Sziasztok!
Györgyi! Köszi a hiányolást, tényleg Koppenhágában voltunk, de már kedd este megjöttünk, csak még nem volt időm írni... Úszik a lakás, de nagyon...
Az út nagyon jó volt, majd kaptok képeket, ha feltöltöttem őket! Léna jól bírta a repülést is, meg az egész napos csavargásokat. Amikor megunta a babakocsit, kendőbe kötöttük!
Csak nagyjából olvastam vissza, és annyi volt, hogy már nem is emlékszem mindenre, bocsi, hogy nem reagálok a dolgokra...
Valaki írta, hogy költöznek, mi is fogunk ősszel, kiváncsi leszek.
Elhatároztuk, hogy lecseréljük a babakocsinkat, mert nagy és nehéz. Az új kocsi legyen könnyű, egy kézzel összecsukható, lehessen használni újszülött kórtól (majd a kistesónak

), és esetleg lehessen szemből is tolni, de ez nem fontos annyira. Van valakinek ötlete? Tudom, hogy a Chicco phonee xs nagyon könnyű, csak az nem használható újszülött kortól. Mi most a Neonato Piumo-t néztük ki, az is csak 6,5 kiló, ma meg is nézem valahol. Ismeri valaki? Köszi a segítséget!
Ja, és az összes kép gyönyörű, de leginkább Ádám szőke haja nyűgöz le, bocs a többiektől!
Na megyek, mert éhes a lánykám!