Kati,
hatalmas GRATULA Danihoz!!!!
Úgy látom, csak Mica nem várta ki az idejét, a többiek olyan pontosak, hogy csak na!!
Majd ha lesz időd képeket is kérünk..
Nekem még friss az élmény: a ctg-hez legközelebbi a Pirkadat, itt nincs premier pláne. Aztán a Holdvilág, ez a kékes/zöldes és végül a Napsugár a folyosó legvégén.
Én Pirkadatos voltam, jól választottam, mert a wc/zuhanyhoz ez volt a legközelebb..
Tünde,
nagyon boldog névnapot kívánunk a fiatalúrral közösen!!!
Ancsa,
cuki Apa és Lara a pancsi-fotón!!
oltások,
a pneumo-oltás a Streptococcus pneumoniae nevű csúnya baci ellen véd. Papír szerint fülgyulladás, tüdőgyulladás, agyhártyagyulladást tud okozni. 3-4 óra alatt rossz esetben oltatlan babának végzetes is lehet..
Én be fogom adatni.
Bárányka-oltás: Tényleg nem 100%-os a védelem, de sokkal könnyebben viseli, mint az oltatlan. Ezt is be fogom adatni.
A Neis-t ajánlják nálunk is, 2 hónapos korban oltva. Tehát nemsokára.. Sok a kullancs errefelé is.
Manóka,
mi 3 alatt nem állnánk meg. Mármint csemete-számban..
És ha így halad az involúcióm, lassan nyoma sincs a gyermekágyi trutyinak!, akkor vigyáznom kell, hogy Apa kellő távolságban legyen védelmi felszerelés nélkül.
Veronikusz,
szegényke.. Vacak dolog az aranyér. Meg fogják műteni?
Van telihold érzékeny baba nálatok? Mi mindketten rosszul alszunk Apával ilyenkor és most Mica is tiltakozik egész nap a rendes alvásideje ellen.. Tragikus éjszakára számítok.. De szerencse, hogy hétvége jön, hátha ki tudom pihenni magam.
Mindenkinek gyönyörű hétvégét!!