A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Üdv Bobcsike!

W doki nagyon tuti orvos!!! :wink: Hajráá!

Hát lányok,csináltam megint tesztet,negatív!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mostmár tudom,hogy nincs baba,mert már mutatnia kéne a tesztnek!!!És a hasam is majd szét szakad!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Tuti meg fog jönni!!!Lehet most egy kis időre eltünök a világ elöl!!Nem tok mit kezdeni magammal!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi drága,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom! Sírd ki magad, aztán hajrá újra! :wink:

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyika :cry:

Nagyon sajnálom, úgy reménykedtem benne! De ne add fel! A következő a lombik lesz, ugye? Az majd sikerül, meglásd!
elan

Nyunyi nagyon sajnálom :( :( :( :(
De nehogy eltűnj Te vagy itt a topik egyik vidám lelke, mindig lelkesíted az embert. Nagyon hiányoznál ám....

Kicsit pihizz aztán majd a következő :wink:

Zsókuci, igen a 2008 a mi évünk lesz :wink:
Persze ha addig nem jön össze spontán :oops: :lol:
madrin

Lányok egy kérdés, elvileg én meggyógyultam, az endóból, szerintetek miért erőltetik a lombikot, miért nem csinálhatok meg egy pár inszemet???
madrin

Nyunyi sajnálom én is. :cry:

Inszemináció volt vagy lombik?

Kép
bobcsike

Mindenkinek szép Kép -ot!

Nyunyika
Sajnálom,de addig nem szabad feladni míg van lehetőség!!!!!Szóval egy két nap eltűnés is nehezen,de engedélyezve!!!!Aztán tesssék vissza jönni,mert napsütés és vidámság kell nekünk :D
Tudod ránk mindíg számíthatsz!!!Én egy életvidám,talpra esett lánynak ismertelek meg és tudom hamar rendbe fog jönni a pici lelked és újra vidám leszel!!Nagy ölelés neked!!!!

Baby
Gratulálok és nagyon örülök,hogy végre te is boldog lehetsz!!!!

Madrin
Valószínű azért mert neked is megkellett vágni a sejtfalat és így az inszem nem hozna sikert!!!

Kriszti
Sajna én csinálni sem tudok pedig szeretem én is és párom is!Nyami-nyam

Málna
Most te vagy az én példaképem :D

Bobcsike
Üdv közöttünk és gyere bátran!!Ha kérdésed van szívesen segítünk!!!
gabicsibe

Gabicsibe

Köszönöm szépen, lehet hogy lesznek kérdéseim, mert kicsit tudatlannak érzem magam ezen a területen.
Biztatásnak mindenféleképpen jó a fórum és arra hogy ne adjuk fel soha a reményt.
bobcsike

Sziasztok!
Nefke, Anett, örülök, hogy találkoztunk! :D Remélem jó híreket kaptatok!

Nyunyi, azért várjuk meg a pénteki vizelet tesztet!!! Szorítok nagyon, hogy pozitívan csalódj!! Ha meg mégsem csal a teszted, akkor sok erőt a következőhöz! Meglásd, sikerülni fog!

Pénteken megyek ismét!

Pussz mindenkinek, igyekszem visszaolvasni később. Este vacsizni megyek a munkatársaimmal.
süni76

Sziasztok!

Remélem emlékeztek rám, én múlthéten írtam hogy menstruálok és a dokim azt mondta hogy sikerült a 2. inszemem.
Nos sajnos mégsem. :cry:
Igaz nem éltem bele magam annyira a szituba, de mégis elég rosszul érintett. Egyébként hétfőn csináltam 2 ellenőrző tesztet és már akkor nem mutatt ki terhességet a teszt, még egy halványka vonalka sem volt.
Most próbálom a dolgok jó oldalát nézni: szerencsére nem volt méhenkívüli és inkább most menjen el mint pár hónappal később. Valamint bíztatott a doki is johy ez már egy nagy előrelépés hogy egy kicsit terhes voltam.
Egyébként még mindig vérzek, igaz már nem annyira, de ez már a 9. napom. Tisztul a méhem.
Most ez a ciklus kimarad és a következő ciklusban belevágunk a 3. inszembe.

Nyunyi! Küldöm amit ígértem, ez az első munkanapom. Szerencsére a felsőlégúti bajomból is kigyógyultam!

Mindenkinek szép napot kívánok!
vucuska

Helló lányok!

Üdv közöttünk Böbe!! :D
A legjobb helyen vagy köztünk!

Nyunyi!

Sajnálom Drága! De tudod..... a remény hal meg utoljára!!!!!!
Lehet, hogy csak a teszt nem jó!! És ha el mersz tünni, jajj Neked!
Neked itt a helyed velünk! Veled együtt vagyunk egy "család"
Hisz lassan már olyanok vagyunk!

Javítsatok ki lányok, ha nem jól mondom!
Sztem mindenkinek sokat jelent, hogy itt vagyunk egymásnak!
nika28

Vucuska, hogyne emlékeznénk! Nagyon sajnálom...:((

Ez a "kicsit terhes"-átok megtörhetne már itt a topicon...
elan

Gabicsibe lehet hogy igazad van, de akkor mikor megkérdeztem hogy esetleg spontán összejöhet-e azt mondták hogy van esélye...
NA mindegy ebből egy magán vizit lesz hog ymegkérdezzem mi is az ábra....

Vucuska nagyon sajnálom, főleg hogy először azt hitted terhes vagy biztos borzasztó a kezdeti öröm után ilyen hírt hallani, de tök jó hogy már a következőt tervezed :)

nika igazad van tényleg olyanok vagyunk mint egy kis család. Végül is nekem most nincs is mit írnom de mégis itt vagyok:) reggel az első dolgom ( a kávé után ) , hogy belépek ide :)

bobcsike üdv köztünk, nyugodtan kérdezzél, szívesen segítünk... :wink:
madrin

Sziasztok!
Most írok először, úgyhogy szia Mindenkinek! Rólam csak annyit, hogy 14.-én volt az első inszeminálásom és Konc doki vett kezelésbe. Lassan csinálhatnék tesztet, de nem fogok mert gyáva vagyok! :oops: Félek a kudarctól. Még úgyse biztos, hogy igazat mondana a teszt a 12. napon. Nem tudom kit mennyire viselt meg (fizikailag) Az inszem, de nekem folyton volt valam bajom. Most a legujjabb, hogy 3 napja nagyon pattanásos lett az álkapcsom oldalt. Másnak is ilyen ,vagy csak engem álldott meg ezzel ez a sok hormon! :roll:
Volt a BMC-be 14.-én egy tanító néni is inszemen és tudtommal a babanet-re irogat! Ha látsz, írj! Nagyon kiváncsi vagyok vele(ük) mi van!
Sok szerencsét kívánok mindenkinek és váljon valóra mindenki állma! :)
kira76

Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eddig bírtam nélkületek!!!!de most azért sírok,mert olyan kedveseket írtatok nekem!!!!!!!!!!!!!!nagyon szeretlek titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Olyan jól esett amit írtatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Én is ugy érzem,hogy itt mind egy család vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ahogy kicsi Nikám írta!!!!!!!!!!!!! :P

Vucuskám!!!!

Nagyon sajnálom,követtelek én is!!!de sebaj majd lehet nekünk a 3 szám lesz a nyerő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kitartás Drága!!!!!!!!!!!! :wink:

Haza küldött a fönök asszonykám,ráér és azt mondta jöjjek haza sírjam ki magam,és gondolkodjak nyugodtan!Neki van most idelye a boltban lenni!!!Ugy szeretem őt!!! :)

Megyek elaltatom ördit,és csinálok egy kis csiri pörit!!!!Tétával!!Imádjuk ördimmel!!!!!!!!!!! :wink:

Meg szertném kösszöni nektek ,hogy ilyen sok erőt adtok nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindenkinek küldök egy nagy ölelést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: Kép Az én 2 .családomnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kira Kedves!

Üdv itt nálunk!!!Szerintem várj még a tesztel!!!!14 napon már kimutathatja elvileg,de akkor sem bíztos hogy a valós eredményt mutatja!!!!Én ebben bízom,én ma vagyok a 14 napon inszem után!!!És negatív,csináltam a 12 is hátha de az is az volt!Én pénteken megyek tesztelni a bmc-be!Neked mikor kell menned pénteken??!!! :wink:

Na medek,majd jövök altatom ördit!!!Meg oda rakom a pörikét!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Kira!

Én is tiszta pattanás voltam, kentem is az arcom mindenféle krémmel. : )))

Nyunyi!
Sajnálom, de fel a fejjel még csíkosodhat a BMC-s teszt, az mégis érzékenyebb.
vucuska

Szép napot csajok!

Gabika
Köszönöm és nagyon gratulálok az 5 fagyibabókához,bár úgyis csak tesókák lesznek!:)

Kata
Köszi a szuriinfót,nekem annakidején azt hiszem a zöld tű volt, mert az vastagabb és mivel olajos a szuri könnyebb volt vele beadni!Amúgy a progiszuri nem kutyulós,akkor is kell másik tű csak a felszíváshoz?Ja és a nagykerből már megrendelted a tűket,vagy ez hogy működik?Csak azért kérdem ha esetleg a Bmc-ben nem lenne,mert itt Egerben már kérdeztem és nincs! :oops:

Krisztike
Köszi az infót tegnap este megtaláltam amit régen írtál 21G X 1 1/2-es zöld tűt javasoltad te is! Remélem valamelyik lesz majd a Bmc-s patikában!Tutik a képek,látszik hogy nagyon jól érezted magad!:)

Baby
Gratula a magas Hcg-hez végre valakinek sikerült!Nagyon drukkolok péntekre,ráadásul közelről,mert én is ott leszek! :lol:

Nyunyikám
Ne keseredj el a remény hal meg utoljára,ezt sose feledd,péntek azért még 2 nap!
Cukik a babók!!

Böbe
Üdv közöttünk,W doki imádnivaló,nem fogsz benne csalódni! :lol:

Vucuska
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Kira
Én is a gyávább tipus vagyok,sose csináltam még tesztet!Legalább tovább reménykedtem mindig!
Jó,hogy megtaláltál minket.Mikor mész eredményért?Drukkolok!
A pattanásokat bizti a hormonok csinálják,mondjuk bariném mikor terhes lett olyan volt mint egy tinédzser 3 hónapos koráig,úgyhogy hajrá!! :lol:
sehike

Nyunyi!
Nem pénteken kell mennem, hanem okt.1 hétfő!! Én nem tudom mi a manó van, de görcsöl a hasam. Már vagy 2 órája. Mondom én! Nekem folyton van valami bajom! :roll: Ez már kezd viccessé válni. Augusztus 31.-én jött meg utoljára és nekem 30 napos egy ciklus. Akkor még nem jöhet meg ugyebár. Az inszem óta is csak 12 nap tellt el, úgyhogy megint csak arra jutok, hogy nem jöhet meg még, pedíg úgy érzem!! Tök jó! férjem agylágyulást kap már a bajaimtól, úgyhogy rátok fogom zúditani! :D :D :D :D
Vicuska!
És használtak a krémek? Nekem azt mondták, hogy ne próbálkozzak, mert nem használ semmi a hormonális patikra. Úgyhogy csak mosakodó kenőcsöt használok, meg tonikot.
kira76

Sehike!
Szia! Igen, ezt már mások is mondták (mármint a patikról) Úgyhogy én bízok nagyon! Szombaton csinálok tesztet, most már eldöntöttem. Az a 15. nap!
Köszi a válasz mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
kira76

Kira!
Én a kozmetikusomtól kaptam gyógynövényes gyulladáscsökkentő krémet. Azzal kentem magam. Pár nap múlva táncsak eltünnek.
Nekem eddig az volt a tapasztalat hogy az inszem előtt pár nappal jöttek ki az arcomon ezek a nagy gócok és pár napig ott is virítottak.

Nyunyi!
Nekem lehet hogy a 3. lesz a nyerő, de én még a helyedben megvárnám azt a pénteket. Tudom ez a legrosszabb, a bizonytalanság. Én is ezt éltem át hétfőn, mikor a 2 teszt negatív lett. Alig vártam a keddet hogy biztosat mondjon a doki. Amikor kimondta hogy nem sikerült utána odakinnt sírdokáltam, de aztán találkoztam egy ismerőssel és vele nagyon jót beszéltünk, majd a férjem is nagy meglepetésemre megjelent. Szóval végülis a körülményekhez képest jól lettem hogy meg tudtam a biztosat.
Csak előre kell nézni és bízni kell. A lehető legjobb helyre járunk!!
vucuska

vucuska Drága!

Köszike a bíztatást!!hát lehet!! :roll: Jó lenne!! :roll:

Sehikém!!

Neked is köszike Drága!!!Nem adom fel!!! :wink: Pénteken talizunk!!! :P :wink:

Kira!

Fájhat mástól is a pocikád,a beágyazódá is görcsöket idéz elő!!!!Hajrááá!!! :wink:

Hát beszéletm apával tegnap este,nem megyünk tovább ha ez nem sikerült,csak majd januárban!!!Ez sajna már tuti,nem tom rávenni,veszekedni meg nem akarok!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ezek szerint jó hogy Wigant-hoz kerültünk. Sok jót hallottam már róla itt a fórumon. :D És ti is dicséritek....
Mi már több mint 2 éve próbálkozunk és csak most jutottunk el egy speciális intézménybe. Volt már kivizsgálásunk a területi kórházban, ott minden eredményünk jónak bizonyult.
W. azt mondta lehet hogy immunológiai meddőségről van szó. De majd az eredmények kiderítik. Az első inszem csak novemberben lehet. Addig még van sok idő.....

Kép
bobcsike

Vucuska!

Még nemrég vagy itt de én már most szeretlek!!!Szerintem te egy csuda kedves csajszi vagy!!!!iwiw en fent vagy???ha gondolod megkereslek,küld el pűben az adataid!!! :wink: :wink: :wink: Jó kedvre derítettél!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hahóóó lányok!
Kicsit el vagyok havazva, de olvasok éjszakánként, csak szakaszosan!
Gyorsan próbálom végig olvasni, és válaszolni is, amíg főnököm tárgyal :wink:

Párom ma volt biopszia utáni kontrolon. Csupa jó hírek! 10-ből 10-es a szövettan eredménye, szóval nem is lehet stimulálni, mert ezen már nincs mit! Sajnos nem jönnek ki maguktól, de legalább jó minőségüek :lol: Már csak nekem kell jó minőségű petesejteket produkálnom :lol:

Én hétfőn megyek a „haditervemért” meg a receptekért! :lol:

Ez a hónap igen pörgősre sikeredett! Lecseréljük/tük a kocsimat, így most folyton azzal rohangálok, szerelő, eredetvizsga, átírás…..eh :? Még jó, hogy nem ebben a hónapban kezdtünk, drága dokibácsim sejtett valamit! :wink:
Nyomom a jógát! Imádom! Munka is ezer!
Most már igyekszem többet lenni! Nehéz így sok nap után ennyit olvasni és követni az eseményeket!
Remélem senkit nem hagytam ki!

Gabicsibe,
Szerintem nem baj, ha nem fekszel folyton, csak érezd jól magad, és ne légy ideges! Ahogy olvasom kényeztetés minden vonalon, szóval a pihenés megvan! :wink: Drukkolok nagyon neked!
Gratula az 5 kistesóhoz is! :lol:

Nika
Hogy megy a konyhareform? Apa bírja a kiképzést? Bár a puncstorta gyanítom jól esett neki :wink:

Nyunyi!
Ha nem hagyod abba megkérem Gabicsibét poroljon ki! :lol: Tessék pozitívnak lenni! Pénteken majd megmondják a frankót!
Különben is! A drága pici kincsednek a mosolygós mamijára van szüksége! Na és persze nekünk is!

Rebe
Őszinte részvétem! :cry: Párodnak igaza volt, jó hogy kezdtetek. Mamikádra már az angyalok vigyáznak, és velük együtt ő meg rátok!
Sok-sok erőt kívánok neked!

Krisztike
Örülök, hogy a millió munka mellett szakítasz időt fergeteges bulizásra is :wink:

Zsókuci
A honlapod fantasztikus! A kutyák nagyon édesek

Süni,
Dejódejódejó lehet, hogy már a szuriknál tartasz! Bárcsak már mi is ott járnánk!
Boszorkányosságot nekem még majd meg kell tanulni, de itt vannak mesterek :wink:

Sehike,
Neked is egyre közelebb az időpont! Mi is októberben kezdünk
Sok erőt nagymamádnak, és nektek is!

Vikkata,
Gratula az októberi kezdéshez! Jobbulást, bár remélhetőleg már meg is gyógyultál!

Vic12,
Én már most olyan hisztis vagyok, mi lesz majd a hormonokkal együtt?!?! Párom már most edz!

Estike,
Nagyon drukkolok neked! Ügyes légy!

Elan,
Maca Vibéről írtam privit!

Nefke,
Hajrá péntek!

Erika,
Gratula a jó eredményekhez! Hétfő mindjárt itt van :)

Anett,
Köszi a részletes storyt!
Drukkolok nagyon, hogy Ti lehessetek a jó példa előttünk.

Böbe
Üdv itt! Tényleg jó „családba” kerültél! Ahogy elnézem jóóóóó nagy családba is! Már 1 órája olvasok, és írok! :lol: 8)

Vucuska
Nagyon sajnálom! :cry:

Baby,
Ismeretlenül is gratula! Végre valaki megtörte a varázst!
:lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe, gratula a remek eredményhez! köszönöm a privit, válaszoltam is! :)
elan

Sziasztok!

Na végre. Tudok irni. Az uj csajnak adtak más munkát, nem lóg a nyakamon. Otthon meg apa van a gép előtt. Annyi időre kapom meg, hogy olvasó üzemmódban tudjalak beneteket olvasni.

Bobcsike: Üdv köztünk. Ez egy nagyon jó csapat. Sokat segítünk egymásnak. Valaki mindig tud valamit.

Nyunyi: Pénteken még minden megtörténhet! Ne ad fel!
Te vagy a topik egyik lelke.
Dunai hajón vacsora? Ez igen. Igazi romantikus alkatok
vagytok. Ördikének jobbulást kivánok.
Küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++

Gabicsibe: Pihizel? Pihenj és élvezd, hogy kényeztettnek.
Mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++

Vicuska: Sajnálom a munkahelyi problémát. A helyzett valamilyen
szinten ismerős. Nálam is hol jobb, hol rosszabb a helyzett
de eddig sikerült elkerülni, hogy felhasználjam a törvényt. Még a munkahelyen nem tudnak róla. Ha elkezdődik a lombikom és sűrűn kell járnom UH-ra akkor kiiratom táppénzre magam, és még fel is költözöm Budakeszire sógornömékhez, ne is tudjanak utolérni, behivni dolgozni.
Remélem a te helyzeted javul és főnőköd is beláttja, hogy amit csinál az nem helyes! :evil:

Rebe: Fogadd őszinte részvétem. Lehet, hogy duván hangzik, de az vigasztaljon, hogy a nagymamád nem szenved tovább.
Most már fentről figyel rátok, vigyázza lépéseiteket.
Jól tetétek, hogy elkezdtétek a szurizást.
Küldöm a petike növesztőt+++++++++++++++++++++++

Sehike: Jobbulást a nagymamádnak.
Péntek mindjárt itt van, kezdheted megint a szurizást!

Zsókuci: Látom jó volt a lagzi. Megnéztem a honlapodat.
Nagyon tetszik. Ügyes vagy! Én hozzá sem merek kezdeni ilyen elkészítéséhez. De egy kicsit "szomorú" lett, de lesz z még vidám! A 2008 év a tiétek lesz!

Nikó: Gratulálok a két embrióhoz. Simizd a pocidat. Pihenj sokat.
Vigyázz magatokra! 2 hét mulva csak jó hír jöhet nektek.

Süni: Ügyi vagy. Hajrá szurik! Apa tanulja a szuri beadást, vagy menekül elfele.

Vikkata: A náthából gyógyulgatsz? A munkahelyen ne dolgoz sokat. Örülök, hogy nem sokára mentek vissza a babócákért. Ujra szurhatod magad.

Estike: Igaz most nem olvasol minket, de küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++++++
Pénteken már veletek lesz/nek a pici babók!

Brummadzag: Üdv köztünk. Ne ad fel! Reméljük a babó veled marad! Szerintem én hétfőn láttalak. Közel álltál a sorban hozzánk. Én a párommal az ajtóban álltunk. Piros poló és középlábszárig érő szürke nadrág volt rajtam. Szivesen megismertelek volna.
Küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++++++++
Szoritok, hogy csütörtökön jó hirt kapjál.

Elan: Már multkor irtam a maca vibéről. Pedig nem is tudtam, hogy te érdeklődsz utána. Ugy néz ki, hogy nálunk beválik, apa eredménye javul.

Vic12 A sima spermavizsgálatnál nem centrifugáznak. Nekünk volt egy inszem, onnan tudom, hogy mennyi maradt akkor.

Kira76 Üdv köztünk. Nekem volt egy inszem, de én semmit nem vettem észre. Kivéve azt, hogy az utrótól nőt a hasam alja, de utána visszaállt. Okt. 1-én megyek én is, jó lenne személyesen is megismerni téged.
Küldöm a babatapit++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baby Gratul a magas HCG-hez. Szoritok, hogy pénteken kapjál jó hirt. Küldöm a babatapit++++++++++++++++++++++++++

Juci: Örülök, hogy Dórka baba jobban van. Nagyon sokat gondolunk rátok. Sok lelkierőt, kitartást kivánok nektek.
Minnél előbb ölelhesd a két kicsit magadhoz!

Kriszti: Jók lettek a fényképek. Láttom jót bulitál. De azért nem kéne ennyit dolgozni. Már megszünt a "munka hőse érdemrend".

Bocsánat, ha valakit kihagytam. De végre tudtam írni.

Mindenkinek szép napot!

Sziasztok

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Törpe!!

de jóóóó !!örülök,hogy ilyen jól alakultok!!!!! :P Igérem pozitív leszek!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika!

Annyira sajnálom! Sose lesz 6.-a addig nem tudom, hogy bírom ki. Mindig parázok valamitol most ez mér szúr ez mér fáj ez most jó vagy nem jó!!!Pfú lerágom a kormom addig az tuti!

Gabi!
Veled mizu? Fekszel még?
Krisztike!
Jó kis buli lehetett! :D :D
nikó

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a sok segítséget. Még nem a legrosszabb a helyzet, de szeretném magam bebiztosítani, mert már hallgatom a megjegyzéseket (holott még nem is hiányoztam) és az érzelmi zsarolás-lelkiismeretfurdalás keltést. De magasról carom le. Viszont a saját érdekeimmel meg a jogaimmal szeretnék tisztában lenni. Ki fogom nyomtatni amit átküldtetek. Még egyszer nagyon nagyon köszönöm. Nem könnyű ez az egész így, és ahol tud keresztbe fog nekem tenni, ezt már most látom. Lombikról meg még ne is beszéljünk. Már mondta, hogy neki teljes munkaerőre van szüksége és pont főszezon meg minden. Szóval már most kezd kikészíteni, holott májusban 3-asban a férjemmel leültünk vele és elmondtuk mi a helyzet. Félek, bár tudom nem tud tenni semmit, de a napjaimat úgy meg fogja keseríteni, hogy csak na. De a törvény engem véd.

Vikkata, neked volt igazad, hogy aláírattad vele, csak én ezzel pont az ellenkezőjét értem volna el, és bedurvult volna az tuti. mondjuk így meg az én érdekeim sérülnek marha jó.
A BMC-s tájékoztató az a kis kék prosi meg amiben le vannak írva milyen vizsgálatok vannak nőknek meg pasiknak. Mást én nem kaptam. De ha van valakinek olyan, esetleg tudna nekem adni, vagy hol kell olyat kérni, a recepción?
Amit írtál, hogy kell a TB-nek igazolásként és rendszeres tájékoztatásként, hogy asszisztált reprodukciós eljárás alatt állunk. :roll:

Nyunyi szívem,
:cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom baba. De neked legalább ott van Ördi. Tudom nem vigasz, de ha itt közülünk valakinek legalább egy babója lenne, már akkor is nagyon boldog lenne. Tudom, hogy nagyon rossz most. De a köv. sikerül. Ne add még fel teljesen.

Nefke,

Örülök, hogy végre találkoztunk. Lányok Nefke annyira de annyira aranyos, tök jót beszélgettünk. Remélem jó lett a vérvétel meg az uh eredménye. Péntekre drukk. Hülye kolleganőre meg carni magasról. De úgy látom egyikünknek sem könnyű a helyzete, már aki nem egyéni vállalkozó vagy Krisztike és Nyunyi szupi munkahellyel és főnökkel.

Pénteken lesz meg a spermavizsgálat eredménye, és akkor kell telcsizni. mit kell akkor megkérdezni? :oops: :roll:

Délután megyek a dokihoz uh-ra. Kíváncsi vagyok hogy érnek a petik. Jó lenne már tudni az inszem időpontját.

Anett drága, pont elkerültük egymást. Sajnálom, én nagyon rohantam be hogy beérjek a mh-re. Süni remélem legközelebb téged is megismerhetlek.
vic12

Lányok!!!!

Köszike Mindenkinek ,a bíztatást!!!!!!Imádlak titeket!!!!!! :)

Még annyi!!!!!Mi történt Rebécskémmel!!!!?????sehol nem találom a hozzászólását!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!meghalt a mamája??!!!Neeeeeeeeeeee már!!!!!!Ha ez igaz,akkor Drágaságom,Fogadd Őszínte Részvétem!!!!!!Nagyon sok kítartást és egy hatalmas ölelést küldök neked Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic12
Mondod a számotokat, és hogy spermavizsgálat eredményét szeretnéd tudni, és ők már sorolják is!:)
Ha valami van, vagy csinálni kell valamit akkor úgyis mondják rögtön!
DE!!Tutti minden rendben lesz!:)
Drukk az UH-hoz!

Törpe

Kép
törpehzs

Vic drága!

Köszike aranyos vagy!!!!Én elhiszem amit mondtál,imádom a kisfiam,meg boldog vagyok ,hogy van nekem,de engen is kikészít a sikertelenség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Drukkolok az uh-ra!!!!gyere majd a jó hírekkel!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic12

Reggeli pü-t megkaptad?

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vucuska

Sajnálom!Tényleg nem szabad feladni,menni tovább míg van lehetőség!és az már egy + dolog,hogy félig sikerült!

Nikó
Én csak a péntek délutánt és szombatot feküdtem végig.Vasárnaptól pedig már sétálgatok,ücsörgök,ami jól esik.Ma például elsétáltam a körzetihez a zárómmal aztán haza és fájdogált a pocakom.Így fekvésre itéltem magam és most 4 óra fekvés után jobb :D Szóval ne izgulj,nincs semmi baj ha fájdogál,reméljük ez a beágyazódás jelei :D póbálj meg olvasni,filmet nézni,vagy rejtvényt fejteni az tereli a gondolatokat!Én két napig Sodokuztam teljesen kikapcsolt,csak úgy repült az idő!
Úgy belejöttem,hogy ma már hiányzott.

Törpe
Szólj,szívesen segítek :D

Böbe
Gondolom előírtak mindenféle vizsgálatokat,ezekkel úgy elfog szaladni az idő,hogy már csak azt veszed észre hogy október és már túl vagy az inszemen!!!

Kíra
Fájdogálhat a hasad a sikerességtől is :D
Én csak az elsőnél csináltam tesztet,de annyira elkeserített az eredmény,hogy azóta többet nem is csináltam.

Brumm
Nagyon eltüntél!!!Holnap remélem jó híreket kapsz!!! Kép

Vic
Fontosabbak a te érdekeid,tessék vele aláiratni a papírt,aztán sz..d le magasról a főnöködet,úgy is belevágtok az inszembe,elmész betegácsiba és nem kell a pofáját nézned!!!
gabicsibe

Gabicsibe, mizujs? Hogy vagy?

Segíts légyszi! Viccesnek fog tűnni így a 2. stimum végefelé, de valamit nagyon elrontok a Puregon beadásánál. Ott is össze kell szorítani a bőr (hájat)? :D Egyszerűen az elmúlt 3 nap belilult és becsomósodott és nem tudom, mit csinálok rosszul. Nemsokára adom be, addig segíts/segítsetek!!!!

Köszike előre is!
süni76

Vic!
Én előnyben vagyok, mert találkoztam Sünivel és Anettel is! Annyira aranyosak voltak. Jót kacagtunk rajta, hogy nézzük egymást, hogy tényleg Te vagy, de még nem merjük megszólítani a másikat és a kulcsszó a babanet. :lol:

Amúgy bocsi, hogy csak most jelentkezek, de eddig aludtam. Hihetetlen, de nagyon fáradt vagyok mire hazaérek, meg most már hétfő óta nem is vagyok 100-as, mert kicsit hányingerem van, nincs étvágyam, ha eszek ég a gyomrom, meg feszit a hasam. De ez mind azért van, mert már a vége felé járok és minden jó.

Képzeljétek a nyálkahártya 14-es!!! Ez ugye nagyon nagyon jó?! :wink: Van egy 20-as, 17-es (kb. 4-5-öt mondtak), meg 16-os is az egyik oldalt, a másik oldalt pedig 19-es és 17-esek meg 16-osok. Szóval meg vagyok elégedve magammal! :lol:
Hihetetlen, de most nagyon örülök ennek.

Amúgy üdv. az ujjaknak és mielőbbi babásodást.

Gabicsibe! Pihizzél sokat és vigyázz magadra!

Bocsi, hogy nem irok mindenkinek!
Nefke
nefke

Gabicsibém!!!

Örülök,hogy igy repül az idő!!!!!Már nem kell sokat várnod és kiderül a kismamiságod!!!!!!!!Híányoztál ám nekem!!!! :wink:

Nefke drága!!!

de jóóóóól alakulnak a dolgaid!!!!!Örülök,neked nagyon kedves!!!! :wink:

Szerintetek meg lehet beszélni W dokival ,hogy nem akarok több inszemet,nem lehetne lombikot csinálni???!!!Most ezen filózok!!!!Mert akkor december vagy januárban ,neki állnánk!!!Ha lehet!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni

Én mindíg össze csíptem a hájam és úgy szúrtam,de a vége felé már nekem is mindenhol fájt bárhova adtam!Beadás után pedig masszírozd meg egy kicsit a területet,nekem így sosem csomósodott be.Ne izgulj lassan vége és meg lesz az eredménye :D

Nefke
Szupi,hogy ilyen jók az eredményeid!Mikor lesz a nagy nap?

Nyunyi
Kérdezz rá nyugodtan biztosan megfelelő választ fog adni!!!
gabicsibe

Ja, azt el is felejtettem írni, hogy pénteken lesz a leszivás, majd ma este kapom az ovitrellt!
Nefke
nefke

Húúú Nefke!!!!

De izgi!!!!Hamarosan megtörténik veled is a csoda!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!
Nagyon nehezen fogom magam rávenni! De kénytelen leszek megcsinálni, mert férjuram már nagyon izgatott! :)
Jezsoerika!
Hánykor mész? És most Te miért mész? Vzsgálat, Uh........? Majd megnézem a papiromat, hogy hányra kell mennem. De gondolom reggel, mert tesztet fognak csinálni! Jajjj de izgulok már! :D
Nagyon remélem, hogy azért fáj a hasam, meg a patik is azért jöttek elő mert sikerült!
kira76

Sziasztok,

Kicsit eltűntem, de nem volt erőm írni. :(
Anett, Gil, Nyunyi, Nikó, Sehike, Zsókuci, Süni, Bibar, Nika, Gabicsibe, Kriszti, Elan, Vikkata, Vic, Estike, Törpe, Erika köszönöm az együttérzést a mamival kapcsolatban. Annyira aranyosak vagytok. Olyan sokat számít nekem, hogy ti itt vagytok.
Nem mondom, hogy könnyű, de az élet megy tovább. Nagyon nehéz felfogni, hogy nincs többé. Hiányzik a nevetése, a főztje, az aggódása, az egész lénye. Nagyon-nagyon szerettem, és ő is engem. Mintha a második anyukám lett volna. :cry: :cry: :cry:

Gabi, Nikó: Örülök a sok kis petikének! :D
Vucuska, Brummadzag, Bobcsike, Kira: üdv a fórumon nektek és mindenkinek mielőbbi babaásodást! :wink: Vucuska: Sajnálom! :(
Anett: Remélem jól éreztétek magatokat a nyaralás alatt! Drukkolok a stimuhoz! Én meg szerintem ma láttalak, de mire tudatosult bennem… :oops:
Vic: Örülök, hogy kezditek az inszemet! Ja, és sajnálom, hogy a főnököd ekkora bunkó! :evil:
Kata: Sajnálom, hogy nincs babóka!
Kriszti: Remélem már jobban vagy és a család is! Látom jó volt a buli! :wink:
Zsókuci: Szuper a honlapod! Tetszik! :D
Sehike: Kívánom, hogy a nagyid jobban legyen! Tudom mit élsz most át vele kapcsolatban! :( :roll:
Estike: Megy neked a drukk a pénteki beültire!
Erika: Szorítok, hogy tudjatok kezdeni!
Bonya: Remélem nincs semmi gond veled!
Nyunyi: Sajnálom, de még hátha ... Jó, hogy itt vagy, sokat számít!
Törpe: Szuper a párod eredménye! Gratula! :D

Mennek a babatapik Nyunyinak, Gabinak, Nikónak, Brummadzagnak, Babynek! +++++++++++++++++++++++++
Hű remélem nem felejtettem ki senkit és nem kevertem össze valamit, de rengeteget írtatok.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kira!

Szerintem várd meg a 14 napot!!!És drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!Induljon a babaeső!!!!!!!!! :wink:

Gabikám!!

Küldtem neked pü-t!!!!!!!!!!

Olyan álmosság van rajtam 2 napja!!!hihetetlen!!!megyek rendet rakunk Ördikémmel!!!Aztán pancsikázunk egyet,megnézük a resszkesetek betöröket,és csicsika!!!!!!!!!!!!!!!!!Hív az ágy!!!!!!!!!! :lol: :lol: Jóccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkááááááááááttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsi Brummadzag!!!!!!!!

Nagyon nagyon drukkolok neked holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Brummadzagnak Holnapra!!!!!!!!!!!!!4

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Voltam ma én is, az első kontrollon.
A nyálkahártya 7-es, van mindkét oldalon kb. 5-5 db (13, 12, 11-es, nem tudom pontosan melyikből mennyi), és a jobb oldalon még 6 db 9-es is. Szerintetek ez jó?
Mennem kell holnap és holnapután is, mivel PCOS vagyok, gyakrabban kell hogy megnézzen, nehogy elszálljon nagyon. Holnap lesz uh, vérvétel, vizelet, pénteken meg uh és EKG. Kedden vagy szerdán lesz a leszívás.

Elmondtam ma a főnökömnek is, nagyon rendes volt. Teljesen pozitívan állt a dologhoz. Tudta miről is van szó, az ismerettségi körében 2 párnál is lombikkal sikerült a baba. Mondta, hogy ne keseredjünk el, ha nem jön össze elsőre. Annyit kért, hogy majd szóljak ha sikerült, és megbeszéljük a továbbiakat!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Sünike, Nefke, úgy örültem ma Nektek :lol: Édes, drága nőcik vagytok, jó volt Veletek találkozni! :D :D
Süni, a Calcium S-t megvettem, remélem használ majd :wink: Jó szórakozást estére! :)
Nefke, a Tőled kapott Puregon-t már fel is használtam :wink:
A 14 mm-es nyálkahártyát nem is mondtad.... nekem is annyi volt az 1. lombiknál (14,1 mm) :D Szorítok Neked nagyon, vigyázz Magadra! Pihengess!
Vic, drága! Én is hiányoltalak!!! Jó lett volna összefutni!
Sajnálom a munkahelyi fejleményeket, kitartást hozzá! Amit lehet, tessék lecarni, most Ti és a leendő gyermeketek a legfontosabb!
Mi volt a dokinál? Gyere, mesélj!
Gabicsibe, hallottam róla, milyen jó sorod van otthon :D Gesztenye is a táskában.... hozzon szerencsét! :wink:
Nyunyi, szívem! Nem letörni, de nem ám! El ne merj tűnni innen! Én továbbra is reménykedem! Ha kell, akkor helyetted is! :wink: Az utóbbi szerintem nem kell.... :D
Törpehzs, jó hogy jelentkeztél és helyzetjelentettél egy kicsit. Hajrá!!!
Rebe :cry: :cry: :cry: Olyan szívesen segítenék, ha tudnék.... 11 éve hagyott itt minket az én imádott nagyim, nincs olyan nap, hogy ne gondoljak rá :cry: Hiányzik a szelleme, a jelleme, a főztje, az élettapasztalata, a tanácsai. Sokszor eszembe jut, hogy bizonyos helyzetekben ő vajon mit tenne.... A legjobban viszont az fáj, hogy sem a férjemet, és sem a születendő gyermekeinket sem ismerhette már meg.
Én is láttalak ma, de nem mertem odalépni Hozzátok. Olyan szomorúnak és távolságtartónak tűntél, hogy nem tartottam helyénvalónak a közeledést. Remélem, hogy lesz még rá alkalom!
Drukkolok nagyon!!!!
A nyaralás szuper volt, az élménybeszámolóval még tartozom, de majd holnap írok róla.
Brummadzag, szorítok a holnapi eredményedért!!!
Vucuska :cry: :cry: :cry:
Bobcsike, Kira, üdv Nektek!

Mi elég későn értünk haza a BMC-ből, de szerencsére minden oké. Szép a nyh, 8-8 pete várja, hogy növesztgessem őket, a hormonok is tutik. Mától szúrom a Puregon-t és a Luveris-t is. Hétfőn megyek kontrollra.
Ami viszont nem túl szerencsés, hogy a tegnapi torokfájás erősödött, hasogat a fejem, gyenge vagyok, az orromat is fújom :( Elég cefetül érzem magam. Legszívesebben lefeküdnék aludni, de akkor meg este nem alszom... így is olyan éjszakai bagoly vagyok.
anett_1

A francba... a hőm elindult felfelé, már 37,4 °C :( Mi lesz késő este... akorra szoktam jól belázasodni, ha beteg vagyok.
anett_1

Szia Anett!

Mindenképpen feküdj le, jól bugyoláld be magad, igyál jó meleg citromos, mézes teát és izzadd ki magadból a bacikat. Most járvány van. Múlthéten nekem is ez volt a abjom és most a férjemen a sor. tegnap szegény férjem nagyon rosszul volt, de ezt a praktikát követte és ma meg itt szaladgál. : ))) Esetleg egy kalmopirint is bevehetsz ha gondolod, az segít az izzadásban.
vucuska

Szia Anett!

Mindenképpen feküdj le, jól bugyoláld be magad, igyál jó meleg citromos, mézes teát és izzadd ki magadból a bacikat. Most járvány van. Múlthéten nekem is ez volt a abjom és most a férjemen a sor. tegnap szegény férjem nagyon rosszul volt, de ezt a praktikát követte és ma meg itt szaladgál. : ))) Esetleg egy kalmopirint is bevehetsz ha gondolod, az segít az izzadásban.
vucuska

Sziasztok!

Megjöttem kedvenc dokinktól, ma is nagyon kedves volt. Pénteken kell mennem újra uh-ra, ha a páromnál nincs baci, akkor hétfő vagy kedd az inszem!!!!!!!!! A jobb petefészkembe érik 4-5 tüsző, most olyan 17 körüliek, de még nagyon az elején vagyunk a ciklusnak, azt mondta a doki, hogy ez jó. Szép a méhnyálkahártya is. Viszont a bal petefészekben csak egy nyeszlett kis tüsző van, úgyhogy annak annyi, a ballal úgylátzsik nem fogunk tudni mit kezdeni. Rákérdeztem az endóra, annak jele nincs ami tök jó!!!

Nefke, Süni? Akkor megint talizunk? :wink:Bár én pénteken nagyon rohanok.

Nefi: szuper hírek. Meglásd ez most sikerül. Fel a fejjel, ilyen eredményekkel!!!! Drukkolok neked pénteken, de úgyis ott leszek!!

Nyunyi,

Így van tessék erőt meríteni Ördiből. Lehet, hogy a BMC-s teszt pozitív lesz. Láttunk már csodát.

Anett,

Szigorú pihi most, menj az ágyba gyorsan.

Gabi,
Te se ugrálj, pihenj léci, most az a legfontosabb.

Nikó,

Igaza van Gabinak foglald el magad valahogy. Bár bizti ez a legnehezebb.

Rebe,
Sajnálom, hogy elkerültük egymást.

Az újaknak üdv a topicban!!!!!!!!!!!!

Erika, Vikkata nagyon köszönöm, megkaptam a pü-t már nyomtatom is ki.

Kata,

Remélem már jobban vagy.

Fú hiretelen ennyi jutot eszembe, de mindenkire gondolok.

Elan,
Mi a helyzet most??? Akció akció hátán? :wink:

Lányok,

Inszem után mennyi idővel lehet nyuszizni apával? Vagy utána nem javasolt???
vic12

Helló lányok!
Mindenekelőtt üdv az újaknak!!!!!Remélem sok hasznos infóval bővűl a repertoárotok!!! :lol: :lol: Ha szeretnétek felkerülnia táblába, írjatok adatokat!

Annyit írtatok, nem is emlékszem sok dologra...Ezért 2 hsz-ben fogok írni!:oops:

Vucuska!
Sajnálom!De ne keseredj el, a következő tuti sikerül!

Nyunyi!
Ez neked is szól!!!!Nem gondolnám, hoyg feladod.....Ha pedig párod az idén nem akar menni, ne erőltesd.....Hagyni kell, hátha magától gondolja azt, előbb menjetek.A lombikot pedig a dokival tudod megbeszélni....Sok sikert!

Sehike!
Örülök, hoyg megtaláltad a tűs hsz-em....A számokat egyébként sem tudom, csak a színeket!:lol: :lol:

Nefke!
Hajrá péntek!!!!!!Nagyon közel a cél!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

Sünike!
Én is mindig összefogom a bőrt,(vagyis a hájat), de volt, hogy nekem is belilult....Ne foglalkozz vele, a cél a lényeg!És már nem sok van hátra.Max egy kis Phenilbutazonnal kend be.... :wink: :lol:

Anett!
Remélem nem leszel most beteg!!!Küldök egy kis betegségűzőt.... :twisted: :twisted: :twisted:

KÖszönöm a családom már jobban van, szerencsére amilyen gyorsan jött, olyna gyorsan el is hagyott bennünket.Azóta már az öcsém sikeresen letette a kresz vizsgát is! :roll: Lehet ez nekünk nem lesz olyan jó..... :roll: :lol: :lol:

Erika!
OKtóber a Te hónapod is lesz!!!!!!!Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, most ennyire emlékszem, megyek visszanézek, majd dobok a Dr.House előtt egy táblát.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?