Nyunyika!
Köszi az együttérzést. Olyan kedves vagy. A novembert tutira nem hagyjuk ki!!!!
Gabicsibe! Neked is köszi a baciűzőket! És én annyira örülök neked. Neked se lehett könnyű végigjátszani, de a türelem ebben az esetben tényleg rózsát termett.
Ha belegondolok hogy holnap vagy pénteken már kezdhettünk volna....

Micsoda értéke van az időnek.........
A férjemet mindenféle áfonytartalmú kajával fogom etetni, itatni, az jó az E-Colira.
Vágülis huszonvalahány nap biztos gyorsan el fog telni.
Egyébként meg elmentem ma végre tüdőszűrőre -kb 3 éve nem voltam-, bejelentkeztem fogászatra, genetikai vizsgálatra -ja, ott most voltunk hétfőn-, járok pszichológushoz. Szóval elintézek mindent amit tudok hogy testileg-lelkileg, mindenféle szinten jól legyek a novemberi kezdésre. Még a lakást is kitakarítottuk, illetve még folyamatban van.
Nika!
Én is hallottam már arról hogy valakinek 1 cikluson belül többször van ovulációja. Olyat is hallottam hogy valaki akkor szexelt amikor mensije volt és pont akkor volt peteérése.
Törpe!
Én küldeném neked a mensimet! : )))
Ugráljál, fussál vagy legyél együtt a pároddal. Az Aviva torna szerint úgy tudod "megjöveszteni" -de szép magyar vagyok

- a mensit hogy erősen ugrálsz a talpadra.
Újdonsült Anyukák!
Ti adtok nekem erőt! Köszi ezért!
Remélem 1* valaki szintén erőt meríthet belőlem!
Én annyira szorítok mindenkinek!!!!!
Olyan jó volt olvasni az elmúlt napokban ezt a sok pozitív élményt. Néha úgy kellett visszatartanom a könnyeimet.
Remélem ez a mai nap valami nagy tévedés lehetett és holnaptól minden visszatér a régi kerékvágásba: mindenki jön majd a pozitív tesztjével, meg az iszonyat magas HCG szinttel! Hajrá csajok!
Jó éjszakát!
Holnapra szerintem már jobban leszek. Most letargia a köbön........
Pedig lehetne rosszabb is.....
Na jó, most már tényleg abbahagyom, hisz nektek is meg van a saját bajotok. De 1* erre az időszakra úgyis mosolyogva fogunk visszaemlékezni, ezekre a levelekre, az egymásért való izgulásra, az eredmények várására.......
Jó éjt!