Sziasztok!
Új vagyok itt, de régóta olvasgatom a topicot és sok hasznos információt gyűjtöttem innen. Remélem, a nevemmel nem okozok keveredést (regine mostanában szül/szült, ha jól követem az eseményeket).
Nicolcával vagyok "egyidős" és nagyon jó lenne, ha összefutnánk a kórházban. Vagy bárkivel, aki november végére várja a babáját...
Én a harmadik babámat várom, fiam 14 éves, ő még a Dél-Pestiben született, a lányom 8,5 éves, ő már a Bajcsyban, de azóta annyira megváltozott a szülészet (ezt az orvosom is mondta), hogy csak kapkodom a fejem. A 20-i szülésfelkészítőre szeretnék eljutni, remélem valóban megmutatják a szülőszobákat.
De addig is lenne egy-két kérdésem, aki tud, légyszi segítsen.
Az egyik, hogy valóban kell 300 napnál nem régebbi igazolás arról, hogy valóban házasok vagyunk? Ezt itt olvastam nálatok, a dokim nem tudott róla...
A másik, hogy a császáros mamikat is olyan hamar (3-4 nap) kiteszik? Ha jól láttam most elég sokat szültek itt császárral. Nekem sajna biztos, hogy az lesz, mert mindkét csemetém faros volt és megcsászároztak.

Azt persze nem bánom, ha hamar hazaadnak, mert jobb otthon, de akkor mi van a varratszedéssel? Vagy már az sem olyan mint régebben???
A válaszokat előre is köszi. (Nekem egyébként az is új volt, hogy a picinek be kell vinni pár dolgot, sőt lehet, hogy mindent

)