A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Süni,
Jaj de örülök!!! Gratula! Remélem minél több megtermékenyül! :D

Elan,
Ugyan még csak ma kezdtem az Utrot használni, de nekem egyenlőre nem folyik ki. Mondjuk én fekszem után egy kicsit!!!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi!

Gratulálok!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
El is sírtam magam örömömben amikor olvastam!!!!!
Mondtam én, hogy sikerül!!!!!!!!!!!!
nika28

Kukuccs! Drágáim és Kedvenc Kismamim!!!!! :wink:

Rebécske jobbulást!!! :wink:

Kicsi Nikóm!!!

Kép De még nem bíztos kicsikém!!!!!!Ne add fel!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Üdv az Újjab tagunknak!!!!Hajráá eredmény hírdetés!!!!!! :wink:

Vicecském!!!!

Megy a drukk Kedves !!!!!!!!!!Pihizzél,nem menj dolgozni amig lehet!!!!Nekem rá van írva az inszemes zárókra ,hogy betegállományba vétel javasolt!!!! :wink:

Sünikém!!!

Jobbulást neked Drága!!!!!Gratula!!! :P

Jóccakát mára lányok!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Holnap jön valaki BMC-be?
nika28

Ja, az előbb elfelejtettem! :oops:
Gina üdv itt nálunk!
Kép Megy a drukk neked! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi!

Gratulálok!!!! Sokat gondoltam Rád ma,hazaértem és egyszerre megnéztem mizu. Nagyon - nagyon örülök Nektek!!!

Vic!

Hétfőn voltam meg ma, tegnap nem, de egyébként magas vagyok, nagydarab és szemüveges és hullámoshajú. Remélem egyszer majd megismerkedünk!!!

Lányok, ma délelőtt sírtam mint egy csitri. A kezdeti 13 tüszőmből maradt a balban három, azok jók de a Doki azt mondta hogy elég nehezen elérhető a bal petefészkem nem tudja hogy fog megszúrni,a jobban van azt hiszem 2 vagy 3, de azok nem nőttek semmit.Megemelte a gyógyszeradagomat, 3 meronal, 200 puregon.
Tudom hogy a remény hal meg utoljára de most őszintén, lehet ebből még valami? Háromból nics sok esélyem hogy akár egy is jó lesz leszívás után. Tele a "bugyrom".
Amúgy remélem mindenki jól van, nagyon szép estét mindenkinek!!!!

Kép
krisztamili77

Rebe!

Kép

Süni!

Kép

Gabicsibe!

Kép

Köszönöm, hogy végre nem irigységből, hanem örömömben sírhattam egy ilyen csodálatos hír hallatán :!: :!: :!:

Nikó!
Kép

Gina!

Üdv itt. Nagyon szorítok keddre!

Kira!

Merre vagy? Hogy vagy?

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka!
Hogy hol vagyok? Magam alatt! :cry:
De írtam privit
kira76

Sziasztok,

Na, végre itt vagyok én is! :D Próbáltam visszaolvasni :oops:

Sehike,
Mennek a megadrukkok és a petikenövesztők!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Rebe,
Annyira örülök ennek a remek hírnek! Hát, mindjárt péntek, és mindjárt kismami leszel! :D:D:D:D Nagyon ügyesek a petikék! :wink:
A leszívás után normális a barnázás pár napig! Pihizzél! Sok folyadék, sok fehérje!

Gabicsibe kismami,
Hát… csak ismételni tudom magamat! Nagyon-nagyon örülök! Amúgy ezzel a hcg-vel is lehetsz ikreskismami, hiszen anno W. doki nekem is azt mondta, hogy látott Ő már 70-essel is ikerterhességet. De tényleg tök mindegy, a lényeg, hogy ott a babó! Babanövesztők mennek mostantól: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D

Lexi,
Én cáfolom a nézetedet, mert a babásban vannak ám olyan babák, akik első, vagy második inszemre fogantak :wink: Úgyhogy szerintem ez is mindenkinél másképp van, nem vagyunk egyformák :D

Nefke drága,
Remélem, összejött a mai transzfer! Nagyon drukkolok!!!!

Vic,
Mennek Neked is a babatapik! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D És nagyon helyes, hogy a héten még nem mész dolgozni!!!

Jaj drága Nikó,
Rettenetesen sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Gina,
Kép

Nagyon drukkolok Neked is keddre! ++++++++++++++++++++++++ Remélem, hamarosan Te is a babás topikunk lakója leszel :wink:

Süncike,
Jaj de jó!!! :D Gratulálok!! :D:D Gondolom, hogy unod-untad a pisiléseket, de az a jó ha tudsz pisilni, akkor sok rossz dolgot megúszhatsz :wink:
Megadrukkok holnapra: +++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Elan,
Igen, normális, hogy sok visszafolyik az utroból. Hidd el, amennyinek kell, bent marad :wink:

Krisztamilli,
Ugyanez volt velem!!! A bal petefészekemet nem is tudták leszívni, mert olyan kacifántosan „elbújt”, hogy benne maradtak a jó kis petikék :? És hát 3-at szívtak le… Én is sírtam, mint az záporeső, hogy ez milyen kevés… Aztán a 3-ból 2 beindult, és meg is tapadt mindkettő a 9. hétig, aztán csak egy maradt… a többit már tudod… de nem ezen múlt. A lényeg, hogy akár 3 petikével is lehetsz sikeres, bízz benne!!!! Bocsi, a privire még nem tudtam válaszolni, de talán hétvégén összejön, ezek a hétköznapok olyan gyorsan rohannak, nincs időm semmire :wink: Puszi!

Millió puszi mindenkinek! Bocsi, ha valakit kihagytam :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Kira,

Ezt küldöm Neked:
Kép

Fel a fejjel! Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Köszi! :) Édes vagy! Nincs külömben semmi küli, csak még mindíg nem jött meg és ezért vagyok magam alatt! :cry: Biztos mostmár valami baj van!
Na de sebaj!
Rebe!
Nagyon drukkolok Neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
kira76

Gabicsibe!!!!!!!!!!!! Éljen! Éljen, Éljen!!!!!!!!!!!!! Én mikor megláttam a bohócost, már tudtam!!!!!!!!!! Gabicsibe, amiatt kell a domináns tüsző, mert tüszőrepedésől számítottan kaphatom vissza az embrikéket, ha nincs tüsző, nincs repedés, nincs transzfer..

[size=12]Süni!! Nagyon nagy gratula!!![/size]

[size=12][color=green]Rebe!!!! Nagyonnnnnnn ügyi vagy!!!!!!!!!!!! Drukk!!!!!![/color[/size]]

Sehike! Én is letörtem, mint a bili füle, de majd pénteken kiderül, én most is úgy érzem, hogy érik petesejtem, minden erre utal, hát majd kiderül a nagy igazság pénteken..
torolve_20130114141731

Na ez lett céép.. :evil: Hm :cry: pedig nagy és színes betűk voltak..
torolve_20130114141731

Mindenkinek köszi a gratulát! :wink:

Nikó, Kira,
Egy nagy ölelés nektek:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nefke megkapta ma a babóit (2),de sajnos minden nap mennie kell infúzióra!

Süni
Gratulálok az eredményhez és drukkolok a sikeres találkozáshoz :wink:

Nikó
Nagyon sajnálom!!!Tudom,hogy most neked nagyon szar,de fel a fejjel,kitartás és hidd el neked is fog sikerülni!!!Viszont ez nem normális dolog szerintem,hogy vérzel!Szerintem is kérdezz rá a dokidnál!

Kriszta
Ne izgulj az emelt adagoktól majd szépen megfognak indulni és ne feledd nem a mennyiség hanem a minőség a fontos!Látod nekem 7 lett,de abból egy is elég volt a sikerhez :wink:

Vic
Szerintem most fontosabb a baba és hagyd a fenébe a mh-ed!!!Maradj otthon az eredményig,nem tesz jót neked a stressz.Mint tudjuk a te főnököd pedig egy szemét alak!!!

Kira
Megértem az elkeseredésedet én is végig csináltam az inszemeket!Elötted van még rengeteg lehetőség és addig nem szabad elkeseredni!!!1-2 napig lehet sajnálni magad aztán továbbb kell lépni és a következőre koncentrálni!Képzeld én minden inszem után egy hónapot kényszerpihenőn voltam,mert mindíg cisztám lett!Ez sokkal jobban idegesített mint a sikertelenség!Szóval fel a fejjel és higyj benne a következő sikerülni fog!!!!!!

Gina
Üdv közöttünk és mielöbbi pocakosodást kívánok!Hajrá kedd!!!!!

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a gratulációkat,a holnapi járatnak pedig egy nagy kalappal!!!!!
gabicsibe

Rebe
Én is véreztem (nagyon)a leszívás napján,meg másnap is egy picit.W.dokit imég akkor megkérdeztem és mondta ne törődjek vele eltalált egy pici eret és az vérzik.
Én nem ittam meg napi 4 litert :oops:(2,max 3 volt,de az ritkán) valószínű,hogy neked a pici túlstimud miatt kell!

Kira
Van egy lány aki nem írogat ide és neki is az inszemek utántöbb napig nem jött meg.Nyugi!!!

Sehike és Kriszta
Kép
gabicsibe

Süni

de szuper,nagyon szorítottam :D

Nefke

egy kis túlstimu még jól is jöhet......bár tudom,hogy sz.r
:roll:

Nikó

ezt én sem értem hogy jött kmeg utró mellett.Sajnálom. :(

Kira

eljön a Te időd is,meglátod :P

Vic

egyetértek Gabival :)

Elan

az utró nekem is mindig visszafolyt,pedig feküdtem vele kicsit.Annyit használ fel a szervezeted,amennyit igényel.

Gabi

úgy örülök Neked :lol:

puszi mindenkinek :D

Kép
lukrécia

Gabiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

GRATULÁLOK ITT IS!!!! NAGYON ÖRÜLÖK, NEM IS TUDTAM EGÉSZ NAP MÁSRA GONDOLNI!!!!!!
!

Én is megkönnyeztem a hírt! Csak a benti gép nem küldte el az üzenetet :evil: :!: Háromszor megírtam, aztán feladtam!!

A tünetekről is írhatnál már! Éreztél valamit előtte? Jó, azt mondtad, nem, de azért esetleg mégis volt valami jele, amitől sejtethetted? Vigyázz magadra!! Na, mi van munkahelyeden? Mit mondott a kolléganőd? Bemész vagy kiíratod magad egyből?
Puszi párodnak is!!!

Lexi
A nyafogós kismamiktól én is falnak megyek!!! Meg az örökösen panaszkodó szülőktől is! Csinálnák végig ezt a tortúrát, próbálják meg ezt kibírni lelkileg, fizikailag és anyagilag. Mennyire várja a legtöbb ember, hogy gyereke legyen, aztán a problémák ezt hamar feledtetik, és csak a gondot látják.

Nikó
Sajnálom.... :cry: :cry: :cry: :cry: De hátha, esetleg, mégis.......

Rebe, Nefke, Vic
Remélem, már jobban vagytok!!!!!!!!! Kövessétek Gabi példáját!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gabicsibe

Nagyon örülök Neked... Amikor megláttam a bohócod és olvastam a hozzászólásokat, én is megkönnyeztem a jó hírt (még a párom is elérzékenyült :) ).
arjudo

Sünike
Gratula, úgy látszik novemberben a 9 a bűvös szám!
:lol:
Megadrukkok holnapra!

Rebe
ha ő mondja, akkor meg kell inni :lol: Neki bármit elhiszek, és be is tartom:)
Elkezdek edzeni, hogy addigra már megszokás legyen az állandó ivás:)
bár így is 5 percenként kell rohangálnom üríteni :roll:
Mindjárt péntek! Nagyon izgi lehet! Pihenj sokat, és igyál rengeteget!

Sehike,
mennek a petike növesztők! millió drukk péntekre!

Nika
én nem. Te miért mész?

Krisztamilli
Tudod egyből is lehet gyermek!! Fel a fejjel!!
Kép

Nefke
neked jó sok babatapit küldök!Kép

Gina
üdv itt!

Törpe

Kép
törpehzs

Jaj!
Vic bocsánat
kimaradt, de most pótolom a babatapit
KépKépKép

Törpe

Kép
törpehzs

Süni
Gratula a szép számokhoz, és remélem, holnap jó híreket hallasz!!! :wink:

Elan
Az Utro már csak ilyen! Utrós időszakban mindig a súlytalanság állapotára vágytam, a gravitáció nem összeegyeztethető vele! :lol:

Nyunyika
Jól vagytok?

Zsókuci
Minden nap gondolok Rád :wink: !

gil

Zsókuci
Mea culpa!
Valóban bután fogalmaztam nem arra hegyeztem a sztorit, amire akartam. Mindenkitől elnézést érte. A lényeg az lett volna, hogy ha a kiképzés alatt nem sikerül (inszemmel, vagy spontán) akkor a türelem általában az első lombikra babát terem.
Annyira könnyednek tűnik itt a hangnem, de én nem tudom egyértelműen kifejezni magam. Pedig nemsok van már hátra a kommunikáció szakból, de ez sem segített. Mindenkitől bocs :oops: :oops: :oops:
Vendég

Gabi
Kis hamis!! Most néztem át a másikba, te már hétvége óta oda is egyre többet irogattál :wink: ! Ez már a megérzés volt!!! :lol: :lol:

gil

Lányok, nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat! Sajnos én csak az esti utró után tudok feküdni, reggel és délben nem, a munkahelyemen furcsán néznének :D Bár már két napja olyan álom van rajtam, hogy tegnap elaludtam egy negyedórára a kollégám székében.

Süni, természetesen mennek a drukkok holnapra, és örülök a petiknek :)

Kira, fel a fejjel! Ez volt az első stimud? Bocsi, elfelejtettem és még nem kerültél be a táblázatba... Mert ha az első, akkor a következőnél már jobban be tudják majd lőni az adagot. De akár még ebből is lehet minden, olvastad a lányokat :)
elan

Okés kész feladom!

Vadászkutya legyek ha értem!
Szóval piroska manó egyenlőre vissza vonult. A barnák maradtak. A derekam fáj ezt értem az a stimu óta fáj. Na innen már viszont nem értek semmit: Az utrót használom és eddig nem de most csíp!!!!!! Valki meg tudná mondani mi a jó isten van. 9. napon vagyok és nem teszteltem még. Eddigi terhességeim alatt nem volt se barnázás se vérzés az elején. Csak amikor már nem élt.
nikó

Törpe!

A páromnak lesz spermavizsgálat, és Őt kísérem el. :oops: :oops:
És nem utolsó sorban.......megkérdezem, hogy jövő hónapban mikor kell mennem. :D :D :D
nika28

:shock: Nikó én nem értem! Biztos segítenek majd a lányok, akiknek van már tapasztalatuk!
Remélem jó jel a mensi eltünése! Ahogy olvastam sok lánynak így is baba volt a pocijába!
Holnap mindenképp beszélj szerintem a dokiddal! Sőt! Ha tudod látogasd is meg!
addig isbabaragacsok
KépKépKép

Nika,
:lol: de jó! Apának gyönyörű eredményt! Remélem minél hamarabb kezdhettek! Készülnötök kell a karácsonyra Kép :wink: [/img]

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Nagyon aranyos vagy, köszi a szurkolást!
nikó

Nikó, az jó, ha eltűnt a manó! Mostanában olvasgattam a beágyazódás tüneteiről, és azt írták több helyen, hogy járhat minimális vérzéssel. És akkor a 9. nap is stimmel, mert az a 7-10 nap között van. Hátha!
elan

Vendég

Nikó,
Az lehet hogy jó jel, ha a piros vérzés abbamaradt.
Holnap mindenképpen hívd fel a dokidat!
Drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Kira,
Csak nincs semmi komoly… Nem lehet, hogy mégis van a pocidban babó? Doki nem mondott hcg eredményt? :roll:

Nefke,
Akkor mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++ :D A túlstimu tényleg még jól is jöhet :wink: :P

Gil,
Puszi neked! Írtam privit!

Törpe,
Annyira édik ezek a babatapik :wink: Lehet, hogy én is lenyúlom, ha nem baj :wink: :lol: :oops:

Lexi,
Jól van, csak azért is írtam, nehogy elkeseredjenek az inszemes lánykáink :D Mert vannak ám jó pozitív példák is :wink:

Nikó,
Hát, akkor még itt bármi lehet :D Jaj, de jó lenne! Drukkolok tovább! ++++++++++++++++++ :D

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Drágáim!!!!!!!!!!

Jó sokat írtatok!!!!!
:wink:

Kicsi Nikóm!!!!!

Lehet attól is a vérzés ,hogy az utro kikezdi a méh falát!!!!Lehet azt fogja mondani dokid szedd szájjon át!!!!!!!!!!!! :wink: Kitartás Kedveske!!!!!

Krisztamill!

Megy a druuk,és a petike nővesztő!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Hogy van az én Drága Kismamim!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????Kicsikém,tényleg éreztél valamit???? :wink:

Lányok!

Mennem kell ha valaki t kihagytam bocsi,de mostanság be vannak kavarodva a napok!!!!!! :wink: Majd jövök! :wink:

Kicsi Gilem!

Köszike én jól vagyok!! :P Várom már a november 3 -át akkor kell megjönnie,és akkor megyek W dokihoz!!!!És kezdem a 3 inszemet!!!!!!!!!!!!!!! :wink: És Te hogy vagy Kicsikém????Pusszilak Drágaságom!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci!
De mondott. 17.napon 20 alatt maradt a hcg. Úgy hogy a terhesség kizárva. De még mindíg nem jött meg. Felhívom ma telcsin a Konc dokit. Csak mond valamit.
kira76

Első munkanapom. Ösvényt vágtam az ajtómtól az asztalomig, gép bekapcs, 1-2 oldal visszaolvas. ÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megtaláltam.

Gabi! Annyira, de annnyira nagyon örülök.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és Gratulálok!!!!!! és nagyon vigyáz magatokra!!!!!!!!

Vic! Gratula első inszemedhez, pihi, pozitív gondolatok!!!!!

Rebe, Süni! Nem keveset produkáltatok, ügyesek vagytok!

Kriszta! Nem elkenődni előre!!!!!!!!!!!!!! JÓ??????????????????

Nikó???????????????? Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gina!!! Szió!
estike66

Estike!!!!

Mi a helyzet????? :wink: Hogy vagy Drága??!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Helló Esti!

Látom már dolgozol,én még ma itthon leszek!Hogy vagy?
gina25

Jó reggelt!

Lányok, nekem még mindig hőemelkedésem van. Tegnap 37,3 fölé nem ment, de volt amikor 36,6-ra lement. Ma 37 körül van. Volt valakinek ilyen? Szerintetek telefonáljak be?
Egyéb tünetem nincs, ami vírusra utalna.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, ahogy böngészek a téma után a neten, azt olvastam, hogy valakinek volt ilyen az Utro használatától, mert érzékenyebb volt rá. Hallottatok már ilyet?

Estike, Gina
Mindjárt itt a nagy nap! Megy a drukk!

Nefke,
Remélem már jobban vagy! +++++++++++++++++++++++

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszönöm lányok a kedves fogadtatást,nem vagyok egy számítógép guru ezért inkább csak olvasgatni szoktam!De igyekszem okosodni majd e téren is!!Puszi mindenkinek! :P :P :P :P
gina25

Rebe

Köszi a drukkot rám fér!Mindig csak az a hülye teszt lebeg a szemem előtt!Tudom hogy nem szabadna,de nekem még sohasem hazudott!
gina25

Rebe!
Tessék már telefonálni!Kép
Semmibe nem kerül, és legalább megnyugszol tőle!!!!irgumburgun :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Kriszti, írtam egy pü-t :)

Gina, szia itt :) Kedden tesztelsz, ugye? Érzel valamit?
elan

Rebe, te most használod az utrót? Mert az fent tartja a progeszteronszintet, magyarul a hő a reggeli mérésnél 36,8-37,2 körül simán lehet. Napközben aztán leesik. Nálam is ez a helyzet, ma reggel 37,1 volt
elan

Szia elan!

Keddig nem birom ki!Amúgy nem érzek semmit,kicsit talán feszül a cici!
gina25

Kukk!

Kicsi Rebém!!!Mikor kapod vissza a kincseket??Ugyi pénteken???Szeintem is telizz be !!!!!Vigyázz magadra Drága!! :roll: :wink:

Kismamim!

Merre vagy?? :wink: Úszol a boldogság tengerén??!!! :lol: :wink:

Sehike!Megy a petike nővesztő!!!!!!És mindenkinek akinek kell megy a drukk na meg a nővesztő,meg a tapi,meg a zebra teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :!: :!: :!: :!: :!:

Kicsi Elanom!

Te is mindjárt tesztelsz ugyi??!!!9 én?! :roll: :wink: Nagyoin drukkolok neked!!!!

Kicsi Vikkatám!!!

mi újság??!!!Hogy vagy?! :P :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gina!

neked most inszemed volt Drága!!??Lehet írtad de nem vagyok képben!!Bocsesz! :oops: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
Igen holnap kapom őket vissza! :D

Elan,
Használom az utrot, tegnap reggel óta, 3*3-at. Reggel ébredés után 36,8 volt, most meg 37, tartósan.

Törpe,
Igenis!!!! :D :oops:

Gabi kismami,
Hogy vagy????

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt mindenkinek!
Kicsit későn sikerült elaludni.... olvastam a Harmat Anett könyvét!
Nem tudtam letenni:)

Zsókuci
persze, hogy használhatod :lol: 8)

Kriszti!
Köszönjük a táblát.
Még jobban örülnék, ha legalább egy ici-picit írnál magadról!
Hát még ha a jó kedvű pörgős pozitív Krisztitől olvashatnék egy-két élménybeszámolót :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?