul viseled a stimulációt stb. akkor jár a táppénz. Ha nem ír ki, csak igazolást ad, hoyg emberi reprodukciós kezelés alatt állsz, akkor köteles mosolyogva nélkülözni, csak akkor fizetés nem jár, csak távoléti díj, de kirúgni nem rúghat ki.

Emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés teljes időtartamára

Ez a rendelkezés 2005. július 3-tól kezdődően azokat a gyermeket vállaló személyeket támogatja, akik az orvostudomány segítségét veszik igénybe a gyermekvállalás elősegítése érdekében, indokolt ugyanis, ne csak a terhesség bekövetkeztétől, hanem az annak érdekében végrehajtott kezelések megkezdésétől illesse meg munkajogi védelem, illetve munkaidő-kedvezmény az érintett munkavállalókat. A felek együttműködési kötelezettségéből levezethetően a munkaidő-kedvezményben való részesülés feltétele a lombikbébi programban való részvétellel összefüggő orvosi vizsgálat igazolása a munkavállaló részéről. Ha a lombikbébi programban való részvételét a munkavállaló nem kívánja a munkáltató tudomására hozni, a távollétet más módon, pl. szabadság kivételével oldhatja meg.

Forrás: Magyarország.hu

Ügyi légy, és ne hagyd magad! A legbiztosabb, ha kiír a doki. Ha nem akar, akkor lengetheted ezt a törvényt. (Megjegyzem, mással is kírhat esetleg a háziorvos, rövidebb időre, végső esetben, csak akkor nem vayg védve.)
Vendég

Vic!

Ment pü!
nikó

Vic!

Én minden törvény nélkül mentem a házi dokimhoz elmondtam neki lombikozunk és nem megoldható a melóhelyen a szurik beadása és legyen szíves vegyen táppénzre. Annyit kért majd vigyek az intézménytől egy igazolást, hogy lombikprogramba veszek részt.
nikó

Kukuccs!

örülök,hogy valaki tud segíteni Vicnek!!!! :wink:
Brummadzag!!!!

Nagyon nagyon drukkolok neked Drága csütörtökre!!!! :wink:

Vucuska!Merre jársz???mi a helyzet????? :roll: Remélem minden rendben veletek!!!Jelentkezz ha van időd!!!!!!!!! :wink:

Gabicsibém,teliztél a bmc-be????helyzet állás?!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó!

Neked is 11 nap az eredményig??!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok,

Olvassátok néha az andristopikot :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyi!
Mai naphoz számítva igen! Már most nagyon izgulok vagyis nem izgulok annyira mert nem jó a kicsiknek de ma már egyszer rámjött a sírás. Sőt ma eg nap depi vagyok, minden hülyeségen sírok. Még azon is, hogy tesóm gyerkőce felhívott ( 8 éves ) és megkérdezte jól vagyok?
Nagyon drukkolok neked ne add fel a tesztek nem mindig megbízhatóak.

Ui:Sajnos nem lett fagyikánk! :cry:
nikó

Szép estét nektek!
Jövök nemsokára, csak pizzát sütök, ugyanis változott a prpogramom, ami nem meglepő.2 pihenő helyet csak a mai napom volt, reggel mennem kell dolgozni, kolleganőm anyukáját műtik...Beugrom helyette...(bolond munkamániás vagyok) :lol:

Anett!
Javítok mindent!!! :wink: :roll: :lol:

Estikének is elírtam a dátumot, de javítom!
Pusza nektek!Este visszaolvasok
Vendég

Sziasztok!

Telefonáltam délután és mind az 5 babánkat letudták fagyasztani :D

Brumm
Vigyázz,mert most már itthon vagyok és lesz kapsz a szemtelenkedés miatt :wink: :D (nem haragszom ám)!!!
Remélem utánad leszek a másik világ legboldogabb kismamija
:wink:

Vic
Én annó felhívtam a Tb-t és nekem azt mondták,hogy inszemre nem jár betegácsi :( Én elmondtam a házidokimnak mi az ábra és simán kiírt.Viszont annak jól nézz utána,hogy a védelem az inszemre is vonatkozik-e mert én úgy tudom hogy nem!Remélem tévedek,mert most nagyon nagy szükséged van rá!!

Sehike
Jobbulást nagyidnak!!

Anett
Sajnos ők már csak ilyenek,nekem elhiheted!Én balga nem az ottani patikában váltottam ki a Decát amire nincs támogatás és még volt pofájuk 10 000 ft- hasznot rárakni!!Tudnék én még ennél cifrábbakat is mesélni erről a külön világról!!!Ügyi voltál,hogy nem hagytad magad!

Tényleg Törpi merre vagy ???Olyan régen írtál!!!
gabicsibe

Nikó
Nyugi,és próbálj meg lazítani,kikapcsolni,mert messze van még az eredményhírdetés!!!Nem is "baj",hogy nem lett fagyi!Hiszen ott a pocakodban a 2 lúrkó!!!Légy pozitív,higyj benne és biztosan ott maradnak veled :D millió Kép
gabicsibe

Sziasztok,

Nyunyi,
Már a másikra is írtam, de azért itt is mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi vacsi :D

Kata,
Örülök, hogy kicsit jobban vagy már! Remélem, nálad nem lesz szövődmény, mert nem feküdted ki :?

Nikó,
Nagyon szuper eredmény! Gratulálok!! :D:D:D Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Pihizzél drága! Sajnálom, hogy nem lett fagyikátok, de hidd el, nem is lesz rá szükség!!! :D:D:D

Elan,
Örülök, hogy sikerült rávenni a párodat :wink: Érvelhettél volna azzal, hogy én adtam a férjemnek Gynevac szurit pár hónapja, és hát az fáj, mint állat :lol: Bár hozzáteszem, és semmi javulást nem tapasztaltam magamon :?

Bonya,
Hát tényleg nem unatkoztok :shock: Drukkolok nagyon, hogy ne legyen baj odabent! A teszthez meg drukkolok, hátha :wink:

Gabicsibe,
Gratulálok az 5 jégovis babócához! Bár, úgyis csak tesónak kellenek majd :wink:
Mennek ám a babatapik Neked is! +++++++++++++++++++++++++++ :D

Brummadzag,
Naná hogy szorítok! Jó lenne, ha most már megindítanátok a babaesőt! :wink:

Minyuu,
Puszka Neked! De régen írtál! És igen-igen, 2008 lesz a mi évünk :wink:

Törpe,
Merre vagy? Eltűntél. Remélem, minden rendben!!!

Anett,
Hű, nem semmi ez a gyógyszertáras mizéria :shock: Legalább akkor mondták volna, amikor átvetted, hogy ez ekkor lejár, és megkérdezték volna, hogy addig fel fogod-e használni, nem?

Madrin,
Puszi neked is! Akkor te is csatlakozol a „2008 a mi évünk”-projekthez? :wink: :lol:

Sehike,
Továbbra is jobbulást kívánok a mamidnak!!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok

A törvények még nem költöztek át az új oldalra....tehát a http://www.lombikbaba.hu - n vannak, bocsi de lassú az oldal.
Szinte már minden más átköltözött az új, gyorsabb oldalra: http://lombikbaba.civil.co.hu

Bocsi hogy belepofáztam :D

++++++++++++++++++++++Babákat mindenkinek+++++++++

üdv. minyuu
minyuu

Köszi Zsókuci....végre emlékszik rám valaki......engem többnyire a lombikbabán lehet megtalálni :D Csak ritkán kukkolok be :oops:

Örülök hogy egy véleményen vagyunk.....ÉLJEN 2008!!! :D

puszi

üdv. minyuu
minyuu

Kukuccs!

Kicsi Nikóm!

Az a lényeg,hogy a 2 baba a pocidban van,én is kicsit depis vagyok!!!! :roll: Drukkolok neked nagyon!!!Igérem nem adom fel ,biztos csak korán csináltam!!!! :roll:

Gbikám!!!!

Gratula az 5 fagyishoz!!!! :P

Zsókucim!

Köszike drágaság!

Jóccakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic, nekem van egy tájékoztatóm, amit a főnökkel aláírathatsz, ha nem írja alá feladod postán tértivevénnyel, akkor a bíróságon megállja a helyét. Holnap elküldöm. Az inszem alatt lehet, hogy betegácsi nem jár, de ugyanúgy reprodukciós eljárás, mint a lombik. A repro. e. alatt jár a törvényi védelem, egyetlen bibi a dologban, hogy a cég felé tájékoztatási kötelezettséged áll fenn, hogy később a bíróságon érvényesíteni tudd.. Lányok! bárkinek kell a tájékoztató elküldöm szívesen, ne hagyjátok magatokat!!

Lippa! Még egyszer köszönöm a jobbulást!! :D

Zsókuci! Már egész jól vagyok, óráról órára jobban, szerintem 3 nap alatt kifeküdtem rendesen, ma már csak a levezető kört futottam.. :lol: :lol:

Anett, nagyon ügyes vagy, hogy nem hagytad magad. De azért ez durva, hogy egy gyógyszertárban is van ilyen.. :evil:

Nikó, próbálj meg magazinokat olvasni, nekem bejött, mert nem kellett gondolkodni sokat rajta és valamennyire lefoglalta a figyelmem.. :roll:

Na megyek, jó éjt! Pussz: Kata

Sehike, izomba kell adni, sajnos.. én már most fosok tőle.. :oops: de már izzítom apát, hogy ismerkedjen a szebbik felemmel, mert aztán három hónapig böködheti.. :oops: :lol: Ja tű: nekem azt mondta a helyi meddős nővér, aki megtanítja beadni majd a szurit, hogy fekete tűt vegyek 22 G, (ez van amikor türkizkék színű), abból a hosszabbat, hogy tuti izomba menjen.. Végülis asszem megoszlanak erről a vélemények, hogy sárga, zöld vagy fekete, de én hogy őszinte legyek a fekete a legvékonyabb a háromból, így az a legszimpibb a napi bökdösésre.. Amúgy a hosszúságánál jobb a hosszabb. Ja és még annyi, hogy én ilyen gyógyszernagykerből szerzem be, mert ott olcsóbb (3,5/db) Amúgy én veszek zöld tűt is, azt a kutyuláshoz, hogy a fekete tű élét ne tompítsam el, mert úgy állítólag jobban fáj, ha tompa a vége, így csak akkor cserélem le, ha már felszívtam a cuccot, vagyis ezt most így gondolom, de lehet, hogy a gyakorlat mást diktál majd.. :oops: :lol:
torolve_20130114141731

Sziasztok Lányok!

Minden nap csak ámulok, hogy mennyit tudtok "termelni".
Kell egy kis idő mire visszaolvasok:D

Nyuny Drága!

Ne csüggedj! Tuti korai volt még.......majd a BMC-ben már dupla csíkos lesz!:D:D

Nikó!

Próbálj meg kicsit pozitívabb lenni drága!!
Igaz én is ilyen kis pityergős voltam.......gondolom ez a hormonok miatt van. :oops:

Gondolj bele, hogy milyen jó helyük van a Drágaságaidnak a pocakodban :D
nika28

Baby üzent:
fejlődik a baba úgy néz ki hcg 831, uh-on még nem volt teljesen látható, pénteken uh, akkor már látni kell! Szorítsunk neki!

Gabicsibe!

remélem követsz engem!!!
málna79

Na vagyok is...Közben még csináltam magamnak Cézár salit...Annyira szeretem, csak nem csinálni nem..... :lol: :lol:

Nellike!
Nagyon jó, hoyg már Ti is kezdtek!!!!Örülök a bacimentességnek! :lol:

Erika!
Hajrá long protokoll...Én 2 X csináltam végíg, és "sok szép petikém lett":KÍvánom, hoyg neked is szerencsés legyen!!!!!!

Nikó!
Mennek a babaragacsok!!!Ha ez is rakjtam múlna még legalább 38 hétíg ott maradnának,!De ebbe nekem sincs beleszólásom!!!!! :wink: :wink: Szoktam nézegetni az ablakotokat, de mozgás nincs...Helyes!Pihenj csak! Puszi Nektek!!!JA, ÉS NEM BAJ, H NINCS FAGYIKA, 2 BABÓ EGYGENLŐRE NEKTEK IS ELÉG!!!!

SEhike!
JObbulást a nagyidnak!!!A progiszuri sajnos izmos...És ahoyg Katica írta, megoszlanak a vélemények...Ha kissé husisabb vagy, célszerű a zöldetazt hiszem 23 G(mi ezt használjuk)...Ugyanis mivel olajos szuri, így könnyebb benyomni.....De a fekete is használható.....

Bonya!
Jézusom!Ennyit menni...Persze tudom, nem hobbiból mentek.... :( :( És ráadásnak az a káddugulás...... :evil: :evil: Kívánom, ezentúl csak jó dolgok történjenek veled!!!!És ne leygen semmi rossz "odabent" :roll:

Brummadzag!
Remélem hamarosan 2-en álltok a konyhában, és finom vacsival várjátok apát! :wink: :lol:

Katám!
Örülök, hoyg már jobban vagy!!!!!:lol:

Minyuu!
De jó látni Téged is!!!!Örülök neki, hoyg jelentkeztél!!!!!Hajrá 2008.JAnuár(talán nekünk is az lesz a nyerő)!!!!!! :lol:

Gabi!
Gratula az 5 tesóhoz!!!!!

MÁlna!
Köszi a jó híreket Babyről!!!!!!Megvárom a pénteki UH-t, és azonnal költözik a babásba.......:wink: :lol:
Vendég

És akkor az igért képek:
Csináltam az italokról is, ez egy negyede volt a kínálatnak.....

Kép Kép Kép Kép

Rögtön dobom a táblát is!
Vendég

Sajnos apia nem látszik....Majd kérem Zsókuci segítségét, és csinálok én is egy honlapot! :lol: :lol: Oda felteszem eredeti mérteben, és többet.... :roll:

Anyukák, kismamák
Leendő anyukák,kismamák
Vendég

Kriszti!

Látom jó buli volt!

Már én is szivesen kirúgnék a hámból! :D
nika28

Vic, csak nem??? Ilyen komoly a helyzet? :( :(

Sehike, sajnálom a nagyidat és Titeket is! Vigyázzatok egymásra! Köszi szépen a drukkot!

Gabicsibe, gratulálok az 5 fagyibabához! Ügyesek vagytok! :D Pihengessél!
10.000 Ft :?: :?: Ez felháborító!!!! Hónapokkal korábban egy másik topikban olvastam, hogy 50.000 Ft-tal többet fizettettek ki lombikos gyógyszerekért a délinél. A lány sokallta, felhívta a Kaáli-t, mondták hogy vigye vissza és követelje vissza a különbözetet. Nagy mosolyogva visszadták neki a pénzt. Mi lett volna, ha nagyjából nincs tisztába az árakkal???!

Niko, elég lesz az a kettő, aki a hasadban van :wink:

Kriszti, szuuuper lehetett ez a buli! :lol: :lol: :lol:
Köszi szépen a javításokat!

Vikkata, örülök, hogy már jobban vagy!

Holnap kikkel is találkozhatok? Süni, Vic, Rebe és Nefke. Figyelek majd nagyon. Remélem, hogy mindannyian jó hírekkel jövünk haza.
Én egy kicsit most megijedtem. Nagyon fáj a torkom :? Nem volna szerencsés épp most lebetegedni :(

Jó éjt mindenkinek!
anett_1

Jó reggelt Lányok!!!!

Krisztike!

Titik a képek!!!!Jól nézel ki nagyon!! :wink:

Babyke!!!!Ez fantasztikus!!!!!!Végre babaeső!!!!!!Tuti minden rendben lesz!!!!!Szép érték,21 ről 831!!!!!de jóóóóóóóóóó!!!!Drukkolok a pénteki uhra!!!Akkor veled is talizom drágaság!!!!!!!! :P

Nika drága!

remélem igazad lesz!!!!!! :roll: Puszantlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Na medek kelltem ördit,mert írány óviba!Meg nekem meló ,majd jövök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic12

Küldtem pü-t. Én is ezt kaptam Vikkatától. Inkább többször legyen meg!
Ügyes légy. Szurkolok, hogy rendben legyen minden!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Mai bmc-járatnak megy a drukk!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ikrekről képek!!!!!!!!!!! Kép Hunika

Kép Hunikát elaltattam

Kép

Tündéri kisbabák!!!!!!!!!!!!!!!!imádom öket!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Az alsó baba pedig Kicsi Bibike!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Széép jó reggelt!

Vic, ha Erika már átküldte, én már nem küldöm, az a lap A4-es formátumú, ha world-be átmásolod, a törvényi hivatkozásokkal az alján kell kinyomtatni és két helyen aláírni (az se baj, ha 2 tanúval is aláíratod). 2 példányban töltsd ki, és iktattassad be az egyiket a munkaügyi anyagodhoz a másikat pedig őrizd meg. Ez a későbbiekben védelem, hogy ki ne pöckölhessenek a melóhelyedről valami idióta indokkal. Munkaügyi pernél megállja a helyét.

Ma dolgozom, mert még a héten nem sok mindenre futotta belőlem.. :shock:
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Most írok először erre a fórumra, jó hogy megtaláltam. Mi a párommal még csak most voltunk először a BMC-ben, csak megbeszélés volt Wiegant doktornál. Előre láthatóan inszemet javasolt, de előtte lesznek még vizsgálatok. Számomra az volt a különös hogy mindenki nagyon kedves és aranyos volt. Nagyon ritka egy tb finanszírozott helyen.

További szép napot mindenkinek!

Kép
bobcsike

Szia Böbe, isten hozott :) Nagyon jó kezekbe kerültél, Wiegandt doki egy tündér :) Remélem, hamarosan sikerrel jártok!!!
elan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?