A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ancsa,
jó gyors vagy :-) Szépek vagyunk mind :-))) Köszönöm szépen a kellemes társaságot, jó volt veletek!
Mindenki rendben hazaért?

Útlevél,
bizony kell! Van aki azt modnta, hogy elég a szül.akvi is, de nem, mert az nem fényképes. Még a Határőrséget is felhívtam, ők mondták.

A holnapi Parndorf veszélybe került, mert apa olyan fáradt, hogy egy mondatot sem bírok kiszedni belőle. :-)

Masni
masni

Sziasztok!
Jók a képek nagyon!

Masni megkapta akkor az SMS-t????

Martin beteg :( Nem vészes, de mégis... :(

Majd még jövök

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi

Mi a baja? Lázas, taknyos? Remélem tényleg semmi komoly! Kár hogy nem voltatok, de így érthető. Most jött ki este?

Ancsa

Jók a képek!! Én is mindjárt felteszem, bár csak kettőt csináltam én hülye. :oops:

Masni

Képzeld nagyon gyorsan hazaértünk, szinte semmi dugó nem volt, de gondolom ezt ti is tapasztaltátok, mert arra jöttetek.

BArbi

Kár hogy nem voltál!! De ez is érthtő, mint szegény Steffinél. Majd legközelebb.

Kép
gyorgyi33

Piros a torka és egy kis orrfolyás :( Én is remélem, hogy nem komoly :(

Masni!
SMS-t megkaptad?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na kész vannak a képek, az sok kép! :? :?

Kép Masni, Ancsa, Zsófi, Eni

Kép Masni, Ancsa, Zsófi és én

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:02-kor.
Vendég

Steffi

Ha nincs láza akkor biztos nem komoly. Szívjátok az orrát ezerrel, az téynleg fontos. Szegényke! Remélem ma jobban alszik és ki tudja pihenni magát. NA és persze te is.

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
Hát ez az, hogy 37,5 -eket mértünk egész nap :( Voltunk dokinál, mert így nem mertünk a hétvégének nekiindulni, azt mondta ez a hő még oké, tul.képp fogzási láz is lehet. Azt mondta, ha 38 felé megy akkor adjunk neki lázkúpot. Kaptunk orrcseppet is, de én nem bírtam beadni, olyan csúnya színű trutyi, olyan utána az orra, mintha véres lenne :shock: És szárazon elég csúnyán köhög :(
Alvás szót nem ismerem.
Ja és tök jók a képek. Én meg már megint lemaradtam:cry:

Lilluska!
Tényleg tök jól nézel ki én is akartam írni! Ja és mi is vettünk epret és nekünk is volt benne egy két ilyen :D

Pocisok hogy vagytok? Nekem egész nap nyomott a fejem!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Helló Lányok, újra a fedélzeten, itthonról!!!! :lol: :lol:

Látom voltatok ma sétálni ( nagyon jók a képek) - irigy vagyok, én itthon "unatkoztam" 3 gyerekkel ( akkor még nem volt gép itthon ).

Picit visszanéztem, jön-e valaki a holnapi bábanapra.... de semmi konkrét infót nem találtam.
Mi valszeg délelőtt bemegyünk a Mammutba és akkor átnézek - legalább egy köszönés erejéig Ágiékhoz - tervezi még valaki? Ha egyáltalán megtalálom őket a tömegben.....

Szandusom már tök jól van, már csak sebesek a hegek, de van ami már le is jött. Az, hogy Beni elkapta-e max. 2 hetünk van, hogy kiderüljön, de ha a köv. hetet megússzuk pötty nélkül, akkor már majdnem biztos, hogy most nem is lesz

Emano:
huh, látom még egyben.... nem írok semmit.... Magzatvízvizsgálat nem került szóba????? Nálam az segített......

Remélem most már leszek a régi rendszerességgel, bár mindent újra kell rakni, mert ez egy másik gép.....
Még reggel bekukkantok, aki jön a Millenárisba 11-13 magasságában az sikítson!!!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok,
bár holnapra esős időt mondott a meteo szolgálat, de jöttök a Bábanapra? A millenáris parkba?
Mindenkinek üdvözlet: Rita
nováky_rita

Rita én tervezem, merre lesztek?

Heni

Kép

Kép
cancan

Szépjóreggelt!

Steffi,
nem kaptam sms-t!!!
Hogy van Martin??? Mikor Máté náthás volt, itt írták a lányok, hogy Euphorbium orrcseppet adjak neki, az nyugtatja a nyálkahártyát. Tényleg jó volt.

Györgyi,
szerencséd volt! Mi még átmentünk Budára Ancsáékkal, aztán vissza Pestre, Hungária beállt, mi fél7re értünk haza.

A Bábanapot mi kihagyjuk - fájó szívvel ugyan. De Parndorf meg Bécs lehetősége felvillyanyozott. Mátét itthon hagyjuk a nagyira. Meglátjuk mi lesz... azzal nyugtatgatom magam, hogy a gyereknek az a lányeg, hogy szeressék, nem baj ha valami nem pont úgy történik mint szokott....

Masni
masni

Mindenkinek szép napot, majd meséljetek milen volt a Bábanap!
Esetleg Ritának megemlítenétek, hogy mi is sokszor pusziljuk és szeretettel gondolunk rá?

Masni
masni

Szép reggelt Lányok és Babák!

Steffi, gyors gyógyulást kívánunk Martinnak!!

Emano, itt egy csinos hidegfront, remélem elindult kifelé a kismanó!! Ha meg nem, akkor szerintem plazmatévét és internetet is szerzett bentre magának, azért nem akar kijönni, mert mindene megvan odabent!! :))

A sétaképek jól sikerültek! Minden mama nagyon vagány, a babák pedig szentnek látszanak, mint akik áldott jó gyrekek napi 24 órában!! Biztos ez is a valóság.. :))

Mi konferencián voltunk, micu nagyon rendes volt, bár szokatlan volt a nagy hang neki a hangosítás miatt. Így foci volt bőven! A kollégáim felajánlották, hogy levezetik a szülést. :) Mondtam nekik, hogy még jól vagyunk egyben, nem szükséges, hogy kipecázzák belőlem! :)
Nálunk semmi készülődés, de még van is hátra a kiíírt időpontig. Felmorcosítottam magam, hogy a főváros nem jelzőzöm emberei telekügylet miatt akarják a kórházunkat.. Ennyit a betegek életének javításáról.. Ha nem szülünk meg májusban, szerintem hazamegyünk Debrecenbe és ott szülünk a régi orvosomnál.. De ez még messze van!

Mindenkinek szép napot a tanyos idő ellenére is!!!

KépKép
Kép
gyuzso

SZiasztok, szép esős reggelünk van! :cry:

Nagyon jók a sétás képek!! Minden baba és mama nagyon jól néz ki!

Steffi! Martinnak jobbulást kívánok...

Emano! Nem vagy itt?? remélem,hogy akkor már a szülőszobán vagy.... :D
Vendég

BArimami! Nagyon sajnálom a nagymamádat,jobbulást kívánok neki. Biztos nem lesz könnyű tényleg a felépülés ilyen idős korban, de reméljük,hogy minden rendben lesz.Ez a combcsonttörés, nem gyerekjáték. Még egy fiatalnak sem.
Szóval a legjobbakat kívánom tényleg!

CukipofA! látom sikerült a vonalzód! :D hurrá
Vendég

Kép

Györgyi!

Névnapod alkalmából az Isten éltessen sokáig boldogságban és jó egészségben!
Vendég

Györgyi!
Boldog névnapot!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Itt vagyok!!!MÉg nem szülünk!!!
Azt mondta dokibácsi csináljunk valamit hogy kijöjjön a gyerek :lol:
GYÖRGYI:boldog névnapot!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Barbikám!
Remélem jobban van a nagyikád? Sajnálom ami vele történt! :cry:

Györgyi!
Boldog névnapot!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi!
sok boldogságot! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

GYÖRGYI! BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!

Minden Mami nagyon csinos a képeken :wink: !
Egyszer mi is elmegyünk tán.

Igen, sajnos kell útlevél a piciknek is, hogy bizonyíthasd, nem loptad a gyereket valakitől. :lol:

Steffi, Martinnak nagyon gyors gyógyulást, neked pedig pár óra nyugodt alvást kívánok! Mi a neve a csúny színű orrcseppnek?

Lilluska, megettétek a mutáns epret? Nagyon vicces.

Heni, már épp hiányolni akartalak.

Barimami, Nagyidnak nagyon nehéz lehet most, remélem hamarosan jobban lesz! Ez elég komoly ügy.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:02-kor.
Vendég

Barbi!
Jobbulást a nagymamádnak!

Séta:
nagyon vagányak vagytok! nagyon jól néz ki mindenki! :D

elnézést a szűkszavuságért, de mély álomkórba estem már egy hete. Meghalok ha ez továbbra is így marad! :oops: :oops: :oops: Már bekötöttem a kávét infúzióként, de semmi eredmény. A két Szaros meg egy perc regenerálódást sem enged. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Györgyi, névnapod alkalmából sok sok boldogságos napot !!!!!

Na, voltunk a Mammutban csatangolni családostúl, így nem mentem át a Millenárisba, mert Szandinak már minden baja volt. Hiába, kis gyerek, kis gond, nagy gyerek nagy gond. Ezt sosem értettem miért így van, de így van..... Pisilni kell, éhes/szomjas vagyok, menjünk a játékboltba, mikor megyünk haza, elfáradtam...... Szóval ha csak Benussal mentem volna átmegyek, de apával és Szandival lemondtam róla..... sajnálom.

Valaki volt???????

Hazafelé megnéztük az épülő házunkat :lol: :lol: , nagyon szépen halad. Szerencsére egy becsületes, dolgozni akaró, hozzáértő erdélyi csapat csinálja és nagyon haladnak. A pincerész már kész, rajta vannak a gerendák , zsaluzzák az alapszint alapját. Lehet, hogy kicsit zavaros voltam, nem értek hozzá. Azt mondta a vezető, 6 hét alatt kész szerkezetkészre, - ha így haladnak még előbb is meglesz szerintem..... :lol: :lol: :lol:

Jaj Gabbó, Neked akartam, hogy örülök, hogy Zsombi sikeresen túl van a műtéten......

Veronikusz, én is álomkórban szenvedek - főleg délutánonként és este is 10 perc alatt képes vagyok elaludni, én akinek egész életemben min. fél órára van szükség, hogy elaldujak...... Pedig Beni jó alvó, átalussza az éjszakát, úgyhogy nem foghatom rá. A Yadinre gyanakszom, hogy az a ludas........

Heni

Kép

Kép
cancan

Györgyi,
És még mindig boldog névnapot!!!

Barbi,
nagyinak gyors felépülést!! És mihamarabbi hazajutást, a nagyik otthon tudnak a legjobban pihizni! Legalábbis az én nagyim a kórházban cefetül volt, de otthon már hamar összeszedte magát és fürgén megtanult a járókerettel is közlekedni! Pedig már 80 feletti volt a kora! Úgyhogy mihamarabb haza!!

Zsombi bátor hős!! Megérdemli a sok fagyit!!

Emano,
sok gyakorlást!! most csütörtökig állítólag jönnek a frontok ezerrel, meg sok eső.. Mi ha ez nem ugrasztja ki a trónörököst!!! :)))

Nálunk Anyósék most mentek el, itt izgulnak, nem hiszik el, hogy még semmi van, így nem maradnak le semmiről sem! :) De aranyosak azért :) Pedig nem az első unoka és nem is az első fiúunoka..

Minden szépet és jót!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Volt valaki a bábanapon?
Nagyon jók a képek a sétáról! Remélem, legközelebb megint tudunk menni mi is!

Mi ma ballagáson voltunk, meg utána ebéden. Én is álmosos vagyok, de messze attól, amit Veronikusz írt. Nem lehet, hogy valami baci-vírus kering benned? és az nyom le? Vagy az időre vagy ilyen érzékeny? Vagy csak teljesen kimerültél?

Györgyi! Boldog névnapot!

mtunde

Tünde!
halvány lila gőzöm sincs. Nincs még egy hete hogy ilyen pocsék az idő. Baci? remélem nem. Szerintem a lassan 2,5 éve tartó megszakításos éjszakai alvások. Pont ma mondtam a férjemnek, hogy mit nem adnék azért hogy egyszer 10-ig, 11-ig aludhassak mint régen. :D

Cancan!
elnézést a tudatlanságomért :oops: :oops: :oops: de mi az a Yadinre???? :oops: :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

fogamzásgátló - most szedem második hónapja és hát.... még nem igazán vagyunk kibékülve egymással

Heni

Kép

Kép
cancan

Hahó!
Mi voltunk kint, de csak gyorsan végigsétáltunk, és jöttünk. Panka félig aludt. De nem láttm Ritára hasonlítót (én nem ismerem őt személyesen). Igazság szerint a bábanapos részen csak a standokon ücsörögtek, nem volt igazán érdeklődő tömeg. Biztos az idő miatt.

Gabbo! Memme! Most láttam a Híradóban. milyen jégeső volt Kecskeméten. MInden OK?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz, így anyák napja alkalmából közöld apjukkal, hogy aznap ő az ügyeletes, de alszol, és 12-ig ne zavarjanak. Én havi 1x csinálok ilyet! :oops:

mtunde

Kedves Györgyi!

Nagyon, nagyon Boldog Névnapot!

sok puszi!

ancsaboszi

Cancan!
:oops: hát ezeket nem nagyon ismerem. Én fogi-gátlótól sose voltam álmos. Remélhetőleg már nem tart sokáig és megszokod!

Tünde!
Hát ez nem fog összejönni :cry: ellettünk csajok zavarva holnap. :lol: Nem messze, csak haza a férjemékhez 8) 240km oda és ugyanennyi vissza. Nyíregháza mellett lakik a családja. Ennyit a szabadnapról. :( A férjem meg dolgozni fog az irodában. :(
(na jó nem zavart, csak ajánlotta, meg haza kell vinni a babacuccokat, mert még 6-7 hét és jön a hugánál a 3. gyerek :) ) Szóval megyek haza a két lánnyal. :oops: Nem tudom mi lesz ilyen álomkórosan :!: :?: :shock:
Irigyellek a havi egy szabadnapért. Ez tök jó! Igazad van. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi, gyógyulást Martininek!! Szívjátok az orrát ezerrel, az segíteni fog!!

Györgyi, sok boldog névnapot kívánunk Neked Danival!

Lányok, babák, nagyon szépek, jó lehetett nagyon a séta!! :wink:

Jövő hét szmbat bababörze a biopiacon!! Ki jön???

Csajok, köszi a bíztatást, nagyit kedden már haza is engedik, ha minden jól megy, tegnap este 10kor műtötték meg!
Ja, és János kórház rátermettségét megint bizonyította :( , szegény nagymamám hajnalban nyomta a nővérhívót, de senki nem ment oda, pedig nagyon fájt a sebe és gyógyszert akart kérni rá. Erre felhívta nagypapám, aki elkezdett telefonálgatni a kórházba, hogy valaki adja már be nagyimnak a fájdalomcsillapítót, mire közölte vele a z ügyeletes nővér, h ő nagyon elfoglalt, majd ha lesz ideje, bemegy!! :evil: :evil: nagymamám kb. 1,5 óra múlva kapta meg a gyógyszert! :cry:
Plusz anyukám ugye volt bent többször is és szerinte olyan a kóceráj, mint egy nyugat-afrikai lepukkant menhely! És még itt kéne szülnünk!!! :evil:

KépKép
barimami

na, azért magam felvidításaként felraknék egy képet fogzó Dancáról :lol:

Kép nagypapi

KépKép
barimami

Felháborító, hogy mi megy az eü-ben. :twisted: És a Jánosról mostanában csupa ehhez hasonló sztorikat hallok :twisted: Egy ismerősöm öccsét törött kulcs-csonttal küldözgették össze-vissza, mert nem volt szabad ágy és a második vagy harmadik napon műtötték csak meg! Grrrrrr.......

Mielőbbi felépülést a nagyidnak!

Azt mondta ma a férjem, hogy le akarják az egész Jánost bontani és a Kútvölgyit bővítik.... ( ???????) Nem'tom hol hallotta/olvasta......

Heni

Kép

Kép
cancan

Jaj, de gyagya vagyok.
Danca nagyon édes, s a szemeivel Ő is igencsak büszkélkedhet!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Hogy vagytok? Alszanak a babák ezen a csúnya éjszakán? Én szokás szerint még fent vagyok :lol: , tegnap is itt ültem, csak közben fejtem, így nem tudtam válaszolni, de most írok, aztán fejek!

Lányok a séta nagyon jó volt! Jól éreztük magunkat, köszönjük a társaságot!
Jázmin élőben még gyönyörűbb!
Máté nagyon édes, ahogy folyamatosan vigyorog mikor ébren van!
Beni a képeken is csúcsszuper, de hát élőben! Nagyon édes, annyit változott mióta utoljára láttam!!
Léna a kis drága, Ő is vigyorgott, pedig szegény Zsófi átszelte a szigetet, hogy odaérjen!Milyen nagy már Léna!
Csúnya, csúnya bankrabló, ez is az Ő hibája! :twisted:

Masni,
Köszönjük még egyszer a fuvart, nagyon aranyos vagy! :wink:
Remélem jól sikerült a kirándulás! És igazad van, a lényeg hogy szeressék a kis babyket! Mit vettetek?
Máté hogy bírta nélküled?

Borsa,
Ez az egyezkedés Emmával tényleg aranyos, és szerintem tuti bevállik! Mi is megbeszéltük Larával hogy nem szabad 13 előtt jönni, mert akkor nincs itthon a doki és nem is jött!

Gabó
Hát nem semmi, amit Zsombi átvészelt!
Mielőbbi gyógyulást neki!!!
Sok, sok puszit küldök neki!!!

Köszönjük a dicséretet!
Megyünk Larával gyógytornászhoz (köszike Györgyi :wink: ), ártani biztos nem árt, minket nem rendeltek vissza a csípőszűrésre!

Kriszta,
Örülök, hogy Panna jobban van, a doki néni szerint! És hogy viseli a hétvégét?

Memme,
Olyan jó neked, olyan izgi!
És ha belegondolok, hogy még csak Melinda 7 hónapos :oops: , hát le a kalappal!!!

Barbi,
Jaj szegénykém! :cry:
Mielőbbi gyógyulást a Mamádnak!!! Hogy van? Hogy viseli lelkileg?
Jaj, olvastam az éjszakáját, remélem mihamarabb otthon lesz, és akkor Ti ápolhatjátok rendesen!!!Ez a helyzet szörnyű! :cry:

Danca még mindig imádnivaló, meg is értem hogy felvidulsz ettől a képtől :lol:

Aranyos vagy, hogy megkérdezted a vizet, köszönöm! De jó, ez a wellness részleg jól hangzik! :lol:

Steffi,
Jaj szegénykém! Hogy van Martin?

Lilluska,
Én is elszédültem ma! Vlalami van a levegőben!
Mit választottatok, mit vesztek a keresztgyermeknek? Mikor lesz a keresztelő?

Szia Heni,
De jó, hogy Szandi jobban van, és hogy viselte? Viszketett nagyon szegényke?
Hol épül a házatok?
Tényleg ilyen csapat? Ilyet hol találsz?
Mikor lesz kész?

Ezt a János bontást én is hallottam tegnap a hírekben! De még semmi nem biztos!

Veronikusz,
Jaj szegénykém! :cry: Nem aludhatnak a lányok a Papánál, hogy tudjál pihenni egy kicsit!
Hova mész? Hármasban mentek?
Ez az anyáknapi ajándék? :cry:

Tünde,

Havi egyszer csinálsz ilyet? És mióta? Mit eszik akkor Bene?

Eni hol vagy?

Györgyi
hogy telt a napod?

Na a végére is értem!
Úgyhogy megyek hozzom az aventest!

Nyugodt éjszakát mindenkinek!
Vagy már szép napot!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa!
Újfehértóra megyünk. Hármasban. Jobb lenne egyedül, de úgy nem hogy közben pofákat vágnak és beszólnak a szüleim. Örülök ha olyankor mikor dokihoz vagy hasonló helyre megyek vigyáznak 1-2 órát rájuk. :oops: :(
na rohanok mert indulunk!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon Boldog Anyáknapját mindenkinek!!! :D :D :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

NAgyon köszönöm a névanpi jókívánságokat! A legszebb ajándékot Jázmintól kaptam! Képzeljétek bármennyire is hihetetlen a kora ellenére négykézlábra állt!!!!!!!!!! Előre, hátra dölöngél,nagyon tetszik neki és lemászik a játszószőnyegéről. Szép lassan, egyik láb a másik után!!!!!!!!! Azt hittem rosszul látok! Pedig még nincs is öt hónapos. :lol: :lol: Na de mostmár abbahagyom a dicsekvést!

Mindenkinek boldog anyáknapját!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Steffi

Remélem jobban vagytok. Jobbulást. Tényleg simán lehet a fogától is, és nekem mindig azt mondja a doki és a védőnő is, hogy popsiban mért 38.5 fölött van csak láz és az alatt nem is kell csillapítani. Ne izgulj, ez tényleg nem nagy láz, nem is az. :lol: :lol:

Barbi

Nagyon jó kép!! Elég gáz ez a kórházas sztori.

Kép
gyorgyi33

Barbi!
Nagyon jó a kép! És mi megyünk szombaton piacra és börzézni is! :lol:
Szegény nagyikád! Ez hihetetlen!!!!!!

Martin jobban van, este viszont bő félórát altattam mire elaludt aztán 3/4 óra múlva felébredt, aztán 15 perc múlva. Úgyhogy 9kor meguntam magam mellé tettem a nagyágyra és így aludtunk. Így 3x kelt, de mindig szépen visszaaludt magától, egyetlenegyszer szopizott 2körül. Szeparációs félelem? Az utolsó ébredésnél még este az apja ment be hozzá, szépen vissza is aludt, aztán elkezdett úúúúgy sírni. Mikor átvettem akkor meg megnyugodott.
Ja és jön az 5. foga! :shock: 7 hónapos...

Györgyi!
Nagoyn ügyi Jázmin, hamarosan mászni fog. És akkor jajj neked...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mindenkinek boldog anyák napját!

Ancsa!
Azt hiszem még nem írtam, hogy a kengurut a mini manóban vettük, talán 16.000 volt. De van egy bolt babyplanet a neve http://www.recontra.hu/ és az aradi utcai boltban nagyon kedvesek, segítőkészek az eladók és a bolt is nagyon nagy! Ott kaptam ajiba a ksimama magazint is. Masninak és nekem van oda 8%-os kedvezményünk,azért az egy 16ezres kengurunál egész kellemes. Ha odamentek és kell szólj nyugodtan!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Másodszor, mert elsőre lefagyott... :cry:

VOLTUNK a Millenárisban. Igaz, csak a végére értünk oda, de így is láttam Ritához hasonlót :D , beszéltünk Ágival (húdejóvolt :wink: )... és éppen akkor még a nap is sütött kicsit. Jó lett volna több időt is kinn tölteni, de Férjem így is munkából szaladt haza. Mindegy.

Györgyi, Jázmin szupinőőőőőőőő. :lol:

Barbi, Danca szép, most is, mint mindig.

Köszönöm a dicséreteket. És igen, mindenkinek BOLDOG ANYÁKNAPJÁT. Megyek is a szuszogóhoz.

Tartozom a képekkel, íme... Kép Kép Kép Kép
vbea

Sziasztok!

Boldog anyák napját mindenkinek! Olyan fura, hogy már mi is azok vagyunk, nem?

Györgyi!
Utólag is nagyon boldog névnapot neked! Húúú, Jázmin nagyon ügyes! Mondtam neked a szigeten, hogy nemsokára rohangálhatz utána, nem gondoltam, hogy ilyen hamar lesz az a "nemsokára" :lol:
Annyira aranyos volt a kalap, ami rajta volt a sétán!

Ancsa!
Örülök, hogy veletek is találkoztunk, Lara tündéri élőben (is)! Remélem legközelebb sikerül időben odaérnem, csak nem lesz minden sétánk alkalmával bankrablás... :evil:

Masni!
Hogy sikerült a Parndorf? Beszereztetek Máténak minden szépet s jót? Mi végül persze nem vágtunk neki, Léna nagyon nem élvezte volna...

Eni!
Beni még mindig nagyon cuki, és nem is írtam még, hogy a multkori kép, ahol égnek áll a haja, fantasztikus!

Barbi!
Remélem hamar rendbe jön Nagymamád, és kiheveri a Jánosban tapasztaltakat. Tényleg elég szörnyű. Bár, a nővérek más kórházakban sem szeretnek kimenni idősekhez, ha csengetnek, én a Péterrfy sebészetén feküdtem, ugyanezt tapasztaltam, sajnos.
Tegnap voltunk végre mi is a biopiacon a Mom parknál, de nem láttam senki ismerős arcot. Mi 12 után értünk oda, Lénát a kocsiban hagytam az apjával, és csak egyedül rohantam körbe. Jó nagy a piac! Szerintem most már gyakrabban fogunk menni.

Képzeljétek, tegnap az úszáson Lénát már el lehetett engedni, senki sem fogta, úszott egyedül!!! :shock: Na jó, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy volt rajta karúszó, és a gatyájába meg labdát kellett dugni, de akkor is! :lol: Annyira ügyes!!! Vittük magunkkal az anyukámat is, úgyhogy most volt fotósunk. Itt egy kép, részben Ancsa kedvéért! :lol: Ugyan ez nem az úszószárnyas, de azért ez sem rossz!

Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Nagyon, nagyon Boldog Anyák Napját Mindenkinek!!!

Kép

ancsaboszi

Nagyon Boldog Anyák napját!!!!!!!

Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért
Sophia Loren Kép

emano/Andi
KépKép
emano

SZiasztok!
Mi még egybe :lol:
Holnap is megyünk.Lesz ctg,uh,labor!És kedd-szerda körül megbeszéljük mi is legyen(Hacsak addig nem történik valami)
Szép napot mindenkinek!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!
Nagyon jók a képek! Vettetek babakocsit? Pierre cardenetek volt van most meg mintha graco lenne. Érted?! :wink:

Zsófi!
Léna nagyon cuki! Kis mosolygós! És tényleg olyan fura, hogy mi is anyák vagyunk! Ti hol tartotok szilárd étellel kapcs? Martin egy hónap után végre elfogadta a banán-őszi hippes kajcsit. Jól van kb. 3 kanállal, de akkor is.

Emano!
Nagyon szép az idézet! És amúgy hogy vagy? Most front van nem?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jól vagyok csak vizesedik nagyon a lábam!A front eddig minket nem hatott meg!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?