A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

ÓÓÓ,akkor én nem is mondom el,hogy ma az Ikeában ebédelek :)
hanyatka

Nagyon gonosz vagyok,igaz???
hanyatka

Na mesélj, hogy-hogy? És mit fogsz enni?
Ági28

Sziasztok!

Én is megérkeztem :D

Hanyatka,

beszéltél végül tegnap az Intézettel? Megnyugodtál kicsit?

Február,

merre jársz? Mostanában mentek a régi/új dokihoz. Kíváncsi vagyok mit fog látni :D .

Ági,

a mérlegek már csak ilyenek. Legközelebb ugorj el előle. :P

Tatulány,

azért fogsz tudni írni, hogy sikerült a pénteki leszívás? Drukkolok nagyon!

Táblicsku, vagy csillagocskák tényleg jók lennének. Úgy könnyebb lenne követni az eseményeket.

Nekem most kezdődik a nehéz várakozós időszak. (1 hete volt az inszem). Minden erőmmel próbálok nem erre gondolni, nem jeleket (akár pro, akár kontra) keresni és minden mással foglalkozni. De azért mindig mindig ott bújkál a gondolataimban........

Na ilyenkor igazán nehéz a pozitív hozzáállást tartani....erősen próbálkozom így tenni. :D

Szép napot ebben az üdítő friss levegőben!(végre :lol: )

Bébé
bébé2007

Egyébként nekem is kéne egy kicsit fogyizni,de olyan gyenge vagyok,1 napig bírom az odafigyelést.
Ha elhatározom,hogy keesebb édességet eszem,annál inkább egésznap azon jár az agyam,hogy nassolni kéne :)
hanyatka

Igen ez ismerős. De én ma akkor is erős leszek! :-)

Szia Bébé! Akkor ne figyelj semmire, csak élvezd a jó időjárást! :-)
Ági28

Lányok,

látom kedvenc téma került elő. Szerintem nincs olyan nő, aki ne fogyózna állandóan 8) . Nekem is kéne 1-2 kilócskát, de eldöntöttem, majd a szoptatás után újra formába hozom magam :D

Úgy tudom, a babásodáshoz nem annyira előnyös a fogyókúra.

Egyébként meg, mondta nekem Dévai, hogy bizony vas-szigor van a terhesség alatt, ami a kilók számát (is) :D illeti. Szóval mellette nem kell attól tartanunk, hogy túlságosan bálnásodnánk a babavárás alatt. :wink:

Ági,
egyél sok dinnyét, az eltelít, nagyon egészséges, tisztítja a vesét és még finom is, és nincs benne túl sok szénhidrát!

Bébé
bébé2007

Általában húsgolyót eszem,azt szeretem nagyon :)
Itt van mellettünk az Ikea és néha kijárunk oda kajálni.

Bébé!
Nem hívtam fel őket,úgy döntöttem,hogy nem csinálok hülyét magamból,mert biztos,hogy tudja mit csinál és nem lesz gond.
Viszont elszámoltam magam a szurikkal kapcsolatosan és holnapra már nincs így ma délben arra kell gurulnom,hogy írassak fel vagykérjek 1et kölcsön az Ágikáéktól.Szóval ma azért mgkérdezem.

Jaj,ne is mond el tudom képzelni,hogy milyen rossz lehet nem azon agyalni.
Én is ezt szoktam tenni :(
hanyatka

Bébé de nekem 20-at kellene fogynom! :-(

Eghyébként dinnyét vettem ma, az a szerencsém, hogy itt dolgozom a lehel piacnál,és így minden reggel tudok magamnak valami fincsi gyümit venni.

Hanyatka melyik IKEA? Örs vagy a Budaörsi?
Ági28

Ú,a dinnye az fini.Imádom!Budaörs
hanyatka

Ú,a dinnye az fini.Imádom!Budaörs
hanyatka

Bébé!Mit jelent a vas szigor???
hanyatka

Bébé!Mit jelent a vas szigor???
hanyatka

naaa,ma minden 2x megy el?
hanyatka

A dinnyét én is imádom!!!!!Nyami!Most jut eszembe, pont hűl egy a hűtőben. Jajdejó!

Hanyatka,

azt jelenti, hogy egy grammal sem lépheted túl a doki bácsi által meghatározott kilogramm gyarapodást. Ha igen, jön a lesznemulass. Ez fokozottan érvényes az ikerterhességekre, ahol még azt is vezetni kell, mikor mit eszel.

Legalábbis engem ezzel riogatott. De ha belegondolok, az csak nekünk (és ababának) jó, ha nem szedünk fel túl sok kilót, csak amennyi a babának kell.

Remélem hamarosan mindannyian részesülünk ebben!!!!!!!! :D

Bébé
bébé2007

Hát engem nagyon leszidott februárban,mikor 3 hét alatt mertem hízni másfél kilót. Pedíg az a gá, hogy az elsőnél reggel mért, amikor még üres volt a hasam, a másodiknál meg délutáni mérlegelés volt.
Ági28

Köszönöm a válaszotokat. Még van 2 hetem gondolkodni azon, hogy hol csináltassam. Remélem, nem is lesz rá szükségem...mert most úgy megijed a baba, hogy gyorsan belémköltözik addig.
Ha mégis gond van, nagy valószínűséggel még találkozunk. Addig is sok sikert mindnyájatoknak, és még 1x köszi a kedves válaszokat.
moncsiga

Sziasztok Lányok!

Ági hány kiló vagy hogy 20-at kéne fogynod?

Bébé kitartás.
Tényleg itt hogy van 2vagy 3 hét a várakozás?

Lányok mivan hogha megkérem a régi nögyogyim hogy adjon beutalót aids,hepa,sifilisre?
Persze ha nincs ö is szabin mert a mamográfiát is vele szoktam intézni.
zsembi

Moncsiga én is kérdeztam a Dévait hogy ne csináljunk e hsg-t és azt mondta ha akarom csináltassam meg valakivel.
Szerintem csináltasd meg a dokiddal.
zsembi

hát zsembi ha azt mondom, hogy az én alkatomhoz az ideális, a 65 kg, akkor gondolhatod már mennyi vagyok: :oops: :cry:
Ági28

Ági és birod a fogyókurát mer én nagyon nem birom.
Rajtam is gyarapodik a suly rendessen de ettöl a sok hormontól is.
A párom már ugy hiv néha hogy gombocka.
zsembi

Á én szerencsére nagyon bírom. Pl a két lombikom közt is 10 kg-t fogytam. Bár akupunktúrára jártam.

De sajnos én is mikor nem fogyózom, akkor nagyon el tudom engedni magam. Mindíg van valami kifogás, miért is ehetek nyugodtan.

De valaki azt mondta nekem, hogy én így vagyok aranyos! :-)
Ági28

Gombócka :) Ez aranyos:)
Nekem sikerült fogynom 2 kilót az elmúlt másfél hónapban.
De több nem nagyon megy le :(
hanyatka

Ági akkor biztos igazuk van hogy igy vagy aranyos.

Tölem meg azt kérdezte a barátnöm hogy ausvitzban volt e terhes nő mondtam hogy nem erre ö azt mondta hogy hát akkor igy vagy jó ahogy vagy.
Na azóta én is ezt mondom a páromnak de ö igy is szeret az ö gombija vagyok.

Hanyatka a 2kg még nekem is valahogy de több nekem sem imádok nasizni.
Mikor most utóljára megtapadt a baba olyan jó volt mert egyáltalán nem kivántam az édességet de hát azt mondják hogy minden terhesség más.

Na elszaladok piacra gyümiért majd jövök.
zsembi

Hát én úgy tervezem februárban, hogy a kövi lombikig lefogyok 10 kg-t, de ehez képest feljött 6 kg!
Ági28

Ox Zsembi mi itt leszünk! :-)
Ági28

Hanyatka de hülye vagyok, most jut eszembe, hogy veled beszélgettem arról, hogy a nővérem a Trend 2- ben dolgozik! :-)
Ági28

Szegényke!Ezek a kilók már csak ilyen gonoszak.
Sportolni nem szoktál?
Az a hypoxi dolog nem segített semmit?
hanyatka

Persze,de azért nem vagy hülye.
Én sem emléxem mindenre.
hanyatka

Sziasztok!

Fogyókúra? Hmmmmm... 48 kiló vagyok. Engem mindig hízlalni akarnak. 17 éves korom óta tartom, erőlködés nélkül. Rajtam nem fog semmi. Dévai dokival beszélgettünk és kérdezte, eszek-e rendesen. Mondtam, hogy naná, nekem a sali csak husika és köret mellé jöhet. Mondta, tutti a "diétám", és jót nevetett.

Bébé! Én is nagyon utáltam az inszem utáni időszakot. Az első hét még csak-csak, de aztán idegtépő. A dokim mondta, hogy a lombik előtt nyárra még a maradék két inszemet iktassuk be. De nem vállaltam.

Moncsiga! Szerintem is csináltatsd meg a hsg-t. Annyival is előrébb leszel...
zel

Hanyatka köszike most megnyugodtam! :-)

Hát ha diétáztam volna mellette , akkor biztos segített volna! :-)

Pont ez a baj, hogy régen bagyon nagyon sokat sportoltam.
Ági28

És mostanság miért nem???
Lehet,hogy ez lenne a hatásos,nem??
Én is el akarok kezdeni most kicsit taposni,biciklizni meg a futópadon bohóckodni :)
De mindig félek,hogy nehogy megerőltessem magam és ne nőjjenek a tüszőcskéim.Apánk azt mondta,hogy amig kicsik addig lehet.
hanyatka

Lassan elbúcsúzolóm,majd du.án,estefele benézek.
Szép déutánt mindenkinek!!!
Pusza
hanyatka

Pont e miatt hagytam abba a sportot, mert ha én elekzdek tornázni, akkor hülye vagyok, és túlzásba viszem. És nem akarom, hogy a projekt rovására menjen.
Ági28

Húúú, látom jól belelendültetek a témába.

Szerintem is a mozgás a fontos és mellette az egészséges táplálkozás. Nem a túlzott diéta.

Ági,
majd lemegy terhesség után a plusz kiló, mert majd kétfelé rohangálhatsz az ikrek után! :D

Hanyatka,

én is futottam (nagyon szeretem), és nekem is azt mondta apánk, hogy az elején még szabad, de utána inkább ne, az inszem után meg pláne ne. A bicikli is ráz! Így én úgy döntöttem, amíg nem leszek babás, addig ezekkel felhagyok. Majd utána jöhet a terhestorna vagy ilyesmi.

Addig próbálok minél többet gyalogolni (tömegközlekedés helyett) és sétálni. Meg a taposó is jó!Nekem is van.

Zel,
48 kg????És milyen magas vagy mindehhez?

Bébé
bébé2007

De szerencsére azért a túlsúly nem megy az egészségem kárára, mert alapból sok gyümit és zöldséget eszem, napo9nta másfél órát sétálok. És a vérképem is jó! :-) És a párom is szeret! :-) Addíg meg míg minden rendben van , nem aggódom!
Ági28

Ági,

ez a lényeg!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bébé
bébé2007

Hát igen, meg az ikrek ugyebár! :-)
Ági28

Bébé!
166 cm. Nem olyan gáz ám, ránézésre! Csak még jó az utoló gyerekméret melegítőből. Na persze az 2-3000 Ft-tal olcsóbb!! :lol: Kicsit nehezebb nacit venni, mert felnőtt lábhosszhoz gyerekderekam van. Szóval az ideálishoz elég lenne 4-5 kiló plusszba, de ezt semmi hormon, meg roborálás nem hozta meg. Majd az ikrek!

Meg tudod, ha megállnék! De ezerrel pörgök állandóan.
zel

No? Senki sincs itt???

Chlamydia negatív!!! Rácsörrentem az egyik dokira a városból, és már mehettem is. Mire felöltöztem kész lett az eredmény.
zel

Sziasztok Csajok!

Húúú, nagggyon jó a téma: fogyás. :D

Ági, hát nekem is kellene fogynom vagy 15 kg-t. :oops: Akkor végre normál méretű ruhát hordhatnék.
Sajna nekem a vérképem se jó, bár amikor vékonyabb voltam, akkor is sok volt a koleszterin szintem meg a triglicerid szintem. Asszem ez családi örökség.
Doki bácsi mindig mondja, hogy nem kell annyit szalonnázni, de én egyáltalán nem eszem szalonnát. :(
Sőt, sok sali, gyüm, sovány húsok, abszolúte egészségesen táplálkozunk.
Mondjuk akkor szállt el a súlyom először, amikor endometriózis miatt 3 évre!!! ciklusfelfüggesztésem volt. 20 kg-t híztam.

Zel, mit mondjak, nagyon irigyellek. Utoljára 21 évesen zabálhattam következmények nélkül. :)

Hanyatka, szerintem te egyáltalán nem vagy túlsúlyos. :)
katóc

Katóc!
3 évre??? Gyógyszert kellett szedned, vagy szurit kaptál? Miért kellett olyan sokáig leállítani a ciklusod? Annyira súlyos volt, vagy még nem akartál babát?
Nekem "csak" fél év volt, decapeptyl-lel, de nagyon megszenvedtem... ( eközben sem híztam, pedig reméltem, hogy ennyi jó csak lesz benne)) Jó kis igazi hőhullámos, hüvelyszáraz klimax... Férjem felém fordult éjjel, én meg menekültem, nehogy akarjon valamit... :oops:

Jó éjt!
zel

Na katóc, akkor legalább tényleg nem vagyok egyedűl a problémámmal. Egyébként szalonnát én sem eszem!
Ági28

Uj emlőrák tünetek

Farkasok Juditja
farkasok

SZia Judit! Miről van szó???
Ági28

Sziasztok Lányok!

Tegnap már nem tudtam visszanézni és mérges is voltam mert csináltam rizses húst és nem sikerült sz.r volt a rizs.
zsembi

Judit köszi az információt.
Na mennem kell majd jövök.

Szép napot mindenkinek.
zsembi

Szia zsembi. Akkor majd gyere! :-)
Ági28

Sziasztok Lányok,

úgy látom mindenki nyaral. :D

Február :?: ,

úgy eltűntél, remélem minden rendben Veled és a Pocaklakóddal!Mit mondott a doki??

Hanyatka,
holnap már péntek!Voltam az Intézetben a szuri miatt?

Manóka,
hogy vagy???Drukkolok, hogy jó erősen kapaszkodjanak a babák.

Háááát, én tegnap este valahogy "benegatívosodtam". Elkezdett puffadni a hasam, ami nekem mindig szokott lenni mensi előtt. (gondolom a folyadéktól??vagy??) Szóval hirtelen elszállt a nagy pozitív hozzáállásom.....Pedig még kb 1 hét van a ciklusomból......

Próbálok én továbbra is hinni benne meg bízni meg nem a jeleket keresni, mert hát fogalmam sincs mit fog produkálni a testem, ha terhes leszek, mert még sose voltam :( , de a kutya fáját, hogy a fenébe tudnám TÉNYLEG teljesen kikapcsolni??????Szerintem csakis, ha erre a pár hétre hibernálnának....................... :?

Na, nem rontom itt tovább a levegőt. Szerintetek lehet, hogy már ilyen korán puffad a hasam a mensi előtt? Végül is kb tegnap dőlt el a dolog, mert ugye 1 hét kb a beágyazódás, ami tegnapra esett (eshetett)........

Szép napot!

Bébé
bébé2007

Bébé, mikor nekemj sikerült a lombik, akkor nekem is puffadt a hasam. Sőt elárulom :oops: én egy nagy szélgép voltam, annyira felfújódtam.(de ez titok ám lányok) :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?