Sziasztok!
Na végre. Tudok irni. Az uj csajnak adtak más munkát, nem lóg a nyakamon. Otthon meg apa van a gép előtt. Annyi időre kapom meg, hogy olvasó üzemmódban tudjalak beneteket olvasni.
Bobcsike: Üdv köztünk. Ez egy nagyon jó csapat. Sokat segítünk egymásnak. Valaki mindig tud valamit.
Nyunyi: Pénteken még minden megtörténhet! Ne ad fel!
Te vagy a topik egyik lelke.
Dunai hajón vacsora? Ez igen. Igazi romantikus alkatok
vagytok. Ördikének jobbulást kivánok.
Küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++
Gabicsibe: Pihizel? Pihenj és élvezd, hogy kényeztettnek.
Mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++
Vicuska: Sajnálom a munkahelyi problémát. A helyzett valamilyen
szinten ismerős. Nálam is hol jobb, hol rosszabb a helyzett
de eddig sikerült elkerülni, hogy felhasználjam a törvényt. Még a munkahelyen nem tudnak róla. Ha elkezdődik a lombikom és sűrűn kell járnom UH-ra akkor kiiratom táppénzre magam, és még fel is költözöm Budakeszire sógornömékhez, ne is tudjanak utolérni, behivni dolgozni.
Remélem a te helyzeted javul és főnőköd is beláttja, hogy amit csinál az nem helyes!
Rebe: Fogadd őszinte részvétem. Lehet, hogy duván hangzik, de az vigasztaljon, hogy a nagymamád nem szenved tovább.
Most már fentről figyel rátok, vigyázza lépéseiteket.
Jól tetétek, hogy elkezdtétek a szurizást.
Küldöm a petike növesztőt+++++++++++++++++++++++
Sehike: Jobbulást a nagymamádnak.
Péntek mindjárt itt van, kezdheted megint a szurizást!
Zsókuci: Látom jó volt a lagzi. Megnéztem a honlapodat.
Nagyon tetszik. Ügyes vagy! Én hozzá sem merek kezdeni ilyen elkészítéséhez. De egy kicsit "szomorú" lett, de lesz z még vidám! A 2008 év a tiétek lesz!
Nikó: Gratulálok a két embrióhoz. Simizd a pocidat. Pihenj sokat.
Vigyázz magatokra! 2 hét mulva csak jó hír jöhet nektek.
Süni: Ügyi vagy. Hajrá szurik! Apa tanulja a szuri beadást, vagy menekül elfele.
Vikkata: A náthából gyógyulgatsz? A munkahelyen ne dolgoz sokat. Örülök, hogy nem sokára mentek vissza a babócákért. Ujra szurhatod magad.
Estike: Igaz most nem olvasol minket, de küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++++++
Pénteken már veletek lesz/nek a pici babók!
Brummadzag: Üdv köztünk. Ne ad fel! Reméljük a babó veled marad! Szerintem én hétfőn láttalak. Közel álltál a sorban hozzánk. Én a párommal az ajtóban álltunk. Piros poló és középlábszárig érő szürke nadrág volt rajtam. Szivesen megismertelek volna.
Küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++++++++
Szoritok, hogy csütörtökön jó hirt kapjál.
Elan: Már multkor irtam a maca vibéről. Pedig nem is tudtam, hogy te érdeklődsz utána. Ugy néz ki, hogy nálunk beválik, apa eredménye javul.
Vic12 A sima spermavizsgálatnál nem centrifugáznak. Nekünk volt egy inszem, onnan tudom, hogy mennyi maradt akkor.
Kira76 Üdv köztünk. Nekem volt egy inszem, de én semmit nem vettem észre. Kivéve azt, hogy az utrótól nőt a hasam alja, de utána visszaállt. Okt. 1-én megyek én is, jó lenne személyesen is megismerni téged.
Küldöm a babatapit++++++++++++++++++++++++++++++++++
Baby Gratul a magas HCG-hez. Szoritok, hogy pénteken kapjál jó hirt. Küldöm a babatapit++++++++++++++++++++++++++
Juci: Örülök, hogy Dórka baba jobban van. Nagyon sokat gondolunk rátok. Sok lelkierőt, kitartást kivánok nektek.
Minnél előbb ölelhesd a két kicsit magadhoz!
Kriszti: Jók lettek a fényképek. Láttom jót bulitál. De azért nem kéne ennyit dolgozni. Már megszünt a "munka hőse érdemrend".
Bocsánat, ha valakit kihagytam. De végre tudtam írni.
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok