Sziasztok!
Erika!
Nehéz ügy. De szerintem is egybôl el kell mondani, persze az ô szintjén. Kicsit büszkék is lehetünk, hogy mit meg nem tettünk érte, és nem csak azt mondtuk ha nem lesz hát nem lesz.
Kismókus!
Szerintem a progiszuritól vagy álmos. Jó, hogy sokat tudsz pihenni,
így e szervezeted a babák befogadására tud koncentrálni.
Fanni!
Szerintem, ha le is csökkentik a támogatások számát, az nem fog arra vonatkozni, aki már lombikozik. Jól teszed, hogy vártok a következôvel, majd úgyis érezni fogod mikor jön el a ti idôtök. Ezután mi is pihizni fogunk, pedig úgy tudom, hogy akkor újra kellenek a hormon vizsgálatok stb. és az plusz pénz, de most ennyire tellett tôlem.
Mereszt!
Erdô mellett laktok? De jó! Majd viheted a csöpségeket a friss levegôre!
Ági!
Te kis jósnô!
Akkor pénteken rád is gondolok!
Engem az zavar a legjobban a N.L cikkekben, hogy végig úgy beszélnek a fagyasztott embriókról, mintha a biztos élet lehetôségét vennék el tôlük. Holott tudjuk, hogy sajnos csak bizonyos százalékuk születik meg a beültetés után. Ha szinte biztos lenne, hogy mindegyik megszületik senki nem "feletkezne el" a kis életkezdeményeirôl.
Ráadásul nem ír a lelki hátterérôl. Mi van ha valakinek csak a sokadik próbálkozásra sikerül? Lehet, hogy benne marad a félelem az újabb csalódástól, és ennek nem akarja a családját és magát kitenni.
Lona