Na, végre van egy kis időm végigolvasni a termést. Nagyon hosszú és fárasztó hetem volt. Tegnap ugyan este leültem a gép elé, hogy visszaolvasok és írok, de aztán annyira fáradt lettem, hogy végül csak a találkozós levelet küldtem el.
Tényleg, senki nem szeretne jönni közületek? Szerintem jó lenne megismerni egymást személyesen is!
Szóval gyertek!!
Kriszta,
Látom, már nem tudtad elolvasni a privimet a beülti előtt… Kérlek, ne haragudj, nem tudtam korábban írni

Mesélj majd, hogy milyen volt! Pocid jobban van már?
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sehike,
Nagyon örülök, hogy ügyesen kijöttek a kicsik a jégoviból

:D Mostantól Neked is mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elan,
Hát, akkor nem tudtam volna segíteni az útban… Na mindegy! Remélem Te is jössz a talira, és akkor már beszélgethetünk végre
Mennek a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gabicsibe,
W. dokival kapcsolatosan: már nem vállal szülést (rákérdeztem én is), úgyhogy sajnos előbb-utóbb meg kell tőle válnod

De biztos tud maga helyett ajánlani egy nagyon jó dokit.
Mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kata,
Előre is drukkolok Neked hétfőre! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Természetesen a kérésedet én is tiszteletben tartom!
Vic,
Az örökbefogadással kapcsolatosan sajnos konkrét segítséget nem tudok Neked írni, de egy lány (Kelimoni) a fórumon írt nagyon régen arról, hogy Ő örökbefogadta a kisfiát, és ha jól emlékszem, akkor ezt az oldalt ajánlotta:
http://www.golyahiregyesulet.hu/
Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen ilyenre még gondolnotok sem (illetve csak úgy, ha kistesónak szeretnétek

)! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Igen, W. doki bíztatott, hogy az előző eredményekből következtetve, jó esély van arra, hogy a következő is „elsőre” sikerüljön. De nyilván garancia nincs rá… Azt mondta, hogy jól stimulálható vagyok, úgyhogy ez jó!
Rebe drága,
Nagyon-nagyon drukkolok Neked is!!! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:D
Sünci,
Remélem, hogy a férjecskédnél beindult az apai megérzés, és azért van meggyőződve a sikerességről

Szívből kívánom, hogy igaza legyen!
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Anett,
Neked is mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kriszti,
Örülök, hogy te is csatlakozol (talán

) a „2008 a mi évünk”-projektbe

:D
Estike,
Sajnálom, hogy nem indult be tényleg semmi

De remélem, hogy nem adod fel! Puszi Neked!
Erika,
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!

Mennek a petikenövesztők: +++++++++++++++++++++++++
Csibe,
De jó téged is itt látni.

Hogy vagy? Mizu veled?
Arjudo,
Mennek Neked is a babatapik++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Reméljük az első, egyben utolsó is lesz
Nika,
Neked is mennek a megadrukkok:+++++++++++++++++++++++++++++++++
Mazsola,
Az egyel lentebbi babás topikban, ha jól számolom 7 anyucinak van babókája Szűcs doki munkásságának révén, úgyhogy nem hiszem, hogy ez ezen múlna.

Szerintem minden doki nagyon kedves és profi a BMC-ben! Szóval szerintem nyugodt szívvel maradj nála

Mellesleg, amikor nekem volt a beültim, akkor az én dokim hiányzott, és Szűcs doki helyettesítette, és sikerült is (a többi része nem rajta múlt

).
Mielőbbi babásodást kívánok Neked is!
Na megyek pakolni, takarítani, meg főzni

Legyetek jók, később még jelentkezem
Puszi!