A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cseka, akkor jogos a kék maci :)
február

Hát igen, most mondjam azt, hogy én tudtam? Mert így lenne igaz :lol:

De azt is érzem, hogy nincs baj ezzel a Macival, de remélem mostmár meg is erősítenek ebben végre :shock:

Február, Te hogy érzed magad? :wink:

Kép
cseka

Ó, én remekül vagyok, köszönöm. A róka elkerült eddig, de lehet, hogy azért, mert én meg a Gravidát kerülöm nagy ívben. Az ősszel szedtem egy ideig (mert ugyebár időben el kell kezdeni…), de aztán egy reggel én is viszontláttam a porcelánbálvány fenekén, és azóta nem szedem. Nem értem, elvileg ugyanaz van benne, mint az Elevitben, és attól semmi bajom, sőt, állítólag enyhíti az émelygést… Az élet nagy rejtélye…
február

Van itt még ilyenkor valaki?
Nos,ma odaértem már fél 2re a klinikára,de éppen előtte kezdték el a lombikos tájékoztatót és hát eléggé elhúzódott,így majdnem 2,5 órát voltam ott.
Sajnos eléggé rossz híreket kaptam,mint említettem ma a 13. napomon vagyok és csak 12 esek voltak a tüszőim,amit nem értek,mert múlt hónapban a 15.napon kellett együtt lennünk,22 es tüszőkkel.
Szóval 4kor megkaptam a mai egész merionalomat(múlt héten apánk csak felekket írt fel,mert elég sok tüsző indult el),és péntekig megy a napi egész adag.
Viszont ami kicsit aggaszt,hogy csak pénteken reggel kell mennem UHra.
Szerintetek nem lesz az túl késő??Addig a mai szurival együtt 4 egész adagot kell beadnom.Mi van ha most beindulnak és péntekre már szét is durrannak?
Tiszta ideg vagyok.Szerintem jövő hétfő túl késő lesz az inszemhez.Nem???
Segítsetek,mit tegyek?
Jó éjt
hanyatka

Szia Hanyatka, én még itt vagyok! igazán hülye tipp, de lehet hogy hatásos (bár nem vagyok az inszemben járatos): ha így idegeskedsz, nem fog idő előtt repedés lenni...! :?
viszont egy dolog fog megnyugtatni csak- ha felhívod a dokit, és elmondod neki az aggodalmad. ha jól számolom 20.napon lenne az inszem? ugyanakkor gondolom a ciklusodhoz igazította a bogyókat is a doki, tehát tudja mit csinál, de kérdezz rá, ne idegeskedj!!

milyen volt Vass doki?

Cseka - ez a fiúcska tényleg fiúcska, ha ennyire érzed!! :lol:
szépem

hanyatka nyugi nekem is az egyik inszimet a Vass csinálta, és nekem is fura volt, hogy 4 nap különbséggel kellett mennem hozzá. De hát mégis időben elkaptuk a petikéket.
Ági28

Sziasztok!
Szépem,köszi a bíztató szavakat.Vass doki is aranyos volt,de azért a mi apánk a legtuttibb. :)

Arra gondoltam,hogy ma felhívom az asszisztenseket és megkérdezem,hogy ők mit szólnak hozzá, tényleg ez szokott lenni a Vass dokinál,hogy nem minden 2.nap kukucskál meg.?

Ági!most picit megnyugodtam,hogy nálad is volt már ilyen.
Tényleg 4 nap telt el a 2 Uh között???
hanyatka

Igen, ha jól emlékszem, bát az már tavaly augban volt. Egyébként nekem az tetszik a Vassnál az UH-n, hogy végig látod a monitort, és látod mi is vann benn. :-)
Az Inszemnél meg a Vass doki nem ugraszt le az ágyról, hanem egy jó negyed órát hagy feküdni még.
Ági28

Köszönöm.
Igen,nekem is tetszett,hogy láttam a tüszőcskéimet :)
hanyatka

szerinted felhívjam Ágikáékat???
hanyatka

ha megnyugtat, akkor mindenképpen hívd fel. De én azért nem aggódnék annyira. És kaptál is időpontot péntekre?
Ági28

igen,reggel 8ra
hanyatka

Emlékszem én úgy jártam, hogy nem tudtam, hogy időpontot kell kérni, és reggel csak megjelentem, hogy akkor én most jöttem UH-ra! Vártam is egy csomó!
Ági28

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap fél napot az intézetben töltöttem, hallottam a telefonálgatásokat és csak szept. 15-től adnak időpontot a dokinkhoz, tegnap már igaz szabin volt, de bejött reggel adminisztrálni.

Szépem: ne félj a szondától, előtte/utána nem volt semmi fertőtlenítés.

Yamita: de jó nektek ott a tengerparton, aranyos vagy, h onnan is bejelentkezel.

Cseka: gratulálok a fiúmacidhoz, a sikeres lombikkal sajnos még nem ér véget az izgulnivaló, de biztos okos/ügyes macitok van és egészségesen fog előbújni majd.

Ági: én a helyedben elkezdeném a Vass dokival, nem érdemes időt elvesztegetni

Hanyattka: úgy látszik mi 2 napontként kerülgetjük egymást, , tegnap az előadás a Vass doki szobájában volt, biztos láthattál, én sötétzöld rövid szoknya, hasonló poló, rövid barna haj, szemüveg, nem túl vékonyka, holnap kell mennem 9-re, ugyanezt a szoknyát veszem fel akkor, ha megismersz szólíts meg nyugodtan, böcsületes nevem Anikó egyébként.

Az inszem/lombik a nem a ciklusnaptól függ, hanem, h milyenek a tüszők, milyen hosszú a ciklus. Nekem az inszemeknél (máshol) csak 2 UH volt, a 3. és a 12. napon.

Anikó
tatulány

Tatu!

Én tegnap lennt várakoztam,a bal oldali szélső széken.
Ezek szerint te fenntről jöttél le.Egyedül?Mikor mentél el?

Csak 2 Uh volt 1 inszem alatt???Az nem semmi.
Na,kezdek megnyugodni,hogy nem lesz semmi bajom,ha 4 napig nem néznek meg.
Én csak pénteken megyek,8ra.Elképzelhető,hogy pénteen is ott leszel?
hanyatka

És a lényeg

Vass doktor nagyon aranyos, nem lehet sokkal idősebb mint én/mi, meg UH-zott és nem túl jó híreket mondott, tegnap 4 olyan tüsző volt ami szóba jöhet, a többi kisebb, elvileg még nőhet, de ki tudja?

nála tényleg jó az UH, látja az ember és sokkal finomabban csinálja mint a Dévai doki, őnála sokszor úgy érzem, h fogatja a beleimet (már bocsi).
Ja és rendes nőgyogyi vizsgálószék van nem kell hídba terpeszteni.

Délután meg megvolt az előadás, kissé ő is riogatott, főleg a túlstimulálással, de sok újat nem mondott, sztem mi itt a neten szedtük össze a tudásunkat.

Nálunk ICSI lesz és annak rosszabb a megtermékenyülési esélye.

Nem voltam túl feldobódva ezek után, holnap megint UH, + éjféli injekció és pénteken lesz a leszívás....bementem a kórterembe beadni a szurijaimat, 2-en feküdtek ott, hááát szegények nem voltak valami jó színben.

Anikó
tatulány

Szia csajok! cseka! Hurrá! Remélem egy nagy kő nagyott koppant.... Vigyázz magrtokra! Február, mivel hipochonder vagy azért elárulom, hogy a tehesség alatt a kismamik nagyon jól érzik magukat. Semmi róka, semmi rosszullét. Szóval ezt tessék figyelembe venni és felejtsd el a rókát!
hanyatka, próbálj nyugis lenni!
Ági Sztem is nyugodtan kezdd el, legfeljebb azt is el tudjuk mondani, hogy a Vass doki nemcsak a terhesség megállapításánál szerencsés ómen, hanem az indításnál is!úgyhogy hajrá!!!
tatulány! csak ügyesen! Szépem! te most hogy állsz? Puszi mindenkinek!
Vendég

Hanyattka: Pénteken 8-ra kell menni nekünk is.

Kb. fél 3-kor jöttünk le a párommal együtt, sokáig álldogáltam még a pultnál.

Majd megkonzultáljuk, h milyen ruhába megyünk, h felismerjük egymást.

Anikó
tatulány

Majd meglátjuk, mit hoz az augusztus,és majd akkor ráérek agyalni a dolgon. De azért a citromleves balhét megcinálom!
Ági28

Sziasztok -
Tatulány-kösz az infókat Vass dokiról, elég megnyugtatóan hangzik. bár már ott tart az ember, hogy mindegy szinte melyik doki, csak baba legyen. meg hát gondolom összedolgoznak, megbeszélik a tapasztalatokat, így a protokoll is hasonló lehet. én meg nem bánom, ha nem olyan szigorú, az előző dokimnál nem szoktam szigorhoz, sőt!

Babóca- köszi az érdeklődést, most várom majd a menzeszt (kb 2 hét), s indulás!! már várom nagyon! most nyugodtabbnak érzem magam, mint az előző alkalmakkor.
nekem is ICSI lesz.
szépem

Hanyatka,
ne izgulj, szerintem tudja Vass doki mit csinál. De szerintem is telefonálj, ha attól nyugodtabb leszel. Az nem jó, ha péntekig csak idegeskedsz.

Azt egyébként nem mondta Vass doki, hogy lehet, hogy pénteken lesz???Ugyanis nekem mind a két inszemnél úgy volt, hogy amikor már 12-14 mm körül voltak a tüszőim mindig azt mondta Dévai, hogy köv alkalomra úgy jöjjek, lehet, hogy aznap lesz a nagy nap és a férjem legyen mozgosítható azonnal.

Lehet, hogy Vass doki is aranyos, de én is abszolút Dévai -fan vagyok :D :D

Babóca,

"a Vass doki nemcsak a terhesség megállapításánál szerencsés ómen." EZ IGAZ?????????HIPPHIPPHURRÁÁÁ!!!Akkor én is ezt remélem majd 2 hét múlva megerősíthetem.....mármint, hogy jó ómen a megállapításnál. :wink:

Cseka,
gratulálok a fütyishez :lol: Már így eltelt, az idő, hogy ezt is lehet látni??Hihetetlen...Örülök, hogy jól alakulnak az eredmények.

Tatulány,

drukkolok, hogy péntekig szépen még megnőjjenek azok a tüszők!!!

Majd még jövök!

Szép napot Mindenkinek!

Bébé
bébé2007

Az előző dokim nekem sem volt szigorú, Vass doki tényleg alapos és kedves volt, bár ő is emlegette a húsevést, a folyadékot és neki a túró is fehérje :D :)
Nyilván a Dévaival ugyanolyan protokoll szerint dolgoznak, többször emlegette, hogy a FŐNÖK így, a FŐNÖK úgy. Meg még a Dévai is mondta nekem múlthéten, h a Vass doki tudja a dolgát, egymást helyettesítik mindenben.

Ja és a polcon a háta mögött ki van téve a kisfia fényképe és a paravánnál nála van 1 papucs, h ne mezítláb totyogjon az ember.

Van az az idős doki bácsi, ő mit csinál vajon?

Anikó
tatulány

Nekem a kolleganőm szült az idős bácsinál annó! :-)

Ő egyébként a műtőben szokott segédkezni!
Ági28

Na,nem ment el valamiért az elöző üzim :(

Bébé!Nem mondott semmit a Vass doki,hogy esetleg pénteken lenne,csak annyit,hogy akkor néz meg legközelebb.

Tatu!Akkor pénteken majd látjuk egymást.Rémlik,hogy ot álldogált valaki,de annyira nem nézelődtem,valamiért elvoltam a újságommal és vártam,hogy végre túllegyek a vizsgálaton.
hanyatka

Na,nem ment el valamiért az elöző üzim :(

Bébé!Nem mondott semmit a Vass doki,hogy esetleg pénteken lenne,csak annyit,hogy akkor néz meg legközelebb.

Tatu!Akkor pénteken majd látjuk egymást.Rémlik,hogy ot álldogált valaki,de annyira nem nézelődtem,valamiért elvoltam a újságommal és vártam,hogy végre túllegyek a vizsgálaton.
hanyatka

Sziasztok Csajok!

köszönöm szépen a gratulációkat, de én azért még óvatos vagyok. Megvárom, hogy Vass doki is mondjon egy tök jó tarkóredő méretet és akkor talán megnyugszom egy kicsit. :shock:

Puszilok mindenkit!

Kép
cseka

Sziasztok!

Cseka! De jó! Gartulálok a kis tököshöz..

Telcsiztem az intézetbe és a bakt. tenyészetem nega lett. Juhéjj...

Viszont elég durván jártam a másik intézetnél. Hívtam őket a prolaktinos eredményem miatt, de okosabb nem lettem. Hívjam később, hívtam, erre, jók az eredmények, mondom, nekem csak egy eredményem lehet! Ja, az is jó, csak kicsit alacsony. Kérdem, mennyire, hááát 0,3, vagy 3,3 mondom ez baromira nem mindegy. Akkor most szedjek még kevesebbet a bromóból, és kontroll. Remek. A vérképem alapján amúgy is vérszegény vagyok. Csoda, ha állandóan ellopkodják??? :lol: Arra pedig Ferro- folgammát kel szedjek.

Szóval Vass doki jó ómen? Kezdésre is???
zel

Szépem!
Az üzlet egy háztartási, vegyiáru boltocska lesz, némi irószerrel kiegészítve. "falurú gyüttem".. Szóval nálunk itt a faluban nincs ilyen jellegű bolt, és ha ilyesmi kell, akkor 10km-re van a legközelebbi város. A mai benzin, illetve vonatjegy árak mellet meg nem érdemes utazni, csak ha egyszerre sok dolgot akarsz vásárolni.
zel

Szépem: Neked is első lombik lesz?

Remélem Vass doki szerencsét hoz mindnyájunknak, tényleg már olyan szégyenérzet nélkül vetkőztem le......szal minden mindegy csak legyen már baba.

Sajnos újra magas a prolaktinom és szedni kell a Bromót megint :o :shock:

Zel: grat. a baktériumaidhoz-:)) Messze laksz Bp-től?

Anikó
tatulány

Fú mi meg most beszéltünk az Ázsiás kapcsolattartónkkal,és másik üzletbr megyünk. Aug 1-re ki kell festeni az újjat, a másikat visszaállítani az eredeti állapotra! Szóval jó lez a hetünk.
Ági28

Ági!
Egy picit messze. Cirka 200 km.

Nektek milyen üzletetek van? Mi most vettük az épületet, így tatarozunk. Legalább saját lesz, mert a bérleti díjak falun is nagyon magasak tudnak lenni. Jaa, és már csak kb 2 doboz járólapot kell lerakni. ajánlották többen, hogy megcsinálják, de már nem adom át senkinek ezt a melót. Ha elkezdtem, befejezem, meg nehogy valaki elbabrálja! :lol:

Nekem is magas volt a prolaktinom. Most meg túlságosan is levitték. Már napi 2x1/4-nél tartok. Remélem beáll már normálisra. Csak úgy abbahagyni meg ugye nem lehet, mert akkor felugorhat a többszörsére is. Remek mi?
zel

Nem lehet könnyű 200 km-ről járkálni orvoshoz.

Nekem eleinte magas volt a prolaktinom, ápr-ban már 0,9...ekkor lettem leállítva a Bromoról....erre nesze neki megint 32 körüli volt :shock:

Most lelépek haza, holnaptól TP-en vagyok jövő hét végéig kb.
Holnap reggel megy valaki a Vass dokihoz?

jók legyetek!!!! :P

Anikó
tatulány

Zel mi táskákkal foglalkozunk!
Ági28

Tatu! A dokim és a meddőségi, ahova eddig jártam 100 km. Csak oda el tudtam menni egyedül is. Pestre nem merek. Pedig imádok vezetni, meg aki ült mellettem, azt mondja, jól csinálom. De Pest az tyűűű. Még jó, hogy a drágám anno ott dolgozott, és nagyon jól kiismeri magát.

Ági! Az is tök jó lehet. Az sem fizikai, nyugodtan lehet pocisan is dolgozni...

Hú, írtatok az inszemes ultrahangról. Nekem négy inszemem volt, és Uh-n mindegyik előtt csak egyszer a 10. vagy 11. napon voltam. Ott kiderült, mekkorák a tüszők, és mikor kell az Ovitrelle-t bökni, és kész.

Nagyon fúj itt a szél, és a nap sem süt. Valami vihar jön.
zel

Zel mellette van mellékállásunk, azt csak úgy csináljuk a nővéremékkel. Egy alkalmazott dolgozik ott.
Ági28

Tatulány- nem az első, sajna ez már a 3.lombik lesz. A kiskatonákkal van gond, nekem csak az agyammal... :lol: :lol:

Csajok! frissítsétek a csillagos táblát az új infókkal!!

Zel - hogy tudsz bejárni ilyen messziről kora reggelre?? ehhez is nagy adag hősiesség kell, az biztos! Sok sikert kívánok az új üzlethez! (jobb is az, ha az ember maga csinálja amit eltervez ) :lol: ha nincs a környéken ilyen bolt, biztos igénybe fogják venni a népek! én ugyan Pesten lakom, de még mindig jobban szeretem ezeket a kisebb boltokat, mint a nagy bevásárlóáruházat. a közelben is van egy kis barkácsbolt, annyi féle áruval, hogy csoda. minden megkap az ember. gondolom nem kevés energia üzemeltetni egy iylen "vegyes" árukészletű boltot.
szépem

Szépem!
Úgy néz ki, hogy a beültiig felköltözünk Pestre. Szerencsére vannak barátok. Meg tudunk a férjem munkahelyén keresztül is szállást bérelni. Megoldjuk. Sokkal egyszerűbb lesz,mint hajnalban kelni. Meg kevésbé fárasztó. Az autó majdnem egy tank benzint elhasznál oda-vissza. így az is annyiba kerül, mintha valami kis garzont vennénk ki. Sőt Dévai doki is azt ajánlotta, költözzünk addig fel, mint fizikailag kinyírjuk magunkat az utazgatással.

Vezettem már üzletet. 3 évig saját élelmiszer-vegyest. Csak az bérelt helység volt. Hát az durva. Más, mert ott hajnaltól estig van meló. De nagyon élveztem azt is. Igaz, az fizikailag kikészíti az embert. Főleg mert tök egyedül csináltam mindent.
zel

Zel- jól teszitek az ideiglenes költözést, az utazás valóban kikészíti az embert! az tök jó, ha ilyen segítőkész barátaitok vannak! (szerencsére mi is sok segítséget kapunk, de van ahol ez nem olyan természetes..)

Ági - miért mentek át a másik épületbe? gazdaságosabb?
A vizsgálataid lejártak, ezért jársz megint mindenfélére?
szépem

Nem másik épület, csak másik üzlet lesz! :-)

A februári miatt kell teljes vérképet csináltatnom, és a hormonokat is.
Ági28

Sziasztok!
Ma valahogy nem müködött nálam a babanet a melóhelyemen. :(

Ági!Akkor hajrá festés,költözködés.Ügyesek vagytok,pikk-pakk megoldjátok.

Zel!Nagyon jó ötlet a felköltözés,olyan sok utazgatás senkinek nem tesz jót,és nektek kell minden erő,energia,pihent test és lélek.
Járólapozás?Nem semmi.Ha befejeztétek,akkor jöhettek hozzám is,az erkélyt szeretném megcsinálni :)

Szép délutánt mindenkinek!!!
hanyatka

Hanyatka!

Megbeszéltük. Két Uh és szuri között felugrok, megcsinálom az erkélyedet. Figyelmeztetlek, nagy a traubifogyasztásom. :lol:

Alig várom már, hogy menjünk. Félek, izgulok, mert ilyen még nem volt, de gondolom ez természetes.
zel

Zel!!!Indulok a tescoba,traubi tankolásra :)
Izgulj csak,persze,hogy természetes!
hanyatka

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Én még nem jártam Dévai Intézetben, de egy jó ismerősöm ajánlotta, és titeket olvasgatva is erősödik bennem az elhatározás.
A nőgyógyászom, még mindenek előtt szeretne egy átjárhatósági műtétet elvégezni rajtam. Két éve már volt ilyenem egy másik orvosnál, másik kórházban, de állítólag újra visszatapadhattam.A kérdésem: szerintetek elvégeztessem a saját dokimmal, és elfogadják azt a Dévaiban, vagy ők szeretnék látni majd saját szemükkel, hogy szabad az út, és fölösleges most műttetnem magam.
Köszi a válaszotokat!
moncsiga

szia Moncsiga - elfogadják az egy évnél nem régebbi HSG-t, bárhol is csináltattad, de ha úgyis átjössz Dévai dokihoz, akkor ő is meg tudja csinálja. szerintem mindegy. ugyanakkor azt nem tudom, hogy itt mibe kerülne a viszgálat, mert biztos nem ingyenes. bár a kontrasztanyagot úgy is meg kell venni. Tehát mindegy hol csináltatod, de az tuti, hogy a dokink most szabin van aug20ig, s már csak szept. közepétől adnak időpontot hozzá. tehát ha nem akarsz addig várni, akkor csináltasd meg. A honlapjukon még megtalálod, milyen vizsgálatokat kér Dévai, s ha partner benne a saját dokid, esetleg kérj tőle beutalókat rá, addig se teljen az idő feleslegesen. nekem egy hónapba telt, mire minden megvolt.
szépem

vagy pedig eljössz Vass dr.hoz, ő helyettesíti most Dévait. illetve nem csak helyettesítő, ő a másik doki Dévai mellett. Mindkét orvosról csak jókat írnak a lányok! Két összetevője van Dévainak: szigor és humor! Vass dokit még én csak most fogom megismerni.

jó éjt!
szépem

SZiasztok!

Azt hiszem 30 vagy 40 ezer a Dévaiban az átjárhatósági. De Iandinak Dévisz csinálta, ő biztos meg tudja mondani.
Ági28

Jó reggelt!
Hogy vagytok,hol vagytok?
Kivel miújság?
hanyatka

Halika! Én vagyok! Képzeld az a fránya mérleg az este elém ugrott, és egy nagyon csúnya számot mutatott, úgyhogy ma csak gyümölcsöt eszem! :-)
Ági28

Szió!
ÚÚÚ,hát jól be kell szorítani valamelyik sarokba,hogy ne tudjon könnyen kiugrálni.
És ki fogod bírni egész nap gyümivel??
hanyatka

kénytelen leszek! :cry: :cry: :cry: :cry: Én mindíg eldugom egyébként, de valahogy néha előbújik, és akkor nincs kegyelem! :x
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?