Hello MIndenkinek!
Manguszta! Üdvözöllek!
Venito!
Hasonló a "helyzet", holnap lépek a 36. hétbe és Timmermann doktorhoz járok

Választottál már szülésznőt, vagy inkább nem?
Akkor lehet, hogy Veled is találkozunk majd a klinikán...
Dóra!
Örülök, hogy megvagy, azért pihenj most már kicsit többet.
Igen, ingadozik a vérnyomásom, bár nem tág határok között, de mégis megérzem időnként, s ez egy időben gyakori volt, úgyhogy most már félek. De nekem nagyon bejön a "sétáltatás"...
Ádám nagyon mozgékony mostanában, ugrál a hasam, s néha annyira kifeszíti magát, hogy alig kapok levegőt, vagy nagyon fáj a gyomrom, ahogy fent nyomakodik.
Tegnap este felvettük videora az egyik ilyen akciót, visszanézve teljesen jól kirajzolódott ahogyan fekszik odabent. Nem mondom, hogy nem bőgtünk utána egy ideig a boldogságtól...
Én is úgy érzem, hogy még 2 hét talán, bár lehet, hogy tévedek.
Jövő héten, 6-án megyek reggel dokihoz...
Nálunk is most fejeződött be a szobácska, ruhákat kimostam, még vasalni kellene, de azért a ruhácskákat bepakoltam a szekrénybe. Eddig nálunk is a Papa polcán volt, és naponta többször nyitotta a szekrényt benézett, és könnyes volt a szeme...
Lányok! Akárhogyan is 3. baba, én nagyon-nagyon kezdek izgatott lenni. Kezdek "befelé fordulni", ha értitek. Persze nem kórosan, de valahogy most már mindig Ádámon járnak a gondolataim...
Ja, és a szülésznő influenzás lett sajnos, úgyhogy most gyógyul.
De annyira jó érzés volt, hogy írt egy sms-t, melyben megnyugtatott, telefonon elérhető.
Azért ez egy igen jól eső gesztus. Azt hiszem máris kedvelem.
Detti!
Azért az jó, hogy csak kiderült valami, legalább egy kis fogodzó...Mi is használtunk a Sinlac-ot, mert a kisebbik lánykám intenzíven kezdte, azután volt egy kis idő, mikor kapott kiegészítést.
Annus!
A frontok valóban szörnyűek
Aranynap!
Mi a 19. héten láttuk, hogy Ő bizony Ádám lesz. De akkor annyira látszott, hogy Timmermann még ki sem mondta, a férjem már tudatta velem
És azóta is csak biztosabban látjuk minden alkalommal. FÉnykép is bizonyítja...