2005.08.22 15:18
de komolyan
szóval mindek oké veled,ne izgulj
én reggel szültem,délre kerültem a szobába és olyan 5-6 körül kaptam meg egy kicsit a gyereket és utána visszavitték és másnap reggeltől volt velem.de azért vitték el éjszakára mert sok vért veszítettem és nem tudtam még este 10kor sem felállni
mert ha tudtam volna akkor hagyták volna,szerintem!vagy inkább remélem??????????
de amúgy minden olyan természetes lesz ,meglátod,mikor elöször megfogod nem fogsz azon gondolkodni hogy hogy fogjad,ösztönösen tudni fogod
ami nekem para volt hogy éjszaka amikor sírt mindig attól fostam hogy bejön valaki hogy mit csinálok én ezzel a szerencsétlen gyerekkel.....de nem jött be senki
lehet hogy ők már megszokták
????????????
de leginkább az események.minden lepereg elötted vagy még 100szor és nagyon nagyon jó érzés
2005.08.22 15:45

2005.08.22 15:49
Zsanci, a maya a rulez
elhiszitek?
2005.08.22 17:06
Ugy tunik, megvarja, amig mar kajakul megy neki es csak akkor engedi el a kezunket. Biztos nem akar sokat esni, nagyon okos, mi?
en mindenbol kimaradok, ez nem igazsag, aaaa... nembaj, majd Lindivel, Oxival meg Pocakkal (van meg itt valaki?) rendezunk eszaki tampont talalkakat es abbol meg majd ti maradtok ki! es itt eszakon meg a varosban sokkal tobb jo hely van am, mint ott lenn delen! majd meglatjatok, mert csinalunk majd tokjo kepeket, amin mindenki szuperul nez ki meg ugy is erzi magat, es akkor majd ti csorgatjatok a nyalatokat

2005.08.22 17:16
A lényeg, h ne kelljen sokat átszállni.
2005.08.22 19:09
2005.08.22 19:15
Most már csak akkor húz, ha valamit szeretne a hűtőből!
nem tudom mi lesz velünk, nem bírok a gyerekekkel és egyébként is szeretnék már szülni, de közben még jó lenne, ha pár hónapig bent maradna, addig vele van a legkevesebb "gond"!
Keveset vagyunk jelen, elfelejtenek!
Azért én szurkolok: Hajrá, hajrá!!!
A talit mindenesetre nagyon várom! Sajnos nagyon hóvége lesz vásárlásra, pedig jól jönne néhány hosszúujjú body Marcinak (80-86-os)
Így jártam, ahogy elmondták valószínűleg a miék volt!
2005.08.22 19:17
2005.08.22 19:23
2005.08.22 19:51
És bélpoklos,egyenlőre mindenre ugrik ami szerinte ehető.Jó lenne ha lenne már foga mert így nem nagyon tudok még adni neki sok mindent.
2005.08.22 20:07

2005.08.22 20:12
Egyszerűen már előre vetítem,hogy hol , mit nem fogok tudni megoldani és ettöl aztán annyira beparázok,hogy el sem indulok inkább!Kész katasztrófa vagyok! 2005.08.22 20:17
2005.08.22 20:32
Most hosszú lenne leírni, de holnap majd elmesélem a nyűgömet, győzzétek olvasni
Egyébként sokszor tényleg az is segít már ha kiírhatja az ember magából!
vagy
, abban hálistennek segít apa, de amikor ilyen későn jön akkor pl. Marci nem fürdik, mert én nem tudom már őt pancsiztatni, mire apa jön addigra meg már alszik. Most is
Oké, hogy egy-egy nap kihagyástól nincs gond, de holnap is soká jön, az meg már két nap, és ki tudja hogy szerdán mi lesz... Reggel meg korán megy. Bár pont szerdán itthon lesz vele reggel, mert én megyek nst-re a SZENT IMRÉBE
Majd reggel pancsizik!2005.08.22 20:33
!De ott tényleg jók vannak,ismerem a tulajt és van felnőtt turija is a Központ után.Én már ott is vásároltam. 2005.08.22 20:34
Persze remegtem, mint a nyárfalevél, de sokkal jobb volt, mint mikor valaki ült mellettem
. Persze olyan úton, amit már ismertem. Aztán ezt az utat sokat gyakoroltam egyedül (akkor még a Vígszínháznál laktunk, és onnan jártam Grétre a szüleimhez sokat), és egyszercsak azt vettem észre, hogy már máshová is elmerészkedtem egyedül. Aztán a kör egyre tágult, és néhány hónap múlva már Miskolcra meg a Balcsira is én vezettem le. Most meg már imádok vezetni!
Szóval kitartás!

2005.08.22 20:51
2005.08.22 20:52
Remélem Timi nem lesz nyűgös és nem is jön közbe semmi, mint szokott!
Egyelőre! De a példádon felbuzdulva, már filózom a dolgon egy ideje! 2005.08.22 20:52
Ugye, Lindi? Ja, es a Becsi uti C&Ara barmikor kaphato vagyok, szolj elozo nap es mar mehetunk is
). Gondolom hogy marha nehez lehet majdnem harom gyerekkel, de azert majd en is meg akarom tapasztalni, ugyhogy meselj csak meg probalj pihenni es ha meg mindig rossz a kedved, akkor elviszlek vasarolni, jo? Ja, nagylany es kisfiu nem tudnak eljatszani egyutt? Es multheten irtam am, hogy Coraban (2290 volt 5db) meg Intersparban (399 volt 1db) vadasztam mostanaban tokjo hosszuujju bodykat, nem figyeltel? Es tenyleg kevesebbet irtok ti pocakosok! Miert?
En nem biztos, hogy fogok. Es tokjo, amit Bogarka irt, bar en asszem nagyobb biztonsagban ereznem magam, ha van valaki mellettem, aki szinten figyel. Szoval vezessel! Es hasznalt ruhakat meg azert nem szoktam venni Zsebi, mert ugy gondolom, hogy ha megtehetem, miert ne vennek ujat? Majd ha apa lelep egy szambatancosnovel es mar nem adja haza a fizeteset, akkor ugyis vehetek hasznaltat... ha meg megsem, akkor talan az uj ruha kibirja a harom gyereket (kiveve a rozsaszinuek, ha esetleg nem mind a harom lany lesz
)2005.08.22 20:55
Ja, és szeparálva szorong. 
2005.08.22 21:10
2005.08.22 21:11