A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nem beszéltünk róla hogy mikor csinál lombikot mert még egy csomó papirt bekell szereznem.
Azt mondta hogy nagyon vékony a mnykhártyám és hogy elöbb ezt helyre kell hozni ami nem lessz könnyü.
Láttam rajta hogy kihivás vagyok neki.
zsembi

Zsembi! :D

Örülök, hogy szimpi neked is a nagy "fehér mackó". Szerintem is nagyon jó doki és nagyon jó fej. :) Biztos helyre fogja hozni a mny.hártyádat és akkor....
Jó lehetett a paraván cseréd! :lol:
Milyen leletek kellenek még nektek a kezdéshez? És mit mondott, hogy mikor kell randiznotok?

Manóka! :D
Neked változatlanul drukkolok! ++++++
Most először kaptál progi szurit, vagy az már neked volt máskor is?

Mindenkinek hűsebb hétvégét és jó pihit kívánok!
l.andi

Zsembiiiiiiii:
óriási a Te paraván sztorid :P :D :P :D
ne aggódj, szereti ráhozni a frászt ránk, nekem már 2x nem találta a jobb petefészkemet, kérdezte, h kioperálták??????
egyél méhpempőt, E vitamint a nyh-ra

Babóca: albumin, crp....stb.....ilyeneknek a házipatika.com-on lehet utánanézni asszem

Katóc: neked könnyű mensit, Áginak meg vasárnapit kívánok ha úgy szeretnéd.

a Cetrotide árán majd elájultam a patikában :roll: :o

Szerintetek ha eddig 150 Gonal ment és hétfőn megyek UH-ra előtte beadhatom???? Azért problémázok, mert egész nap szaladgálni fogok és ha elvinném magammal, h az UH után adom be nem tudom hűtőben tartani...HELP......

Szép hétvégét és jó pihit kívánok!!!!

Anikó
tatulány

Szia Tatulány!

A nagy meleg miatt azt mondták (a rádióban), hogy a szobahőmérsékleten tartandó (25 fok) gyogyikat most érdemes hűtőben tárolni. Ha vinnem kellene gyogyit magammal akkor tuti jégaku mellé raknám a tatyimba.
Amúgy amikor uh-ra mentem előtte soha nem adtam be magamnak, mivel soha nem tudtam, hogy változtatni szeretne-e az adagon, vagy sem.

Üdv.: Andi
l.andi

Sziasztok!

I.andi nekem elöbb az inszemekröl a hsg-röl a röntgen lapot meg a Hysteroról kell megszereznem a mütéti leirásokat abból a korházból ahol voltam.

Szeptember 17-én megyek megint hozzá és majd akkor beszélünk a vizsgálatokról hogy mik kellenek.

Tatulány az a bajom hogy én asztmás vagyok és sem a méhpempöt sem a aloe.nak a Royal yelijét nem tudom enni már kipróbáltam de befulladok töle. :cry:
De az E vitamint megveszem hátha.

Ja és kérdezte Apánk hogy hogy kerültem oda én meg mondtam hogy a fórumon nagyon sok jót hallottam róla meg ismerösök is ajánlották.
Nagyon tettszett neki.

Mindenkinek szép hétvégét kivánok és most megyek viz mellé aki teheti menjen.
zsembi

Sziasztok lányok, időnként én is előbukkanok a nagy melegben... fél9 óta csak visszaolvasok, annyi minden történt, mióta nem jöttem!

Február - hatalmas gratula! bíztam benne, hogy sikerül!! vigyázz a nagy melegben!

Katóc- nagyon sajnálom, azt gondoltam, nálad is minden rendben, mert hisz nem jött meg sokáig! de talán nem törtél össze olyan nagyon remélem! mikor indultok újra? már most foglalj helyet a listán!

Manóka-küldjük a +++ energiát!

Szimó - üdv! tényleg fantasztikus, hogy milyen pozitív vagy még mindig, ez földobja a "csapatot". remélem Dévai tud segíteni, nagy a tapasztalata. tudom, hogy rosszul vagy a lélekgyógyászoktól, de a Cseka-féle kineziológust ajánlanám neked is.

Andi és Zel - úgy tűnik, együtt indulunk! én aug08.körül várom a mikut, (az utolsót!!!! ) :lol: te jártál már Vass dokinál? én csak egyszer láttam elsuhanni az épületben, de szimpi volt.
Zel-nekem tetszett a vonalzód!

A műtét előtti tájékoztatón több pár vesz részt egyszerre? az alagsorban van a műtő, ugye?

Ági - ha előbb jön meg, gyere előbb!! :lol: sztem ne várj tovább, minden hónap számíthat! és az aug.i lista úgy hallom, elég rövid, így sztem még akár aug.ra is beférszhetsz.

Többen írtátok, hogy a dokibá mindenkinél cisztás petefészket talál. én se voltam kivétel, naná. de azt is hozzámotyogta, hogy ez jó a lombikhoz, jobban lehet stimulálni. na erre varrjatok gombot..
szépem

Zsembi, addig próbálj beszerezni előre leleteket, avval is előrébb vagy őszig!
szépem

megint kilukadok a méhszondás kérdéseimnél: nem gáz, ha rögtön a beültetés előtti menzinél van a szonda? nem bolygatja fel nagyon a "benti dolgokat"?
szépem

mindenki vízpartra menekült ?? :(
szépem

Sziasztok!

Zsembi: jó sokára kaptál időpontot, igaz hamar el fog menni mert szaladgálni kell a leletek miatt, meg most szabin lesz a "nagy fehér mackó"

I.Andi: köszi a jégakkus tippet, de megoldódott a dolog, nekem 3 napig elég 1 Gonal és az lesz az utcsó, tehát UH után bedöföm és el is fogyott.

Szépem: épp az a lényeg, h a beülti előtti mensinél van a méhszonda, ott méri fel a terepet, h hova tegye vissza a kislurkókat, én is majd be sz....-tam előtte, nem mondom, h kellemes, és a múlófélben lévő vérzésemet is jól visszahozta.

A Dévaiba én is internet alapján kerültem, máshol leveleztem vkivel, nálam a fő szempont az volt, h nincs várólista és lehet hozzá menni esténként is.

Na meg rendes, alapos bár szigorú doki, most úgy búcsúzott, h sok szerencsét kíván.....itt majdnem elbőgtem magam úgy meghatódtam.

Vass doktort és csak a honlapjukon láttam hétfőn meg már hozzá kell mennem mutogatni az alfelemet.

Kitartás ebben a melegben :P

Anikó
tatulány

no sebaj, elleszek itt egyedül is... :lol: :lol:
addig gyűjtök még nektek kérdéseket.
pl.: ha utoljára Dévai dokinál voltam, de az egész beavatkozást a méhszondától a gyógyszerezésen át a leszívásig a Vass doki csinál, - akivel még nem is taliztam sosem, akkor be kell hozzá jelentkezni, avagy csak odaállítok, menzeszkor, hogy Hello, Dévai küldött, tessék engem belűlről megnézni, s ide a receptekkel! :lol: :lol: :lol:
Ha pediglen be kell jelentkezni - asszem azt írtátok vmikor, hogy h-sz-p rendel, hogy totózom ki, mikorra essék a szonda? (mert naná, hogy az amúgy pontos ciklusom átvág ilyenkor, mint múlt hóban is...)
szépem

szia Tatulány, végre vki megbontja a monológom!

mesélj majd, milyen Vass doki!
azt értem, hogy a szonda szükséges rossz, csak azon filóztam, jobb lett volna az előző menzeszkor megcsináltatni, mert így is lesz elég uh. tényleg, előtte vagy utána nem kaptál vmi fertőtlenítő dolgot,pl. kúp vagy egyéb bogyó?
szépem

Sziasztok!

Háááát a Cetrotide ára tényleg húzós, ugyanis a gyógyszergyártó elfelejtette betenni abba a listába, ami a stimulációs gyogyó lista volt, így nem került bele a támogatott gyogyók közé. Képzeld Tatulány, nekem összesen 6-ot kellett beadni. :roll:

Na végre Szépem! Úgy eltűntél! :D
Hát látod így jártam. Azért kicsit el vagyok keseredve, de csinálom tovább szeptemberben. Addig megpróbálom összeszedni magam, és remélem, gyorsan eltelik majd az idő.
Ha jól értem, akkor Te indulsz augusztus elején Vass dokinál? Én akkor megyek nyaralni, és nem biztos, hogy lesz internet, de azért majd telepatikusan drukizok, jó? :D
katóc

Sziasztok Lányok!

Zsembi!
Szerintem is kezdjél el leleteket beszerezni, legalább azzal előrébb leszel. Azért ez a szept. 17. meglepett. :shock:
Ebből azért látszik, hogy mennyire tele van a mi dokibácsink.

Szépem!
[quote]A írta: műtét előtti tájékoztatón több pár vesz részt egyszerre? az alagsorban van a műtő, ugye?

Amikor mi voltunk a párommal akkor a Vass doktor tartotta a tájékoztatót több párnak, mint mindíg az alagsorban.
A műtő a földszinten van. A bejárati ajtótól jobbra egy ajtó (az a kórterem) és a krteremből mégegy ajtó = műtő.

Gyakorolnom kell, hogy ne azt mondjam, hogy Vass doki, mert most az utolsó Dévai doktorral történt megbeszélésnél kb. háromszor is így mondtam. :shock: :oops:

Ahogy megjön a mikud rögtön telózzál, hogy betudjanak írni hozzá. A legerősebb napon kell menni. (Ez nálam a 2. nap.) Nem igényelném sűrün ezt a szonda dolgot, de a HSG-m után már nem is volt olyan gáz.

Manóka!
Most sem tudlak kihagyni. Ezer meg ezer drukkkkk!

Puszi mindenkinek

l.andi

Na ezt nem igazán így szerettem volna! :twisted:
l.andi

Katóc - a telepatikus drukkot is szívesen veszem majd! te pedig remélem ki tudsz kapcsolódni, regenerálódni kissé, s elfeledni amit el kell tudni... na jól megmondtam.

Andi - köszi az infókat!! szóval akkor nem menjek el "kölcsönös pofavizitre" :) Vass dokihoz? végül is nincs miért, de kissé kellemetlen, hogy beállítok a menzimmel... :lol: nem túl romantikus első találka...!!!!!! :lol: :lol:
na mindegy, gondolom ez neki nem lesz szokatlan, én meg beszélek a szemérmemmel. :lol:
akkor te is nála leszel, igaz? max a visszaültetést csinálja Dévai.

amúgy színházból jövök, azért vagyok itt ilyen későn. de még mindig meleg van kinn, röhej. ma 49,2! fokot mértem a kocsira tett hőmérővel du.4kor!!

na, jó éjt mindenkinek!!
szépem

Sziasztoook!

Na, hát eddig bírtam - nyaralunk nagyon nagyon- de most keresnem kellett már valami internet hozzáférést!!
Annyit gondoltam rátok!!
Egész hétfőn februáron járt az eszem, és GRATULÁLOK!!! valahogy olyan jó érzésem volt egész nap, hogy basszus lemaradok az örömködésről :lol: :lol: :lol: és láám!! juhuuuu! :D nagyon klassz!!! mééég sok ilyet!
Cseka te is vigyázz magadra nagyon!
Katóc, sajnálom... :( nagyon jó nyaralást Nektek! én mikor indultunk azt gondoltam, hogy semmi kedvem nyaralni inkább csináljuk már ezt az egészet, de hála Istennek nagyon jól telik! és kezdek egészen relaxált lenni..valami hasonlót Nektek is :wink:
zsembi, pénteken gondoltunk Rád a férjemmel..ültünk a tengerparton és mondtam 3-kor hogy most mész :D (ezt az időpontot ajánlgatta nekünk, de ugye mi elutaztunk) szóval drukkoltunk ezerrel! a paravános sztori állat :lol:
ági milyen volt apának a horgászás?? :)
próbáltam gyorsan visszaolvasni mindent, de egy hét termése elég durva :) akinek nem írtam külön, vigyázzatok magatokra, és mindenkinek aki teheti húzás nyaralni!!! :)
majd még megpróbálok jönni a héten!
:)
yamita

Sziasztok Lányok!

Yamita köszi hogy gondoltatok rám jól esett hogy irtad.

Szépem elkezdtem már gyüjtögetni a leleteket mert kell még pár.

Bár hepára,aidsre. meg sifilisre igazán adhatott volna beutalót hogy azt legalább addig megcsinálhassunk.

A rákszürést megcsinálta. Szerintetek vett le clamidiára is kenetet?
zsembi

Sziasztok lányok.Ne haragudjatok,hogy így eltűntem,de elég sok minden összejött mostanság,aztán péntek este elkezdtem a visszaolvasást és addig nem akartam írni.De most már sikerült és itt vagyok.Persze ilyenkor nem nagyon van senki,de sebaj,majd holnap elolvastok :)

Bébé!Köszönöm az érdeklődést.Mesélj,milyen volt az inszem??Mikor kellett menned,mennyi ideig tartott,mindent???
Nekem elvileg szerdán vagy pénteken lesz esedékes a Vass dokival.Hétfőn megyek és kiderül.

Póci!Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!A képeket nem tudtam megnézni,mi lehet a gond???

Február!Hát mit is mondhatnék?...hogy veletek együtt,nagyon nagyon örülök én is és vigyázz magatokra.

Manóka!!Szorítok,hogy te is Februárhoz hasonló hírekkel gyere 3 hét múlva.

Katóc!még 1x,úgy sajnálom  Ja és köszi,hogy infóztál rólam 

Mi is ikrekre hajtunk  Hajrá ikrek!!!!!!

Tatulány!Én pénteken reggel 3dik vagy 4 dik voltam Akkor láttuk egymást???Ismertető jeleid???Én szőke,zöld szoknya,fehér póló,fehér papucs. Nos????

Jó pihit és sok puszi nektek,azoknak is akiket külön nem említettem!
hanyatka

Sziasztok!

Én tegnap jöttem haza a nyaralásból és csak most olvastam, hogy Február petezsákot növesztett magának!!!! Én annyira örülök, nem is tudom mit írjak!!!!!

Nekem az időpontom Dévaihoz augusztus 24., de itt csak kenet lesz és még mindig nem volt meg a hiszteroszkópos cuccom. A listára októberre írtam fel magam, de lehet, hogy november lesz ebből. Szerencsére most nem unatkozom a munkahelyemen és ezért nincs sok időm a lombikon gondolkodni.
kispinty

zsembi - szerintem vett le clamidiát, ismerve az alaposságát. én a helyedben beszaladnék hozzá beutalóért, mert asszem a szifiliszre 2hetet kell várni.
szépem

Sziasztok Lányok!

Szépem!
Vass dr. fogja csinálni a beültit is, Dévaihoz eredmény hirdetésre megyek.

Yamita!
Ti most hol tengetitek napjaitokat? Azt írtad tenger, akkor én most nagyon irigy. :)
Érezzétek jól magatokat, na és persze egymást. :D

Manókának: ++++++++

Üdv. Andi
l.andi

Sziasztok!

Jól leléceltem, bocsika... Nézzétek el. Nemrég megvettünk egy kis épületet, amiben két üzlethelység van és a rendbetételnek álltunk neki ezerrel. Az egyiket én fogom üzemeltetni.. Egész pénteken, meg szombaton járólapoztunk a férjemmel. Mivel a csempézést már kipróbáltam, gondoltam a járólap sem lehet rosszabb, ráadásul vízszintes. Hát nem könnyű, de nagyon szépen leraktam. Drágám a segéd volt, ragit kevert, meg eldarabolta, ha olyan kellett. Utána meg irányba vettük a nyaralót, ami nem messze tőlünk egy nagyon szép tó mellett van. Pecáztunk, úsztunk, árnyékoztunk. Napra véletelenül sem mentünk, mégis piros, az orrmányom.

Szépem! Köszi, a vonalzó dícséretet. Az inszemes topicban szeretjük használni, mert így tudjuk, ki hol tart. Mi Dévai doktorhoz fogunk menni, csak Vass doktorral kezdünk. Bár nem bánnám, ha most nekem is késne kicsit a mensim, mint Ági is, hogy ne kelljen a dokik között keveregnem.

Ugye, ha ilyen van, hogy egyik kezdi, másik befejezi, akkor a dokik egymást tudatják róla?
Ezt a lombikos előadást mikor szokták "tartani"? Hú ez a méhszonda izgalomban tart. Ilyen még nem volt, és ahogy írjátok, kellemetlen, már még félek is.

Jó éjt kívánok!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel- a tájékoztató alighanem leszívás előtt van, bár én se voltam még. Milyen üzletet nyittok?

jó éjt!
szépem

Jó reggelt Lányok!

Hűűűha, micsoda forgalom volt itt hétvégén!A hőség elől gondolom mindenki a hűs :?: szobába menekült..

Yamita,

most irigy kutya vagyok :oops: ...tenger...hmmmm...imádom. További csodás nyaralást!Élvezd minden percét, mert ugye most mentetek utoljára kettesben nyaralni! :D

Hanyatka,

itt egy kisokos egy abszolút friss inszemről.

Reggel mennie kell majd a férjednek, Neked pedig valamikor kora délután (az én időpontom 14.00 óra volt). Maga a beavatkozás kb 5 percig (se) tart, alig lehet érezni, ahogyan a katétert felteszi apánk. Utána még egy kis csevegés és mehetsz utadra. Nekem idáig mind a kettő inszemem nagyon jó hangulatban telt, doki bácsi humorkodott végig én meg vigyorogtam.

Én utána siettem haza és zsupsz az ágyba. Nekem görcsölt aznap és másnap is a hasam, nem tudom ez mindenkinél így van-e. Azt mondta nekem, hogy mindent ugyanúgy csináljak, csak ne cipekedjek és ne emelgessek, ha lehet.

Na, elvileg már ki is derült mikor mész...Nagggggggggggggyon drukkolok!!!!!!!Igenis mi majd javítunk az inszem sikerességi rátán. :D :D

Ági,

ugye a mensid nem rosszalkodott és úgy jött meg, ahogy szeretted volna!

Beber,

újabb sztárfotó Pistikéről??? :D

Most ennyire futotta, majd később még jövök.

Vigyázzatok Magatokra, remélhetőleg ma már nem lesz akkora hőség!

Manókának drukkhegyek!!!

Szép napot!

Bébé
bébé2007

Sziasztok. Hát szombaton végül is teljes gőzzel megjött, úgyhogy ma vérvételen voltaM. bASSZUS, 1000 FT-t kellett fizetnem! És 4 qampulla véremtől fosztottak meg! :-(
Ági28

Szép jó reggelt mndenkinek :)
hanyatka

mindenkinek
hanyatka

Bébé!Köszi az infókat.
Ma reggel nem tudtam menni,mert dolgoznom kellett,így csak fél 2 körül megyek.Remélem nem lesz nagyon nagy baj :(
Nálad is úgy volt,hogy pl. hétfőn megnéztek és már mondták,hogy szerdára jók lesznek a tüszők???

Ági!Te igazi hős lenni :)
hanyatka

Bébé!Köszi az infókat.
Ma reggel nem tudtam menni,mert dolgoznom kellett,így csak fél 2 körül megyek.Remélem nem lesz nagyon nagy baj :(
Nálad is úgy volt,hogy pl. hétfőn megnéztek és már mondták,hogy szerdára jók lesznek a tüszők???

Ági!Te igazi hős lenni :)
hanyatka

Sziasztok Lányok!

Szépem már nem tudok bemenni hozzá mert már szabin van.
zsembi

Köszi szépen. Hát muszály. De ma amúgy meg olyan fosul érzem magam. Nem tudom, hogy mitől. :-(
Ági28

Ági,
ez most akkor mennyire befolyásolja a kezdést?

Hanyatka,

Nálam pont úgy volt, hogy hétfőn megnézte a tüszőket apánk és rögtön mondta, hogy szerda lesz a nagy nap. Azt nem mondta Neked, hogy ma legyen készenlétben a férjed, hátha ma lesz az inszem? Mert, ha nem, akkor szerintem nem gond a fél2.

Drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Február Kismami,

hogy vagy????

Bébé
bébé2007

szerintem az idő az oka.ma mintha picit enyhébb lenne,nem???
hanyatka

A mai nap fel sem merült,mert még csak a 13.napon vagyok és pénteken csak 10 esek voltak a tüszőim.
hanyatka

Hát nem tudom. Majd meglátom a jövő hónapban mikor jön meg. Mert ha úgy jön meg, hogy a 4. napon még belefér, hogy ,enjek apánkhoz, és az a 20.-ára esne pont, akkor nem gáz, akkor csak szept közepén kezdek.
Ági28

Vagy a szerda,de lehet,hogy csak a péntek,ami elég húzós lesz,mert a kolleganőm szabira megy és egyelőre fogalmam sincs,hogy hogy fogom megoldani.Ezért lenne jó a szerda.
Drukkoljatok
hanyatka

Sziasztok!
Szépem, Yamita, Hanyatka, Kispinty! Köszönöm szépen!
Egyébként, kösz, jól vagyok :) Szerdán megyünk a régi-új dokihoz, remélem, minden rendben lesz. Nem görcsölök, nem vérzek, szóval eddig minden ok.
Ági, biztos az időjárás miatt van. Ez a meleg már engem is megviselt. Akkor most beszerzel egy nagyobb tétel citromot? :)
Zel, az a járólapozás nem lehetett semmi. Én örültem, hogy ülhettem a besötétített szobában, és nézhettem a plafont :)
Bébé, te hogy vagy? Melyik nap is volt az inszem.? Bocs, de nem emlékszem. (Az is nagy szám, hogy végig tudtam olvasni, amiket írtatok, visszajött a kollégám, már nem tudok olyan szabadon olvasgatni :) )
Manóka, annyit gondolunk rátok, és drukkolunk! Hogy vagytok? Bírod a meleget?
február

Hanyatka,

naggggyon drukkolok, hogy már szerdára szép nagyok legyenek már azok a tüszők!!!!!!!!

Február,
örülök, hogy jól vagytok :D Gondolom már várod a szerdát, hiszen akkor újra látod majd a csöppséget.

Én jól vagyok, néha nyilal a hasam, főleg a bal oldalon (ott volt több tüszőm).Szerdán volt az inszem, szóval még nagyon az elején vagyok a várakozós időszaknak. Próbálom betartani doktor bácsi utasítását, és mással foglalkozni és nem ezen agyalni. Legtöbbször talán sikerül is. :wink:

Bébé
bébé2007

Hajjaj, az a legnehezebb, mással foglalkozni :)
február

Így igaz Bébé,nagyon nehéz nem arra gondolni,most talán még inkább sikerül,a vége felé az igazi kihívás.
Azért vigyázz magadra.Szorítok nagyon,hogy sikeres legyen!!!

Manóka!!!Sokat gondolok rád,olyan aranyos voltál pénteken,kis kómásan :)
hanyatka

Ági! mi van veled,nagyon dolgozol,hogy nem írsz nekünk ???
hanyatka

Bocsika csak át kellett mennem a másik csoportba segíteni! :-(
Ági28

Na lassan indulok Vass dokihoz.Kicsit izgulok.
Gondoljatok rám.
Este benézek.
Pusza
hanyatka

sziasztok lányok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a drukkokat biztos segít.
magamról nem sok mindent tudok írni, talán annyit hogy nagyon szenvedek a húsevéssel, ezért rendeltem egy fehérjepor koncentrátumot, amiből 3-szor ittam. mit mondjak róla az első simán ment de a 3.(ez a mai) hát a vége visszajött. Akkor mondtam, hogy inkább a hús, de ebben a melegben sok folyadékot iszom, de nem vagyok éhes. Ma volt egy hete a transzfer úgyhogy aminek el kellett dőlnie az remélhetőleg eldőlt.
nem mentem dolgozni, mert tudom, hogy az irodámban nem bírnám a hőséget így jobb itthon a hűvösben. naponta elutazgatok (múlt héten a párom vitt autóval) a keletihez, mert ott van a háziorvosom, megkapom a progeszteron szurit, ami az elején nagyon fájt mármint a helye, de jegelem a popómat.
remélem ezek az utazgatások nem ártanak, másképp úgysem tudnám megoldani.
Hanyatka szorítok nagyon neked! Figyelmesen olvaslak benneteket és persze időnként jövök is.
Ági!azért fizettél ilyen sokat mert nem anapi beutalóval mentél ?
Bébé jó pihenést, és drukkhegyek mennek!!!!!!!
cyprus, Cseka, grillázs? merre vagytok?

manoka
manoka71

lányok délután jövök újra!
pusz

manoka
manoka71

Sziasztok!

Yamita, Manoka: köszi a kérdést, jól vagyok. Múlt héten voltam at 1es női klinikán, ahol uh-n teljesen normális tarkóredőt mértek és ezért nem akarják megcsinálni az amniot. Azt mondta az ottani doki, hogy az AFP eredményemmel menjek vissza hozzá a 18. héten és akkor megnézi még egyszer, hogy mi a szitu. Felhívtam a Dévait, hogy akkor ez most hogy lehet, hogy egyszer normális a redő mérete egyszer meg nem. Azt mondta, hogy lehet, hogy előrehajtotta a fejét vagy hátra és ezért különbözőek a méretek. és én emiatt kapok infarktust...köszi :cry: hát akkor mi van már? kezdek kicsit begolyózni :shock:
Jövő hét hétfőn megyek Vass dokihoz, remélem ő is a negatív eredményt fogja megerősíteni...

Puszilok mindenkit!

CseKa

Kép
cseka

Manóka igen azért, mert a beutalót 7.-én írta, és ezért kellett ennyit fizetnem! :-(

Látod Cseka nem kell izgulni! :-)
Ági28

Szia Ági!

Hát remélem, hogy mostmár mindenki csak normál értéket fog látni :oops:

Jaj, azt el is felejtettem mondani, hogy az uh-s néni látta a fütyijét :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Manóka, szerintem ennyi utazgatás nem árt, ha nem kapnád meg a progeszteront, na, az ártana. A jegeléssel óvatosan, nehogy felfázz! :)
Cseka, fiatal vagy még az infarktushoz, nyugi! Imádjuk Dévait, de nem azért, mert folyton a frászt hozza ránk.
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?