szombaton voltunk búcsúban, ott meg Laura kedvenc zsiráfját hagytuk el, ami nélkül létezni sem tud.
aztán meg lett, de ott is szívinfarktus stb...
majd teszek fel képeket a búcsúról, ha odajutok, h. letöltsem és lekicsinyítsem.
amúgy szobatisztaság nappalra 100%-os, kaki egy nap 1, v. kétnaponta 1, fürdés előtt, fix időpontban. (szerintem egyéb időpontokban visszatartja...).
alvás működik azóta is szerencsére, kopp-kopp-kopp. tök cuki, mindig u.azt a két mesét kéri minden este, gondolom ez is egy egyfajta állandóságot jelent nála.
mindkettő amúgy olyan, ami vele is megtörtént, csak a kedvencei, Cirmi és Kormi cica a főszereplők.
kaja kb. nulla, fotoszintetizálunk.
Fatima, az iwiw nincs összefüggésben a Tesco-s sztorival, de édes vagy, h. megnéztél.
szimplán csak elkezdett idegesíteni az iwiw.. üzenőfalostul, véleményezésestül, mindenkinekmindenhappistül. v. stől - stól.. hogy is van ez magyarul.
így inaktiváltam magam. törölni nem mertem, h. hátha megbánom, így csak stand-by állapotban vagyok.
tudom, h. nem vagy sértődékeny, és nem veszed magadra, de miattad v. általad kezdek az iszlámról máshogy vélekedni. tudod, buta outsider nem sokat tud, és amit tud, az meg általában nem a pozitív beállítás.
bármilyen hihetetlen, Laurának nem tudom honnan jön a flash, de néha rátokkérdez. "Hol a Patima" (így P-vel) és a... a.... Tájek ?
nála a "hol a... "kezdetű kérdések arra irányulnak, h. vmi jó emlékként maradt meg, és szeretne visszatérni.
na ez most nem célzás, de azért szívesen meglátogatnánk titeket vmikor, ha alkalmas.

ma reggel, vaku nélkül
trambulinon
búcsúban, körhintán