Én nem tudom, most milyen hírek keringenek a csecsemősökről (én is hallottam mindenféle rosszat a szülés előtt), de nekem szinte csak pozitív tapasztalataim voltak velük. Nagyon sokat segítettek, persze, ha kértem. A lányom egy kicsit besárgult, amitől aluszékony lett és cumisüvegből tudott csak enni. Nekem alig sikerült megetetni, mert mindig elaludt, de amikor átvittem a csecsemősökhöz, nagyon kedvesen felébresztették (az egyikük még táncolt is vele a Szombat esti láz alatt, hogy felébressze
A kórházban nagyon sok volt a tejem, folyton fejni kellett, és hajnali 1-kor, amikor már mahdnem megőrültem a kézi fejéstől, ők ajánlották, hogy rátesznek a gépi fejőre (de hülyén hangzik
Szóval, szerintem emiatt nem kell fizetős szobába menned.
A szobák egyébként tényleg kicsit lepukkantak, de nekem valahogy fel sem tűnt, abszolút nem az volt a fontos, hogy néz ki a szoba, hanem hogy ellássam a babát, és hogy kipihenjem a szülést. Én már annak is örültem, hogy "csak" öten használjuk a fürdőszobát, és nem az egész folyósó. És végülis csak 4 napról van szó.
Bocs, hogy kicsit hosszú lettem.
Sziasztok
Detti