A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vic12, nem, most akció kicsit felfüggesztve :D Most már amúgy "csak" hobbiból nyomjuk, 4 napja fenn van a hőm. Nyomom az utrót, 3 napja, egyelőre nem nőtt a hasam, de hol van még a vége... Mindenesetre ma elkezdett fájdogálni, remélem, ez nem jelent rosszat. :roll:

Erika, ma vettem meg a Macát, este kezdi is a pasim. :)
elan

Törpe!
Örülök h jelentkeztél...Épp valamelyik nap gondoltam én is Rád, hoyg nagyon eltüntél.......

Erika!
Tudom, már nincs munka hőse érdemrend, de imádok dolgozni....Ez valami betegség lehet..... :lol: :lol: :lol: Azt hiszem kezeltetnem kell magam!:)

Vic!
Biztosítsd be magad!!!!És ami a lényeg, ne hagyd magad!!!!!!!!!!!!!Remélem Te leszel a győztes a főnőkkel szemben.

Gabikám!
Nem ördöngősség megcsinálni!!!Elküldöm priviben, én melyiket szoktam(menne fejből is, de egy főzős oldalról szedtem, ami nagyon bevállt...Ma mindenki azt ette a munkahelyen, és nagyon dicsérték, h iszonyatosan finom!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kriszti!
Ezt a kaja receptet nem lehetne közzé tenni, mert szerintem most már mindenkinek csorog a nyála! :lol:
Nefke
nefke

Lányok!
Péntek reggel kérem a lóherémet! :lol: Szerencsét hozott eddig, így már jelzem is, hogy most is kell! :lol:
Nef
nefke

Na, akkor a friss tábla!
Remélem a sok új infót jól olvastam...
Nefkénél voltam lemaradva....Nem emlékeztem mikor kezdted a szurit...Remélem jól olvastam vissza..... :oops: :oops: :oops:

Anyukák, kismamák
Leendő anyukák,kismamák
Vendég

Nefke!
Dehogynem!
Csak nem akartam terthelni a topikot...... :oops: :lol:

Cézár saláta
Hozzávalók 4 személyre:
# 50 dkg csirkemell filé,
# fél fej saláta,
# 50 dkg uborka,
# 50 dkg paradicsom,
# 1 dl tejszín,
# 2 dl ezersziget salátaöntet
# 2 dl tejföl,
# kevés olívaolaj
# 10 dkg trappista sajt
# só, szárnyas fűszerkeverék

Elkészítés: A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, sóval, szárnyas fűszerrel meghintjük, és 2 dkg olívaolajon átsütjük, majd egy kis víz hozzáadásával megpároljuk.
Közben a tányérok aljára teszünk 2-3 salátalevelet, a cikkekkre vágott paradicsomot, a csíkokra szelt uborkát.
Elosztjuk rajta a csirkehúst, és leöntjük a tejszínből, ezersziget salátaöntetből és tejfölből álló öntettel, melybe belekeverjük egy kevés olívaolajat és ízlés szerint egy kis sót. Tetejét reszelt sajttal megszórva azonnal fogyasztható.

Szóval lehet nem olyan, mint amit az éttermekben adnak, de isteni íze van.....Én a paradicsomot, uborkát, sajtot, és teszek bele egy kis lilahagymát(húúú, az betyáros):lol: , ezeket egy tálba keverem össze. Ezt teszem a saláta levélre, nem egyenként. Majd a husit, és az öntetet is összekavarom, és ezt öntöm a zöldségekre...Nem egyenként teszem rá.Elvégre a végén úgyis összekutyuljuk....
:wink:

Szóval próbáljátok ki, isteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Még annyi a salátához, hoyg a salátalevelet szétszakítgatom kicis darabokra.....És akkor a husis öntettel, és a zöldségekkel falatozom.....

Hááát, nem lesz DR. House......:(:(:(.Ezt jól elnéztem.Nem baj, akkor megyek aludni, reggel megyek vissza dolgozni!

Szép estét Nektek, majd holnap este későn benézek, vagy ha lesz időm délután....Estére hivatalosak vagyunk vacsira(édes barátosnőm meghívott bennünket, hoyg 2 nappal után ne főzzek).Örömmel fogadtam! :lol: :lol:

Szép álmokat!
Vendég

Helló! Csak egy pillanatra... Hazaértem a céges vacsiról. Jól bekajáltam, pedig ez beülti után lett volna jó: Japán étterembe voltunk (kagyló, rák, hal, tofu...) :D

Anett, az 1000-es C vitamint NE FELEJTSD!!!Én azzal kombinált Kalcium-S-t ittam!!!

Na, megyek, pakoljuk fel a Gynazolt. Brrrrrr... :D

Holnap jövök hosszabban és mindenkihez lesz pár jó szavam!

Szép álmokat!
süni76

Sziasztok,

Hát, tényleg nagyon pörög a topik, a melóhelyemről megpróbálom általában olvasgatni, de úgy délelőtt 10-11 körül általában nem bírom a tempót meló mellett :wink: :lol: De látszódni is fog a hsz-om hosszúságán :oops: :oops: bocsi érte!

Kata,
Örülök, hogy jobban vagy! :D

Kriszti,
Látom, jó volt a buli :lol: :lol:
Amúgy én a honlapra sem az igazi méretükben töltöm a képeket, mert úgy nagyon sok idő lenne, de persze ott nagyobba azért lehet. :wink:

Nyunyi,
Igazuk van a lányoknak, várjuk meg a hivatalos, BMC-s eredményhirdetést, hátha csak a teszt tévedett! Ha meg mégsem, lehet, hogy a párodnak van igaza, jó lesz egy kis pihenő mind a lelkednek, mind a szervezetednek.
Nagyon helyesek a barinéd ikrei. Hogy van lelkileg?

Böbe,
Üdv itt! Én is csak ismételni tudom a többieket, hogy nagyon jó kezekbe kerültél, Wiegandt doki az én orvosom is, és csak csupa jót tudok Róla mondani! Meg úgy általában a BMC-ről is! :D Mielőbbi babásodást kívánok! :wink:

Vucuska,
Őszintén sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: cry: És igenis ez már nagyon jó jel, hogy elindult valami, úgyhogy fel a fejjel, legközelebb már biztos sikerülni fog :wink:
Azért ne tűnj el! :D

Nika,
Igen, nagyon-nagyon sokat jelent Nekem is, hogy itt vagytok. Jóban-rosszban… Nekem is a 2. családom van itt, meg az egyel lentebbi, babásban. Nélkületek nagyon nehéz lett volna túlélnem dolgokat! Szóval: örülök, hogy ismerhetlek Benneteket! :D

Madrin,
Drukkolok Nektek, hogy legyen spontán baba! :D Nálunk sajnos nem igazán van rá esély… :oops:
És én is teljesen babanet függő vagyok. :lol: Pedig velem sem történik most semmi, de mégis itt lógok állandóan, amikor tehetem :wink: :lol: :lol:

Kira,
Neked is üdv itt! :D
Drukkolok, hogy az inszem meghozza a várt eredményt! :D Nem is kell tesztelni, ráér majd a BMC-ben megtudni a jó hírt :wink: Drukkolok Neked!
Ránk nyugodtan zúdíthatod a „bajaidat”, segítünk, ha tudunk!

Törpe,
Hurrá! Ezek nagyon szuper hírek Apáról! :D:D:D:D Nagyon örülök, hogy jól haladtok! :D
Köszi, szerintem is tüneményesek a kutyalányaink :D:D

Gabicsibe,
Ami jár, az jár: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Amúgy nyugodtan élheted az életedet, nem kell egész nap feküdnöd. A lényeg, hogy sokat pihenj, sétálj ha van kedved! Szóval a lényeg, hogy kíméletes legyen az életmód, és nem kell elfekvőnek lennie :wink: :lol:

Jerika,
Hát igen, én is nagyon-nagyon bízom a 2008-as évben… Reméljük a legjobbakat :D

Nikó,
Mennek ám Neked is a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Kapcsold ki magad, ne figyelj ilyenekre. Olvass, nézzél tévét, ne keress tüneteket!

Brummadzag,
Holnap!! Drukkolok nagyon-nagyon!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Azonnal jelentkezz, ha hazaértél!

Vic,
Sajnálom, hogy ilyen állat a főnököd! :? Majd sikerül az inszem, és többet nem kell menned utána :wink:
Örülök, hogy a W. doki jó híreket mondott Neked! :D:D:D:D

Nefke drága,
Szuper jók ezek az eredmények! :D:D:D Minden okod megvan rá, hogy örülj! Én is örülök Veled, jó? :D:D:D

Rebe kedves,
Sok erőt kívánok! Tudom, most nagyon nehéz! Én is nagyon kivoltam, amikor a Nagyim meghalt! :cry: Veled vagyunk bánatodban!
Az eredményeidhez gratulálok, szépen növögetnek azok a petikék :wink: Küldök még egy kis petikenövesztőt, jó? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Anett,
Örülök a Te eredményeidnek is! Akkor egy kis petikenövesztő Neked is megy: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Jobbulást kívánok! Remélem gyorsan átvonul rajtad ez a fránya vírus! Igen-igen, ahogy Süni is írta, az 1000 mg-os C-vitamin csodákra képes! :D

Süni,
Örülök, hogy jó volt a céges vacsi :D

Szépséges álmokat mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Lányok, nagyon szerettem volna jönni, de nem ment :( Este elszállt az internetünk, amit a szomszéddal közösen használunk, most a férjem mobilján keresztül csatlakoztam fel.. még jó, hogy ma velem lesz, így tudok később is rni, még ha nem jó a rendes net, akkor is.. Mindjárt rohanok a BMC-be...
Most csak nagyon sebtiben tudok visszaolvasni, írok szép hosszút, ha lecsitultak az izgalamak délutánra..

Jerika, Nyunyi drága, Zsókuci, Lippa, Anett és mindenki, aki drukkol nekem!!! Köszönöm, hogy velem vaygtok... már csak pár óra, és megvan az eredmény...

Puszillak benneteket!
Vendég

Jó reggelt Lányok!!!!

Rebém!

Akkor találkozom veled is pénteken!!!!! :P Gratula a sok petikéhez!!!!!!

Anett!

Maradok Drágaság,nem bírnám nélkületek!!!!! :cry: :P Jobbulást Drága!!!Sok tea,méz hamar rendbe hoz!! :wink:

Vic!

Most ne nyuszizz,inszem után lehet bátran,nekem is azt mondta a doki,!!!!Mi bajom lehet max terhes leszek!!!Jó fej volt nagyon!!! :lol: :lol: :lol: Jó lenne péntekre az a csóóóóóda!!!! :roll:

Krisztike!

Nem adom,fel apával meg egyett értek!!!!!Majd Januárban!!akkor már lehet lombikkal!! :roll: :wink: Majd pénteken megbeszélem W dokival!!! :wink: Örülök,hogy meggyógyult a családkád!! :wink:

Nefke drága!!!!

Én tuti küldöm a baris lóherét!!!!!!! :P

Zsókucim!!!

Igazatok van,majd a bmc-teszten kiderül!!!Köszike a babó dicséretet!!!!Olyan édesek!!! :P Bariném ,jól van ,nagyon boldog!!10 év küzdelme a 2 baba!!! :roll: Köszike !!

Brummadzag!!!

Nagyon várlak a jó hírekkel!!!!!Csuriban a kezem érted!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi!
Ugye Nekd most inszemed volt?! Hanyadik? És megkérdezhetem, hogy mi a gond, miért nem jön össze magátol? Én is sajnálom nagyon, hogy most nem sikerült. Nekem még csak ez volt az első, de csináltam már sok negatív tesztet és nagyon megviselt! Úgyhogy együtt érzek Veled!
kira76

Nyunyi
sajnálom hogy nega lett a teszt,de tényleg a biztos a bmc-és végeredmény.én még drukkolok neked :oops: :oops: ha meg nem sikerült akkor tényleg jó egy kis pihi,ugyis összejön elöbb-utóbb,ha más nem akkor lombikkal.meglesz a kitartásodnak a jutalma :oops: :oops:

Gabicsibe
nagyon sokat gondolok rád,drukkolok ezerrel :P :P :P

Sünike
hú már gynazol :shock: :shock: akkor mindjásrt neked is drukkolok :wink: :wink:

bibar

Jóreggelt mindenkinek!

Brumi, mennek a drukkok! :)

Lányok, szerintetek mikor érdemes tesztelni? A tüszőrepedésem valószínüleg 22-én történt meg, aznap és másnap voltunk együtt. Jövő vasárnap szerintetek már mehet a teszt? Akkor lesz a 16. nap...
elan

Sziasztok,

Olvassátok az andristopikot!!!!

Köszi!

Kép

Kép
zsókuci

Kira!

3éve szeretnénk kistesót Ördinek!nincs egyikönknél sem baj,Ördike azzonal össze jött ugyhogy nem tom mért nem akar sikerülni!!!2 inszemem volt!!!És köszi az együtt érzést!!! :cry: Én is drukkolok neked!!

Bibarcikám!

Köszi de már tuti nem sikerült!!Meg jött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Most kicsit kész vagyok,megyek bebújok az ágyba magamra húzom a takarót és kibögöm magam!!!!!!!!!!!!!!Majd jövök! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Már elég régóta olvasgatlak Titeket, ugyanis a párommal együtt mi is a BMC-be járunk...

Átestünk az összes(?) vizsgálaton, s most az első (s reményeink szerint az utolsó) inszeminációra készülünk - várhatóan a jövő hónapban.

Szűcs dokihoz járunk, aki idáig elég szimpatikus volt... Mi a véleményetek vele kapcsolatban?

Már nagyon izgulok/izgulunk, mi vár ránk, mert eddig nem sokat mondtak magáról az inszemről, és a megelőző stimulációról sem... Magának a beavatkozásnak már utánanéztem, hogy tudjam, mi vár rám, de néhány hasznos tanácsot/tapasztalatot szívesen fogadnék Smile

Szerintetek az inszem után mennyi időt érdemes (kell) táppénzen tölteni?

Üdv: Judit
arjudo

Nyunyi kicsi szivem,

Most nagyon elszomorodtam. Sírd ki magad drága. Aztán gyere vissza közénk. Nélküled nem topic a topic. Imádom, hogy mindig itt vagy és mindig van egy kedves szavad mindenkihez. :wink:
De elhiszem, hogy most nagyon rossz.

Lányok, én ezt komolyan nem értem. Ha Nyunyiéknál nincs semmi gond, akkor mér nem jön össze? Miért van ez egyre több párnál?
És az inszem esélye miért ilyen kicsi? Tudom, tudom, hogy meg kell termékenyülni, de akkor is.

Ugyanakkor meg, amikor komoly baj van és a legkevesebb esély hogy még lombikkal is összejöjjön, akkor történnek a csodák. Hát komolyan nem értem.

Meg ez a kicsit terhes dolog is,áááááááá. Nem igazságos, hogy ennyire elbánjon velünk a sors.

A mai BMC járatnak drukk.

Vikkata,
A BMC tájékoztatót amit említettem majd írsz valamit, mert nagyon kíváncsi vagyok.

Szia Arjudo,

Én most ugyanabban a cipőben vagyok mint Te. Első inszem valószínüleg a jövő héten. Fentebb Vikkata írt az inszem alatti betegácsiról.

Mi most azt beszéltük meg itt hogy fizetésnélkülire megyek 3 napra. Ha szívózik utána és szemét lesz, a köv. hónapban rögtön táppénz.
vic12

Ja üdv a topicban Arjudo.
vic12

Szia Judit!

Mi is az első inszemre készülünk, de még csak folyamatban vannak a vizsgálatok.
Nálatok mindent rendben találtak?

Kép
bobcsike

Arjudo, üdv itt! Sz. dokiról jókat szoktak írni a csajok! Én csak 1x voltam nála, mikor ő volt a helyettes tanár a dokim helyett. Nekem picit morcos volt, de akkoriban nagyon túl volt terhelve szegény.

Nyunyi, Vicnek igaza van!!! Nélküleg nem topic a topic; ölelés neked cica, és gyere vissza minél előbb! Sajnálom, hogy most nem, de tuti összejön, meglásd!

Vic, az inszemmel az a gond (szerintem), hogy nem tudják olyan jól időzíteni. Mert mi van, ha az van, mint velem? Pénteken kaptam a tüszőrepesztőt, a tankönyvek szerint szombaton nem lett volna szabad még megrepednie, aztán tessék. És ha csak hétfőn lett volna az inszem, akkor már tuti meghalt szegény. Szóval szerintem ez csak az egyik faktor, és, gondolom, még van több más is...

Ne becsüljük le a szerencsét :)
elan

Sziasztok!

Nyunyi: Nagyon sajnálom, de lehet hogy az elkövetkező 3 hónap alatt spontán összejön a baba. És gondolj Monty Pytonékra: Mindig az élet napos oldalát nézd!
Most persze sírd ki magad, aztán holnap beszéljetek meg mindent a dokiddal és utána könnyebb lesz, hidd el!

Arjudo: Én is nemrég csatlakoztam ehhez a kedves csapathoz és én is inszemes vagyok. Én a harmadikra fogok készülni októberben.
Én nem Szűcs dokihoz járok. Én a Puregon injekciót adtam magamnak hasba -ennek a használata ahogy hallottam egyszerűbb mint a Merionalnak- 7 napig a mentruáció 2. napjától. Aztán a 8-on vissza kell menni a dokihoz, uh-os ellenőrzés és megbeszélitek mikor lesz az inszem, valamint hogy a tüszőrepesztő szurit mikor kell beadni. Nekem az elsőnél a 10., a másodiknál meg talán a 11. napon történt az inszem.
Érzésre a dolog nem több mint egy rákszűrés. Ne izgulj, nem fog fájni!
Inszem után 2-3 napot pihentem, de nem vittem túlzásba.
Általában inszem után 17 nap múlva kell visszamenni pisivel kontrollra.
Nekem a 2. inszem sikerült, de aztán most kedden kiderült hogy mégse. :(
De nem adom fel!!! :)
Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolunk, én most net közelben vagyok.
vucuska

Sehike, én most hívtam fel őket, 100 db-os csomagban lehet venni nálunk, és így 460-, a fecsi, meg 540,- a 100 db-os, így nem is rendeltem meg, hanem azt mondták, hogy menjek és adják kiszámoltam kb. ennyi kell majd a 3 hónap alatt úgyis. Van nekik honlapjuk, ott esetleg tudsz rendelni postán is, hívd fel őket. www.rextra.hu Neked hány nap alatt jött meg a progiszuri?

Vic, valamit elértettél, a tájékoztató nem a TB-nem kell, vagyis én semmi ilyet nem írtam.. :roll: Az a tájékoztató az, amit Jerika priviüzenetben átküldött neked más nincs, lehet, hogy félreérthető voltam, de én semmi TB-s tájékoztatóról nem írtam, nem is tudok ilyenről..

Nyunyi, jajjj Te jány, ne sírj.. Ha meg tényleg nincs semmi szervi baj, akkor ne menjetek lombikra rögtön, az inszem pont ilyenkor hatásos, lehet csak lustik maguktól beúszni, az inszem meg ezen segít.
torolve_20130114141731

Köszönöm a kedves fogattatást. :)
Az összes vizsgálat megtörtént. Nem igazán mondott a doki semmit az eredményekről. Csak a férjem eredményéről beszélgettünk. Azt mondta, hogy elfogadható. Épphogy az alsó határt eléri. A HSG-n minden rendben volt. Visszont mindkét ováriumom policisztás. :( Amit már régóta tudok, sőt két éve meg is műtöttek miatta. Sajnos a gyerekprojekt nem most kezdődött, csak most jutottunk el odáig, hogy dokit váltsak és komolyabb segítséghez forduljunk. A hormon eredményt sajnos nem tudom.
a táppénzt azért kérdeztem, mert sajnos a munkahelyem nem olyan rugalmas és kiszámíthatatlan néha, hogy milyen nehézségű.
arjudo

Kukuccs!

Vic Drága!

Köszönöm,aranyos vagy,nagyon jól esett amit írtál!!!!! :cry: :roll: :)

Arjudo!

üdv itt nálunk!! :wink: Sok szerencsét!

Elan!

Köszönöm,neked is ,aranyos vagy!!!!! :cry: :roll: :)

Vucuska!

Köszönöm neked is!!!holnap megbeszélem dokival a dolgokat!!! :roll: :wink:

Vikkata!

Lehet igazad van!!!Majd kiderül!Holnap beszélek W dokival! :roll: Már nem sírok igérem! :roll:

Brummadzag!!!!

gyere a jó hírekkel,nagyon szórítok neked!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

sajnálom :(

Krisztike

próbáltad már a mediterrán öntettel?Az olyan mint a vendéglőkben.

Mindenkinek mennek a drukkok :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Nyunyi, drága, fel a fejjel!Tudom, most nagyon nehéz!! Pihenjetek egy picit, aztán kopogtat a csoda! :wink:

Üdv az újaknak!
Arjudo, én is Sz dokihoz járok. Maximálisan elégedettek vagyunk vele, de a többi dokiról és asszisztensről is ezt lehet mondani. Kitartást neketek és sok-sok türelmet és optimizmust!

Vikkata, Sehike, a progi szurit hűtőben kell tárolni??? Nekem nagyon gyorsan megjött, de szerencsém volt, pont másnap mentek ki, így elég volt, hogy átutaltam az összeget és faxon a receptet. 3 nap alatt itt volt. Hú, tűt be is kell szereznem hozzá...

Gabicsibe, hogy vagy? Pihizel, munkálkodsz lájtosan??

Anett, remélem jobban vagy! Nyomasd a vitaminokat. Pár nap és helyre jössz. Gondolj arra, hogy ha már benyelted ezt a nyavaját, jobb most, mint transzfer előtt. VITAMIN-VITAMIN-VITAMIN!!

Bibarci, igen, már itt tartunk :D Neked utólag Boldogságos házassági évfordulót kívánok!!!

Vucuska, sajnálom, hogy nem sikerült, de szuper a hozzáállásod!!

Zsókuci, aztán ne dolgozz túl sokat!!! Pihi, buli...Tequila! :wink:

Vic, akkor holnap Veled is talizom? Húha, miről ismerlek meg?

Nefke, szurkolok holnapra!!! Vajon vastagodik még a nyálkahártyád? :wink:

Brummadzag, várunk a jó hírekkel!

Kriszti, jó lehetett a buli :D Egészségedre!!!
süni76

Vucuska

A tüszőrepesztő szuri után mikor van a tüszőrepedés? Napok vagy órák múlva?

(Inszemes vagyok és az elsőre készülök)

Kép
bobcsike

Nyunyi
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
rettenetesen sajnálom :cry:

Hatalmas ölelés neked!
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Bobcsike!
Én mindig úgy éreztem hogy az inszem napján kezdtek el repedni a tüszők, vagyis akkortól 2 napon keresztül feszült az alhasam. Szerintem ez valahogy be van "programozva", mivel az inszem előtt 2 nappal pontban 8-kor kellett eddig beadni az Ovitrelle-t .
Legutóbb az inszem előtt uh is volt és akkor mondta a dokim hogy az egyik tüsző biztos megrepedt és még azon kívül volt több tüszőm is.
Mikor lesz az inszemed?
vucuska

Sziasztok,

Anett: Jobbulást neked! És biztosan találkozunk még! :wink:

Vic: Megy a drukk az inszemhez!

Kriszti: Jó ez a recept, ki fogom én is próbálni! :wink:

Zsókuci: Annyira drága vagy! Köszönöm a petikenövesztőket!

Nyunyi: Nagyon sajnálom! De meglásd összejön az a babóka! A topic meg tényleg nem topic nélküled, jó hogy itt vagy!

Arjudo: Isten hozott a topicon, jó helyen vagy! Én is Szűcs dokihoz járok. Szerintem nagyon aranyos, és segítőkész. Minden kérdésedre válaszol, és néha ugyan morcinak tűnik a folyosón, de aztán bent tud ő mosolyogni is! :wink: Én örülök, hogy hozzá kerültem!

Voltam ma vérvételen. Picit csökkenteni kell a Puregont, mert a hormonszintem magas lett egy kicsit. Van már 14-es, 13-as tüsző, meg több 11-es, 10-es, és 9-es is.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vucuska!

Nekem csak val. színűleg novemberben, mert még folyamatban vannak a vizsgálatok.
Korábbi vizsgálataink (egy éve volt) mind jók voltak. HSG is jó és a férjem eredményei is.
Szóval most újra megismételjük az összeset és meglátjuk majd mikorra lehet az első inszem.

Köszi a választ, legalább így van egy kis fogalmam az egészről.

Kép
bobcsike

Arjudo!
Üdv itt nálunk! Jó helyen jársz!

Nyunyi!
Sajnálom, de még hátha változik! Tudod a remény hal meg utoljára!

Csajok!
Nem tudom mi van, hogy a sok szuritól, vagy mitől, de még csak most ébredtem, na jó voltam reggel bundátlanítóban (ahogy Gabi hívja), de utána hazajöttem és eddig aludtam és most is úgy érzem, hogy jobb lenne visszafeküdni. Kicsit szédülök, meg hányingerem van, ja és alig eszek valamit.
Nefke
nefke

Bobcsike!
Én mindig úgy éreztem hogy az inszem napján kezdtek el repedni a tüszők, vagyis akkortól 2 napon keresztül feszült az alhasam. Szerintem ez valahogy be van "programozva", mivel az inszem előtt 2 nappal pontban 8-kor kellett eddig beadni az Ovitrelle-t .
Legutóbb az inszem előtt uh is volt és akkor mondta a dokim hogy az egyik tüsző biztos megrepedt és még azon kívül volt több tüszőm is.
Mikor lesz az inszemed?
vucuska

Bocsi, nem tudom miért jelent meg még1* az üzenetem.
vucuska

Nefke!
Nekem azt mondta a dokim ha hányingerem vn vagy ájulásérzés vagy puffadás akkor keressem meg. Picit nekem is volt hányingerem de elkezdtem sokat inni és segítet, fáradt is voltam nagyon a stimu alatt szetem a hormonok teszik! :D
nikó

Lukrécia,Sünike,Törpike,Rebécske,Nefke drága!

Köszönöm,nektek is drágák vagytok!!!!!! :wink:

Lányok,egy csepp volt ,és azóta semmi,nem is fáj a hasim!!!! :shock: Na már én sem értek semmit!!!!!!!!!!!De majd holnap minden kiderűl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Rebe!

Örülök,hogy alakulsz drága!!! :wink: Csak nehogy túl stimuzzanak! :roll:

Nefke4

Biztos a sok hormon!!!Én sem voltam túl fényesen tegnap,már 8 kor aludtam és 7 kor keltem de még tudtam volna aludni!!!! :wink: Meg ez a nyamvatt idő is!!! :? Holnap remélem talizunk!!!! :wink:

Böbcsike

szúri beadását követően 36 óra elteltével van az inszem!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vucuska

Nem tudom, lehet hogy miattam,mert próbálgatom a képet beszúrni a nevem mellé. De mostmár sikerült!

Kép
bobcsike

Bobcsike!

Jó a képed!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Köszi! :D A Tigris mindig szerencsét hoz nekem.... Nagyon szeretem!!

Kép
bobcsike

Sehike küldtem pü-t!

lippa

Tényleg, Nyunyi, tegnap megkaptad az üzenetemet az iwiw-vel kaopcsolatban?
vucuska

Vucuska!

nem kaptam meg!!!!küld el még egyszer!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bobcsike, a csajszik általános tapasztalata az, hogy a tüszőrepesztő beadása után 2 nappal reped a tüsző.

Úgy tűnik, csak én vagyok ilyen selejtes, hogy nekem már másnapra megrepedtek...

Igaz, én általánosságban véve is elég hevesen reagálok a gyógyszerekre...:/
elan

Sziasztok csajszi

Nyunyika!!!!!Hát borzasztóan sajnálom de szerintem még ne add fel.Tudok olyat aki naz elsö 3 honapban vérezgetett a mensi idején!! ugyhogy még akármi is lehet!! De az inszem után miért nem vesznek vért????Az a tuti nem??,

Tegnap aste voltam u.h.-on. Van jo hirem is és kevésbé jo is. A szuper hir az az hogy a kismuksoval minden rendben van .Láttuk minden porcikáját a doki mindent megmutatott megmérte a fejét a kezeit lábait, a pocakját a gerincét. most 20 cm kb. A kevésbé szuper,hogy a méhlepény teljesen rajta van a méhszájon. Doki aztmondta nem emelhetek semmit max 1kg kenyeret. nem hajolgathatok nem tornázhatok és nem csinálhatok semmi megerőltető dolgot. És ha elkezdenék vérezni vagy akárcsak barnázni egy kicsit azonnal menjek.
irt még egy gyogyszert duphastán a neve azt kell szednem meg a magne b6-ot.
Gondoltam én hogy nem lesz ez egyszerű. Nehogy már az ember kicsit jol érezze magát. Még valaki mondja nekem hogy a terhesség az maga a nyugalom szigete ha ha :shock:

Az embernek nagy nehezen összejön aztán meg parázhat végig. Na jol van nem panaszkodom tovább. Megy a drukk mindenkinek sok puszika.

Kép
fiona66

Bobcsike! Nekem is a tigris a kedvencem!!!!!! Van egy kb 80 cm-es Egyszer még apa hozta nekem az egyik utjáról..De totál eredeti!!!!!! Imádom :lol: :lol:

Kép
fiona66

Elan

Köszi a választ. És amikor megreped a tüsző utána meddig foganóképes a petesejt? :roll:

Csak azt szeretném ezzel megtudni, hogy az inszem mennyire lehet sikeres.

Kép
bobcsike

fiona

Nekem is van egy Tigrisem (kisebb mint a tied). Egyenlőre babapótlóként használjuk :P :lol:

(Sokszor úgy viselkedünk vele mintha élő lenne. Tiszta hülyének érzem ilyenkor magam :lol: )

Kép
bobcsike

Bobcsike!

24 óra !!!Jókor csinálja a doki az inszemet,ne agódj drága!!!!!okos Kis dokik ezek!!! :wink:

Fiona baba!

Köszönöm,már sokkal jobban vagyok,jó lenne ha velem is ez lenne a helyzet!!! :roll: Én is jobban örülnék a vérvételnek!!de csak vizelet van!!Mindegy!! :roll: Vigyázz nagyon magatokra!!Nuku ablak pucolás!!!!pihi hegyek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Fiona, örülök, hogy egészséges a baba, annak, hogy most aggódhatsz más miatt, egyáltalán nem :( Vigyázz magatokra!

Bobcsike, a petesejt kb. 1 napig él, ha jól tudom.
elan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?