A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet! Terence Hill-be szerelmes voltam úgy 6 évesen, de ennyi erővel Kabir Bedire is hasonlíthatna, mert abba is szerelmes voltam.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi: Édesek a képek! Kép

A mai rémtörténetek után örülök, hogy ilyen pici a dedem, és már értem, miért akart anno Votiv érettségiig szoptatni Kép Bár néha szeetném, ha már a normál etetésnél tartanánk, de most nem annyira. Kép

Juc: Több szerencsét a Balcsinál, mint eddig, és autóval menj és vezess sokat! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

sziasztok!
megjöttünk Ancsitól, kislány nagyon édi és szépséges!!!Szülésről majd ő, talán pénteken engedik...
Zanza Rékája is stünci, és el is felejtettem, hogy milyen pici ő még, és már ÁLL!!
Doni bébi végig aludt, ő is stünci! Kép
Beet!
Helló ismét! Én gyakran járok arra börsi tesco fele, majd leslek...Kép és SAJNÁLLAK, jó???

Ma nem lesz tali savoya parkban??? He???

Lindi!
Gréti még mindig csudaszép...Kép
Igi végre elaludt, már azt hittem nem fog...most gyorsan mosok egy sort, meg mosogatok, pakolás holnapra marad...asszem.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hahó!
Voltunk bent Ancsinál a H-ban Zsancival és Zanzával - na meg Igorral és Rékával!
Sajnos én a leányzót nem láthattam már, mert siettem haza, de Ancsi ígérte, hogy hamarosan lesz róla fotó!!! Kép De örültem, hogy végre megismerhettem Ancsit!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Majdnem egyszerre írtunk Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi!
Gréti gyönyörűűű!!! Hihetetlenül kékek a szemei!!!
Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Ancsi Henriettája gyönyörű, ja, és találkoztunk még a kispapával is. Rékát teljesen levette a lábábról Igi stílusa, ez a férfiember tud vmit.Kép

Tali lesz, lányok?

Lindi, Gréti meseszép!
zanza

Lindi,
ezek a szemek!!! Kép

Ancsi,
akkor most már végre látott is valaki közűlünk Kép várlak vissza beszámolóval Kép

Beet,
már nem tudtam, hová tűntél! Kép

v
kisün

Green!
Küldtem Neked mélt a taliról. Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

lanyok, lehetseges az, h meg alig bujtak ki az also fogak, es mar jonnek a felsok?! vagy mashol keressem a nyuglodes okozojat???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
sztem lehet, mi is ettől (??) sznevedünk mostanság.
neet
neet

Recca,
nálunk pont ez volt: kibújt az alsó kettő, és rá két hétre már jött is fent a következő fog! És D-nak nem is a középső, hanem a szélső két felső foga bújt ki először Kép

v
kisün

Lindi, na most kiderult am, hogy nem is csak rad hasonlit ez a szeplanyka Kép

Oxi, akkor megegy megjegyzes: ma a bebieteles uveg cimkejen vigyorgo babat akarta megitatni nyul a csoros poharabol, ugyhogy ma meg ezert is folyt a viz Kép

Hu, mar annyit beszeltunk a verdakrol, hogy egeszen megjott nekem is a kedvem. (Anno azert nem kezdtem el vezetni, mert epp a + tesztem utan ket hettel lett meg a jogsim, es az elso honapokban csak ugy birtam autoban megmaradni, hogy folyamatosan ettem, kulonben dogrosszul voltam, ugyhogy akkor nem vezettem, aztan mikor jobban lettem, mar feltettem a nagy pocimat, aztan meg nem volt se idom, se energiam a nyul mellett, de talan most nekilathatnek...)

Ikea katalogus minden evben augusztusban jon ki es szepen bedobjak az ember postaladajaba (mondjuk van meg a konyha meg az irodabutor katalogus, amit nem szoktak bedobalni, meg esetleg akadnak mas vekonykabb kiadvanyok, amiket szinten bedobhatnak). De ha nem kapsz, akkor az aruhazban is van, ha nem latsz kirakva, kerjel, vagy a honlapjukon is kerhetsz. Ingye van termeszetesen, tokjo vastag es akkor szepen elpostazzak. Szoval tegnap szoltam imelben, hogy megvan az uj katalogus, de meg nem ert ide en meg nem birom kivarni, annnyira fuggo vagyok Kép ja, Rec, tenyleg nem bagoznak a svedek? ez szuper! nem lattal egy olcso kis hazat meg egy jo apaallast? mert akokr csomagolok is, ugyis biztos ott vannak a legnagyobb ikeak Kép egyebkent nyugaton pl a quelle evente ketszer nyomat egy huszcenti vastag hatkilos katalogust ingye, '98ban ott lattam minden nemet labtorlon, tokre le voltam dobbenve...
moosejaw

Kisun! Irjal!
moosejaw

Moose, azt nem tudom, mekkorak ott az ikeak, de allitolag olcsobbak, mint ittKép
mondjuk minden mas baromi draga.
a lakasok meg vegkepp.
mondjuk vannak ott olyan pici szigetek, amiken csak 1-1 haz van. azt en is el birnam viselni. ha lenne egy sajat szigetemKép
bar en szeretem ezt "a nagy magyar valosagot"Kép

Coolio
recca

Neet, Kisun koszi Kép
bar az "alig" B eseteben azt jelenti, h eppen csak a hegyuk van kint, ill. epp csak 1-2 napja. viszont gyur be mindent a szajaba es nyomkodja felfele - ezert gondolom...

Coolio
recca

Moose,
megijedtem és gyorsan írtam Kép

Recca,
nálunk is csak a hegyük látszott, és már jöttek is a felsők... és azóta az alsó 2-esek még nem bújtak ki, szóval alul csak 2 foga van Kép

v
kisün

Hahó Csajok!
Tudom, már raktam föl hasonló tesós képet, de ez most egész friss, és nem tudom megállni, hogy ne osszam meg Veletek:

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka egyszerűen tündériek!
zanza

Bogárka!

Nagyon édibédik! Jól sikerült kép!

Lányok!

Ugye a babatornáztatóról lógó kutyafüléket odaadhatom rágcsálni Timinek? Azok nem lehetnek toxikusak! Vagy hülye kérdés? Ez most egy kicsit legalább leköti! Délelőtt óta próbálgatja a hangját és sikítozik!Kép
ildi76

BOGÁRKA,
upsz egy kapszlok... nagyon édes a kép, ilyenből sose elég. Kép
neet
PS: Összes bölcsi tele, na mindegy, úgysem akartam bölcsibe járatni.
neet

Munka letudva, mármint a benti rész, de egy rakással hoztam haza.

Neet, pedig már örültem, hogy nem leszek egyedül a mókusok előtt bölcsi ügyben Kép Brúnó októberben kezdi Kép Ilyen az élet...........

Senki nem ér rá talizni, holnap vagy holnapután? Ha már lemaradtam a mai Ancsi látogatásról. Tudom, hogy direkt szervezitek úgy, hogy nekem ne legyen jó Kép
Én mindenképpem megyek a Savoyába mert ki kell cserélnem egy KG-os hálózsákot ami vadi új, cimkés csak kicsi a Brúnóra, most meg nagyon esedékes mivel hideg van.

Bogárka,
Nagyon édesek a képen a skacok!!!!!!!
zsebi2004

Zsebi én ráérek talizni.Kép

Neet, próbáltad már az egyetem környéki bölcsiket is? Mert az agglomerációban tényleg teltház van, viszont a belső kerületekben konganak (legalábbis ezt hallottam)

Ildi, első ránézésére miből vannak a lelógók?
zanza

zsebi,
mi is talizunk a camponába nem?vagy azért nem válaszoltál a mailre mert gondoltad elfelejtemKép és nem kell látnodKép? irgum burgumKép írjál!!!!!!!!!!!!

gigi
Vendég

Neet!

Sógornőmék januárban mentek el a bölcsibe azzal, hogy a gyerek áprilistól járna. Mondták, hogy az már kizárt, de októberre felveszik várólistára. Most kiderült, hogy abba a csoportba sem fér be. Amúgy Dunakeszin laknak, de ez tökmindegy, szerintem felháborító, hogy ennyire nem tudnak helyet biztosítani. Minek kellett annyi ovit meg bölcsit bezárni? Az ember meg nem hurcolhatja a pár hónapos vagy éves gyerekét a város egyik végéből a másikba.

Bogárka!

Nagyon édi a kép, rögtön én is kedvet kaptam egy tesó-gyártáshoz, de azt hiszem mégiscsak várunk még egy kicsitKép

Moose!

Ha apától ki tudtad harcolni a mosogatógépet, akkor a kocsi is menni fog és akkor jöhetsz velünk talizni a Savoyába. Na?

Ági

Kép
Kép
manoka11

Gigi, értettem mindjárt írok Kép
zsebi2004

Bölcsi, én januárban írattam be brúnót, úgy hogy majd októberben kezd, és már akkor voltak a listán......
Egyébként pedig ide a lakótelepre Budaörsről, Törökbálintról is hordanak gyerekeket.

Gigi email ment.
zsebi2004

sziasztok!
én is tali savoyában...Kép
bölcsi:
én tavaly áprilisban mentem, hogy lécci szeptembertől, mert én NAPPALI tagozatos egyetemista vagyok, tehát KÖTELEZÕ lenne bevenni a gyerekemet, erre mondták, hogy bocsi, max. januárban (2005)...szóval, ilyen az élet!!!
Zsebi!
Melyik bölcsi lesz a nyerő?
És a védőnőm mondta, h itt a kerületben (XI.) volt olyan baba az egyik bölcsi várólistáján, aki még a mama pocakjában volt...Kép és két utcával arrébb tőlünk akkor szűntettek meg egy bölcsit, amikor B született...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

de én mondtam már Jucusnak a magánbölcsi magánovi témát...nem volt túl lelkes. ti is biztassátok!!! és akkor tuti nem egy elmebeteg közértesnő lesz az ovis/bölcsis nénijük!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet! (remélem itt vagy)

Ha holnap jöttök, akkor csörgess meg ha itt vagytok a kapuban, és lemegyek segíteni. És ha esetleg mész boltba előtte, légyszi hozzál 10dkg füstölt sajtot a tésztáraKép

Kép
Kép
manoka11

Zsanci!
Végül mikor lesz tali a Savoyában? Holnap vagy csütörtök? Nekem a holnap nem jó, csüt. igen. Na?

Kép
Kép
manoka11

Mi kipróbáljuk az állam bácso bölcsijét itt a mi utcánkban, nentom a nevét, nagyon dícsérik és egy nagyon aranyos gondozónőt kaptunk, na jó mi kértük, és jön hozzánk fel ismerkedőbe Brúnóhoz, hogy ne akkor lássák először egymást.

De valaki mondta, hgy a Rubin hotelesek is csinálnak valahol bölcsit, talán a Menyecske? utcában, mondjuk az fizetős.

Mondjuk én is azért voltam olyan gyors, mert szóltak az ismerősök, hogy időben menjek.

Savoya: csütörtök?
zsebi2004

Zsebi!

Savoya! Csütörtök! Kép

Kép
Kép
manoka11

Tyű, nagyon pangás van ma este, megyek én is aludni.

Kép
Kép
manoka11

Csajok,

Akkor Manokával eldöntöttük, Savoya, csütörtökön délután a szokott időben Kép
zsebi2004

Eccer nem lehetne DÉLELÕTT talizni??? Nekem a délután ált. nagyon gázos...gyerekért menni oviba, stb..Kép
Egyébként IKEÁba is mehetnénk...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!
Mi kipróbáltuk a babaúszásos bölcsit a menyecske utcában...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na Szia Csajok!

Lévén ma este szalma vagyok, mert a párom a szigeten nyomul gyorsan bejelentkeztem. Bár látom pangás van.

Kisün!
Tudom béna vagyok , de amikor csak 1 vagy 2 napra voltunk itthon max olvasni tudtalak benneteket, de már írni nem volt erőm. Most már itten vagyokKép
Vicces de Lillának is az alsó két foga után a felső szélsők jöttek, így egy ideig kis vámpír volt. Nagyon viccesen nézettt ki. Utána sokára jött a két középső és most alul jönnek.

Lányok!
Még ezt akartam megosztani veletek, hogy túl vagyunk az első estén, amikor a szülők nem alszanak otthon és Lillus a Nagyival maradt éjszakára.
Egész jól mentek a dolgok. Aztán másnap, amikor meghallotta a hangomat a telefonban elindult a nyűgi.Aztán jó pár napig akár milyen mélyen elaludt mindig elkezdett sírni ha kijöttem a szobából, valószínű, hogy félt megint elmegyek. Aztán látta, hogy pár napig nem megyek sehova és ez abba maradt.
Másnak milyen élményei vannak a témában?

Evés:
Szerencsére nálunk az evés nem jár akkora dzsuvával, mint Mooséknál. Azonban egy alapos arc és kézmosásra nálunk is szükség van, ja és a ruha is mindig foltos lesz, mert az etetőszékben is kitűnően lehet forgolódni és szétkenni a kaját.
Kedvencem, amikor tiszta kajás a keze és azt beldörzsöli a szemébe. Valakinek ismerős?

Csajok, akik már mindent adnaka bébinek ti mennyire fűszereztek? Ezt sosem tudom eldönteni én eddig mindig csak egy kis vegetát raktam a kajába.Tud valaki valami jó könyvet vagy honlapcímet, ahol jó kaják vannak babusoknak? Már unom azokat, amiket eddig főztem neki.

Manóka vette az adást sajt témában.

Bogárka, Lindi!
Nagyon aranyos képeket raktatok fel!

Na most ennyi volt bennem. Jó éjszakát!
Beetrix
beetrix

Jó reggelt!
Köszönjük a dícséreteket a kőcökre! Kép

Zsanci!
Ikeára már én is gondoltam! Jó ötlet Kép Meg a délelőtt is!
De a holnapiból mi kimaradunk, húzunk Balcsira, reméljük tényleg jön valami jobb idő!

Úgyhogy ma csomagolok ezerrel (már most félek, hogy mit fogunk itthon hagyni)... de este még lehet, hogy beköszönök...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Igen, ezt el is felejtettem: nagyon édesek a kőcök. De hát nem is várnék mást tőlük!!! Petra már most kész ANYA!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka,
két tünemény Kép olyan jó, hogy Petra ilyen jó testvér Kép

Beet,
én most épp Amanda Grant "Egészséges babakonyha" c. könyvét kedvelem, sokféle recept, könnyen elkészíthetők, nagyon változatosak. Brendonban vettem, mondjuk ez 1 éves korig szól, de szerintem utána is tökjó Kép Fűszerezés: D. egy csomó olyat eszik, amit mi, de mi elég lájtosan fűszerezünk, ill. az ütősebb dolgokból nem kap Kép

v
kisün

Sziasztok!

Zanza!

Köszönöm, hogy reagáltál a hülye kérdésemre!Kép Műanyag az egész babatornáztató, meg a lelógók is. Végülis durva lenne, ha nem rághatná a kőc, mert toxikus. Szóval végül odaadtam neki.

Zsanci!

Milyen az a babauszis bölcsi? Ott van babauszi vagy viszik a gyerekeket? És ez mit jelent a mondat végén: Kép ?

Vera!

Nem írnál le 1-2 receptet ide, hogy milyen jellegűek? Ha a többieknek nem off!

Nekem meg a csüt. nem jó a talira!Kép

Meddig lesz még ilyen sz.r idő?

ILdi
ildi76

Sziasztok,

Tali: elvileg a délelőtt is jó, de 10 körül mert délben ebéd van.

Ildi,
Nekem van egy-két receptem, meg linkem , mondjuk a receptek általában 10 hós kortól jók, de ha gondold átküldöm, olyan dolgok vannak benne amire az ember nem is gondol és Brúnó imádta, például gesztenyés-alma-krumpli-csirkehús (ez mondjuk hamarabb is adható) vagy meggyes-krumpli ezt is zabálta, csak pár szem van a krumlihoz rakva,

Zsanci,
Mi volt rossz a bölcsiben? És tényleg Igire jó lett a kabát?

Ja és tök jó, mert Brúnó félpercenkét odamegy az ajtóhoz, hogy menjünk le, és nem érti szegénykém, hogy miért nem megyünk sétálni Kép
zsebi2004

Zsebi!

Oxi! Köszi!Kép Érdekelnek a linkek, meg a receptek!
ildi76

Holnap kivételesen nem jó a délelőtti tali.
Hol vagytok???????
Sétálni nem lehettek Kép
zsebi2004

Én vagyok, de a Többiek eltűntek!
ildi76

sziasztok!
oviban voltunk...
a bölcsiről irok mindenkinek emilben...nem akarok semmi rosszat itt leirni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hát nagyon pangunk ma!
Biztos mindenki visszafeküdt alukálni ebbe a vacak időben!

JOHANNA!

Rég írtál! Jól vagytok?

MANÓ!

Remélem nem depizel! Kértem Tőled egy mélcímet, de nem kaptam!Kép

ZSANCI!

Várom a mélt, kíváncsi vagyok!
ildi76

Ildi,
email ment

Zsanci,
én is várom a részleteket
zsebi2004

Sziasztok!

Voltam ma a SZENT IMRÉBEN nst-n Kép Most mocorgott a gyerkőc (sport szelet, kóla, brrrr) el is mászott állandóan a szívhangos tappancs alólKép Meg jól eláztamKép pedig vettem fel esőkabátot, de térdtől lefelé csurom víz volt a gatyóm! Meg a drága párom is jól felhúzottKép Nem tudtam elérni, mi lett volna ha útközben elmegy a magzatvíz pl.? Kép
Most már megnyugodtam, de remélem du-ra eláll ez az undormány, mert Marcival, babakocsival kell átbumliznom a városon!
Még egy-két ilyen csodálatos nap és beelőzöm Dórát isKép Hacsak nem éppen most szül Kép
Zsanci: mi a Menyecske utcában laktunk, már régen. Ott hol van ilyen bölcsi? A régi bölcsi helyén?

Egyébként tegnapelőtt éjszaka megtapasztaltam, hogy mit élhetnek át a hasfájós babák szülei napról-napraKép Minden elismerésem nekik! Marci "csak" egy órán keresztül sírt, apa nem kellett neki, csak én, le nem ülhettem, mert akkor sokkal jobban sírtKép Ronda-ronda oltás! Most már oké, túl van rajta, de én azt hittem, hogy tényleg megszülök, ahogy "ült" a pocim tetején Kép

Pusz: Pocak (holnap 38)

Pussz: Pocak
pocakpacni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?