szirom
2004.04.13 19:33
Emlékszem, a fiúk is tudtak érdekes helyeken aludni egy idő után
De legalább tudod, hogy most már a kedvenc zenéjére is képes elaludni
Ez azért már előny!
Ádáménál kint voltunk az udvaron, ott volt ebéd, családi összejövetel. Marcus be is aludt kint a kiságyában
Hétfőn meg a bátyámék jöttek anyuékhoz, ott voltunk. Kapott Marcus nyuszimobilt
És most kissé aggódom is, mert este leesett a kanapéról. Egy percre nem figyeltük
Volt nagy sírás, a buksiján piros folt. De egyébként jókedélyű. Felhívtam a dokit, azt mondta, ne aggódjuk, de figyeljük. Hányás, furcsa viselkedés esetén azonnal irány a Madarász. Remélem, hogy nem lesz gond.
2004.04.13 20:22
Akkor kezdjünk el számolni, jelezze, aki jönne! Bár mi úgyis itthon vagyunk, akár ketten, akár tízen jöttök
2004.04.14 09:07
Gyönyörű!
Próbáld kicsit cukrozni, vagy tegyél bele mézet, ha cukit nem akarsz. (vagy még nem kaphatnak ilyenkor mézet??)
De nem lett semmi baja, kisebbnek még masszívabbak, mint nagynak
Hol vigyorgott, hol üvöltött...vagy túlpörögte magát, vagy a foga jön tényleg, vagy passz. 11-kor is úgy aludt el, hogy a nappaliban nézte a tv-t, és beájult
Igazi férfi

2004.04.14 10:45
De azért linkeltem be, hogy meg tudjátok nézni, ott van minden, ár, felszereltség, fotóalbum
Engem meg megüt a guta, biztos, hogy ronda egy anyós leszek
2004.04.14 18:03
Képzeljétek el, hogy megismerte már a várószobát is, a doktorról nem is beszélve. Alig tudtam levetkőztetni, olyan kétségbeesetten kapaszkodott belém szegény kölyök. Megkapta a szuriját is, hát eléggé zokon vette.
Örülök, hogy írt fel gyógyszertárit, mert amilyen tejpépeket a boltokban láttam, azokból nem mertem venni. Sárgabarackos meg hasonlók 4 hónapos babáknak, nem is tudom, hogy képzelik. Azt is kérdeztem, hogy eddig akkor miért nem volt gond a bukással, szerinte azért, mert eddig ugye nem evett nagy mennyiségeket. Ez tényleg igaz, inkább sűrűbben kajált, és egyszerre kevesebbet. És még mondja valaki, hogy ezek a töpörtyűk nem tudják, mi a jó nekik!
Miksa eddig egyedül azt nem ette meg, mármint a házilag pépesítettet. A Hipp az bejön neki
Mi nem idegen nevet kerestünk, csak viszonylag ritkát, és eddig nagyon bevált. Szőnyi Miksa névvel még akárki lehet belőle
2004.04.14 18:14
Cska azért írom hoyg ha május 9-én el tudunk menni így készüljetek ám

2004.04.14 20:13
Igaz, előtte be akarok nézni a börzére, hátha lesz jó áron valami jó esernyőkocsi, ami dönthetős is. Marcus múlt héten volt 68 cm és ma 7610g
Csak tudnám, hogy mitől nő ennyire
2004.04.14 20:56
Igazából lényegtelen, vsak azért hoztam szóba, mert kiderült hogy Szirom beleolvas és nehogy zatán most azt gondolja hogy akkor mi vár rátok a Horányban
Igazából nem érdemel az ügy több szót. 2004.04.14 21:46
2004.04.15 08:01
Ma úgyis megyünk szurira, majd megnézetem a fogát...én speciál semmit nem veszek észre...mármint, hogy dagibb lenne v. pirosabb az ínye.
Kb október óta folyton taknyos meg köhög...Úgyhogy akarjátok, hogy menjünk a talira?
Hihetetlen, milyen vagány, és látom, sikerült kocsicipőt venni!
Az első kép meg...nem is tudok rá mit írni, ilyet festeni lehet csak
Nagyon szép!
Amúgy meg nem semmi méretek!!! Már szerintem lehagyta lazán dagi-Mátét
2004.04.15 13:17
Mondjuk jó friss a levegő.
Egyébként Miksának is ugyanilyen márkájú kocsicipője van, és ő is ugyanúgy nézegeti, sőt még a szájába is veszi
Csak mi nem magasszárút vettünk, mert csak a bokacipőből kaptunk tépőzárast. De a talpacskája ugyanilyen
Valamikor december elején született, ugye? Marcusról tudom, hogy november 3., mert alig 2 héttel idősebb Miksabuckónál. Kriszta Mátéját én mindig a Mikuláshoz kötöm, Marycus Vikócája meg ha jól emlékszem, karácsony helyett jóval előbb jött. Mese Kriszta környékén szült, de nem tudok pontosat
És Manó Emmája október eleje, asszem 10. Egy egész évvel idősebb Miksánál
Pontosítsatok, jó?
Igazából az a lány szerintem túllőtt a célon, és bár a többiek intelligensen lereagálták, de ez sem volt elég. Hát van ilyen, és még hány lesz, ha oviba, suliba járnak majd a kölykök. A szülők sem egyformák, ugye... 2004.04.15 16:51
Most meg megy a Rozi (mosógép). Hiába, ez a gyermekkel rendelkező mosógépek sorsa

2004.04.15 20:57
Hogy itt micsoda jó csávók lesznek, na meg jó csajok
Máté majdnem le is esett a pelusozóról, mert anyája tátott szájjal bámult az ablakon kifelé
Kaptak szabin-cseppet is, mármint Regi is, mert múltkor a hányása miatt nem kapta meg...
És még Regiről se feledkeztél meg...hihetetlen, hol is dolgozol?
OFF: hívott ma Asztalos Csabi
Lesz nyáron megint Metros tali, két napos...de sok esélyem nincs, ha még cicis lesz Máté... 2004.04.15 21:20
Még mindig nem adod a fiad?:o Igaz, most újabb fotót nem tudok feltenni, de Annácska még mindig gyönyörű. Ha viszem valahová, mindig körülállják, hogy milyen gyönyörű. Ígérem, addigra mindent tudni, fog, amit egy jó feleségnek tudnia kell
Add elő, mik nálatok a követelmények. Májusig mindent megtanulunk.
Nemigen van kedve, én úgy érzem, de azt mondta, jövő hét elején megbeszéljük. Én busszal azért egyedül babávál nem vállalnám be.
Oviba napi hány fiúnak töri össze a szívét?
2004.04.16 07:51
És íme, be is bizonyítottátok!
Vikócáról is jó lenne friss kép, Marycus!!
Már közös képük is van
És én is elégedett vagyok a vejemmel
2004.04.16 20:08
Én megkezdtem a fogyást, 4 kg lement, de hát 20-nak kéne.
Maradt 16
Jövő héten újrakezdem talán a tornát is.
Judittal meg beszélj, végülis a fiúk kibírják a buszt, nem olyan rossz a közlekedés. A komptól meg nem lakunk messze, de ki is mehet értük valaki.
De az tény, hogy Annácska nagyon csinos kislány, ebbe nem tudok belekötni.
A talit meg próbáljátok megoldani, mi nagyon szívesen látunk benneteket. 2004.04.18 06:34
És az ember nehogy már beteget játszon - nem fog unatkozni ő sem
Metros talira meg szerintem menj csak el, kap akkor már más kajcsit meg fagyitejet
Popsitörlőt meg hétfőn megnézem, akkor megyünk a Madarászba OFG-re vissza.
Én persze már fél 5 után fent voltam, arra vártam, hogy mikor ébred
Ma már nem aludt vissza, de teganp igen, egészen 8-ig
És anyuéknál volt majdnem egész nap, mi vásárolgattunk, este meg ők is átjöttek és raclette-eztünk
Ma meg a másik nagyiékhoz adjuk le, meghívott a párom a Tanne-ba (meghívattam magam
)
Olyan aranyosak voltak! Marcus nyúlkált Tomi felé, húzta a ruháját, Tomi meg hangosan kacagott rajta
Kíváncsi leszek, mi lesz itt 9-én
2004.04.18 19:36
Marcusnak pedig gratula a hosszú alváshoz! Mostanában Miksabucc ébred, bár nem minden éjszaka
Több mint 5 hónapos koráig pedig kivétel nélkül átaludta az éjszakákat...
Ez a raktáron lévő járgány most nagyon megéri, úgyhogy azért megbarátkoztam ám vele
) Fedett terasz, korláttal. Még meglátjuk
2004.04.18 20:34
A fogyásodhoz meg gratula!
Csak így tovább, a krémről majd beszámolok, elvileg egy hét után már észlelnem kéne valami változást...
Holnap meg kap majd krumplit is
2004.04.18 22:04
Szóval ezt megéri megvenni, ás majd nagyon jól el is lehet adni. Ha a napfénytető mellett döntenék, akkor meg azt bánnám meg, szemét egy helyzet ez
Ebben főleg az üléshuzat vonz
2004.04.19 12:35
Boldog félévességet!
De ze csak az én véleményme, igazából sosem értettem hogy mire jó a napfénytető
nekem mostanában biztos nem lezs autóm, nehogy új , de engem egy dolog érdekel igazán, hogy ha majd 20 év múlva lesz, hogy autómata váltós legyen, mert írtó béna vagyok vezetésben

2004.04.19 14:18
), és klasszul jön be rajta a levegő anélkül, hogy huzatot csinálna. Nekünk még gimis koromban volt egy olyan kocsink, amin volt, az embernek meg több autóján is volt. És szeretjük
De a többiek nem mondtak semmit, tehát bogrács vagy grill?
Egy kicsit kúszik, de inkább gurul ide-oda. A kádban pedig újabban föl akar állni (biztos könnyebb a kis segge a vízben
) Úgyhogy tegnap száműztem a kádállványt, és beletettem őkelme kiskádját a nagy kádban. Így mondjuk elég nehezen férek hozzá, de hát ez van. Mondjuk fürcsi közben egyszer sem nézett rám, izgatottan szuszogva próbált mászni, meg lehasalni, megfordulni a kádban, és közben kapaszkodott a szélébe, mint egy kismajom. Amikor ki akartam venni, majdnem a kádat is vittük, mert nem akarta elengedni
Hát nem semmi, 2 napja még simán, engedelmesen hanyatt feküdt nekem a kádban... 2004.04.19 18:21
De már érik bennem az elhatározás, hogy veszek egy névnaptárt és ide teszem a gép mellé. Csak tudnám, hogy hívnak benneteket.
Krisztocsra azért van ötletem
Na jó, a többiekre is, csak lehet, hogy jót szórakoznátok rajta
Majd a talin előadom. Remélem, sikerül addigra megpuhítanom az embert. Egészen jámbor és jóindulatú, de Pesten nem szeret vezetni. Annyira nem, hogy szerintem még nem is vezetett soha ott.
Az nagyon jó ötlet volt, hogy összeszedted a babák szülinapját és nagyon édes tőled, hogy így számon tartod mindet.
De fogok pótolni.
Már az elsőnél sírt nagyon. Annyira felvettem volna
És akkor még jött a második. Én még ennyire sírni nem is hallottam. Mondjuk gyorsan megvigasztalódott, de pár percig azért hüppögött. Most viszont egyelőre megint semmi baj.
Egyszer még vizsgán az anyukámat is majdnem elütöttem
Éltem egy évet az USA-ban, ott vezettem automatát, hát avval sem remekeltem
2004.04.19 19:55
De akkor se sokáig
2004.04.20 08:24
És jobbulást a családnak!
Úgyhogy rátok bízzuk. Ja, és gondoljátok ki, hogy mi mit vigyünk a bulira! Ha a párod felhabtapizza a teraszt, akkor beülök én is a skacok közé
És Marcus is sokat gurul, nem bírok vele, sokször a szoba másik végéből szedem össze, nem ám a szőnyegén van
A fürdés nálunk is hasonló, már kipróbáltam, hogy a nagykádban fürdetem, hát ne tudd meg
Siklott össze-vissza, csúszkált, dobbantott, imádta
Ja és a pihenőszékébe sem tehetem már sokszor, meg abban meg fel akar ülni. A kiságyon meg a légzésfigyelőt szúrta ki, a madzagját húzogatja
Ez is tetszik ám! 2004.04.20 12:37
De mivel a közel és távol jövőben úgysincs esélyem rá, így igauzán hangoztathatom
2004.04.20 18:28
Jól csinálja mindkettőt, nyugi
Mondjuk ha engem kérdeztek, én jobb szeretem a grillt, bár nincs bajom a pörivel sem.
Hallottam én már azt, hogy a monoton zajra elbubulnak a srácok, de a porszívó az nálunk ebből a szempontból nem jött be. Szerintem az baromira hangos. De konyhai mixerre már aludt el, és ma és tegnap is elszunnyadt a pihenőszékében az elszívóra, amíg tettem-vettem
Éljen
Talán holnap?
De legközelebb ha beledöglök is, lesz napfénytető...
2004.04.20 19:23
Megnézni viszont nem nagyon hagyja, meg amikor kicsit be is tudtam kukkantani, egészen zavarba jöttem, hogy hol is kell keresni
Újabb bizonyíték, hogy ma reggel ugyanúgy harapott, mint amikor a lenti fogacskái voltak újak
), de rendesen megette. Tegnap megcsináltam neki az előírás szerint, 150 ml vízből, abból hagyott egy kicsit. Ma 120 ml-ből kutyultam, meg ugye a gyümipép. Ez elfogyott az utolsó kanálig. 2004.04.21 12:55
Úgy sajnálom, mintha én kaptam volna
Négyszer kel!!!!!! És zabál mint egy őrült...nappal kb két perc egy szopi, utána nézelődik vadul. Hívtam a védőnőt, mert ugye valszeg pótolja, amit nappal nem zabbant meg...Azt mondta, hogy szerinte még ne krumplizzunk, hanem az esti szopi előtt kapjon gyümit, mert az eltelíti. Hát bazira nem jött be...megevett egy fél üveg Hipp őszit, aztán fürcsi, szopi, és ugyanúgy kelt négyszer
Az első kelésnél nem adtam cicit, benyomott 100 ml őszilevet...
Hanzi, Ildi, ígérem, jövő héten haverokkal is megyünk
(nem is hiányzom, mi?
) 2004.04.21 18:17
Kitől kaptad? )
És napközben alig eszik. És emiatt sajnos úgy érzem, alig van tejem
Pedig szopizva szeret elaludni, de ez néha nem jön össze és akkor elég morci
Úgy sajnálom olyankor szegényt. Mi még hozzátápit nem kezdtük el. Annyira szerettem volna kibírni a hat hónapot. Nem is volt konkrét oka, csak mostanában annyit hallani, hogy így jó meg úgy jó, de hát nem hiszem, hogy bírni fogjuk. Szerintem nem csak nekünk, de a babáknak sem jó, ha ennyit felkelnek éjszaka.
Végre valaki, akit tudom, hogy hívnak
2004.04.21 20:14
A szirom nicket nagyon régóta használom, azon irceltem még olyan 6-7 éve. Csak most nem nagyon illik rám, mer olyan bálna vagyok, mint egy ház. Képzavarok gyöngye
Egyébként anyakönyvezhető név, benne van a Ladóban
2004.04.23 07:25
Állítólag fürdést végigsírta (nem tudom, hogy miért, mikor nem sírós fürdés alatt), de utána nem volt gond. Persze fél 10-kor majdnem bealudt, de aztán mégsem ott. Áthoztam, csak erre várt, az ágyában beájult
És nem hasonlít itt azokra a képekre, amiket fel szoktatok tenni - milyen érdekes
Nekem a grill is tökéletes, de azzal tán több macera van, nem? Bár pörköltnél én is jobban szeretem
Hangok-alvás: a monoton zajokra tudnak a babók aludni, ezért is alszik el a legtöbb baba kocsiban
Állítólag a hajszárító is jó taktika
Nagykádas fürdés volt már? És gratula a fogacskához! Még én sem látom, de doki néni szerint jön. Meg aztán a műanyag kanál nem kocog annyira. Nálunk is meg a Milupa pép üresen is akár
Ez ugyanaz,, mint a Sinlac, csak nem szója-szentjánoskenyér, hanem hidralizált tejporból van, mint a tápszer.
4x kelni a picihez. Egyébként nálunk ez a gyümi evés nem jött be, nehogy eltelítette Macust, de még kevesebb is volt neki. A pép úgy-ahogy, bár első héten az sem volt olyan. Tán az idővel jár, hogy most már jobban bírja az éjszakát. És a későbbi éjszakai etetés sem vált be annó, ugyanúgy kelt a megszokott időpontokban. Ez most is érvényes: akár este 9-kor eszik utóljára, akár 7-kor, eredmény ugyanaz.
Tomi meg a bátyja - 14. Tőlük örököltük a ruhák 80%-át
2004.04.23 08:53
Persze ezen is tünemény
MOndta, hogy Ilid még mindig beteg
Tudsz róla valamit?
Remélem, ezzel a taktikával le fog szokni a kelésről!
2004.04.23 09:58
Majd meglátjátok a talin. Tisztára izgatott vagyok, hogy mit kezdenek egymással a kölykök
A tieitek lehet, hogy láttak már más gyereket, de Miksabuckó nemigen
No és képzeljétek, hogy Miksa nem fél a bazi nagy kutyák ugatásától, merthogy olyan a szomszédé is és azt sokat hallja. Ellenben kijött egy másik szomszéd a telkére, akinek van egy bolognese-je, a Pumukli, hát a kis vakarcs ugatásától úgy megijedt Miksa, hogy először szabályosan visszavakkantott neki, aztán kerservesen sírni kezdett.
De ami késik, nem múlik talán.
2004.04.23 19:29
Anyud jobban van már lelkiekben egyébként?
). Azt mondta a doki, hogy ilyen típus ő.
És nem zavarta a hangos ugatás sem. A macsekomat meg egyenesen imádja
2004.04.24 16:41
És tegnap voltam tornázni is, nem volt rossz, de azt hittem, jobban fog esni. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|