A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kaális párok fóruma

Kiscsillag!
Sajnálom, h nem sikerült! :cry: Fel a fejjel, ne add fel, tudod, a következő körben már mi is ott zebrásodunk!!! Remélem, hogy a családi gondok mihamarabb megoldódnak, hogy ne terheljék a kis lelkedet! Csak előre nézz!!!! :!: Millió puszika Neked!
Kismókus!
Ma már NO KAJA, NO KEX!!! :!: :oops: És drukk holnapra!!!
Ági!
Valaki írt a Nyírőről valami nem túl bíztatót! Nézz/kérdezz utána! Reméljük a cisztád felszívódik (ahogy az enyém is tette anno!)
Lona!
Köszi, remélem nálam is hasonló lesz!
Pompi!
Azt, h a lombikosokat ótómatice kiírják, már én is hallottam! Úgyhogy búcsúzz el a munkahelyedtől egy időre! :wink:
Emma!
Üdv itt közöttünk!!!Kérdéseidre: Mi este 1/2 8-at ütemeztük be, praktikus az este, hiszen a szurikat napközben írják majd fel, mindig aznaptól a következő UH és vérvételig. Mellékhatás: én hipereztem, ettől feljött néhány megszabadulhatatlan kiló, de semmi egyéb.
Szonya! Tessék mélyebben aludni! :wink: :D Tuti rendben van Pöttöm és Pindúr! :lol:
Szép délutánt!

Csibe
csibe73

Ági!

Te a Nyírőbe jársz?Én is oda járok nőgyógyászhoz már 8 éve,de a meddőségi részleg borzalmas,mi onnan jöttünk át a Kaáliba és megérte.
mereszt

Icsilya! :)
"Örülök", hogy írtál a fejfájásról. :oops: :lol:
Nekem is iszonyú fejfájásom volt 3 napig (a legrosszabb fajta, amikor az egész fejem fáj elől-hátul). Nem tudtam mitől van, már azt hittem, hogy összeszedtem valami nyavaját! De akkor ezek szerint lehet, hogy a stimutól van :?:

Lányok! :)
Gondoljatok rám holnap! :lol: Este jelentkezem a hírekkel! :lol:
kismokus

Kismókus :)
a gonal papírján rajta van, hogy fejfájás.
akkor kezdtem el nyomozni, mikro már 2. napja fájt a fejem úgy, hogy tényleg _soha_ nem szokott. akkor találtam.
aztán ráfogtam a nyuszira :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah és persze nagyon drukkolunk holnap!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nekem Krizsa doki azt mondta, hogy nem szabad elolvasni a gyógyszerek papírját! :lol:
Szerintem, ha ketten ugyanazt éreztük, akkor azért lehet benne valami, nemcsak úgy ráfogtuk! :lol:
kismokus

szia lányok!
kismókus!
köszi a táblát!látom nem vagyok utolsó!ez nekem a 2. lombik lesz,mert volt az 1.de az is fagyibaba volt a hipersimu miatt,aztán megint fagyibaba,de azért fizettünk, hogy menjen szeptemberben,és maradjon még lombik lehetőség.
most amúgy tökre kivagyok.most meséli a párom egy srác,5 sikertelen lombikon vannak túl,2 milla ráment,20 éves kocsival járnak.
novemberben megyünk újra,de biztos hogy ez a helyes út?van értelme? mi a jó megoldás?meddig lehet ezt az életünk rovására csinálni?ezer kérdés kavarog bennem.
és aki mellettem feküdt pénteken,48 éves nő,ő is gyerek nélkül él.olyan borzasztó volt,elmondta,neki is méhenkívüli volt,sikertelen lombik,sikertelen örökbefogadás,most a méhét vették ki,azért volt bennt,majdnem meghalt,mondom szélp kis kilátások!
most egy gyermekotthonos ügyfelem terhes.gondoltam megbeszélem vele, hogy adja nekem a gyerekét.
lola29

Csajok nem a nyírőbe járok, oda csak vérvételre kell mennem. Én is hallottam róla rosszakat. De a vérvételen pozitív élményem volt.
Ági28

jah, én sem szoktam... tényleg csak azért, mert nem értettem a fejfájást.
egyébként ez nagyon gyakori, azaz 10% feletti valószínűségű a betegtájékoztató szerint.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lola :D
tudnék írni a sok kérdésed, de annyira azt érzem, hogy nincs jogalapom a két fiammal.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági!
Bocs. :oops:

Kismókus!

Ti is nagyon izgultok már?
mereszt

Nem történt semmi. :-) :wink:
Ági28

Kismókus, Mereszt!
Holnap megy a nagy-nagy drukk Nektek! Este gyertek a jó hírekkel!
Csak semmi izgalom, minden rendben lesz!

Ági!
Te aztán nem húzod-halasztod a dolgokat! Sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok, az 1. lombik sikerében bízva! :wink:

Melcsi!
Okt. 27. nagyon hamar itt lesz! :P

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Szia csajok!

Sajnos nagyon együttérzek Kiscsillaggal, tegnap óta ráncosabbbra sírtam a szemem, míg eddig volt. Tegnap elkezdődött az az átkos barna vacak, tegnap is, ma reggel is a tesztem negatív lett.
Ráadásul "itthon sincs minden teljesen renben. Harci rábeszélt, hogy holnap azért menjek el vérvételre, de Kovács doki azt mondta, ha elkezdek rendesen vérezni, akkor felesleges.

Pompom! Szívből gratulálok, újabb biztató hír, ami nekünk is erőt ad!:)

És pénteken teljes erőből drukkolok Katyerinának!Remélem szaporítja a zebrákat:)
zsofian

Kismokus, Mereszt!
Nagyon szoritok Értetek! Kismokus, Apamokus akcióképes, remélem :oops: :D
Lolácska, figyelj!
Ha meglesz az a hőn áhitott baba, már nem fogod számolni, hány külföldi ut, vagy autó árát vitte el! El kell fogadnod, hogy Neked ez az utad, és ha akarod, fog is sikerülni. Tudod, minden nap eggyel közelebb visz a babához! Akkor lenne drága mulatság, ha feladod, és már kifizettél érte rengeteg pénzt. És nem tudhatod, hányadik lesz sikeres, szóval addig kell menni, amig Veled marad a baba. Amig az orvosod azt mondja, hogy próbálkozz tovább, addig nem szabad a reményt feladni. Tudok olyat, akinek az orvosa viszont helyeselte az örökbefogadás elinditását, na ott kezdődnek a komoly bajok. Látod, itt sokféle ut van. Orsinak elsőre ikrek jöttek össze, és most is nagyon esélyes. Nekem is elsőre összejött volna, pedig már öreg vagyok, de elment félidősen, aztán most mégis megvan a babám :D Ott van Zsebike, ezer csalódással, és a 4.-ből várja az ikreit. Mindenki máshogy, de a végén eljut a célhoz! Ha nagyon Magad alatt vagy, gondolj erre a topicra, ahol egymásnak küldjük az erőt, és mindenki merit belőle, ahogy képes. Amig van időd hozzá, meg kell tenni mindent, amit lehetséges!
Orsi!
Csucs vagy! :D
Különben nekem is azt mondta a dokim anno, hogy lombik= automatikus betegácsi.
Pompomlányzó!
Szerintem használd csak ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy 8 hónapig Magadra figyelhetsz, garantáltan sose lesz rá többet alkalmad :lol: A babának ez csak jót tesz, a férjed is kap ideiglenesen 1 házitündért, akinek mindenre van ideje. Remélem nem borzongsz ettől az életformától, ami ugyan a nők (szerintem) eredeti rendeltetése :D
Szonya kedves!
Az ember lánya annyi hülyeséget tud álmodni áldott állapotban! :lol: Ez természetes. De minden rendben van, ez biztos! Az anyák ezt megérzik.
Bols!
Most látom, hogy egri lány vagy! De jó is Neked!
Ági!
A lombik sikerülni fog! Nagyon drukkolok!
Emma!
Üdv közöttünk! Orsi profi, látom válaszolt. Szerintem a betegácsi felől akkor kezdhetsz puhatolózni, ha elkezdődik a stimu, az 1 teljes hét, és utána jönnek az izgalmak, hogy mennyit kell még adni. De vértezd fel Magad türelemmel, ez a nők erénye, mert ehhez az akcióhoz rengeteg erő kell, sok a csalódás, de az ut végén Rád is vár a BABA! Mi 13 évet vártunk, és itt van!
Kis* :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom. Ugy reménykedtem, olyan jól kezdődött minden... Sird ki Magad, oldjátok meg a családi gondokat (biztos megoldható), pihenjetek 1 kicsit, élvezzétek azt a kis időt, amit még kettesben tölthettek, mert hamarosan szaporodtok, és fuccs a finom hétvégéknek :wink:
Zsófi!
Ez biztos? Barnázás lehet babásan is! Nagyon drukkolok, hogy mégis babás legyél!
Bocs akinek most nem irok, Emese felébredt, remélem még jövök ma!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Kismókus, Mereszt :) :)
Nagy drukk nektek a mai naphoz, jó sok petesejtet! :D Gyertek majd a hírekkel!

Kismókus,
ugye nem ettél? :wink:

Emma,
üdv itt :) Icsilya már jól kiokosított! :)

Zsófi,
nagyon sajnálom, hogy úgy néz ki nem sikerült :cry: , de még hátha!
angel37

Hello, csajok!

icsilya,
köszi a tanácsokat. Egyébként valószínű az "enyhe" hiperstimu, mert az átlaghoz képest kétszer annyi petikém volt, aminek azért persze nagyon örültünk, de nem hangoztattam, mert senkinél nem hallottam még hasonló számról. Amúgy mintha kezdenék jobban lenni: megy le a lufi és már nem is fáj annyira. És... Te hogy vagy? :)

Emma,
üdv közöttünk. Ne félj semmitől. Látod, én csak most, utólag tudtam meg, hogy beleestem a hiperstimus kategóriába valamennyire. Amúgy a hízástól én is úgy féltem, mint a tűztől, de semmi nem történt, sőt a punkcióig még fogytam is, pedig addig a mozgás volt a mindenem, heti 4 nap edzőterem, most meg jobbára csak fexem. Mondjuk én is azért voltam ki, mert pont előtte olvastam a Nők Lapjában egy nőciről, aki 20 kilót hízott az injekcióktól (amúgy tök jól nézett ki - már lefogyva, természetesen), de hát meg kell tanulni, hogy ne vegyünk magunkra mindent. Úgysem lehet előre megjósolni, mi fog történni.

csibe,
asszem szívesen elbúcsúzom a munkahelytől. Az előzményekben már ecseteltem, milyen bunkók velem, úgyhogy most legyenek ők, akik sajnálhatják, hogy azok voltak. Néha gondolok rá, hogy esetleg bemegyek, csak az tart vissza, hogy tudom, hogy a főnököm ráadásul olyan, hogy először csak ezt csináld meg, aztán pakolja rám a többi dolgot folyamatosan, végül már mindent én csinálok, és persze ő viszi haza a pénzt, nem én. (köszi)

melcsi,
már észrevettem, hogy te milyen extra-kedves vagy mindenkivel. Remélem, visszakapod az élettől! :)
Eddig én is a rohangálást kultiváltam, és el sem tudtam képzelni az életemet munka nélkül, de most valahogy folyamatosan szokok bele az itthon-létbe. A délelőtt nagyon gyorsan elmegy, (persze fáradékonyabb is az emberlánya, és most minden 2-3 x annyi ideig tart), csak most kezdek rádöbbenni, hogy azért itthon is rengeteg dolog van, amiben fejlődnöm kéne, pl. főzés. Nem nagyon szeretem, de asszem épp itt az ideje, hogy megtanuljam! És hát az ember szívesebben dolgozik ott, ahol meg is becsülik, nem igaz?

szonya,
köszönöm, hogy örülsz nekem, nekünk. :)

Zsófi,
gondoltam már rád, hogy mi lehet veled. Felhívtad a doktornőt, vagy bementél hozzá azért?

DRUKKKKKKKK mindenkinek, itt meg egy "erőmű" :idea: (monnyuk legyen ez) - ebből merítsetek!

Puszi, kitartás, türelem, szép nappalok és éjszakák mindenkinek! Pompi
pompomlány

Sziasztok

Hú milyen sokat irtatok!

Mindenkinek mennek a drukkok amihez kell ezerrel!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Pompomlány :)
mennyi petesejted volt?
mennyi az átlag :D :D :D

én jól vagyok, próbálom a kímélő életmódot :) már amennyire ez lehetséges ill. bírom.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csibe, Melcsi, Pompom :lol:
Köszi, hogy befogadtok! Meg köszi a véleményeket! :lol:
Melcsi, mondjuk ez a 13 év dolog szíven ütött rendesen. Majd leírnád mi történt? Én most próbálok úgy hozzáállni, hogy 1 éven belül talán nálunk már megoldódik a helyzet.
Nálam a nagy reménykedést váltja néha a totális pánik. De amikor jó passzban vagyok, elképzelem, hogy karácsonyra két baba ficánkol a pocakomban. Utána meg az ugrik be, hogy élem túl, ha 2-3 próbálkozás nem sikerül. Most nagyon arra hangoltam rá magam, hogy ha 6-8 embriócska már szépen fejlődik, annak nagyon fogok örülni, mert akkor a legközelebbinél nem kell ez a brutál hormondózis...
Azért most pozitívan állok az egészhez, és tudjátok a remény hal meg utoljára!
emma1976

Lányok,
megvolt ma a 8 hetes ultrahang, két gyönyörű, játékmackó kinézetű, izgő-mozgó babánk van!!! Egyenként két centisek! Kováts doktornő "kitette a szűrünket" a Kaáliból, most már tényleg el kell döntenem, hogy hova tovább... Nehéz dolog, eddig annyira biztonságban éreztem itt magam :-)

Nagyon, nagyon drukkolok mindenkinek, most leginkább Zsófinak, aki ma volt vérvételen és akivel Harcimókus összeismertetett minket. Szorítok minden éppen szünetelőnek, szurisnak, punkcióra, beültire várónak és babásnak egyaránt! :P :P Biztos vagyok benne, hogy mindenkire rákerül a sor és azt is gondolom, hogy a baba akkor jön, amikor a leginkább fel van rá készülve a család, úgyhogy ha nem elsőre, akkor másodszora, harmadszorra vagy ötödszörre, úgyhogy kitartás.

Persze azért továbbra is olvaslak benneteket, de remélem, hogy most egy ideig nem lesznek nagy híreim. Kicsit nehéz szívvel - mert így babásan már persze könnyű jártatni a szám - de azt még azért leírom, hogy nekem mi segített nagyon sokat: megbeszéltük a kispapámmal, hogy ha nem sikerül az első lombik, végig csináljuk mind az ötöt, de most ősszel elindítjuk az örökbefogadást is. Ez engem hihetetlen módon megnyugtatott, mert biztos lettem benne, hogy a várakozás nem végtelen, hanem két éven belül - így vagy úgy - de mindenképpen lesz kisbabánk. Úgyhogy soha ne adjátok föl, csajok!

Mindannyiótoknak (és Harcimókusnak is nagyon!) köszönöm a sok-sok drukkot és segítséget, nélkületek nehezebb lett volna! :) :P :D :lol:
szonya

Drága Szonya!
Ez olyan kis bucsuzósra sikeredett monológ... Átköltözöl a babavárósba? Nagyon örülök a maciknak, most keressél 1 jó kis dokit (de az ikres lányok a babavárósban is tudnak Neked segiteni), és tarts be mindent, amit javasol!
Orsi!
Mit jelent Nálad a "kimélő életmód" ?
Pompomlányzó!
Kedves hogy igy irsz rólam. Én nagyon szeretk itt mindenkit, meg általában az életben is nyitott vagyok. Nem tudunk ugy elmenni Pörivel itthonról, hogy ne botoljunk 1 csomó ismerősbe, ezért minden ut kb 2x annyi ideig tart mint másnak, de már be van kalkulálva :lol: Persze tudok én is undok lenni, meg utálatos, és van akit nem szeretek :oops: De ugy érzem, azt kapom az élettől, amit adok ezen a Földön...
Emma!
Sajnos minden stimunál megkapod a dózist, mert mindegyiknek az a célja, hogy minél több (persze bizonyos keretek közé szabott számu) tüsződ legyen, mert sajnos nem biztos, hogy mind megtermékenyül, osztódik, stb, és ezért érlelnek mindig minél többet.
Hát ha nagyon érdekel, és van szemed a látásra, leirhatom priviben, hogy volt nálunk. De bárhogy is volt, a vége jó a történetnek, és mindig ezt kell szem előtt tartani. Vannak könnyebb és nehezebb utak, hát nekünk az utóbbi jutott, de semmi nem tántorit el attól, hogy megismételjük a csodát, hát ezért vagyok én még mindig itt.
Zsófi! Mi volt a vérvétel eredménye :?: Én még reménykedem...
Pompomlányzó!
Még annyit, hogy meglátod, milyen gyorsan elrepül ez az idő. Ugy a 20.hétig mintha lassan, de utána nagyon gyorsan. Szóval gyorsan tanulj meg főzni, gondolj arra, ha fiut szülsz, a fiuk nagyon szeretik ám a finom ételeket! Meg biztos apjuk is! :D És a főzés közben, majd megfigyelheted, a babád reagálni fog az ételek illatára. Emese legalábbis ezt tette, különböző ficánkolásokat, illetve dühös dörömböléseket rendezett, attól függően, hogy pl. rántotthus, vagy hagymaszag volt :lol:
Még irok kicsit a Nők Lapjáról. A mai cikk megint épületeen ábrázol bennünket, idézem: " Az emberek elfelejtkeznek a saját embriójukról? Amig van örökbe adható gyerek, bocsánat, de ezen nem csodálkozom." Ezt 1 olvasó irta be... Logikus párhuzam, igaz :?: Gondolhatja mindenki, hogy felesleges dolog ez a lombik :evil:

melcsi1967

Sziasztok

Melcsi
olvastam én is a nőklapját: szerintem azt a részt amit leírtál és még 1-2-t olyanok írták akiknek szerintem semmi közük a lombikhoz, max tudják hogy mi az és kész.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Melcsi :)
délben hazajövök az irodából :D és fekszem 1.5-2 órát.
du. a párom viszonylag időben hazaér, így 4-f5től már ő is itthon van a fiúkkal.
este pihi.
hát ennyi :D nem nagybevásárolok, nem teregetek, próbálom nem emelni a fiúkat - ez azért nem mindig jön össze-.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok! :)

Ma megvolt a punkció! :)
Nem tudom Pompomlánynak mennyi volt a sok petesejt, de azt hiszem erre én sem panaszkodhatok. Egyre csak mondták az őrzőben, hogy sok, meg nagyon sok petesejtem lett, és hogy emiatt 3 infúziót kapok (fehérjéset is). Végül nem bírtam már és megkérdeztem, hogy mégis mennyi az a sok. Erre közölték, hogy 17!!! :shock:
Krizsa doki és Harcimókus is nagyon örült neki, én meg csak csodálkoztam, hogy hogyan lett ilyen sok, mert pénteken az UH-n "csak" 7 tüszőm volt.
Holnap kell telefonálnom, hogy hány termékenyült meg. (Mellesleg a párom mára elég jól lett, csak a kuplungot tudta nehezem nyomni, remélem ő is jól produkált :lol: )
Krizsa doki szerint az ET előreláthatólag pénteken délután lesz. :lol:

Most pihenek, mert a hasam eléggé fáj, de azt monták, hogy ennyi petesejtnél ez természetes.
kismokus

Sziasztok

Kismokus
gratulálok, nagyon nagyon ügyesek voltatok, kívánom hogy jó sok petesejt randizon a fiúkkal.

Icsilya
nagyon ügyi vagy, pihiz jó sokat,

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szonya :P
Nagy gratula a két kismanóhoz!

Kismókus :P
Te jó ég! Nekem is sok volt, de 17! Ennyiről még nem is hallottam! Remélem, a randi is rendben lesz. Drukkolok!
Pihenj sokat, a neheze még hátra van :lol:

Fanni
fanni73

Kismókus!
nem semmi.
ennyi petesejttel tényleg vedd nagyon komolyan a napi 4-5 l folyadékot!!! nagyon fontos!!!
drukkolunk a találkozóhoz!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Csak 1 lett. :cry: :cry:
Azt mondta a doki,hogy fogalma sincs miért volt annyi vaktüszőm.Nagyon elkeseredtem.Arra felkészítettem magam,hogyha nem sikerül nem fogok összeomlani,de erre nem is gondoltam.Olyan váratlanul ért.Eddig szurik nélkül is 2 volt.Még mondta is a nőgyogyim,hogy esélyes vagyok az ikrekre,erre tessék,belém nyomunk 110000ft-ot és még rosszabb a helyzet,mint eddig.Persze mondta a dokim,hogy ne keseredjek el és ebből az egyből is lehet baba...Mire hazaértünk kisírtam magam,most már csak szomorú vagyok.
mereszt

Mereszt :)
fel a fejjel! tényleg 1ből is lehet baba.
kiderül holnapra, hogy milyen :D drukkolok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mereszt! :)
Örülök, hogy találkoztunk ma, és tényleg ne keseredj el!
Egy petesejt is elég lehet a babához! Bízz benne nagyon! Nagyon szorítok, hogy holnap jó hírt kapjál! :)

Igen, komolyan veszem! Krizsa doktor is nagyon mondta a sok folyadékot és sok fehérjét! Ja, meg energiaitalt is kell innom!
Mellesleg mától szedem a Doxycyclint, holnaptól az Utro-t is, és az ET után progi-szurit fogok kapni, amit már ma el is intéztem a Pharmafutárral, ha minden jól megy, péntekre meg is hozzák!
kismokus

Kismókus :)
az energiaital, de inkább izotóniás ital legyen! (nem ugyanaz a kettő) az tényleg fontos. Ha sokat iszol, akkor ugye sok ásványi anyag is ürül a szervezetedből. Ezt nagyon fontos pótolni, hogy az ionháztartásod rendben legyen.

progiszuri? hogyhogy? honnan jött az ötlet? volt korábban progival gondod? találtál valakit, aki minden nap be fogja tudni adni?
no, sok a kérdésem :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igazad van, izotóniás ital! Azt iszom, csak rosszul írtam! :oops:

Progiszurit Krizsa doktor találta ki! :lol: (Remélem bejön!) Nem igazán részletezte, hogy miért gondolta így, mert hívták a műtőbe, de annyit azért mondott, hogy a sok petesejt miatt taláta ki a dolgot! :shock: (Nekem volt soha ilyen gondom, elvileg nekem semmi bajom, ez az első lombikunk.)
Hogy ki fogja beadni a szurit az még rejtély, de majd kitalálunk valamit! :lol:
kismokus

drukkolunk :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép estét Mindenkinek!

Ma félig babanet találkozó volt a Kaáliban, mert míg Mereszt és Kismókus együtt ébredeztek, mi Szonyával beszélgettünk a földszinten. Jó lett volna, ha mind a négyen találkozunk.

Vérvétel is negatív lett. Nagyon szomorú vagyok, de ezt úgy is tudjátok. Most elhatároztam, hogy ha így esett, most a szépségiparra pazarlom a pénzt és megpróbálom egy kicsit rendbe szedni magam. Torna, szauna, narancstalanítás.

Továbbra is olvasok, és szurkolok, de írni ritán fogok, hisz nincs miről. Izgalom viszont mindig van. Most Orsi, Kismókus, Mereszt, mindjárt Melcsi is csatlakozik.És persze Katyerina, aki remélem javítja a heti statisztikát.

Szonya! Köszönöm a bátorító szavakat, jó volt látni, hogy milyen boldogan és izgatottan várod az ultrahangot :)

Zsó
zsofian

szia lányok!
köszi a hozzászólásokat.
Icsilya!
félsz hogy megharagudnék?nem vagyok én olyan!
Melcsi aranyos vagy!
most én nem azt számolom, eddig mennyi pénzünk ment bele, hanem azt lombozott le,hogy az út végén biztosan baba van?
tehát azon izgulok hogy az 5.ben benne legyen a sikeres!
tehát ne értsetek félre nem sajnálom a pénzt,csak megrettentem attól,hogy van olyan is aki végignyomta és semmi.
na de most már ezen túllépek,és nem gondolok erre.1 lombikon vagyok túl,mit akarok?
össze fog jönni és kész.
most mesélte egy ismim, a férjét örökbefogadták,és most 30 év után jelentkeztek az igazi szülei!7 évesen fogadták örökbe!
a nevelőanyját hívták fel,és nem adta meg a címüket.azt mondta a srác, hogy nem érdekli, a nevelőszüleit tekinti igazi szülőknek!
lola29

Lola :)
nem erről van szó... csak nem szeretném, ha bárki a fejemhez vágná, hogy csak azért írom ezt, mert már van 2 gyerekem.

szóval összekapom magam, de vitát nem szeretnék. Vitatkozni senkivel sem fogok, egyszer leírom, és innentől lezártnak tekintem a témát.

én úgy gondolom, alapvetően az élet összes területén, hogy nem lehet olyan cél, amire a párkapcsolatunkat, vagy az életünket engedni szabad, hogy rámenjen.
Addig szabad bármiért is harcolni, amíg azt érezzük, hogy a harc által nem vesztünk sokat, lehetőleg semmit.

Igen, vannak párok, akiknek 5 sőt akár 15 lombik után sem sikerül... valamiért...
de úgy gondolom, mindenkinek meg kell találni azt az utat, amivel kiegyensúlyzott tud maradni, amivel nem törik össze, amivel ÖNMAGA tud lenni.

Ez a lényeg. Hogy az összes harcunk során, amit megvívunk, legyen az egy baba, egy hőn áhított állás, egy ház, egy nyaralás, egy jó beszélgetés... vagy bármi.... magunk tudjunk maradni.
Mert az életben MI vagyunk a lényeg, az összes többi mellékes. Ha mi önmagunk tudunk maradni, és nem vállalunk fel olyat, amiről azt érezzük, hogy teljesen mellszélességgel nem tudjuk vállalni, akkor nem vesztettünk semmit... akár 5 lombik után sem.

Emellett nem szabad a nyitottságot elveszíteni, a más lehetőségek irányába. Nem szabad mindig csak és 1 irányba nézni, mert akkor nem vesszük észre azt, hogy lehet, hogy van más út is arra, hogy elérjük a BOLDOGSÁGOT. Hiszen az egészben ez a lényeg.

tudom, kicsit filozofikus, de alapvetően így érzek mindennel kapcsolatban.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!!
Szívemből szóltál. Őszintén így gondolom.
Köszi.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Orsi

Te végeztél agykontroll tanfolyamot?
Én mindenben egyetértek veled teljesen, de az embernek el kell ide jutni. Az elején még kétségbe van esve teljesen, hgoy most összedől a világ stb.
El kell telnie bizonyos időnek, amíg túljut az ember ezen az időszakon. nekem 3 lombik után jött el. Addig csak saját magamat sajnáltam.
Aztán gyökeresen megváltozott minden.

Zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi :)
még gyerekként... de nekm egy cosmó minden nem működött :D :D
pl. ssem tudtam magam felébreszteni időre, nem ment az elalvás... abba is hagytam :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

nekem a felébredés percre pontosan megy.
1 éve valószinűleg jókat nevettem volna azon (annyira távol állt tőlem), amiben ma már hiszek.
ma már egészen biztos vagyok abban, hogy kizárólag a fejemben zajlik le a lombik kimenetele. minden más mellékes.
amiket Te leírtál, szerintem elméletben mindenki egyetért vele. De nagyon nehéz a gyakorlatban is így élni. én nagyon mélyre jutottam a 3. lombik után. utána elkezdtem más, spirituális dolgokkal foglalkozni, s ezzel egy nagy fordulatot vett az életem.

Zsuzsi
zsuzsi73

Orsi!
Nem vitaként, de nekem erről más a véleményem. Igaz, semmi spirituális, természetfeletti, boszorkány, látnok meg stb. dologban nem hiszek.
Szerintem ha 2 ember szereti egymást, olyan igazi szeretettel, bizalommal, szövetséggel, akkor ketten együtt, előre néznek, arra a pontra, amit nagyon el akarnak érni. Mindegy mi az. Ketten bátoritják egymást, a kudarcon együtt lendülnek át, nincsenek egyedül, és ez nagyon nagy erőt ad. Közben persze folyik az élet, de ha kitüznek 1 célt, akkor addig mennek együtt, amig el nem érik.
Igenis fel kell tenni mindent arra a lapra. A férjem azt mondja, amig nem fujták le a meccset, addig nem szabad feladni. Szerintem igaza van, én legalábbis rengeteget köszönhetek az Ő optimizmusának és pszichológiai érzékének.
Azt hiszem a legtöbb pár azért válik el, mert nem képesek együtt tuljutni a bajokon, ha történik 1 kis malőr, a másikat hibáztatják, és egyszerüen feladják a dolgot, és legbelül 1 apró probléma miatt csucsosodik ki a válás.
Na nem is a válás a lényeg, hanem ha megvan az összhang, akkor igenis áldozatot kell hozni a célért, nagyonis sokat, és az ut végén, ha visszagondolunk, meglátjuk, hogy érdemes volt minden nehézségen átjutni.
Kedves Lola!
Azt hiszem, ha igy gondolkodsz, meg is van a válasz: Rád is baba vár valahol, és el fogod érni Te is a célodat.

Mi amikor lombikra készülünk, igyekszünk minden zavaró körülményt kizárni az életünkből, hogy erre tudjunk koncentrálni. El szoktunk menni kicsit pihenni, fürdőzni, és mindent ugy igazitunk, hogy a stimu kezdetétől arra tudjunk figyelni. Most mondjuk kicsit bonyolultabb Emesével, de már Ő Maga erőt ad, na és vidámságot! Aztán, ha minden igyekezetünk ellenére mégsem sikerül, pedig mindent megtettünk, akkor én sirok pár napig, az uram meg megölelget, megvigasztalgat, hogy előre kell nézni, és a következő sikerülni fog. Kivánok mindenkinek ilyen férjet, amilyen nekem jutott :D
Orsi!
Vezetsz is, meg minden?
Zsófi!
Féltem, hogy mégis igy lesz :cry: :cry: :cry: Azért irjál néha, ha már igy megtaláltuk egymást, és ne várjál sokáig a következő lombikkal! Dokival miben maradtatok?
Mereszt!
Ne csüggedj, irtam már, hogy nekem az 1. (elvesztett baba) lombikból egyetlen petesejtem lett! És Krizsa azt mondta, hogy azt is érdemes visszatenni, és meg is maradt (volna) szegény :(
Kismokus!
Te viszont taroltál! :D Abban rengeteg esélyesnek kell lenni, és még fagyikra is jut biztos! Örülök, hogy a párod javulgat, nem is a kuplung a lényeg ilyenkor :oops: :lol: A találkozáshoz nagy drukkokat küldök.
Milyen jó Nektek, hogy sorra találkoztok! Én is ugy szeretnék összefutni valakivel, nem tudna még valaki okt. 27-én 1/2 11 körül ott lenni valami ürüggyel? :D

melcsi1967

Melcsi :)
már miért ne vezetnék :D én viszen a fiúkat a bölcsibe :D :D
terhesen is vezettem egészen addig, míg kórházba nem kerültem a fájásaim miatt :D
(én meg a kicsikocsim... az egy külön világ :D)

a másik téma: nem érzem, hogy ellentétes lenne az álláspontunk. Máshogy közelítünk meg valamit.
Nem azt mondtam, hogy a hőn áhított célért nem szabad mindent megtenni... de nem szabad mindent annak alárendelni, mert akkor vesztjük el önmagunkat.

mondjuk nálam optimistább embert keveset ismerek - én még a biokémiaira képes voltam azt hinni, hogy laborhiba- de mindent 1 lapra viszont a racionalitásom miatt soha sem teszek fel.

nem azért elméletben sem ért vele mindeki egyet szerintem.
egy fajta életfelfogás - van benne nem is kevés önvédelem-.
lehet, hogy meg kellene felnőtt fejjel is próbálni az agykontrollt? már egy jó ideje filózom ezen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

SZiasztok! :)

Kismókus,
gratulálok! :) Nem semmi a 17 tüsző! :D :D
Nagyon jó esélyekkel indulsz! Drukk a mai randikhoz!

Ha lesz kit visszaültetni nekem is, akkor péntek du. ismét összefuthatunk!

Mereszt,
ne keseredj el! Elhiszem, hogy csalódott vagy, de 1 petesejt is elég a sikerhez, reméljük így lesz! :)

Zsófi,
sajnálom, hogy a vérvétel is negatív :(
Kellemes szépülést! :)

A "vitához", ami nem vita :) :
Nagyon félek, hogy mi van, ha nem fog sikerülni x lombik után sem, biztos próblákozni fogunk vele a TB támogatottak után is, de az életemet nem fogom rááldozni... (most ezt mondom)

Csajok, Icsilya, te biztos tudod :) , ha holnapra van kitűzve a fagyis transzfer, akkor ma már olvasztanak :?:

Úgy izgulok, hogy mi lesz a fagyibabáinkkal! :oops:
angel37

Melcsi

Én sem hiszek semmi boszorkány és látnok dologban. Csak magamban. Szerintem Orsi nem azt akarta mondani, hogy fel kell adni (és én sem akarom feladni), hanem azt, hogy nem szólhat erről az ember élete, mert abba előbb utóbb bele lehet rokkanni.
Az én életem azért változott meg, mert másként látom a dolgokat. Már nem érzem azt, hogy vége az mindennek, ha nem lehet gyerekem (s ez nem jelenti azt, hogy nem vágyok rá, mindennél jobban)

Mereszt

Az egyik kedves ismerősömnek nemrég egyetlen petesejtje lett, és sikerült neki mégis! Úgyhogy semmi okod elkeseredésre

Zsuzsi
zsuzsi73

Orsi

Szerintem csináld meg felnőtt fejjel is, másképp fogod megélni.
És hidd el, ha nap mint nap gyakorolod, működik!
Én a 3. lombik után naponta min 3*15 percet töltöttem el vele, és egy idő után csak jó dolgok történtek velem (munka, kapcsolat, nyaralás terén). régen ezt betudtam volna véletlenek sorozatának, most viszont tudom, hogy az én hozzáállásom miatt alakulnak így a dolgok.

Zsuzsi
zsuzsi73

Angel :)
emlékeim szerint ma délután olvasztanak, és akkor holnap reggelre kiderül, hogy mennyi indult el az osztódás útján.

megfontolom.
abban, hogy alapvetően az élet rajtunk múlik én is hiszek - és szerencsére nem nagyon cáfolt még rá maga a nagybetűs :D :D.

no, megszületett a vérvétel időpontja :D hosszas egyeztetés. rágódás és véleményhallgatás után :D
október 20.
stílusosan :D a fiaim szülinapja az ET utáni 11. nap :D
vagy kistesót kapnak, vagy egy még megmaradó privát mamit :D
vajon ők minek örülnének jobban? :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya,
köszi! :)

Akkor neked még kb egy hét! :D
A fiúk biztos mindkét variációnak örülni fognak, én drukkolok a kistesókért! :)
angel37

Icsilya
Jövő pénteken tudni fogod az eredményt? Húúú, nagyon izgi!

Egyébként egyet értek azzal az állásponttal, hogy el kell tudni fogadni a dolgokat. Én 3 év után jutottam el odáig, hogy ha nem lesz sajátunk, lesz öribabánk, és nem leszek depressziós/befordult/életúnt azért mert minden OK velünk, de ezen a téren kudarc kudarc hátán. Idén nem is sírtam.......
Azzal is egyetértek, hogy ez csak úgy megy, ha két ember vállvetve küzd együtt, ha egy kicsit is hiba van a kapcsolatban, akkor ez nem megy, SZerencsére a jóisten engem is egy fantasztikus férjjel áldott meg. Ez nagyon sokat segít.
És a hitem is segít nagyon sokat.

Lányok, a nagy kérdés: Most mit tehetek a siker érdekében? Van vkinek vmi ötlete? vitamin? kaja? bármi?
Annyit változattam, hogy napi egy Activia (állítólag jó a mnyálka-vastagodásra), meg multivitamin, meg folsav, meg gyümi-zöldség) de ha bármi ötletetek van, írjátok meg! Akinek sikerült, csinált vmit????

KÖSZI
emma1976

Emma :)
Ha 100nak sikerült, akkor 100féle tippet fogsz hallani :D
nincs recept a sikerre, ha lenne, akkor mindenki azt csinálná, és mindenkinek sikerülne. Sajnos nem így van :D
van aki fekszik, van aki nem, van aki speciálisan étkezik, van aki nem... stb... stb.... stb. :)

bizony :D már csak alig 1 hét :)

jah, azt nem is mondtam, hogy 9.5 volt a nyh-m a transzferkor... nem valami pihe-puha vastag :D de bízom benne, hogy elég.

a petefészkeim totál fájnak :D minden felálláskor először görnyedve maradok, utána tudok csak kiegyenesedni.

egyébként meg azért vagyok most olyen grafomán, mert marhára nincs érkezésem dolgozni :D :D :D ki érti ezt? :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?