Hát tényleg nagyon meg van kavarodva valami odabennt!
Most miért kell szorítani? Azért, hogy ne jöjjön meg 1-ig, ugye?
Stella
2005.05.20 11:42
8-tól rendelnek, úgyhogy nyugodtan menjetek sztem oda reggel nyitásra. nem kell éhgyomorra menni, a kromoszómákat nem befolyásolja, úgyhogy: reggeli, aztán irány a klinika!!!!
Hát, így van csak értelme, hgoy mindketten megnézetitek magatokat. Különben nem visz előre!!
HOgy vagy
? 
Gyanús vagy Te nekem!!!!!
2005.05.20 12:18

2005.05.20 12:25
2005.05.20 13:36
2005.05.20 14:22
2005.05.20 17:08

2005.05.20 21:20
Szóval, az első és legfontosabb, hogy kinn pihizik a fürdőszobában egy igazi zebrás teszt
Du. voltam a dokinál, és hát nem véletlenül görcsöltem annyit... Egyrészt azt mondta, hogy biztos, hogy többes terhesség, és hogy nagyon drukkoljak, hogy két babánál több ne legyen, mert annál többet nem enged kihordani. Ráadásul kicsit hiperstimus tüneteket mutatok, közel 3,5 centis folyadékot sikerült eddig összegyűjtenem a hasüregemben... Azt mondta, hogy egyértelmű fehérjehiány, és hogy húst hússal mostantól. Hétfőn vérvétel, meg telefonálok, hogy hogy vagyok, ha úgy érzem, hogy minden rendben, akkor pénteken mehetek vissza, akkor már pontosan meg tudja mondani, hogy mizu. Szóval azért jövő hét végéig még próbálom nem beleélni magam, elvégre még semmi konkrétat nem mondott, vagy nem is tudom
Aranyosak vagytok, hogy így aggódtatok értem
Dévai mondott valami olyasmit, hogy amikor hajnalban nem tud agyalni, mindig rajtunk gondolkodik
Most például van egy pár hónapos, ikrekkel terhes lány, akinek a májfunkciói nem tökéletesek. És hogy most már miattam is izgulhat
2005.05.20 21:56

. 
2005.05.21 12:03

MICSODA HÍR!!!!!!!!!!!pontosan ilyesmire számítottam az utóbbi megszólalásaid után. REmélhetőleg, miért is lenne, semmi gáz nem lesz a hiperstimuval!!!!JUJ, de várom a további híreket!!!GR.............
a tábla szuper!!!!!!!A babák (rajz és fotó) nagyon jóóóóóóóóóók! Bárcsak már hozzám is tehetnél egy legalább rajzosat!
Nem baj, a szemeim előtt már Tunézia pálmafás-tengerpartos képe lebeg....2005.05.21 12:16
, ahogy olvastalak, már biztos voltam benne, hogy babád van!!! Nekem is ugyanez volt a tünet, elmaradt a szokásos barnázás a menszi előtt. (Illetve elkezdődött egy picit, aztán ahelyett, hogy menszibe csapott volna át, egyszerűen elmaradt. A 33. napig halogattam én is a tesztet, de az eredmény kárpótolt a zebramentes teszttől való félelemért
! Nagyon szorítok neked, hogy 2 babánál több ne legyen és minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!! Mind bebabásodunk szép sorban!!
, ez a táblázat csúcs! A férjem itt írogatja mellettem a gimis naplókat, de ezt neki is látnia kellett. Ott kúszik az egyelőre még ismeretlen nemű bébi
. És teljesen pontos volt a pénteki "korom" is, hogy 13+1. Én mindig csütörtökön töltöm be a következő hetet. Jövő kedden megyek az angol vérvételre (Czeizelnél veszik le), nem mertem az Istenhegyi útra menni, mert Enigmának olyan csúnya eredményt csináltak. Pancserek!! (Jó, tudom, hogy ez butaság..)
, mi volt pénteken? Vagy megvárod a hétfői eredményt és egyszerre hozod a két jó hírt, hogy minden rendben? Addig inkább nem is hívlak, el tudom képzelni, milyen lelkiállapotban lehetsz. De hiszem és bízom, hogy mindkét eredmény rendben lesz, és akkor szerintem se csináltass amniót. Egy kisfiú és egy kislány, csodás párosítás, majd együtt megyünk játszani
. Mi még nem tudjuk a baba nemét, de az már biztos, hogy a bal kezén öt ujj van
! Ez is valami!!
!
.
, légyszi, gyere!!!!!!!!!
, nem tudtam túl messzire visszaolvasni, de jól értem 1-2 elejtett szóból, hogy neked azóta volt egy punkciód, de nem talált Dévai petét, így beültetés sem lett? Hasonlóan, mint nálam tavaly júniusban??? Mi volt az ok? Hogy viselted? (Vagy ne zaklassalak fájó emlékekkel?) 
!
! 2005.05.21 14:21

Így legalább én aki ritkán jövök,az is látja,hogy kivel mi ujság,hol tart éppen.Köszönöm.
Hogyan telnek napjaid?Hogy érzed magad?Sajna most nem tudunk menni Gigivel a talira mert nem Pesten lesz.
De ha a következőt Pestre szervezitek,igérjük elmegyünk.
2005.05.22 09:15
Png
. 44 napra. Hát ilyen sem történt velem eddig. De ha a következő már rendes ciklus lesz, akkor tulajdonképpen csak egy héttel kezdünk késöbb a tervezettnél, úgyhogy próbálom magam ezzel vígasztalni.
2005.05.22 09:28
- csak most tudok jönni, rühes gép!!!!!
!!!! Én tudtam!!! Éreztem a múltkori hsz után!! Nagyon nagyon gratulálok! Fú, fantasztikus!!! Vigyázz magadra. Most péntekig pihizz, nyomasd a sok husit, tojást és igyál nagyon sokat!!!!
A tábla nagyon szuper. Nagyon ügyi vagy!!! Az adataim is tök jók. Engem könnyű számolni. Mindig hétfőn kezdem az új hetet.
Hajnesz
Roxal
2005.05.22 10:14

2005.05.22 16:41

2005.05.22 20:30
Azt tudjátok ugye, hogy 65-70 km-ről van szó??!!! 2005.05.23 07:02

2005.05.23 09:46
Viszont egy hét nagyon hamar elillan, ezen tényleg nem kell depizni.
Biztos szerencsét hoz egyszer! Én a nyóckerben lakom, de elmegyek hozzátok, igazán nem gond. Csak add meg a pontos címet, van emilcímem a profilomban.2005.05.23 10:13
Durva, hogy ettől a folyadéktól a hasamban akkora vagyok, hogy nem férek bele egyetlen nacimba sem.... Nem baj, a doki azt mondta, hogy legkésőbb szerdára már rendben kéne lennem. Persze nem panaszkodom, hiszen remélem van, ami kárpótol ezért az egészért
2005.05.23 11:56
Nagyon édesek a srácok. Sanálom, hogy nem tudtok eljönni.
Majd elkülöm a számomat és egyeztetünk, hogy hol veszlek fel.
2005.05.23 12:50
, nem is tudok dolgozni, csak ülök és nézek ki a fejemből.2005.05.23 12:54
Egyébként én szerettem ott lakni, csak a tervezett gyerekekkel
kinőttük a lakást. 2005.05.23 13:31
Legalább zöld! Mi az utolsó 16 emeletesben lakunk (Kálvária tér).

2005.05.23 13:53
2005.05.23 15:14

2005.05.23 15:40
!!!!!!!! Tudtam, nem lehet semmi baj. Png-vel értek egyet: én is egyre kevésbé hiszem, hogy bármiféle baj lenne. Az amniót meg ne csináltasd meg, ha túl nagy a kockázat!!!!
GIGI
De jó Titeket látni!!!!!! Pontosan erre vágyunk mindannyian, Ti vagytok rá az élő példa, hgoy lehetséges inszemmel és lombikkal (akár a 4.-kel is!) bébit készíteni. Egyre tündéribb a kisfiad! Olyan átható tekintete van!
Hát, én már lesem a postaládát, pedig még csak egy hete voltunk a genetikain!
Várjuk az eredményt!!! juj, de izgi lehet!
KÖnyörögd ki a netet!!! Mi havi 9 ezret fizetünk korlátlan internetért! nem vészes...
készíted nekem a babákat... olyan aranyos vagy, hogy egészen elérzékenyültem a kedvességed miatt.
szia! Mi van Veled, hogy vagy? mindjárt itt a július!! Jó kis nyugi lesz, rohadt meleg, jól kitágulnak az izmok, úgyhogy sikerülnie kell....
MIkor is mész, pénteken? Tessék követni Diát!!!!
Hát igen, megy az idő! Jövő héten kezdődik a stimud??? Na, akkor fognak csak igazán felgyorsulni az események! Lehet, hgoy Te is pénteken mész a dokihoz? 2005.05.23 17:09
Ha nálad is bejön az öt/hat, saját focicsapatunk lesz
Csak azért kérdeztem a pénteket, mert én is akkor megyek! Én úgy tudom, hogy a doki ezt is délelőtt csinálja, és éhgyomorra, hogy ha bármi baj lenne... Ugye jól emlékszem, hogy téged az irányított nem viselt meg? Akkor itt sem lesz probléma! Addig is egyél iszonyatos mennyiségű kefírt 
2005.05.23 17:09
Turul napok, meg minden
Mikor indultok?
2005.05.23 19:54
Szülés után meg agyő mensi hasfájás!!!! 2005.05.23 20:28
2005.05.23 20:41
Én csak magunknak vásárolgatok, úgyhogy nem fogok rádtukmálni semmit
Mondjuk most egy darabig nem terveztem menni, mert nem kell semmi nekem, de ha megbeszéljük akkor majd megoldom valahogy. Van egy minimum vásárlási összeg, amiatt gond csak ha csak egy Maca kell. Esetleg valaki másnak nem kell valami?
2005.05.23 21:05
2005.05.24 07:16

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|