Sziasztok,
Hát, tényleg nagyon pörög a topik, a melóhelyemről megpróbálom általában olvasgatni, de úgy délelőtt 10-11 körül általában nem bírom a tempót meló mellett

De látszódni is fog a hsz-om hosszúságán

bocsi érte!
Kata,
Örülök, hogy jobban vagy!
Kriszti,
Látom, jó volt a buli
Amúgy én a honlapra sem az igazi méretükben töltöm a képeket, mert úgy nagyon sok idő lenne, de persze ott nagyobba azért lehet.
Nyunyi,
Igazuk van a lányoknak, várjuk meg a hivatalos, BMC-s eredményhirdetést, hátha csak a teszt tévedett! Ha meg mégsem, lehet, hogy a párodnak van igaza, jó lesz egy kis pihenő mind a lelkednek, mind a szervezetednek.
Nagyon helyesek a barinéd ikrei. Hogy van lelkileg?
Böbe,
Üdv itt! Én is csak ismételni tudom a többieket, hogy nagyon jó kezekbe kerültél, Wiegandt doki az én orvosom is, és csak csupa jót tudok Róla mondani! Meg úgy általában a BMC-ről is!

Mielőbbi babásodást kívánok!
Vucuska,
Őszintén sajnálom, hogy nem sikerült!

cry: És igenis ez már nagyon jó jel, hogy elindult valami, úgyhogy fel a fejjel, legközelebb már biztos sikerülni fog
Azért ne tűnj el!
Nika,
Igen, nagyon-nagyon sokat jelent Nekem is, hogy itt vagytok. Jóban-rosszban… Nekem is a 2. családom van itt, meg az egyel lentebbi, babásban. Nélkületek nagyon nehéz lett volna túlélnem dolgokat! Szóval: örülök, hogy ismerhetlek Benneteket!
Madrin,
Drukkolok Nektek, hogy legyen spontán baba!

Nálunk sajnos nem igazán van rá esély…
És én is teljesen babanet függő vagyok.

Pedig velem sem történik most semmi, de mégis itt lógok állandóan, amikor tehetem
Kira,
Neked is üdv itt!
Drukkolok, hogy az inszem meghozza a várt eredményt!

Nem is kell tesztelni, ráér majd a BMC-ben megtudni a jó hírt

Drukkolok Neked!
Ránk nyugodtan zúdíthatod a „bajaidat”, segítünk, ha tudunk!
Törpe,
Hurrá! Ezek nagyon szuper hírek Apáról!

:D:D:D Nagyon örülök, hogy jól haladtok!
Köszi, szerintem is tüneményesek a kutyalányaink

:D
Gabicsibe,
Ami jár, az jár: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Amúgy nyugodtan élheted az életedet, nem kell egész nap feküdnöd. A lényeg, hogy sokat pihenj, sétálj ha van kedved! Szóval a lényeg, hogy kíméletes legyen az életmód, és nem kell elfekvőnek lennie
Jerika,
Hát igen, én is nagyon-nagyon bízom a 2008-as évben… Reméljük a legjobbakat
Nikó,
Mennek ám Neked is a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kapcsold ki magad, ne figyelj ilyenekre. Olvass, nézzél tévét, ne keress tüneteket!
Brummadzag,
Holnap!! Drukkolok nagyon-nagyon!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Azonnal jelentkezz, ha hazaértél!
Vic,
Sajnálom, hogy ilyen állat a főnököd!

Majd sikerül az inszem, és többet nem kell menned utána
Örülök, hogy a W. doki jó híreket mondott Neked!

:D:D:D
Nefke drága,
Szuper jók ezek az eredmények!

:D:D Minden okod megvan rá, hogy örülj! Én is örülök Veled, jó?

:D:D
Rebe kedves,
Sok erőt kívánok! Tudom, most nagyon nehéz! Én is nagyon kivoltam, amikor a Nagyim meghalt!

Veled vagyunk bánatodban!
Az eredményeidhez gratulálok, szépen növögetnek azok a petikék

Küldök még egy kis petikenövesztőt, jó? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Anett,
Örülök a Te eredményeidnek is! Akkor egy kis petikenövesztő Neked is megy: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jobbulást kívánok! Remélem gyorsan átvonul rajtad ez a fránya vírus! Igen-igen, ahogy Süni is írta, az 1000 mg-os C-vitamin csodákra képes!
Süni,
Örülök, hogy jó volt a céges vacsi
Szépséges álmokat mindenkinek!